Şöyle bir şey var Galatasaray bir adamı getireceği zaman zaten işi bağlamış oluyor ve resmi siteden haber veriyor bu nedenle bende ihtimal vermiyorum.
Last edited by Enterokinaz : 05.Temmuz.2009 at 06:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bu adamın blogunu bilen var mı?
gayın-sin.net
kendisi Galatasaray tv'de aynı isimdeki programda, Galatasaray ve tarihi ile ilgili bilgiler veriyordu. izleyen mutlaka vardır.
arkadaşlar çok gerilere gidemedim üşendim açıkcası Melih bey kim diye bi soru sorsam çok mu komik olur ? (:
Entorokinaz
ben msj yazarken görmemiştim o msjını yoktu yani,sağol da ben bu adamın iddasını hala tam çözebilmiş değilim![]()
Yarım saat sonra herşey çözülecek
Çözülsün artık da ya küfredip yatalım, ya sevinip yatalım, yeter ki yatalım ya![]()
Bence kimse gelmeyecek , ben zaten hergün bu saatlere kadar ayaktayım ama yinede o Melih denen adama küfürümü edecegim zevk olsun diye![]()
Vallaha ha merak olunca uyunmuyorda yatıp sabah öğrenelim desek![]()
Arkadaslar umutlarinizi kirmak gibi olmasindaBende Trabzonsporlu olarak baska forumlarda transfer haberleri cok bekledim, egerki isiniz yoksa yarin bekleyin yoksa yatin
![]()
Evet beyler Melih bey transferi söyledi fakat bende isim vereyim. Galatasaray'ın yeni transferi Eyong Enoh.
GHA
Ya uçak rötar yaparsa ?
Eyong Enoh vallahi şimdiden heyecanlandım çok büyük yetenek yahu Ajax nasıl bırakıyor.
Kendisinin FM'deki pa değeri -9. Çok iyi bir transfer oldu gerçektende.
Geldimi yahu hani nerde?
Eyong Enoh olduğu belli mi kesin mi?
gerrrard haber ajansı olmasın o. yada ismi her neyse arkadaşımızın.![]()
Burdaki arkadaşım Ümit Davala'nın yakın arkadaşı ve baya kulübün içinde. Enoh veya Maduro olabilir. Fakat E.Enoh'un para tuzlu.
Gökay abi eger sallıyorsan Kıbrıs'a gelir bulurum seni
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şimdi tuzlu diyorsun 2 dakika önce Hollanda'ya getirdin![]()
Last edited by Addolorato : 05.Temmuz.2009 at 06:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
bu haberin tam kaynağı neresidir? site olarak?
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Gökay olm emin misin Enog olduğundan sakata gelmeyelim ??
Habib Beye diyorum baska birşey demiyorum![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Melih abi 3′te açıklanacak diyorsun sonra ama gelmezse diyorsun. Geldi mi, gelebilir mi ? Uykumuzdan feragat ettirme bizi açıklanmayacaksa..
(Cenkçiğim sen uyu. Ben duyduğum bir şeyi paylaştım sadece. İyi geceler. Melih)
Transfer yok heralde![]()
Uykumuzdan feragat ettirme bizi açıklanmayacaksa..(Cenkçiğim sen uyu. Ben duyduğum bir şeyi paylaştım sadece. İyi geceler. Melih
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir