ernsti niye götürmüyor? ücrette indirimede gidecegi aciklanmisti.. demekki ernstin yerine hürriyeti düsünüyor ciddi ciddi![]()
ernsti niye götürmüyor? ücrette indirimede gidecegi aciklanmisti.. demekki ernstin yerine hürriyeti düsünüyor ciddi ciddi![]()
Bu kamp olayı mevzusunda bir muallak söz konusu.Kimi diyor bazı yabancılar gidecek,bazıları kalacak.(bu çok mantıksız gerçekten) Kimi diyor ilk kampa yabancılar gitmeyecekler.Durum kesinleşmeden yorum yapmak pek sağlıklı değil.Ayrıca Ernst'in indirim haberini Ntvspor yapmıştı,daha doğruluğu netleşmiş değil.Ayrıca Ernst'in yerine Eskişehir'den Alper ve Veysel ikilisi için uğraşılıyor haberleri var.
So what?
Saike
arkadaşlar yanlış anlamayın kötü bir niyetle yazmıyorum ama hislerime göre fikret orman adnan polat tarzında yetersiz bir başkanmış gibi geliyor bana. ömrü uzun olmaz beşiktaş'ta.
Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Quaresma'yı takımda düşünmediğini dile getiren Aybaba, haber1903.com'a yaptığı açıklamada, "Beşiktaş Kulübü'ne katkısı olacak futbolcuları elimizde tutacağız, olmayanları göndereceğiz. Benim hiçbir oyuncu ile kişisel sorunlarım olmamıştır. Ancak Quaresma'nın maliyetine ve Beşiktaş takımına katkısına baktığımız zaman Quaresma'nın takımda kalmaması gerektiğini düşünüyorum ve Beşiktaş yönetimine de verdiğim raporda bunu dile getirdim" dedi.
Aynı Samet Aybaba, BJK TV'ye ücretinde indirim yapan Quaresma'yı neden yollayayım, o bizim için çok gerekli gibi bir açıklama yapmıştı. Hangisi doğru şimdi?
Oradan ancak Veysel gelir gelirse, Alper çok zor. Eskişehir'in isteyeceği para, bizim transfer bütçemizden bile fazla olur.
Beşiktaş Kulübü, antrenör Roland Koch'un sözleşmesini feshettiğini açıkladı. Yeni yönetim benim çok canımı sıkmaya başladı gerçekten.
FM Gazetesi
Beşiktaş, Avusturya kampı esnasında, İngiltere Ligi şampiyonu Manchester City ile hazırlık maçı oynayacak. Tarih: 20 Temmuz
...
Man C maçında Quaresmanın olmasını isterdim .
Siyah-beyazlılarımız, 2012-2013 sezonu öncesi hazırlık çalışmalarını 5-18 Temmuz tarihleri arasında Avusturya'nın Bad Kleinkirchheim kentinde bulunan Hotel Pulverer'de, 18-25 Temmuz tarihlerinde ise Seefeld'deki Hotel Falkensteiner'de yapacak.
Takımımız, kamp süresince dört hazırlık maçı yapacak.
Hazırlık maçlarının tarihleri ve rakiplerimiz şöyle:
16 Temmuz SK Austria Klagenfurt- Beşiktaş ( Wörthersee Stadı)
20 Temmuz Manchester City- Beşiktaş ( İnnsbruck Stadı)
22 Temmuz Maccabi Haifa- Beşiktaş (Wörgl Stadı)
24 Temmuz Wigan Athletic- Beşiktaş (Wörgl Stadı)
So what?
Saike
egemenle yollar ayrılmış
Roland Koch'un gitmesi, Egemen'in ayrılmasından çok daha kötü oldu.
Yeni kondisyonerimiz Eren Şafak olarak geçiyor resmi sitede. O kimdir?
Stefano'nun gelmesini isterdim, koch'un gidisi o zaman kotu olmazdi.
Yeni sezon formalari da herzamanki gibi geç çıkacak galiba...
Sezonu Türkiye, Lig ve Eurochallange kupaları ile kapatan Beşiktaş'ta, Milangaz'ın sponsorluktan çekilmesinden sonra belirsizlikler devam ediyor. Oyuncular da ise son durum şu: Hawkins, Bonsu, Arroyo kesin gidiyor, Ersin'in durumu ise belirsiz...
Biz neden böyle bir takımız![]()
FM Gazetesi
Futbol anlamında bu sene cok kaos yaşayacak gibi görünüyor Beşiktaş..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Egemen'i ve Ernst'i gözden çıkaran zihniyet fiyaskodan başka bir şey değildir diye düşünüyorum. Fikret Orman hakkında ilk başlarda umutluydum ama her geçen gün biraz daha küçülüyor gözümde. Tamam, takımı ayakta tutmak için belli bir bütçe kullanıyorsun anladık ama takımı ayakta tutan bazı oyuncular vardır ki olmazsa olmazdır. Şimdi bunlar gidiyor. Afedersin ama ne b.. yemeyi düşünüyorsun sezon içinde? Toraman sakatlanınca altyapıdan daha önce hiç maç oynamamış çocuğu mu annesinin koynundan alıp getireceksin? Beşiktaş burası yahu Beşiktaş.
Ayrıca şu Avusturya kampına gidecek oyunculara bakın. Sanki Amatör kümeden bir kulübün oyuncuları sıralanmış. Neredeyse yarısını tanımıyorum yani o derece. Sonumuz hayır olsun başka da bir şey demiyorum.
CENK GÖNEN
UMUT KAYA
MERTCAN TUNCA
İBRAHİM TORAMAN
ATINÇ NUKAN
ERSAN GÜLÜM
NECİP UYSAL
MUSTAFA PEKTEMEK
MEHMET AKYÜZ
MUHAMMET DEMİRCİ
VELİ KAVLAK
TANJU KAYHAN
BURAK KAPLAN
MANUEL FERNANDES
ROBERTO HİLBERT
FURKAN ŞEKER
RIDVAN ŞİMŞEK
EMRE ÖZKAN
MERTCAN DEMİRER
ÜMİT KARAAL
HASAN TÜRK
KADİR ARI
MEHMET AKGÜN
OĞUZHAN ÖZYAKUP
BERAT ÇETİNKAYA
CANER TURP
ERKAN KAŞ
MERTCAN AKTAŞ
SEZER ÖZMEN
OLCAY ŞAHAN
FM Gazetesi
Adam, gençlere şans verecek işte Görkem. Tamam, Samet Aybaba'yı sevmiyoruz, istemiyoruz, benim için bu kolay kolay da değişecek bir düşünce değil; ama bu kadar da acımasız olmayalım. Sonuçta hepsi oynamayacak takımda, en iyileri kalacak.
Samet Hoca'nın en beğendiğim yönüdür gençlere güvenmesi ve onlara şans vermesi. O yüzden bu konuda bir şey diyemem. Ayrıca, bu ilk kamp kadrosu. Esas kadro, 2. kamp dönemindeki olacak.
Ernst konusunda haklısın, yerine Hürriyet'i getirirlerse de zaten söylenecek hiçbir söz yok. Egemen konusunda ise, başta çok kızdım; fakat takımın durumu da ortada ve Sivok ile adı geçen Savic takımda olursa stoperde hiçbir sıkıntımız olmaz. Ersan, Berat ve Atınç gibi gençlerimiz de var. Bence, stoperden ziyade düşünmemiz gereken bölgeler sol ve sağ bek ile sağlam bir forvet.
Sezer Özmen ilk açıklamalarda yoktu listede. Sonradan değişiklik mi yapıldı?
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Öyle görünüyor. O konu benim de garibime gitti. Eskişehir'e gideceği bile söyleniyordu; bir baktık ki, kampta.![]()
Koskoca Beşiktaş diyorsunuz 700 m tl borcu olan bir kulüp ne yapsın hangi parayla oynatsın camianın ne suçu var elbet böyle bir küçülmeye gidilcek aç susuz oyuncular oynayacak Beşiktaşın oyunculara çok para verme lüksü yok çünkü elde para yok.
Projeler üretip oyuncuları iyi paralara satmaya bakmalılar yoksa Beşiktaşın sonu bir zamanların Kocaelisinden farklı olmayacak.
Ben de onu anlamıyorum. Oyuncuya vermeye para yok, transfer yapmaya para yok, bir dünya borcu var, hala yeni stad yeni stad.
Yapın bakalım ne olacaksa.
Heh aynen bunuda yazacaktım unuttum stad olsa ne olacak en az 2 senelik bir proje,hiç olmazsa seyirciden gelen para gelir olacaktı oda olmayacak.
Beşiktaşın Digitürkten başka 3-5 sponsor geliri olacak bunlar anca oyuncuların parasına yeter.Yöneticiler zaten fıs bu takım nasıl düzlüğe çıkacak,hangi gelirle çıkacak çok merak ediyorum,ben bile böyle dertlendiysem Beşiktaşlıların halini düşünemiyorum.
yeni stad ile gelirimiz çogalacak.
Bu duruma YD yüzünden geldik..
Yönetim projeler üretip para kazanmasi lazim ama simdiye kadar Feda disinda baska proje göremedik. Mesela Kartal yuvasinin örünleri çok dandik dogru dürüst bir antrenman takimi bile yok. 3 kupali basketbol t-shirtu daha çikmadi. bunlar daha basit örnekler.
Stadta oynayacak oyuncu kalmayacak bu gidişle![]()