Sayfa 746 / 1204 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon
22,351 ile 22,380 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bySperman View Post
    Zaten şampiyonlar ligine transfer yapıyoruz.
    O zaman geçtim bizim ligi Uganda ligi'ni tanısa ne olur? Arshavin yerine bir oyuncu tercih edilir ama bu Amrabat olmaz. Öyle de değil zaten

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Eboue ve Melo'dan bahsediyorsan şampiyon olduk. Ben başka ŞL tanıyan oyuncu aldığımızı hatırlamıyorum. He Servet var tabi FB'deyken ŞL görmüştü.
    Bu yildan bahsetmedigimi biliyorsun geçmis yillara donelim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

APOEL'de şampiyonlar ligini tanıyan kaç oyuncu vardı geçen sene ?
    O 1 kere olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Eboue ve Melo'dan bahsediyorsan şampiyon olduk. Ben başka ŞL tanıyan oyuncu aldığımızı hatırlamıyorum. He Servet var tabi FB'deyken ŞL görmüştü.
    Riera'nında şampiyonlar ligi tecrübesi var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

APOEL'de şampiyonlar ligini tanıyan kaç oyuncu vardı geçen sene ?
    Ya allah aşkına model takımımız APOEL mi? Biz kalıcı olalım diyoruz siz APOEL diyorsunuz.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    O 1 kere olur.
    Ama oluyor önemli olanda bu.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Ya allah aşkına model takımımız APOEL mi? Biz kalıcı olalım diyoruz siz APOEL diyorsunuz.
    Sadece basit bir örnek verdim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ama oluyor önemli olanda bu.
    Önemli olan 1 kere olması değil hep olması hep.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bizim takımın en kariyerli oyuncularından biri Riera. İspanya milli takımı , Liverpool , Manchester City gibi takımlarda oynadı. Yerine Amrabat'ı düşünmüyormuyuz. Bu işin tanımakla falan alakası yok hiç bir futbolcu anasının karnında Şampiyonlar Ligini tanıyarak doğmuyor. Sen o seviyeye ulaşma potansiyeli olan oyuncuları alırsın elbet onlarda o lige ayak uydururlar katkı verirler. Amrabat şu an ki form durumuyla Şampiyonlar Liginde katkı verebilir. Ben 31 yaşında ki Arshavin yerine Amrabat'ı , Assaidi'yi tercih ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Bu yildan bahsetmedigimi biliyorsun geçmis yillara donelim.
    Kimi aldık Şampiyonlar Ligi'nde ya da uluslararası organizasyonda banko oynayarak tecrübesi olan? Keita ve Gio'dan bahsediyorsan zaten yanmışız. O zamanki savunma hattından teknik ekibine yönetimine kadar herşey çok farklı ve daha iyi. Arshavin'i istememenin tek mantığı Amrabat bize gelmek için uğraştı diye duygusal yaklaşmaktır. Asıl risk Arshavin değil, Amrabat-Assaidi vs.

@Eralp;

Riera adeta İspanyol kontenjanından gitti Liverpool'a ve öyle Şampiyonlar Ligi tecrübesi gördü. Yanlış hatırlamıyorsam 1 sene Espanyol'de iyi bir sezon geçirdi ve senelerdir onun meyvesini yiyor. Ben başka birşey yaptığını görmedim Riera'nın.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Önemli olan 1 kere olması değil hep olması hep.
    Bizim takımlarımızın APOEL'den ne farkı var ? Bizimde Avrupa'daki başarılarımız 1 kerelik.Hangi takımımız Avrupa'da istikrar yakalamış ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bizim takımlarımızın APOEL'den ne farkı var ? Bizimde Avrupa'daki başarılarımız 1 kerelik.Hangi takımımız Avrupa'da istikrar yakalamış ?
    Biz de istikrar için üst seviyede transfer olsun diyoruz. APOEL'in başarısıyla bizim başarımız arasındaki tek ortak nokta istikrarsız olması. Bunun dışında arasında dağlar kadar fark var. İstersen bir daha izle bizim oynadığımız futbolla APOEL'in oynadığı futbolu. Bizim kapanarak mı kendi topumuzu oynayarak mı onlara kafa tuttuğumuzu bir izle derim.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Biz de istikrar için üst seviyede transfer olsun diyoruz. APOEL'in başarısıyla bizim başarımız arasındaki tek ortak nokta istikrarsız olması. Bunun dışında arasında dağlar kadar fark var. İstersen bir daha izle bizim oynadığımız futbolla APOEL'in oynadığı futbolu. Bizim kapanarak mı kendi topumuzu oynayarak mı onlara kafa tuttuğumuzu bir izle derim.
    Kapanarak oynamıyoruz ve gerçekten iyi bir takım oyunu oynuyoruz.Eğer istikrar için üst düzey trasnfer gerekiyorsa şunu söylemeliyim ligimiz bu haldeyken yapabileceğimiz üst düzey transferler 30 yaşını devirmiş oyunculardan başkaları değil.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İşte farkımız olsun diye uğraşıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kapanarak oynamıyoruz ve gerçekten iyi bir takım oyunu oynuyoruz.Eğer istikrar için üst düzey trasnfer gerekiyorsa şunu söylemeliyim ligimiz bu haldeyken yapabileceğimiz üst düzey transferler 30 yaşını devirmiş oyunculardan başkaları değil.
    Ben de bunu diyorum zaten. APOEL kapanarak elde etti bu başarıyı neredeyse 2004 Yunanistan'ı gibi. Hatırlatırım 2000'de Taffarel, Popescu, Hagi 30 yaşın üstündeydi. Yerlerini doldurabildikten sonra 30 yaş üstü oyuncu gelmesi yanlış bir hamle olmaktan öte yararlı bir hamle oluyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Ben de bunu diyorum zaten. APOEL kapanarak elde etti bu başarıyı neredeyse 2004 Yunanistan'ı gibi. Hatırlatırım 2000'de Taffarel, Popescu, Hagi 30 yaşın üstündeydi. Yerlerini doldurabildikten sonra 30 yaş üstü oyuncu gelmesi yanlış bir hamle olmaktan öte yararlı bir hamle oluyor.
    Eğer Hagi ile Arşavin'i aynı kefeye koyabiliyorsan haklısın.Ama unutma ki Arşavin 27 yaşında parlayıp Arsenal'e gitmiş.Yılda yaklaşık 60 maç oynayan Arsenal'de 3 yılda sadece 54 maça çıkıp büyük hayal kırıklığı yaratmış bir isim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oraya sadece Hagi'yi yazıp aynı kefeye mi koymuşum? Yoksa sadece örnek mi vermişim?

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Ben de Arshavin yerine Amrabat veya Assaidi'yi tercih ederim. Hem daha gençler hem daha ucuzlar ve en az Arshavin kadar katkı yaparlar. Arshavin'i çok beğenirim ama bizim kanat oyuncusuna ihtiyacımız var.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Oraya sadece Hagi'yi yazıp aynı kefeye mi koymuşum? Yoksa sadece örnek mi vermişim?
    Ama 2000'deki başarıyı örnek vermişsin.O sene Hagi'nin yaptığı fanatastik işlerin kupayı kazanmamızda ki etkisi yadırganamaz.Ayrıca Popescu ve Taffarel'de efsanevi oyuncular.Arşavin o düzeyde değil.Onu anlatmak istedim.Neyse çok uzattık konuyu,burda birbirimizi yemenin bir manası yok herşeyi zaman gösterir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben Arshavin ve Amrabat yerine Assaidi'yi tercim ederim.Hem maliyeti az hem de oldukça yetenekli.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arshavin gelsin ya güzel olur 2 yıl rahat götürür bu ligi.

Eğer Hagi ile Arşavin'i aynı kefeye koyabiliyorsan haklısın.Ama unutma ki Arşavin 27 yaşında parlayıp Arsenal'e gitmiş.Yılda yaklaşık 60 maç oynayan Arsenal'de 3 yılda sadece 54 maça çıkıp büyük hayal kırıklığı yaratmış bir isim.
    Hayal kırıklığı derken? Arshavin 3 sezonda sadece Ligde 114 maçın 98'inde oynamış hocam. Arsenal'le toplam 138 maça çıkmış 30 gol atmış 40 asist yapmış. Yanlış istatistiğe bakmışsın.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Arshavin falan gelmez her sene aynı balon haberler
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Arshavin haberini kim çıkardı bu arada ? Hatta öyle bir haber mi var
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Valla Kaan'dan çıktı bu haber. Barnetta ya da Arshavin dedi, Arshavin'e yüklendik

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Daha küçük takımların en iyi futbolcularını alamıyoruz
    Haklısın hocam fakat biraz takımın maddi durumu iyiye doğru giderse ciddi anlamda bu ligin Bayern Münich i olabiliriz yanlış hatırlamıyorsam münich schalkeden neuer i 30 milyon euroya yakın parayla almıştı yani biraz başarı sonra gelen paralar sonucunda rakiplerimiz satmak isteyecektir hem oyuncular için düzenli olarak şampiyonlar liginde oynarsak daha iyi olur.Ve şu anda haberlerde çıkanlara göre takımımızın 250 bin euronun bile hesabını yaptığı yöndedir eğer böyleyse başarıyla bu sorun gidecektir ve ben bu çıkan haberlere inanmıyor çünkü Galatasaray istediği her oyuncuyu alabilecek durumdadır.(Bunu sadece Gs ile kısıtlamamın sebebi de Fenerbahçenin malum devam eden davası beşiktaşından maddi durumu)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bizim Münih olma gibi bi şansımız yok en azından 5-10 senelik bir dönem içinde yok. Bize en güzel idol Porto'dur. CL'de devamlılık, kaldırılan UEFA kupası 3e5e alınıp 40a50ye satılan oyuncular. En gerçekçi ve olması gereken hedef budur. Porto olursak maddi güçte gelir o zaman Bayern hedefini koyabilirsiniz önünüze.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu ülkede hiç bir zaman bir kulübün alıp başını gitmesine izin verileceğini sanmıyorum.Bugüne kadar verilmedi,bugünden sonra da verilmeyecektir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bu ülkede hiç bir zaman bir kulübün alıp başını gitmesine izin verileceğini sanmıyorum.Bugüne kadar verilmedi,bugünden sonra da verilmeyecektir.
    Kesinlikle.Sadece fm de oluyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Sadri Şener: "Burak düzgün bir çocuktur. Galatasaray'la görüşmediğini söyledi. Onun sözüne güveniyorum"

Bunu açıkladığına göre satmaya niyetleri yok
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Eğer transfer varsa böyle açıklama gelir. Bu yöneticileri hiç tanımamışsın.

Mesaj Yetkileri