Güzelmiş ben bile alırım hem yardım olur
Güzelmiş ben bile alırım hem yardım olur
Kırmızı forma çok hoşuma gitti. İlk fırsatta almayı düşünüyorum. Bu formayı beklediğime değdi, ona da ayrıca sevindim.
Fiatları ne aralıklarda oluyor ben bayağı önce 75 TL den almıştım Kardeşim sağolsun 1hafta giyemeden çöpe attık![]()
Forma benimde çok hoşuma gitti ama yakadaki siyah beyaz şeritler biraz bozmuş sanki formayı. Tabii canlısını da görmek lazım ama bu görüntüye göre pek olmamış o kısmı.
Screw you guys, I'm goin' home
Kırmızı forma çok hoş. Zaten Beşiktaş'ın senelerdir başarı istikrarı yok ama forma istikrarı var bence. Her sene iyi formalar çıkarıyorlar. Kombinelerin de fiyatları makul. G.Saray'da olduğu gibi Beşiktaş'ta da öğrenci indirimi yok mu kombinelerde?
Ohhh sonunda çıktı şu kırmızı forma. Aklıma direk İlhan Mansız geliyor. Umarım uğurlu gelir.
FM Gazetesi
Arma ve Adidas logosu biraz uzak kalmış sanki.Başka bir sıkıntısı yok bence formanın.
![]()
So what?
Saike
O uzaklık bayan olduğu için öyledir,bir erkek giyse o kadar ayrılmaz![]()
Aynengöğüs faktörü gibi geldi banada
FM Gazetesi
Forma iyi de yaka olmamış.
Bence yakası da ayrı bir güzellik katmış formaya.
Sonunda çikti kirmizi formamiz, güzel olmusDiger formalari da merak ediyorum.
Bayanlar için ortaya birşey koysalardı çok uzak kalmış böyle D:
kriz fırsata çevrilirse, beşiktaş yeni yıldızlar kazandırabilir ülkeye.
(/s)
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/...8_DOWNLOAD.pdf
Beşiktaş Uefa'dan baya iyi para almış.
En çok kazanan 4. takım olmuşuz. Finale kalan Bilbao ve Madrid'i saymazsak bir tek Schalke geçmiş.Market-Pool'un da yani, pazarlama ve havuzdan gelen miktarın da burada etkisi büyük tabii.
Bildiğim kadarıyla,bu kadar yüksek para almamızda,Avrupa Ligi'nde Türkiye'yi tek temsil eden takım olmamız en büyük paya sahip.Ondan önceki sezon da böyleydi durum.
So what?
Saike
İlk Hazırlık Maçımız BJK TV'de
Futbol Takımımız'ın Pazartesi günü Avusturya'da oynayacağı ilk hazırlık maçı BJK TV'den naklen yayınlanacak.
BJK TV'den yayinlanmasi iyi oldu izliyebilecegiz![]()
Kimle yapıyoruk ?
Bu kırmızı forma niye çıktı ? Veya diğerleri niye çıkmadı ? Bu formayı özel kılan ne![]()
So what?
Saike
Kırmızı forma hoş. Diğer çıkacak formaları bekliyorum. Ona göre en beğendiğim formayı alacağım![]()