Sayfa 76 / 148 İlkİlk ... 2666747576777886126 ... SonSon
2,251 ile 2,280 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kopenhag'da oynayan Dame N'Doye ile ilgileniyoruz söylentiler var bu yönde.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

N"Doye guclu bi forvet , senol hoca genclere niye sans vermiyor acilen bence bi trabzonun sampiyonluga ihtiyaci var senol hocanin tek dusuncesi o su an bence ilerde belki sans verebilir genclere.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Yerli kaliteli oyuncu bulmamız lazım yabancı zaten birsürü var kadroda.Sadri Şener geçen demişti yabancı zaten çok sayıda takımda diye.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Yerli kaliteli oyuncu bulmamız lazım yabancı zaten birsürü var kadroda.Sadri Şener geçen demişti yabancı zaten çok sayıda takımda diye.
    Gökdeniz Karadeniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Vallaha harika olur ama sanki geçenlerde bir röpörtajında ilk tercihim İstanbul olur demiş Türkiye'ye dönersem.Ne varsa İstanbul'da.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

G,kden'z Rusya'da devam edecek kariyerine Dinamo Moskova kendisi ile ciddi şekilde görüşüyor.

*

Bizim Henrique'den acilen faydalanmamız lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Onur ile 2 yillik daha sozlesme uzatiyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Valencia'dan Ricardo Costa haberleri var umarım olur savunmanın böyle bir isme ihtiyacı var.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bucaspordan Jebrin Torric ile anlamış galiba Trabzon

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bazı yerlerde o haberde var ama şimdi o mevkide birde Sapara var oynatılmayan neden birsürü yanabcı alınıyor anlamıyorum.Madem 20 yaşında bşr adam alıyorsunuz yollayın Saparayı zaten bir işe yaramıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Torric iyi oyuncu Zokora tipinde defansif ve savaşçı
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Torric iyi oyuncu Zokora tipinde defansif ve savaşçı
    Geçen sene 1-2 maç da denk gelmiştim iyi de pas atıyor tekniği de iyi bence iyi transfer.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu transfer gösteriyor ki Aykuta pek güvenmiyor Şenol hoca.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Jerin iyi bir oyuncu Amrabat,Doka tarzında oynuyor iyi alternatif olur Trabzon'a...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Torric Jebrin bildigim kadari ile daha cok Alanzinho gibi bir oyuncu. Bana pek defansif gelmedi.

Ricardo Costa tamam diyorlar twitterda . . .

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Jebrin ofansif bi oyuncudur ama caliskandir. Bucada oynarken Izmirli olarak yakindan takip ediyordum Jebrini, Goztepeye alinmasini cok isterdim. Genc ve yetenekli biri, iyi transfer bence Trabzon adina. Iki yonlu ortasaha diyebiliriz kisaca tabir etmek gerekirse.

Jebrin top tekniği iyi , dribbling yapabilen , çabuk hareketli bir oyuncu olmasının yanısıra pres yapan savunmaya da yardımcı olan , çift yönlü dediğimiz bir oyuncudur ancak fizik olarak çok zayıf ve sert ligimizde yılabilecek bir oyuncu ondan fiziğini geliştirirse ancak potansiyelini yansıtır ve Trabzon'a katkı sağlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Büyük takımda oynayabilecek potansiyel de yok bence. Fakat iyi bir rotasyon adamı olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İzleyen arkadaşlara sorduğumda anlata anlata bitiremediler.

Atletico Madrid ve Arsenal ile de zamanında antremana çıkmış. Arsenal son anda fikir değiştirmiş sözleşme imzalamamış. Ardından Real Madrid incelemeye almış. Beğenilmemiş. Sonrasında Porsmouth olmuş
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Torric benim bildiğim kadarıyla box to box oyuncusu ortasahanın göbeğinde yer alıyor. Hızlı ve defansif yönden iyi bir oyuncu

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Keite gündeme girmiş Trabzonda.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Jebrin, Fernandes tarzında ama şu an için çok yetersiz. Bank Asya'ya kiralık verilmesi lazım sezon sonuna kadar

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

2010-2011 sezonu sonunda 8 tanesi as kadroda oynayan oyuncular olmak üzere 13 kişi çeşitli nedenlerle kadrodan gönderilmiş çekirdek kadro dağıtılmıştır.

Bunun yanında Egemen , Selçuk gibi yerlerinin doldurulması zor olan oyunculara bir de bonservis ödenmeden yollanmas ve yerilerine alınan oyunculara tonla para vermemeiz nedeniyle çift taraflı zarara uğradık….

Gabriç , Faty ve Bruls gibi alınmalarında para harcanan oyuncularıysa kadroda olmadıkları için listeye koymadım. Ama maliyetleri çok fazla ve birde Gabriç ile Brulsun klübünmüz aleyhine açtıkları davalarda var…. ( Yaklaşık 5 milyon euro tutuyor)

Yönetimin as kadro dağılırken gerekli çabayı göstermediği ayan beyan ortadadır…

Şimdi bu yılki transferlerimizi irdeleyelim….

2011-2012 sezonu transferlerimiz.

Toplam 12 kişi.....

Zokora : 5.000.000 Euro bonservis (1.000.000 menejer.)
    Volkan : 3.600.000 Euro bonservis
    Henrigue: 4.000.euro bonservis ( 360.000 euro menejer)
    Adrian : 5.250.000 euro bonservis ( 385.500 euro menejer)
    Celutska : 900.000 euro bonservis ( 325.000 euro)
    Aykut : 1.300.000 tl bonservis
    sapara : 200.000 euro bonservis ( 285.000 euro menejer)
    Vittek : 600.000 euro bonservis) ( 285.000 euro menejer)
    Sercan : 250.000 tl bonservis
    Halil : ( 250.000 euro menejer)
    Eren : ( 250.000 tl menejer)
    Barış: ( 220.000 euro menejer)

Bonservis Bedelleri Toplamı : 50.425.000 tl

Menejerlik Bedeli Toplamı : 8.016.250 tl

Görüldüğü üzere transfer politikamız tam bir fiyaskodur. Oyunculara verilen fahiş bonservis bedelleri yanında menejerlere ödenen paralar ayrı bir rezalettir…

Sanki Ronaldinyoyu alıyoruz Zokora nın menejerine oyuncu kparası kadar tam 2.500.000 tl para ödüyoruz…

Saparanın takımına 200.000 Euro menejerine 285.000 euro ödüyoruz. Dünyanın hiçbir yerinde böyle saçma bir örnek daha yoktur heralde…

Daha topra ayak değtirmeyen Barış Özbekin menejeri ise 550.000 milyarı cebine koymuş çatır çatır yemekte bizse hala sakat aldığımız oyuncunun iyileşmesini beklemekteyiz

Oyunculara verdiğimiz yıllık ücretler ise bu rakamlara dahil değildir…..

Yaklaşık 20 milyon euro da onu dersek aldığımız oyuncuların toplam maliyeti 100 milyon Tlyi bulmaktadır….

Şampiyonlar liginden gelen 50 trilyon ve çeşitli kaynaklardan gelen bir o kadar paraya rağmen borcumuzun azalmaması hatta son resmi rakamlara göre 100 milyon tlyi bulmasıda da bu yüzdendir…..

Görüldüğü üzere transfer politikamız tam bir fiyaskodur ve bu mesele tartışılması aynı hatalara bir daha düşülmemelidir….

Not : Yukarıdaki rakamlar ve isimler tamamen 42. dönem Yönetim kurulu faaliyet raporundan alınmıştır.

Alıntıdır

---------------------

Bunu bende söylüyordum.Bu sezon çok büyük hatalar yaptık transferde.

Jaja her ne kadar disiplinsiz olsada sahada topunu oynuyordu.Adrşian ve Henrique onun 5'te 1'ini oynamadı daha.

Egemen Selçuk'un elde tutulması lazımdı başaramadılar oda yetmezmiş gibi Zokora'ya dünya para harcandı.Tamam Zokora iyi adam ama 31 yaşında bir oyuncu ve hem bonservisine o kadar para veriyorsun hemde menejere veriyorsun akıl almaz bir iş.

Aykut Akgün'e o kadar para vermeye ne gerek var zaten elinde aynı tipte Sezer Badur var.

Bu sezon hem takımın kadro kalitesi düştü hemde finansal sorunlar oldu.Bu sezon başında yönetim sınıfta kaldı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Jaja'nın geri gelebileceği konuşuluyor. Hemen hemen herkes de geri alınması görüşünde.

Tekrar alınırsa bu takım 4-4-1-1 değil Horon oynar, Horon.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Celutska ve Zokora, Trabzonspor'un en başarılı iki transferi bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

benim bildiğim kadarıyla şampiyonlar ligi parası daha gelmedi gelecek. sene sonunda toplu veriyorlar parayı bize. ikinci olarak bu menajer paralarının çoğu abartılmış. ben bu şekilde olduğunu düşünmüyorum. hele Zokoraya 1 milyon tam abartı.

tabi bu transfer hatalarını kapatmaz. Selçuk ve Egemen konusunda artık yönetimi suçlamak yanlış. iki oyuncunun da kendi isteğiydi bu. bence Zokora ve Celutska'ya verilen paraları da tartışmaya gerek yok.

Sadece Henrique-Adrian ikilisine verilen 10 milyon fazla. belki aksini ispatlayacak performans gösterebilirler ama bence fazla şu anda. ben Volkandan umutluyum açıkcası. yine olsa alınmasını desteklerim.

onun dışında 1 milyon üzeri transferimiz yok zaten. bu takım ilk kez katıldığı şampiyonlar liginde 7 puan topladı. ve 12 si yeni olan bir takımız biz. bence transferlerimiz sorgulanacak kadar kötü değil. gün geçtikçe toparlarlar. Colman'nın, Alanzinho'nun bu takıma sağlam katkı sağlaması 2 yıl aldı mesela.

benim tek eleştirdiğim nokta tecrübeli oyuncular almayışımızdı. özellikle golcü - stoper olarak tecrübeli isimler alınabilirdi Zokora gibi. ama tabi sadece bizim istememiz olmuyor karşı tarafında istemesi lazım. umarım ara transferde bu eksiğimizi giderecek transferler yaparız.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Jaja gelecek soylentileri var

Sadri Sener ile WBC unvan macina cikacaklarmis bu sefer (alinti)

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

sapara : 200.000 euro bonservis ( 285.000 euro menejer)

Bu nasıl bir mantıktır. Çıksın menajer oynasın o zaman.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

JAJA SÖZ VERDİ !

Trabzonspor, sezon başında Birleşik Arap Emirlikleri’nin Al Ahli Kulübü’ne 4,5 milyon avro bonservis bedeli ile verdiği Jakson Avelino Coelho’yu (Jaja) geri almak için görüşmelere başladığını açıkladı.

Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Jaja’nın Türkiye’ye dönmek istediğini ve orada mutlu olmadığını belirterek, "Jaja, geri dönmek istediğini ve dönerse özel hayatına dikkat edeceğini söyledi.

Biz de bu futbolcunun transferine ilişkin görüşmelerde bulunuyoruz" dedi.

Yener, teknik direktör Şenol Güneş’in Jaja’nın transferi konusundaki kararı yönetim kuruluna bıraktığını ifade ederek, "Şu anda bir anlaşma yok.

Görüşmelere göre durumu netlik kazanacak" diye konuştu.

Trabzonspor’un, Jaja’nın transferinın satışından yüzde 25’lik pay hakkı bulunuyordu.

milliyet ve ajanssporda bu haber var.

Mesaj Yetkileri