2-3 futbolcu b.şehir blelediyeden birde demirören de olabilir isimleri geçiyordu...
2-3 futbolcu b.şehir blelediyeden birde demirören de olabilir isimleri geçiyordu...
Mahmut Özgener'de gözaltına alınmış.
NTVspor
Şimdi seyreyleyin gümbürtüyü.![]()
I'm back...
bu saatten sonra pek gümbürtü olacağını sanmıyorum.
(/s)
Sadri Şener'i alacakları zaman Aziz Yıldırım'ın alındığı zaman alacaklardı. Aradan 8 gün geçmiş. Ortada ne belge kalır ne başka birşey. Sadece gönül almaya çalışıyor, daha doğrusu ortamı sakinleştirmeye çalışıyorlar.
Yanlış düşünüyorsun. Aziz Yıldırım alındığında Trabzonspor Kulübü de arandı, Serdal Adalı'nın ofisi de. Teknik takip aylardır sürüyormuş. Ortada birşey varsa, Sadri Şener veya Serdal Adalı da belgeleri yok etmeye kalktıysa/ettiyse, delil karartmadan ekstra ceza yerler. Ne emniyet ne savcılık Fenerbahçelilerin gönlünü almaya çalışmakla vakit geçirmez. Sadri Şener'le Serdal Adalı iskele babası mı da Fenerbahçeliler'in gönlünü almak için bu adamları maşa yapsınlar?
Şu sözümü üzerinize alınmayın genele söylüyorum. Bu ülkede Fenerbahçe aleyhine işleyen herşeye, herkese "Fenerbahçe Düşmanı" etiketini yapıştırmayın. Antipatik ve komik oluyor ziyadesiyle. Hatasız kul olmaz. Aziz Yıldırım da hata yapabilir, taraftar da. Önceden yazdığımı tekrar yazıyorum emniyetin bu adamları içeri aldıktan sonra "pardon" deme şansı yoktur. Koskoca camiayı temsil eden isimler bunlar. Seni-beni içeri alır gibi alamazlar. Orgeneraller içeride diyorsunuz, orgeneraller içeri alındığında kim yürüyüş yaptı? Kim böylesine organizasyonlar yaptı? Sadece 50ye yakın içeri alınanların yakınları Beşiktaş'ta trafiği kapatıp ufak çaplı protesto yaptılar o kadar. Belki de çoğunuzun bundan haberi dahi yok. Anlatmak istediğim bu adamları içeri aldığınızda rahatsız edebileceğiniz kitle. Orgeneraller "pardon" denip salınsa, karşı dava açılır ama yakınları da kendileri de "yarabbi şükür" derler, çok da üzerine gitmezler. Aziz Yıldırım'ı hele bir salsınlar bakalım "pardon" deyip o zaman neler oluyor görelim. Türkiye'deki bütün Fenerbahçeliler Adliye Sarayı'ndan o savcıyı da mahkeme heyetini de alır, emniyete girer emniyet müdürünü de alır denize dökerler. Barınamaz o adamlar Türkiye'de.
Uzun lafın kısası; Fenerbahçeli olmayanların sabretmesi gerektiği kadar Fenerbahçeliler de sabretmeli net konuşmak için. Ama görünen köy kılavuz istemez. Bu ülkenin gerçeklerini, sistemini masaya yatırdığınız zaman, herşey daha netleşecektir. Bu konunun başından beri sağduyulu olduğumu da konuyu takip edenler bilirler zaten. Ama bana da Fenerbahçe düşmanı diyenler çıkacaktır. Başım gözüm üstüne.
Last edited by Revolution : 11.Temmuz.2011 at 13:54 Reason: ekleme, yazım yanlışı düzeltme
tribundergi Tribun Dergi
Futbolda şike soruşturması başlangıcından bu yana FB Sportif hisseleri %35,25 düşerken, Trabzonspor Sportif hisseleri %11,20 artış gösterdi.
Sadri şenerde göz altında bakalım neler çıkıcak daha 2.dalga ve 3.dalgada![]()
Federasyon bu işin içinden çıkamaz. En kolay çözüm şöyle olacaktır : Başkan veya yönetim kurulundan biri tutuklanan klüpler bir alt lige gönderilip diğer klüpler için bireysel cezalar verilir. Ayrıca olaya karışan herkese ömür boyu men cezası gelir.
İyi oluyor. Bütün pislikler temizlensin. Gerekirse Adnan Polatıda alsınlar. Kim suçluysa sonuna kadar çeksin cezasını.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Sadri Şener gözaltında. Hadi günlerdir avaz avaz konuşan Trabzonsporlu arkadaşların yorumlarını bekliyoruz. Masumiyet karinesine rağmen Aziz Yıldırım'ı şike yapmakla suçlayan ve Fenerbahçe'yi küme düşüren Trabzonsporlu arkadaşlar, şimdi konuşun bakalım.
Serdar Adalı ile İ.Akın da gözaltına alınacak. O zaman da Beşiktaşlı arkadaşların yorumlarını görmek isteriz.
Beşiktaş bugün Trabzonspor'u şampiyon ilan etti sitesinden (Çarşı'nın sitesi). Yarın Serdar Adalı da içeri alınınca ne diyecekler acaba, merak ediyorum.
Bizim birşeyden korkumuz yok. Varsa öyLe birşey daha iLk andan itibaren tepkimi ve tepkimizi koyarız. Sizin gibi dün Aziz YıLdırım ın tutukLanmasına karar veriLdikten sonra %70 taraftar gibi sessizLiğe gömüLmeyiz. Ben açıkca söyLüyorum; Eğer Serdar AdaLı veya Başkan gözaLtına aLınır ve tutukLanırsa Fenerbahçe taraftarı gibi de koruma aLtına girmem, ne kadar eLeştiri varsa yaparım.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Sadri Şenerin avukatı gözaltı yok ifade alınıyor, buradan adliyeye gideceğiz dedi (LİG TV)
Polisi menfaatine uymayanlar sevmez. Doğruyu da yapsa kendi menfaatine uygun değilse sevmez doğal olarak. Sen şehir trafiğini birbirine kat ondan sonra polis niye müdahale etti. Ortalık böylesine karışıkken böyle protestolara izin verilmez. Oraya Trabzon taraftarı gelse kavga çıksa, polis müdahale etmese 3-4 kişi ölse o zaman da polis işini yapmadı, polisin yüzünden oldu dersin sen.
Burada Fenerbahçe taraftarının yaptıklarını savunmuyorum.E5'te yürünmesi kesinlikle doğru değildi.Fakat orada kendi gözlerimle polisin kadınları coplamasını,küçücük çocuklara biber gazı sıkmasını gördükten sonra siz de bana polisi savunamazsınız.Yapılması gereken müdahele bu şekilde ağır olmamalıydı.Tabi sizin fikirlerinizi de değiştiremem bu konuda.Zaten değiştirmeye de çalışmıyorum.
Gönül alma olduğunu sanmıyorum, deliller de otadan kalkamaz zaten geçen pazar aranmıştı Trabzon klübü, varsa delil almıştır emniyet zaten.. Bence bu sorgu sonucu verilen ifadelerden sonra gözaltı kararları alındı..
Sadri Şener, Levent Kızıl, Serdar Kulbilge ve Mümtaz Karakaya gözaltına alındı. (NTVSpor)
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Fenerbahçe'li arkadaşların yorumlarını beğeniyle takip ediyorum.Polis kötü, savcılık kötü, siyasettekiler kötü, medya kötü, diğer takımlar kötü, o kötü bu kötü ama Fenerbahçe temiz.