Sayfa 75 / 91 İlkİlk ... 2565737475767785 ... SonSon
2,221 ile 2,250 arası toplam 2721 sonuç

Konu: Almanya Bundesliga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Ölümün Almanya'nın küçük bir kasabası olan Neustadt'ta yerel saatle 18:25 sularında gerçekleştiği bildirilirken; Enke'ye tren çarptığı öğrenildi.
    Enke'nin ölüm sebebi henüz resmi olarak açıklanmazken, Morgenpost Online, olayın intihar olduğunu iddia ediyor. Gazetenin haberinde, Hannover polis teşkilatından bir yetkilinin "Enke kendini bir trenin önüne attı" dediği iddia ediliyor.
    Daha önce Barcelona forması da giyen, 2003-2004 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan; ancak çıktığı ilk maçta takımı İstanbulspor'a 3-0 kaybederken yaptığı hatalar yüzünden sarı lacivertlilerden gönderilen Enke, 32 yaşındaydı.
    Almanya Milli Takımı'nın da formasını giyen Enke, üç yıl önce, doğuştan gelen bir kalp rahatsızlığı sebebiyle 2 yaşındaki kızı Lara'yı kaybetmişti.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Campylobacter denilen bir bakteri sebep olmus. ciftlik hayvanlarindan gecen bir bakteri oldugu bilgisi var. kendisi ailesiyle birlikte bir ciftlikte yasamaktaydi muhtemelen buradan kapti.

Buda biryerde yazılan yorum . ne kadar doğru bilemem.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

trenin çarpması istemeyerek olacak bişey değildir gibi geliyor. yani bir arabanın çarpması gibi olmaz. bi şekilde sizi ya birinin raylara atması ya da sizin raylara atlamanız gerekir.

o yüzden intihar gibi duruyor. ama yazık olmuş tabi. birden öldüğünü duyunca çok şaşırdım açıkçası. çok da genç daha. yazık...

Nesil
    2006

Şok oldum. :S Hayata bak, neleri getireceği belli olmuyor. Şuan şok geçirdim.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

şaşırdım üzüldüm ilginç..

Çok üzüldüm, çeşitli spekülasyonlar var. İlk maçında 3 gol yiyip gönderilişini hatırlıyorum. Football Manager'de de çok iyi kalecilik yapmışlığı vardır bana... :/

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

hannover'da yılın kalecisi seçil, almanya milli takımı'nda forma giy sonra dedikleri doğruysa trenin önüne atla ve intihar et... vay anasını be birader..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Acayip kötü oldum Herşeyin istediğin gibi be adam neden yaparsın ki

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Şok oldum. Kötü oldum yav.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Huzur içinde yatsın.

Lara'nın Babası Enke

Yolun bizim buralara düşmeden bir sezon önce Galatasaray'a karşı oynamıştı Barcelona formasıyla. Sırf kısa süren İstanbul macerası bile futbol dünyamızın ne kadar acımasız olduğunun göstergesidir. İstanbulspor'un 3-0 kazandığı maç ilk ve tek maçıydı Fenerbahçe kalesinde. Rijkaard'ın Barcelona'nın başına geçtiği, Rüştü'nün de Katalan kulübüne transfer olduğu sezon. İşin doğrusu, M.Gladbach'da yaptığı çıkışın ardından dünyanın en iyi kalecilerinden biri olacak denilen bu adamın kariyeri düşüşe geçmiş, memleketine dönmüştü. Ait olduğu yerde de toparlamıştı Hannover 96 kalesinde. Yakın zamanda bir enfeksiyon kaptığı haberini okumuştum. 32 yaşındaki bu adam artık yok. İntihar etmiş. Onu bu karara götüren futbol kariyeri mi? Sanmıyorum. Yakalandığı hastalık mı? Emin değilim. Bildiğim Enke artık, doğduğunda kalbi delik olan ve 2 yaşında hayatını kaybeden kızı Lara'nın yanında... Huzur bulsun....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Aceto'dan alıntı
    Last edited by ForsakeN : 10.Kasım.2009 at 23:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Çok üzüldüm gerçekten şok oldum yahu

Bu arada Maraton'un başlığı ne öyle yahu: "Fenerbahçe'nin milli kalecisi intihar etti"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

VaLLa resmen şok geçirdim. Çok üzüLdüm
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

İnanamıyorum

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

ligtv, enke'nin fenerbahçe'deyken istanbulspor maçında yediği goller yayınladı. ilk gol hariç yediği hatalı bi gol yok bence. neden fenerbahçe yönetimi karşılıklı olarak fesh etti bilen varmı? yani baktığınız zaman her kalecinin yiyebileceği golleri yemiş.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    golleri izlemek için:
    http://ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=63814
    Last edited by tombul taho : 10.Kasım.2009 at 23:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

O dönemde kaleciliğine değil, Fenerbahçe'ye yabancı kaleci alınmasına tepki vardı, bir de Rüştü 1. kaleci olarak Barcelona'ya giderken Barcelona'nın 3. kalecisinin transfer edilmesine taraftar kızıyordu. Artı genç kaleci oynayacaksa bu neden elimizdeki gençler değil diye de tepki vardı.

Üstelik hemen gelip 2-3 gün sonra maça çıkması, diğer kalecilerin yok sayılması ve yenilen 3 gol, taraftarı olduğu gibi, bu kaleci konusunda ısrarcı olan Daum'a karşı Aziz Yıldırım'ı da kızdırmış olacak ki gönderildi.

Duyunca şok oldum, Fenerbahçe tarihinin en az kontrat süresine sahip olan bir oyuncusu olarak hep hatırlanacak sanırım, üzüldüm.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Her şey istediği gibi denmiş de o hayatın malesef dışardan görünen yüzü oluyor, içeriye bakarsak belkide çok kişinin dayanamayacağı acılar çekmiş ve belkide çoğu kişiye göre fazlasıyla dayanmış. Kötü şeyler geldi mi sırayla gelir bazılarına, Enke de o kadersizlerden,bir türlü toparlanma imkanı bulamamış. Yeterince çabalamış,o an kendini kapıp koyuvermemiş,ama hayat böyle bir şey,o an ne olduysa, yurtdışı kaynaklarında da doğrulanmamasına rağmen polis olarak intihar olarak bildirildi yazıyor, tamam olmuyor demiş olabilir.O kadar şeye dayandın keşke daha da dayansaydın büyük kaleci diyebilmekten başka bir şey gelmiyor elimden.

Artık ne zaman birine bir şey olsa basınımız şuranın oyuncusuydu şöyleydi böyleydi demeyi bırakacak, adam vafat etmiş,dolu dolu kariyeri var,bazı kanallar temcit pilavı gibi Fenerbahçe ile sahaya çıkıp yediği golleri gösterip duruyor, hatırasına ayıp.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen kaleci hayatını kaybetti. 32 yaşındaki kalecinin intihar ettiği üzerinde duruluyor.

Alman futbolu, milli bir futbolcudan gelen şok haberle sarsıldı. 2003-2004 sezonunda bir maçlığına Fenerbahçe forması giyen Hannover kalecisi Robert Enke, hayatını kaybetti.
    TREN Mİ ÇARPTI İNTİHAR MI ETTİ?
    Daha önce Benfica, Barcelona, Fenerbahçe gibi ekiplerin formasını giyen Enke'ye Neustadt adlı bir kasabada tren çarptığı belirtilirken, alman polisi intihar üzerinde duruyor.
    Yerel polis yetkilileri, Enke'nin kendini trenin önüne attığını düşündüklerini ifade ediyor. Olayın şokunu yaşayyan Hannover başkanı Martin Kind, "Ne diyeceğimi bilemiyorum, Olayın nasıl olduğunu bilmiyorum ama maalesef Robert artık hayatta değil" dedi.
    2 YAŞINDAKİ KIZINI KAYBETMİŞTİ
    2006'da 2 yaşındaki kızını doğuştan gelen bir kalp rahatsızlığı nedeniyle kaybeden 32 yaşındaki futbolcu, büyük bir yıkım yaşamış, eşi sayesinde hayata tutunmuştu.
    Hannover'deki müthiş performansıyla Almanya'da yılın kalecisi de seçilen Enke, 8 kez Alman milli takımının kalesini korumuştu.

Çok üzüldüm ya
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Neustadt am Rubenberge geçitinde trenin önüne atmış kendini,makinistin durumuda iyi değil şok geçirmiş,haberi bu akşam iş yerinde aldım,komaya düşmemesi için uğraşıyorlarmış.
    bi yerde okudum...
    Last edited by Nocna Mora : 11.Kasım.2009 at 00:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Her evde azan kaynar.BazıLarında et,bazıLarında dert kaynar.Kim biLir ne sorunLarı vardı da intihar etti...
    ALLah rahmet eyLesin ne diyeLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Allah Allahh sabah sabah şok oldum habere bak. Ne kadar bizde oynamasada kalmadığı için pişmanlık duymuştum Hannover'de oynadığı oyundan sonra. Hırslanmış ve yeteneğini göstermişti. Ama hayat bu ne zaman ne yapacağı belli olmuyo.

Allah rahmet eylesin..

Gerçekten çok şaşırdım ve üzüldüm.Allah rahmet eylesin..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ŞAşırtıcı ve üzücü. Belkide Kızını çok özlüyordu bilemeyiz..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İlgiç bir durum ya kariyerinin zirvesindeyken kendi canına kıymış ..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bende şaşırdım haberi ilk gördüğümde.Acaba başka bir Enke'mi diye düşündüm ama değilmiş.Allah rahmet eylesin,yakınlarına sabır versin..
    So what?
    Saike

Sheriff Misafir

Çok şaşırdım, Üzücü bir haber..

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Yuh !.Şok oldum ya.Allah Rahmet Eylesin.

TuNdRaLoWeR Misafir

Unutan namert olsun!

Haberi okulda duydum, o an kilitlenip kaldım adeta..

Ne Olursa Olsun Fenerden Geldiği Günün Ertesinde Apar Topar Kontratının Feshedilip Gönderilmesini Hiçbir Futbolcu Kötüde Olsa İyide Olsa Haketmiyor. o Yüzden O da Bişekilde Hayatını Sürdürüp Yaşamaya Çalışıyordu Sorunları Dertleri Demekki O Kadar Fazlaydı ki Altından Kalkamadı. Allah Gani Gani Rahmet Eylesin. Yüce Rabbim Herkese Hayırlı Ölüm Nasip Etsin. Amin.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bakteri=Tren ? Anlamadım hangisi ama üzücü bir haber.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kendisini tren'in önüne atıp intihar etmiş. Üzüldüm iyi bir kaleciydi..

Sayfa 75 / 91 İlkİlk ... 2565737475767785 ... SonSon

Mesaj Yetkileri