Sayfa 75 / 464 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon
2,221 ile 2,250 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    E bize zahmet adımız çıkmasın Şikeyle 8.olunur mu
    Adnan Polat varsa işin içinde beklerim

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Adnan Polat varsa işin içinde beklerim
    aziz yıldırımla yedikleri içtikleri ayrı gitmezdi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Valla topluca Bank Asya ile Spor Toto Süper ligdekiler degisicek sanırım

Daha öncede yazmıştım Beşiktaş olaylarla alakamız olduğunu zannetmiyorum. Belki de Korcan ile ilgili çağırmış olabilirler diye düşündür Adalı'yı. Ama yinede adımızın geçmesi bir şüphenin olması hoş bir şey değil.

Neyse en kötü Demiören'den kurtuluruz

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Aslında Galatasaray da şike yaptı 18. olacakken yukarıya çıktı.

Helal olsun Galatasaray taraftarına.

Serdal Adalı için yakalama emri veya gözaltı kararı yok.
    Büyük ihtimalle sadece ifadesine başvurulup gönderilecek.
    Şahsen ben çok rahadım Serdal Adalı ve Beşiktaş'ın temiz çıkacağına adım gibi eminim(tıpkı fenerbahçeli arkadaşların kendi takımları ve başkanlarında olduğu gibi).
    Bu arada bu kullanıcı adını değiştiremiyor muyuz ?

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Matteo Ferrari View Post
    Serdal Adalı için yakalama emri veya gözaltı kararı yok.
    Büyük ihtimalle sadece ifadesine başvurulup gönderilecek.
    Şahsen ben çok rahadım Serdal Adalı ve Beşiktaş'ın temiz çıkacağına adım gibi eminim(tıpkı fenerbahçeli arkadaşların kendi takımları ve başkanlarında olduğu gibi).
    Bu arada bu kullanıcı adını değiştiremiyor muyuz ?
    Nickinizi görünce aklıma ilk o geldi zaten. Neyse ki Sinan Engin olmamış yani.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bizim birşeyden korkumuz yok. Varsa öyLe birşey daha iLk andan itibaren tepkimi ve tepkimizi koyarız. Sizin gibi dün Aziz YıLdırım ın tutukLanmasına karar veriLdikten sonra %70 taraftar gibi sessizLiğe gömüLmeyiz. Ben açıkca söyLüyorum; Eğer Serdar AdaLı veya Başkan gözaLtına aLınır ve tutukLanırsa Fenerbahçe taraftarı gibi de koruma aLtına girmem, ne kadar eLeştiri varsa yaparım.
    Buna şu sözle katılmak istiyorum:

Başarı nereden, nasıl gelirse GELMESİN. Sen küme düş, yeter ki adın lekelenmesin BEŞİKTAŞ.!
    Last edited by footballer33 : 12.Temmuz.2011 at 04:04

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yaptiklari yanlislar var ise cekelim cezasini Turk futbolu kazansin, takimlar degil.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Yaptiklari yanlislar var ise cekelim cezasini Turk futbolu kazansin, takimlar degil.
    Başında sonuna tüm fenerbahçelilerin yorumlarını okuyun %80in dile getirmeye çalıştığı senin yazdığının aynısı. Tek farkı aziz başkana yapılan insanlık dışı olayın tepki görmesi.
    Sadri başkan sanırım 5 saatten fazladır sorguda yanılıyor muyum?
    Ve tek bir görüntü tek bir haber bile yok. İşte olması gereken buydu. Şimdi bir de Aziz Başkan'ın gözaltı zamanlarını düşünün.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Başında sonuna tüm fenerbahçelilerin yorumlarını okuyun %80in dile getirmeye çalıştığı senin yazdığının aynısı. Tek farkı aziz başkana yapılan insanlık dışı olayın tepki görmesi.
    Ve tek bir görüntü tek bir haber bile yok. İşte olması gereken buydu. Şimdi bir de Aziz Başkan'ın gözaltı zamanlarını düşünün.
    Gözaltına alındığında vs görüntüler var Sadri Şener'in.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Gözaltına alındığında vs görüntüler var Sadri Şener'in.
    sadece götürülürken
    Aziz yıldırımın tuvalete gidip ishal mi, kabız mı yaptığını bile öğreniyorduk emniyet sağ olsun. Sonra emniyet fotoğrafları vs..

sadece götürülürken
    Aziz yıldırımın tuvalete gidip ishal mi, kabız mı yaptığını bile öğreniyorduk emniyet sağ olsun. Sonra emniyet fotoğrafları vs..
    Bakalım Sadri Şener'in eşgal tanıma fotoğraflarını görebilecekmiyiz yarın gazetelerde manşetlerde? Özellikle Habertürk gazetesinin tutumunu çok merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Aziz Yildirimdaki suclamalar ayri br boyutta. Tabi haliyle Turkiyenin en buyuk klubunun baskani ve son sampiyonun baskani.

Ha bide Aziz Yildirim yaptiysa o ceksin, Fenerbahce onun cezasini cekmesin dusunceleride vardi. Sonra Aziz Yildirima destek cikilanlarda vardi.

Bilmiyorum yaslari kac yas bu adamlarin ama bence polis sabahin 6 sinda her 2 dalgadada bu adamlari almasi ilgincti. Ki aliyorsan beraber alda medya 1 hafta ortaligi gersin 2 ci haftaya durulsun heryer. Tam sular durulcak derken bide bu Aslinda iyide oldu, suclu succuz Fenerli arkadaslar onlara yapilanlari bizim sebep oldugumuzu dusunuyordu sanki.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

cavcav açıklama yapıyor ntvspor canlı

Cavcav'ın açıklamasından anladığım kadarıyla:Kulüpler başta Fenerbahçe olmak üzere adı geçen kulüplerin küme düşmesini istemiyorlar.Fakat buna rağmen - puanla başlatmak gibi bir öneri getirmiş olabilirler federasyona.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bende öyle anladım ama bu kararda ne kadar etkili olacak derseniz etkili olacağını sanmıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

daha önce de dediğimiz gibi - puanı kesinlikle kabul etmemeliyiz. varsa şike düşürsünler.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

hiçbirşey çıkmaz 2. dalgadan.
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    hiçbirşey çıkmaz 2. dalgadan.
    Bence de, Aziz yıldırım tutuklandı çünkü yurt dışına kaçma, delil karartma gibi şeylere önlem alınmak istendi. Suçlu bulunduğu için tutuklanmadı. Eh 1 haftadır suçlu bile olanlar delil melil bırakmamıştır ortada. Emniyetteki her şeyide temizlemişlerdir. Dışarı bu kadar rahat bilgi sızan bir emniyetin içine sızmakta bir o kadar kolaydır.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ben en cok Senol Gunesi cileden cikartan Hurriyet gazetesini merak ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ben en çok Fotospor'u merak ediyorum

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

İlk operasyon sürecinde yaşananlar, maruz kalınanlar standartlar dışında, rutin olmayan eylemler olduğu için aynı şeyleri ya da benzerlerini beklememek gerekir. O zaman öyle yapılmıştı, şimdi niye aynısı yapılmıyor yanlış bir düşünce olacaktır. O zaman yapılan yanlıştı, hukuksuzdu. Bir daha yanlış ya da hukuka aykırı bir eylem tekrarlanmaz umarım.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by di canio View Post
    İlk operasyon sürecinde yaşananlar, maruz kalınanlar standartlar dışında, rutin olmayan eylemler olduğu için aynı şeyleri ya da benzerlerini beklememek gerekir. O zaman öyle yapılmıştı, şimdi niye aynısı yapılmıyor yanlış bir düşünce olacaktır. O zaman yapılan yanlıştı, hukuksuzdu. Bir daha yanlış ya da hukuka aykırı bir eylem tekrarlanmaz umarım.
    Umarım olmaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Beşitaş taraftar sitesinin Trabzonspor'un şampiyonluğunu kutlaması ne kadar işgüzarlık ise, Galatasaray'ın Fenerbahçe kampına yaptığı ziyaret de o kadar işgüzarlık.. Birini helal olsun deyip, diğerine yanlış demek de doğru değil. Zaten ortalık karışık, yargıya intikal eden haksız kazançlar ortadayken neyin desteği bu anlamak zor. Bizim yöneticiler olsun, Fenerbahçe yöneticileri olsun sporun en utanılacak davası ile itham ediliyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    Beşitaş taraftar sitesinin Trabzonspor'un şampiyonluğunu kutlaması ne kadar işgüzarlık ise, Galatasaray'ın Fenerbahçe kampına yaptığı ziyaret de o kadar işgüzarlık.. Birini helal olsun deyip, diğerine yanlış demek de doğru değil. Zaten ortalık karışık, yargıya intikal eden haksız kazançlar ortadayken neyin desteği bu anlamak zor. Bizim yöneticiler olsun, Fenerbahçe yöneticileri olsun sporun en utanılacak davası ile itham ediliyorlar.
    ikisini aynı kefeye koymak çok yanlış bence. galatasarayın soruşturma boyunca davranışı takdir edilir. taraftarlar da destek vermek istemiş. çıkıp şampiyonluk hakkında konuşmamış. diğeri ise kendince şampiyonu değiştirmiş. çok farklı şeyler çok...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    ikisini aynı kefeye koymak çok yanlış bence. galatasarayın soruşturma boyunca davranışı takdir edilir. taraftarlar da destek vermek istemiş. çıkıp şampiyonluk hakkında konuşmamış. diğeri ise kendince şampiyonu değiştirmiş. çok farklı şeyler çok...
    Şöyle bir durum var.Forza adminlerine forza'da bir çok kişiden olumsuz tepki geldi o intro'dan dolayı.Fenerbahçe kampına giden Galatasaray'lılar bütün Galatasaray taraftarlarını bırak,çoğunluğunu bile temsil etmiyor bence.Yani bu iki olaya bakıp genelleme yaparak Galatasaray ve Beşiktaş taraftarları arasında karşılaştırma yapmak mantıklı değil kanımca.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Galatasaray'ın soruşturma boyunca takındığı tavırın diğer 17 klüpten pek farkı yok, hiçbir takım bu dava hakkında süre içinde ileri geri konuşmadı. Ben söylenen lafların içeriğine karışmıyorum, neticede benim takımımın taraftarının yaptığı şey değil, mühim olan 'destek'. Galatasaray ve Beşiktaş taraftarlarının bazıları gereksiz destek içerisindeler. Yarın öbür gün bu insanlar kesin hüküm giyerlerse şık durum olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    Kesinlikle katılıyorum. Bu durumda davanın sonuçlanmasını beklemek lazım.

Mesaj Yetkileri