Karedeniz fırtınası Alman Karlsruhe’de oynayan Hakan Çalhanoğlu’nun işini bitirdi.
U-19 Milli Takımı’nda da forma giyen genç oyuncu, geleceğin Mesut Özil’i olarak gösteriliyor!
Habertürk Spor'da Haluk Ayyıldız imzalı habere göre Trabzonspor, ocak ayındaki ara transferi beklemeden ilk hamlesini yaptı. Yurt içinden birçok oyuncuyu gündeminde tutan Bordo-Mavili yönetim, beklenmedik bir atakla uzun süredir takip ettiği Hakan Çalhanoğlu’nu renklerine bağladı.
Almanya’nın Karlsruhe kulübünde U-17 ve U-19 takımlarında forma giyen 1994 doğumlu oyuncu, şu anda G.Antep’i çalıştıran Abdullah Ercan’ın Türkiye U-17 takımının başında olduğu dönemde oynadığı futbolla dikkat çekmeyi başarmıştı. Henüz 17 yaşında olmasına karşın U-19 Milli Takımı’nda oynatılan Çalhanoğlu’nun Şenol Güneş’in ısrarları sonrasında transfer edildiği ortaya çıktı.
Orta sahada görev yapan ve yüksek teknik kapasitesi ile göze çarpan genç oyuncu, Almanya’da tüm spor otoriterleri tarafından geleceğin Mesut Özil’i olarak gösteriliyor. Devre arasında Trabzon’a gelerek sözleşme imzalayacağı belirtilen Çalhanoğlu’nun transferi ile ilgili detayların daha sonra açıklanacağı belirtildi.
Bu arada Trabzonspor gibi büyük bir takımda oynamaktan dolayı çok heyecanlı olduğunu söyleyen genç oyuncunun Bordo-Mavili kulüpte büyük işlere imza atacağını ve takıma önemli katkılar sağlayacağını söylediği öğrenildi.
HABERTÜRK
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Umarım yeteneği Mesut Özil gibi olur ama tercihleri Nuri Şahin gibi.
tipide mesutu andırdı bana.
U-19 milli takımının açık ara en iyi oyuncusu Hakan...
I'm back...
Şenol Hoca süper ama gençlere pek şans vermiyor. Bu tek kötü yanı belkide. ben de ister istemez heyecanlanamıyorum böyle haberler aldığımda. Eren Albayrak klübeye dahi giremiyor. o da çok parlak diyorlar.
Zaten takım iç sahada maç oynayınca baskı altında oluyor Şenol hoca yıldız diye alınan adamların yerine gençleri koysa o bilinçsiz seyirci daha çok köstek olur.Belkide bunu göze alamıyordur.
Kopenhag'da oynayan Dame N'Doye ile ilgileniyoruz söylentiler var bu yönde.
N"Doye guclu bi forvet , senol hoca genclere niye sans vermiyor acilen bence bi trabzonun sampiyonluga ihtiyaci var senol hocanin tek dusuncesi o su an bence ilerde belki sans verebilir genclere.
Yerli kaliteli oyuncu bulmamız lazım yabancı zaten birsürü var kadroda.Sadri Şener geçen demişti yabancı zaten çok sayıda takımda diye.
Vallaha harika olur ama sanki geçenlerde bir röpörtajında ilk tercihim İstanbul olur demiş Türkiye'ye dönersem.Ne varsa İstanbul'da.
G,kden'z Rusya'da devam edecek kariyerine Dinamo Moskova kendisi ile ciddi şekilde görüşüyor.
*
Bizim Henrique'den acilen faydalanmamız lazım.
Onur ile 2 yillik daha sozlesme uzatiyoruz
http://www.facebook.com/onurrecepfan...50540485483653
Onur Recep Kıvrak
Valencia'dan Ricardo Costa haberleri var umarım olur savunmanın böyle bir isme ihtiyacı var.
Bucaspordan Jebrin Torric ile anlamış galiba Trabzon
Bazı yerlerde o haberde var ama şimdi o mevkide birde Sapara var oynatılmayan neden birsürü yanabcı alınıyor anlamıyorum.Madem 20 yaşında bşr adam alıyorsunuz yollayın Saparayı zaten bir işe yaramıyor.
Torric iyi oyuncu Zokora tipinde defansif ve savaşçı![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bu transfer gösteriyor ki Aykuta pek güvenmiyor Şenol hoca.
eto'o bitmiş.
Jerin iyi bir oyuncu Amrabat,Doka tarzında oynuyor iyi alternatif olur Trabzon'a...
Torric Jebrin bildigim kadari ile daha cok Alanzinho gibi bir oyuncu. Bana pek defansif gelmedi.
Ricardo Costa tamam diyorlar twitterda . . .
Jebrin ofansif bi oyuncudur ama caliskandir. Bucada oynarken Izmirli olarak yakindan takip ediyordum Jebrini, Goztepeye alinmasini cok isterdim. Genc ve yetenekli biri, iyi transfer bence Trabzon adina. Iki yonlu ortasaha diyebiliriz kisaca tabir etmek gerekirse.
Jebrin top tekniği iyi , dribbling yapabilen , çabuk hareketli bir oyuncu olmasının yanısıra pres yapan savunmaya da yardımcı olan , çift yönlü dediğimiz bir oyuncudur ancak fizik olarak çok zayıf ve sert ligimizde yılabilecek bir oyuncu ondan fiziğini geliştirirse ancak potansiyelini yansıtır ve Trabzon'a katkı sağlar.
Büyük takımda oynayabilecek potansiyel de yok bence. Fakat iyi bir rotasyon adamı olabilir.
İzleyen arkadaşlara sorduğumda anlata anlata bitiremediler.
Atletico Madrid ve Arsenal ile de zamanında antremana çıkmış. Arsenal son anda fikir değiştirmiş sözleşme imzalamamış. Ardından Real Madrid incelemeye almış. Beğenilmemiş. Sonrasında Porsmouth olmuş![]()
eto'o bitmiş.
Torric benim bildiğim kadarıyla box to box oyuncusu ortasahanın göbeğinde yer alıyor. Hızlı ve defansif yönden iyi bir oyuncu
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Keite gündeme girmiş Trabzonda.
eto'o bitmiş.
Jebrin, Fernandes tarzında ama şu an için çok yetersiz. Bank Asya'ya kiralık verilmesi lazım sezon sonuna kadar