Kötü geçen sezonun ardından Galatasaray adım adım şampiyonluğa yaklaşıyor. Anteple Kayseride aradan çıkarsa tamamdır bu iş =)
Kötü geçen sezonun ardından Galatasaray adım adım şampiyonluğa yaklaşıyor. Anteple Kayseride aradan çıkarsa tamamdır bu iş =)
sanırım ligde bütün başkanlar konu hakkında yorum yapmışda bir Sadri Şener yapmamış, sessiz kalmış..
bazı iddaalar vardı hakkımızda, iyi oldu. ak mı kara mı belli olsun herşey, suçlu olan bizde olsak en ağır ceza verilsin. kimsenin hakkı yenmesin, kimse başkasının emeğini çalmasın.
şu an yurt dışında olanlar gelince onlarda alınacak heralde bakalım kimler var başka bu dalga bitmez....
CNN'de Serdal Adali'nin gozalti karari olan belgeyi gosterdiler.
2-3 futbolcu b.şehir blelediyeden birde demirören de olabilir isimleri geçiyordu...
Mahmut Özgener'de gözaltına alınmış.
NTVspor
Şimdi seyreyleyin gümbürtüyü.![]()
I'm back...
bu saatten sonra pek gümbürtü olacağını sanmıyorum.
(/s)
Sadri Şener'i alacakları zaman Aziz Yıldırım'ın alındığı zaman alacaklardı. Aradan 8 gün geçmiş. Ortada ne belge kalır ne başka birşey. Sadece gönül almaya çalışıyor, daha doğrusu ortamı sakinleştirmeye çalışıyorlar.
tribundergi Tribun Dergi
Futbolda şike soruşturması başlangıcından bu yana FB Sportif hisseleri %35,25 düşerken, Trabzonspor Sportif hisseleri %11,20 artış gösterdi.
Sadri şenerde göz altında bakalım neler çıkıcak daha 2.dalga ve 3.dalgada![]()
Federasyon bu işin içinden çıkamaz. En kolay çözüm şöyle olacaktır : Başkan veya yönetim kurulundan biri tutuklanan klüpler bir alt lige gönderilip diğer klüpler için bireysel cezalar verilir. Ayrıca olaya karışan herkese ömür boyu men cezası gelir.
İyi oluyor. Bütün pislikler temizlensin. Gerekirse Adnan Polatıda alsınlar. Kim suçluysa sonuna kadar çeksin cezasını.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Sadri Şener gözaltında. Hadi günlerdir avaz avaz konuşan Trabzonsporlu arkadaşların yorumlarını bekliyoruz. Masumiyet karinesine rağmen Aziz Yıldırım'ı şike yapmakla suçlayan ve Fenerbahçe'yi küme düşüren Trabzonsporlu arkadaşlar, şimdi konuşun bakalım.
Serdar Adalı ile İ.Akın da gözaltına alınacak. O zaman da Beşiktaşlı arkadaşların yorumlarını görmek isteriz.
Beşiktaş bugün Trabzonspor'u şampiyon ilan etti sitesinden (Çarşı'nın sitesi). Yarın Serdar Adalı da içeri alınınca ne diyecekler acaba, merak ediyorum.
Sadri Şenerin avukatı gözaltı yok ifade alınıyor, buradan adliyeye gideceğiz dedi (LİG TV)
Polisi menfaatine uymayanlar sevmez. Doğruyu da yapsa kendi menfaatine uygun değilse sevmez doğal olarak. Sen şehir trafiğini birbirine kat ondan sonra polis niye müdahale etti. Ortalık böylesine karışıkken böyle protestolara izin verilmez. Oraya Trabzon taraftarı gelse kavga çıksa, polis müdahale etmese 3-4 kişi ölse o zaman da polis işini yapmadı, polisin yüzünden oldu dersin sen.
Gönül alma olduğunu sanmıyorum, deliller de otadan kalkamaz zaten geçen pazar aranmıştı Trabzon klübü, varsa delil almıştır emniyet zaten.. Bence bu sorgu sonucu verilen ifadelerden sonra gözaltı kararları alındı..
Burada Fenerbahçe taraftarının yaptıklarını savunmuyorum.E5'te yürünmesi kesinlikle doğru değildi.Fakat orada kendi gözlerimle polisin kadınları coplamasını,küçücük çocuklara biber gazı sıkmasını gördükten sonra siz de bana polisi savunamazsınız.Yapılması gereken müdahele bu şekilde ağır olmamalıydı.Tabi sizin fikirlerinizi de değiştiremem bu konuda.Zaten değiştirmeye de çalışmıyorum.
Sadri Şener, Levent Kızıl, Serdar Kulbilge ve Mümtaz Karakaya gözaltına alındı. (NTVSpor)
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Fenerbahçe'li arkadaşların yorumlarını beğeniyle takip ediyorum.Polis kötü, savcılık kötü, siyasettekiler kötü, medya kötü, diğer takımlar kötü, o kötü bu kötü ama Fenerbahçe temiz.