2 yazmışım yanlışlıkla 3 olucak o![]()
2 yazmışım yanlışlıkla 3 olucak o![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bırak bu ayakları Emre,önce söyle heyecanlandır milleti,sonra ben karışmam,yok öyle...![]()
bence kimse gelmeyecek.
http://gayin-sin.net/
ama yazmamış bloga..
ben bulamadım o sözü![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Yalan duyum. Geçiniz. Yatınız![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
http://gayin-sin.net/2009/06/30/rijk...e-iv/#comments
En altta yorumlarda yazıyor. Bakmaya son yorumdan başlayın, emiralem isimli üyenin yorumuna cevap olarak yazmış![]()
Hayııır UyumayınızBuldum o mesajı
http://gayin-sin.net/2009/06/30/rijk...e-iv/#comments
Sayfanın en altındaki mesajlarda. Off Heycanlandım şimdi![]()
bence saçmalık . kim ki bu adam ?
Bu yorum heyecanımı bitirdi. Biz gelecek oyuncuyu yabancı olarak bekliyoruz ama Manisaspordan bile çıkabilir
Melih Abi yine çok güzel bir yazı yazmışsın.
Transfer konusunda da fazla acele etmemiz gerektiğini düşünmüyorum. Nokta transferlere ve ufak tefek eklemelere ihtiyacımız var. Ancak öyle acil bir durum olduğunu düşünmüyorum. Servet’in kalacağını düşünürsek orta sahaya bir yabancı oyuncu ve rotasyona dahil olabilecek bütçeyi zorlamayacak şekilde yapılacak birkaç genç yerli transfer kadromuzu çok daha iyi hale getirebilir.
Şu kadro ile Rijkaard ve ekibinin çok iyi işler yapacağını düşünüyorum. Gençlerimizi işin içine kattığımızda zaten oldukça alternatifli bir kadromuz oluyor.
(Burak selam. Transfer konusunda yapacağımızı yaptık esas itibariyle. Manisaspor’dan iki futbolcu daha alıp kapatırız sezonu. Sevgilerimle. Melih)
Last edited by Enterokinaz : 05.Temmuz.2009 at 03:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
bu gece 3 te mi açıklancakmış şimdi bence 2-3 gün daha adam alsakta açıklanmaz
Bütün umudumu kaybettim şuan yabancı oyuncu konusunda![]()
Arkadaşlar Rahat Rahat uyuyun gelicek adam vasat birisi olucak sanırım. Melih abinin cevaplarıda bu şekilde. Sürekli "Çıtayı yükseltmeyin , Hayal Kırıklığına uğramayın" diyor. Ve son olarak "Keita kalitesinde değil" Dedi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
En son ben mesaj attım bakalım mesajın yayınlanmasını onaylıyıp cevap verecekmi![]()
Last edited by Nedvedmania : 05.Temmuz.2009 at 03:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
beyler sakin olmayı deneyin. melih şabanoğlu şimdiye kadar hiçbir tahminini tutturamadı. bu kadar kesin konuşuyor ama tek amacı sitesinin popülerliğini sürdürmesini sağlamak. dediği gibi transfer olmazsa rahatlıkla yalanlayabilir. o yüzden aldırış etmeyin bence.
Lucas Biglia heralde..yorumlar onu gösteriyor..
Bir umut doğar mı acaba bu mesajdan ?
Merhaba Melih Abi,
Bu gece açıklanacağını söylediğin transfer, hakkında biraz mütevazi düşünelim dediğin (Lucas ve Geremi lafı geçince söylemiştin sanırım) ve oyunun iki yönünü oynayan oyuncu mu?
(Evet. Defansif orta saha daha çok. Ama ince işler de yapıyor. Sevgiler. Melih)
arkadaşlar en az kendisi kadar iddaalı konuşuyorum : bu gece transfer falan olmayacak. eğer olursa, bu forumdan atılmayı isteyeceğim. sizler şahidim olun.![]()
bu transfer yalansa bu herifin adını kolpatik yada kolpamaç koyacağım.hepsi aynı
Attığım mesaj yayınlanmadı![]()
Buda attığım mesaj
Merhaba. Yukarıda Manisaspordan 2 transfer daha yapar transferi bitiririz demiştiniz. Buda demek oluyorki gelicek futbolcu Manisaspor dan birisiİlk başta heyecanlanmıştım ama yavaş yavaş diğer mesajları okuyunca gelicek oyuncunun o kadarda büyük bir futbolcu olmadığı kanısına vardım.
En son yayınlanan mesaj 22:11'de atılmış.Yani sadece seninki değil o dakikadan itibaren atanlarında yanıtlanmamış
Sabah kalkınca öğrenicez bakalım transfer var mı yok mu![]()
Bu saatde uyumuş olamaz heralde![]()
Bilemeyeceğim![]()