Fenerbahçe'nin Braga'da Oynayan Eder'i Transfer Ettiği Yayılıyor Etrafa, Kulübüne 7 M € Oyuncuya Yıllık 2.5 M € Ödemeyi Kabul Etmiş Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin Braga'da Oynayan Eder'i Transfer Ettiği Yayılıyor Etrafa, Kulübüne 7 M € Oyuncuya Yıllık 2.5 M € Ödemeyi Kabul Etmiş Fenerbahçe
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Tamam hedef güzel de sen dünyaları alsan yine de başarıyı garantileyemezsin ki. Senin kendi garanti gelirlerin bütçeni oluşturur. Diğerleri ekstraya girer. Yani dünyanın her yerinde bu şekilde bütçe oluşturulur. Unutma Bjk de bir kaç sene önce aynı şekilde yola cıkmıştı. Üst üste patlattı bombaları yok sponsor ödedi yok işte şampiyonlar liginde hedefimiz var sorun olmayacak falan filan dedi. İşte durumları şimdi ortada.
Bence güzel transfer olur Sow ile iyi bir ikili olurlar. Belhanda transferi de bence alternatiflere yöneldiğimiz için olmadı, büyük ihtimalle o transfer gerçekleşmeyecek. Ben olsam şu an gider 2 tane stoper alırdım ve Egemen, Serdar, Yobo üçlüsünden ikisini gönderirdim. Takımın çok büyük savunma zaafiyeti var bu adamlarla olmuyor, bu adamlar ileri çıkamadıkları ve hemen baskı yapamakdıkları için de oyunu rakip sahaya taşıyamıyoruz.
"Başkan Aziz Yıldırım, 3 transfer sözü vermişti. G.Saray'ın Sneijder ve Drogba'yı almasından sonra herkesin gözü şimdi F.Bahçe'nin ne yapacağında... Belhanda'nın takımı Fas, Afrika Kupası'ndan elendi. F.Bahçeli olması an meselesi.
Tahminen bu hafta sonuna kadar Borsa'ya bildirilir. Şimdi sırada ikinci bomba var. Kim olacak? İtalyan gazeteleri dün F.Bahçe'nin Robinho'yu alacağını yazdı.
Hatta 8 milyon euro teklif ettiğini de öne sürdüler. Başkan Aziz Yıldırım'a sordum. 'Yüzde 99 Robinho olmaz' dedi.
Ardından 'Elimizde Stoch gibi oyuncu varken Robinho'yu neden alayım' dedi. Başkan Aziz Yıldırım, F.Bahçe'nin Belhanda dışında yapacağı transfer için sır vermiyor. Tek kelime söyledi: 'Alırsak çok iyisini alırız. Ama biz laf olsun diye transfer yapmayacağız. Paramızı da sokağa atmayacağız. İhtiyacımıza göre bir çalışma yapıyoruz. Aykut Hoca araştırıyor. Hocamız çalışma yapıyor. Herkes sabırlı olsun. Taraftar bize güvensin. Rahat olsunlar."
Akşam
Mesajı almışsınızdır umarım, artık susun (!)
...
Beşiktaş transfer politakası cok iyi bir politakaydı lakin.Gel gelelim imza ve oyuncaya verilen ve teknik direktörlere verilen paralar paralar ucuruma götürdü beşiktaşı.
Yıldırım Demirören Döneminde transferler harcanan para 117.890.000 Euro Gelir 22.070.000=95.820.000 transfere harcadığı para.Lakin beşiktaşın sözleşmelerde ödediği ücretler cok yüksekti.Beşiktaş bu politakayı iyi uygulayamadı.Ayağını yorganına göre uzatamadı.İmza ve oyuncunun aldığı yıllık ücretler konusunda.Bu yüzden bu durumlarda eğer o günlerde dikkat edilseydi şimdi beşiktaşın bu kadar borcu olmayacaktı.
1-2 gün önce yalanlamadı mı Arsenal ?
Transfer döneminin bitmesine 2.5 gün kaldı, Belhanda için son güne kadar bekleyecekler herhalde.
İkinci Transfer ve Tescil Dönemi de 5 Ocak 2013 tarihinde başlayıp yine FIFA kuralları gereği 4 hafta (28 gün) sürecek ve 1 Şubat 2013'te sona erecek.
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=285&ftxtID=15448
Bekleyen belhanda değil diğer oyuncu emanuelson bizi reddetti.
hulk haberleri çıkmaya başladı kiralamaya çalışıyormuşuz
transfer felan olmayacak bosuna ümitlenmeyinayrica takimda stoper bollugu varken gidipte stoper felan almazlar.. gelirse belhanda gelir oda simdilik yatti gibi görünüyor.
Niye takım kanat oyuncusu doluyken gidip kanat aldılar. Üstüne defansif orta saha doluyken ondan da aldılar. Stoper dolu diyosunda kaç tanesi istediğin gibi oynuyor? Bana sanki totem yapıyormuşsun gibi geldi.
Transfer olmayabilir ama açıkçası ben çok üzülmem, en azından Salih oynar geliştirir kendisini. Zaten Aykut bu anlayışla hiçbir kadroya başarı getiremez.
Hulk inşallah gelir. Ama pek sanmıyorum.
Hulk gelirse olay olur ama ben pek ihtimal vermiyorum, Fener'e kalmaz o adam.
Screw you guys, I'm goin' home
Serdar Aziz'i asla istemem. Alınacaksa Fransa'dan alınır stoper , Türkiye liginden stoper falan almasınlar.
Milan , Balotelli'yi aldı. elinden robinho'yu çıkarmak isteyecektir. inşallah bizimkiler , Galatasaray aldı biz de alalım mantığıyla Robinho'ya gitmezler. facia olur. Hulk imkansızın ötesinde, ihtimal vermiyorum ama bir gelse ah gelse
Belhanda'yı almama ihtimalimiz yok, geldi o bence. bizimkiler ne koparırsak havasındalar. en geç Perşembe-Cuma gelir İstanbul'a.
Bence en büyük transferimiz Orhan , Stoch , Selçuk 3 lüsünü satmak olur.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
hulk sene başında 80 m € a gitti zenite zenit şimdi satıcak olsa gene 30 - 40 tan alan bi ton takım çıkar başta psg olmak üzere
kiralık diyor haberde. bir de bu adam Rusya'da sorun yaşıyordu, ne oldu o iş. ama yine bizden önce çıkan çok olur. tabi transferin son günleri. takımlar planlamasını yapmıştır belki istemezler![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Hulk gelmez ama Spider- Man'i alabiliriz belki.![]()
Bence imkansız bir transfer değil Hulk, gelirse şaşırmam.
fener hulkın takımı neden gelmesin :P
80 milyon Axel Witsel ile ikisine ödenen toplam para, Hulk 50 milyona gitti. FB eğer kiralayabilirse Hulk gelmek isteyebilir, zaten takımda sorun yaşıyor ama satın almak imkansız gibi duruyor. Hele 10 milyonu 3 yılda ödemeye çalışan bir takım için tamamen imkansız. Bu arada haber nerde geçiyor yaa.
Robinho'yu istemeyenlere hayret ediyorum, bence Robinho kendini ispatlamış, çok iyi bileklere sahip, çok rahat adam eksilten soğuk kanlı, hem sol tarafta, hem sağ tarafta, hemde forvette oynayabilir. Krasic'in halen bu halde olduğunu gördükten sonra acil olarak kanat transferi gerektiğini düşünüyorum.
Burak
Benim göremediğim birşeyi mi görüyorlar Stoch'da anlamıyorum. Türkiye Ligi standartlarında dahi vazgeçilmez olamayan bir oyuncu neden bu kadar abartılır ki. Devamlılığı yok bariz yaptığı bir özellik yok. Tek hareketi içeri kat edip şut çıkarmak olan bir oyuncu için Robinho'ya gerek yok denmesi bana mantıksız geliyor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Stoch 1, Amrabat 2. Büyük balon bu oyuncular. Boş alan bulacaklar veya topu sağa çekip şut ya da orta deneyecekler. Büyük takımlara karşı zaten diğer takımlar kapanarak oynuyor, boş alan ve kontra şansın çok düşük. Stoch'un şutları iyi, Amrabat güçlü, bunun dışında hemen hemen aynı tipler.
he 50 yse tamam ya alır fenerhayır demek istediğim bu adamı satsan 30 a bile kapan bi çok kulüp olur 15-20 ye satsa parası yeticek bütün kulüpler kapısında yatar he diyosun ki kiralayabilir o kadar maaş verdiği adamı sene başında 50 m € ya satın aldığı adamı niye kiralasın gündemde falan dahi olduğunu sanmıyorum nerden tutsan elinde kalıyo twitterdan facebooktan birinin uydurduğu bişeydir muhtemelen