Bizim takımın en kariyerli oyuncularından biri Riera. İspanya milli takımı , Liverpool , Manchester City gibi takımlarda oynadı. Yerine Amrabat'ı düşünmüyormuyuz. Bu işin tanımakla falan alakası yok hiç bir futbolcu anasının karnında Şampiyonlar Ligini tanıyarak doğmuyor. Sen o seviyeye ulaşma potansiyeli olan oyuncuları alırsın elbet onlarda o lige ayak uydururlar katkı verirler. Amrabat şu an ki form durumuyla Şampiyonlar Liginde katkı verebilir. Ben 31 yaşında ki Arshavin yerine Amrabat'ı , Assaidi'yi tercih ederim.
Kimi aldık Şampiyonlar Ligi'nde ya da uluslararası organizasyonda banko oynayarak tecrübesi olan?Keita ve Gio'dan bahsediyorsan zaten yanmışız. O zamanki savunma hattından teknik ekibine yönetimine kadar herşey çok farklı ve daha iyi. Arshavin'i istememenin tek mantığı Amrabat bize gelmek için uğraştı diye duygusal yaklaşmaktır. Asıl risk Arshavin değil, Amrabat-Assaidi vs.
@Eralp;
Riera adeta İspanyol kontenjanından gitti Liverpool'a ve öyle Şampiyonlar Ligi tecrübesi gördü. Yanlış hatırlamıyorsam 1 sene Espanyol'de iyi bir sezon geçirdi ve senelerdir onun meyvesini yiyor. Ben başka birşey yaptığını görmedim Riera'nın.
Biz de istikrar için üst seviyede transfer olsun diyoruz. APOEL'in başarısıyla bizim başarımız arasındaki tek ortak nokta istikrarsız olması. Bunun dışında arasında dağlar kadar fark var. İstersen bir daha izle bizim oynadığımız futbolla APOEL'in oynadığı futbolu. Bizim kapanarak mı kendi topumuzu oynayarak mı onlara kafa tuttuğumuzu bir izle derim.
Ben de bunu diyorum zaten. APOEL kapanarak elde etti bu başarıyı neredeyse 2004 Yunanistan'ı gibi. Hatırlatırım 2000'de Taffarel, Popescu, Hagi 30 yaşın üstündeydi. Yerlerini doldurabildikten sonra 30 yaş üstü oyuncu gelmesi yanlış bir hamle olmaktan öte yararlı bir hamle oluyor.
Oraya sadece Hagi'yi yazıp aynı kefeye mi koymuşum? Yoksa sadece örnek mi vermişim?
Ben de Arshavin yerine Amrabat veya Assaidi'yi tercih ederim. Hem daha gençler hem daha ucuzlar ve en az Arshavin kadar katkı yaparlar. Arshavin'i çok beğenirim ama bizim kanat oyuncusuna ihtiyacımız var.
Ama 2000'deki başarıyı örnek vermişsin.O sene Hagi'nin yaptığı fanatastik işlerin kupayı kazanmamızda ki etkisi yadırganamaz.Ayrıca Popescu ve Taffarel'de efsanevi oyuncular.Arşavin o düzeyde değil.Onu anlatmak istedim.Neyse çok uzattık konuyu,burda birbirimizi yemenin bir manası yok herşeyi zaman gösterir.
Ben Arshavin ve Amrabat yerine Assaidi'yi tercim ederim.Hem maliyeti az hem de oldukça yetenekli.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Screw you guys, I'm goin' home
Arshavin falan gelmez her sene aynı balon haberler
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Arshavin haberini kim çıkardı bu arada ? Hatta öyle bir haber mi var![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Valla Kaan'dan çıktı bu haber. Barnetta ya da Arshavin dedi, Arshavin'e yüklendik![]()
Haklısın hocam fakat biraz takımın maddi durumu iyiye doğru giderse ciddi anlamda bu ligin Bayern Münich i olabiliriz yanlış hatırlamıyorsam münich schalkeden neuer i 30 milyon euroya yakın parayla almıştı yani biraz başarı sonra gelen paralar sonucunda rakiplerimiz satmak isteyecektir hem oyuncular için düzenli olarak şampiyonlar liginde oynarsak daha iyi olur.Ve şu anda haberlerde çıkanlara göre takımımızın 250 bin euronun bile hesabını yaptığı yöndedir eğer böyleyse başarıyla bu sorun gidecektir ve ben bu çıkan haberlere inanmıyor çünkü Galatasaray istediği her oyuncuyu alabilecek durumdadır.(Bunu sadece Gs ile kısıtlamamın sebebi de Fenerbahçenin malum devam eden davası beşiktaşından maddi durumu)
Bizim Münih olma gibi bi şansımız yok en azından 5-10 senelik bir dönem içinde yok. Bize en güzel idol Porto'dur. CL'de devamlılık, kaldırılan UEFA kupası 3e5e alınıp 40a50ye satılan oyuncular. En gerçekçi ve olması gereken hedef budur. Porto olursak maddi güçte gelir o zaman Bayern hedefini koyabilirsiniz önünüze.
Bu ülkede hiç bir zaman bir kulübün alıp başını gitmesine izin verileceğini sanmıyorum.Bugüne kadar verilmedi,bugünden sonra da verilmeyecektir.
So what?
Saike
Sadri Şener: "Burak düzgün bir çocuktur. Galatasaray'la görüşmediğini söyledi. Onun sözüne güveniyorum"
Bunu açıkladığına göre satmaya niyetleri yok![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Eğer transfer varsa böyle açıklama gelir. Bu yöneticileri hiç tanımamışsın.![]()