Sayfa 73 / 218 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon
2,161 ile 2,190 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ernsti niye götürmüyor? ücrette indirimede gidecegi aciklanmisti.. demekki ernstin yerine hürriyeti düsünüyor ciddi ciddi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    ernsti niye götürmüyor? ücrette indirimede gidecegi aciklanmisti.. demekki ernstin yerine hürriyeti düsünüyor ciddi ciddi
    Bu kamp olayı mevzusunda bir muallak söz konusu.Kimi diyor bazı yabancılar gidecek,bazıları kalacak.(bu çok mantıksız gerçekten) Kimi diyor ilk kampa yabancılar gitmeyecekler.Durum kesinleşmeden yorum yapmak pek sağlıklı değil.Ayrıca Ernst'in indirim haberini Ntvspor yapmıştı,daha doğruluğu netleşmiş değil.Ayrıca Ernst'in yerine Eskişehir'den Alper ve Veysel ikilisi için uğraşılıyor haberleri var.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

arkadaşlar yanlış anlamayın kötü bir niyetle yazmıyorum ama hislerime göre fikret orman adnan polat tarzında yetersiz bir başkanmış gibi geliyor bana. ömrü uzun olmaz beşiktaş'ta.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Quaresma'yı takımda düşünmediğini dile getiren Aybaba, haber1903.com'a yaptığı açıklamada, "Beşiktaş Kulübü'ne katkısı olacak futbolcuları elimizde tutacağız, olmayanları göndereceğiz. Benim hiçbir oyuncu ile kişisel sorunlarım olmamıştır. Ancak Quaresma'nın maliyetine ve Beşiktaş takımına katkısına baktığımız zaman Quaresma'nın takımda kalmaması gerektiğini düşünüyorum ve Beşiktaş yönetimine de verdiğim raporda bunu dile getirdim" dedi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Aynı Samet Aybaba, BJK TV'ye ücretinde indirim yapan Quaresma'yı neden yollayayım, o bizim için çok gerekli gibi bir açıklama yapmıştı. Hangisi doğru şimdi?

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Oradan ancak Veysel gelir gelirse, Alper çok zor. Eskişehir'in isteyeceği para, bizim transfer bütçemizden bile fazla olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş Kulübü, antrenör Roland Koch'un sözleşmesini feshettiğini açıkladı. Yeni yönetim benim çok canımı sıkmaya başladı gerçekten.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Beşiktaş Kulübü, antrenör Roland Koch'un sözleşmesini feshettiğini açıkladı. Yeni yönetim benim çok canımı sıkmaya başladı gerçekten.
    Bir ara şampiyon olduğumuz sezonki italyan kondisyoner Moreno'nun ismi geçiyordu ama bakalım ne olacak.Umarım Koch yerine Samet hoca gidip dandik birisini getirmez bu mevkiye.Kondisyoner ve kaleci antrenörü çok önemli.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Beşiktaş, Avusturya kampı esnasında, İngiltere Ligi şampiyonu Manchester City ile hazırlık maçı oynayacak. Tarih: 20 Temmuz
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Man C maçında Quaresmanın olmasını isterdim .

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Siyah-beyazlılarımız, 2012-2013 sezonu öncesi hazırlık çalışmalarını 5-18 Temmuz tarihleri arasında Avusturya'nın Bad Kleinkirchheim kentinde bulunan Hotel Pulverer'de, 18-25 Temmuz tarihlerinde ise Seefeld'deki Hotel Falkensteiner'de yapacak.

Takımımız, kamp süresince dört hazırlık maçı yapacak.

Hazırlık maçlarının tarihleri ve rakiplerimiz şöyle:

16 Temmuz SK Austria Klagenfurt- Beşiktaş ( Wörthersee Stadı)

20 Temmuz Manchester City- Beşiktaş ( İnnsbruck Stadı)

22 Temmuz Maccabi Haifa- Beşiktaş (Wörgl Stadı)

24 Temmuz Wigan Athletic- Beşiktaş (Wörgl Stadı)
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

egemenle yollar ayrılmış

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Roland Koch'un gitmesi, Egemen'in ayrılmasından çok daha kötü oldu.

Yeni kondisyonerimiz Eren Şafak olarak geçiyor resmi sitede. O kimdir?

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Stefano'nun gelmesini isterdim, koch'un gidisi o zaman kotu olmazdi.

Yeni sezon formalari da herzamanki gibi geç çıkacak galiba...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Roland Koch'un gitmesi, Egemen'in ayrılmasından çok daha kötü oldu.

Yeni kondisyonerimiz Eren Şafak olarak geçiyor resmi sitede. O kimdir?
    83 doğumlu bir arkadaş. Bizim oralı. Şahsen tanışma fırsatım oldu. Bir arkadaşımın asker arkadaşı idi. Ben kendisinden ümitliyim. İşini iyi yapacağına inanıyorum. Gayet yeteneklidir. Amerika'da master yapmış. Hem zaten takımın içerisinde idi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    83 doğumlu bir arkadaş. Bizim oralı. Şahsen tanışma fırsatım oldu. Bir arkadaşımın asker arkadaşı idi. Ben kendisinden ümitliyim. İşini iyi yapacağına inanıyorum. Gayet yeteneklidir. Amerika'da master yapmış. Hem zaten takımın içerisinde idi.
    Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Umarım hayırlı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sezonu Türkiye, Lig ve Eurochallange kupaları ile kapatan Beşiktaş'ta, Milangaz'ın sponsorluktan çekilmesinden sonra belirsizlikler devam ediyor. Oyuncular da ise son durum şu: Hawkins, Bonsu, Arroyo kesin gidiyor, Ersin'in durumu ise belirsiz...

Biz neden böyle bir takımız
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Futbol anlamında bu sene cok kaos yaşayacak gibi görünüyor Beşiktaş..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Egemen'i ve Ernst'i gözden çıkaran zihniyet fiyaskodan başka bir şey değildir diye düşünüyorum. Fikret Orman hakkında ilk başlarda umutluydum ama her geçen gün biraz daha küçülüyor gözümde. Tamam, takımı ayakta tutmak için belli bir bütçe kullanıyorsun anladık ama takımı ayakta tutan bazı oyuncular vardır ki olmazsa olmazdır. Şimdi bunlar gidiyor. Afedersin ama ne b.. yemeyi düşünüyorsun sezon içinde? Toraman sakatlanınca altyapıdan daha önce hiç maç oynamamış çocuğu mu annesinin koynundan alıp getireceksin? Beşiktaş burası yahu Beşiktaş.

Ayrıca şu Avusturya kampına gidecek oyunculara bakın. Sanki Amatör kümeden bir kulübün oyuncuları sıralanmış. Neredeyse yarısını tanımıyorum yani o derece. Sonumuz hayır olsun başka da bir şey demiyorum.

CENK GÖNEN
    UMUT KAYA
    MERTCAN TUNCA
    İBRAHİM TORAMAN
    ATINÇ NUKAN
    ERSAN GÜLÜM
    NECİP UYSAL
    MUSTAFA PEKTEMEK
    MEHMET AKYÜZ
    MUHAMMET DEMİRCİ
    VELİ KAVLAK
    TANJU KAYHAN
    BURAK KAPLAN
    MANUEL FERNANDES
    ROBERTO HİLBERT
    FURKAN ŞEKER
    RIDVAN ŞİMŞEK
    EMRE ÖZKAN
    MERTCAN DEMİRER
    ÜMİT KARAAL
    HASAN TÜRK
    KADİR ARI
    MEHMET AKGÜN
    OĞUZHAN ÖZYAKUP
    BERAT ÇETİNKAYA
    CANER TURP
    ERKAN KAŞ
    MERTCAN AKTAŞ
    SEZER ÖZMEN
    OLCAY ŞAHAN
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Egemen'i ve Ernst'i gözden çıkaran zihniyet fiyaskodan başka bir şey değildir diye düşünüyorum. Fikret Orman hakkında ilk başlarda umutluydum ama her geçen gün biraz daha küçülüyor gözümde. Tamam, takımı ayakta tutmak için belli bir bütçe kullanıyorsun anladık ama takımı ayakta tutan bazı oyuncular vardır ki olmazsa olmazdır. Şimdi bunlar gidiyor. Afedersin ama ne b.. yemeyi düşünüyorsun sezon içinde? Toraman sakatlanınca altyapıdan daha önce hiç maç oynamamış çocuğu mu annesinin koynundan alıp getireceksin? Beşiktaş burası yahu Beşiktaş.

Ayrıca şu Avusturya kampına gidecek oyunculara bakın. Sanki Amatör kümeden bir kulübün oyuncuları sıralanmış. Neredeyse yarısını tanımıyorum yani o derece. Sonumuz hayır olsun başka da bir şey demiyorum.

CENK GÖNEN
    UMUT KAYA
    MERTCAN TUNCA
    İBRAHİM TORAMAN
    ATINÇ NUKAN
    ERSAN GÜLÜM
    NECİP UYSAL
    MUSTAFA PEKTEMEK
    MEHMET AKYÜZ
    MUHAMMET DEMİRCİ
    VELİ KAVLAK
    TANJU KAYHAN
    BURAK KAPLAN
    MANUEL FERNANDES
    ROBERTO HİLBERT
    FURKAN ŞEKER
    RIDVAN ŞİMŞEK
    EMRE ÖZKAN
    MERTCAN DEMİRER
    ÜMİT KARAAL
    HASAN TÜRK
    KADİR ARI
    MEHMET AKGÜN
    OĞUZHAN ÖZYAKUP
    BERAT ÇETİNKAYA
    CANER TURP
    ERKAN KAŞ
    MERTCAN AKTAŞ
    SEZER ÖZMEN
    OLCAY ŞAHAN
    Tanımadığım 3-4 kişi var.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Adam, gençlere şans verecek işte Görkem. Tamam, Samet Aybaba'yı sevmiyoruz, istemiyoruz, benim için bu kolay kolay da değişecek bir düşünce değil; ama bu kadar da acımasız olmayalım. Sonuçta hepsi oynamayacak takımda, en iyileri kalacak.

Samet Hoca'nın en beğendiğim yönüdür gençlere güvenmesi ve onlara şans vermesi. O yüzden bu konuda bir şey diyemem. Ayrıca, bu ilk kamp kadrosu. Esas kadro, 2. kamp dönemindeki olacak.

Ernst konusunda haklısın, yerine Hürriyet'i getirirlerse de zaten söylenecek hiçbir söz yok. Egemen konusunda ise, başta çok kızdım; fakat takımın durumu da ortada ve Sivok ile adı geçen Savic takımda olursa stoperde hiçbir sıkıntımız olmaz. Ersan, Berat ve Atınç gibi gençlerimiz de var. Bence, stoperden ziyade düşünmemiz gereken bölgeler sol ve sağ bek ile sağlam bir forvet.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Sezer Özmen ilk açıklamalarda yoktu listede. Sonradan değişiklik mi yapıldı?
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Öyle görünüyor. O konu benim de garibime gitti. Eskişehir'e gideceği bile söyleniyordu; bir baktık ki, kampta.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Koskoca Beşiktaş diyorsunuz 700 m tl borcu olan bir kulüp ne yapsın hangi parayla oynatsın camianın ne suçu var elbet böyle bir küçülmeye gidilcek aç susuz oyuncular oynayacak Beşiktaşın oyunculara çok para verme lüksü yok çünkü elde para yok.

Projeler üretip oyuncuları iyi paralara satmaya bakmalılar yoksa Beşiktaşın sonu bir zamanların Kocaelisinden farklı olmayacak.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Öyle görünüyor. O konu benim de garibime gitti. Eskişehir'e gideceği bile söyleniyordu; bir baktık ki, kampta.
    İsabet olmuş aslında. İkisini de geçen sezon bol bol izlemiş biri olarak, ben daha çok Erkan Kaş'ın bu kadroya dahil edilip Sezer Özmen'in dahil edilmemesini garip bulmuştum.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ben de onu anlamıyorum. Oyuncuya vermeye para yok, transfer yapmaya para yok, bir dünya borcu var, hala yeni stad yeni stad.

Yapın bakalım ne olacaksa.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ben de onu anlamıyorum. Oyuncuya vermeye para yok, transfer yapmaya para yok, bir dünya borcu var, hala yeni stad yeni stad.

Heh aynen bunuda yazacaktım unuttum stad olsa ne olacak en az 2 senelik bir proje,hiç olmazsa seyirciden gelen para gelir olacaktı oda olmayacak.

Beşiktaşın Digitürkten başka 3-5 sponsor geliri olacak bunlar anca oyuncuların parasına yeter.Yöneticiler zaten fıs bu takım nasıl düzlüğe çıkacak,hangi gelirle çıkacak çok merak ediyorum,ben bile böyle dertlendiysem Beşiktaşlıların halini düşünemiyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

yeni stad ile gelirimiz çogalacak.

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Çarşının YD'den çok bu adama tepki göstermesi lazım. Adam klübü batıracak iyice.
    Bu duruma YD yüzünden geldik..

Yönetim projeler üretip para kazanmasi lazim ama simdiye kadar Feda disinda baska proje göremedik. Mesela Kartal yuvasinin örünleri çok dandik dogru dürüst bir antrenman takimi bile yok. 3 kupali basketbol t-shirtu daha çikmadi. bunlar daha basit örnekler.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    yeni stad ile gelirimiz çogalacak.
    Yeni stad hemen olan birşey değil en az 2 senelik bir proje Beşiktaşın o paralara şimdi ihtiyacı vardı 2 sene sonra batmayacağının garantisi yok

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Stadta oynayacak oyuncu kalmayacak bu gidişle

Mesaj Yetkileri