Sayfa 761 / 896 İlkİlk ... 261661711751759760761762763771811861 ... SonSon
22,801 ile 22,830 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Yanlız sadece kulüp değil futbolcunun da aynı şekilde davrandığını söylemişler. Hayırlısı olsun ne diyelim. Transfer yapmadan nasıl bu takımı toparlayacaklar aanlamış değilim. Aykut hala Topal,Cristian, Caner gibi oyunculardan medet umuyor. Emre bile yola çıktı geliyor dediler adam antremana çıkmış bee.

İyi oldu, sıkmıştı artık iyice..
    Burak

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Gelecek rahat olun.
    Artık imkansız kendi resmi sitesinden açıklıyorsa bir daha almaya çalışmaz Fenerbahçe. Büyük vizyonsuzluk , kendini küçük düşürmüş duruma düşer. Başka bir oyuncu için uğraşacaklar bence.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Fiyat düşürme taktiği mi diyorsun ? Benim de aklıma gelmiyor değil ama resmi sitenizin açıklamasında bir kısım var, oyuncu da sürekli alacağı parayı arttırıyor gibisinden. Olay sadece çatlak Montpellier başkanı değil gibi.
    Aynısını o başkanda yaptı. Sürekli yalan haberler yaptırdı basına. Şu istiyor , yok bununla anlaştık falan. Fenerbahçe şimdi asbaşkanını yollayınca adam ne istersem verecek diye düşünmüştür. Bizimkiler de aynı taktikle vurmak istemişlerdir. Hem o adam (başkanlarını) Belhanda için defolup gitsin (argolu bir biçimde) dedi radyo programında. Başka taliplisi yoksa -ki yok- biz alırız o adamı yarın.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Quote Originally Posted by himone View Post
    Yanlız sadece kulüp değil futbolcunun da aynı şekilde davrandığını söylemişler. Hayırlısı olsun ne diyelim. Transfer yapmadan nasıl bu takımı toparlayacaklar aanlamış değilim. Aykut hala Topal,Cristian, Caner gibi oyunculardan medet umuyor. Emre bile yola çıktı geliyor dediler adam antremana çıkmış bee.
    Antremana çıkıcak tabi adam hala Atl.madrid'in oyuncusu. Emre gelirse ve başka transfer olmazsa büyük ihtimal şöyle oynarız.

Mehmet Topal

Meireles - Emre

Kuyt Stoch

Sow

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tyfnkrvl07 View Post
    Antremana çıkıcak tabi adam daha Atl.madrid'in oyuncusu. Emre gelirse ve başka transfer olmazsa büyük ihtimal şöyle oynarız.

Mehmet Topal

Meireles - Emre

Kuyt Stoch

Sow
    Ben de onu diyorum adam yola çıktı diye haber yapıyorlar hem de önceden kesin olmadığı sürece haber yapmayan siteler, ama daha kesin birşey olmadığı çıkıyor ortaya. Boşuna kadro yazmanın anlamı yok oraya gerçekten, o orta saha içinize siniyorsa ben birşey demiyorum. Ben olsam kesinlikle umut bağlamazdım.

Quote Originally Posted by himone View Post
    Ben de onu diyorum adam yola çıktı diye haber yapıyorlar hem de önceden kesin olmadığı sürece haber yapmayan siteler, ama daha kesin birşey olmadığı çıkıyor ortaya. Boşuna kadro yazmanın anlamı yok oraya gerçekten, o orta saha içinize siniyorsa ben birşey demiyorum. Ben olsam kesinlikle umut bağlamazdım.
    Meireles-Emreli orta saha içine sinmiyorsa yapacak bir şey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kap'a vazgeçilmiştir diye bildirim gelmediği sürece bu transfer bitmez. Neredeyse dönemin başından beri konuşuluyor, ilk hedef deniyor. Webo'dan vazgeçilir, Belhanda'dan geçilmez diye düşünüyorum. Tamamen taktiksel, iş biraz da inada bindi tabii Fransa cephesinin tutumundan dolayı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kap'a vazgeçilmiştir diye bildirim gelmediği sürece bu transfer bitmez. Neredeyse dönemin başından beri konuşuluyor, ilk hedef deniyor. Webo'dan vazgeçilir, Belhanda'dan geçilmez diye düşünüyorum. Tamamen taktiksel, iş biraz da inada bindi tabii Fransa cephesinin tutumundan dolayı.
    Sanmıyorum öyle bir şey olsaydı basın yoluyla duyuruldu resmi site kullanılmazdı. Yazık oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

UEFA bildirimine 2 gün kala gidersen görüşmeye adamlar senin aptallıklarını bildiği için istediği rakamı tabiki yükseltir. Harbi kafayı yicem

Hazardda böyle olmuştu...

Adam gibi stoper alsak bari

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Sanmıyorum öyle bir şey olsaydı basın yoluyla duyuruldu resmi site kullanılmazdı. Yazık oldu.
    Resmi site kullanılmadan ne kadar etkili olur ki ? Eli güçlü olan onlar çünkü karşılarında istekli bir alıcı var. Eş zamanlı olarak KAP bildirimi gelmeyişi de düşüncemi destekliyor, yarın tekrar görüşüp anlaşırlarsa şaşırmam.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Belliydi bence.Birkaç saat önce yazdım Aykut Kocaman ön liberosuz oynamaz diye.Baktılar Belhanda olayı yokuşa sürülüyor.Emre'yle anlaşıp Belhanda'yı son bir yokladılar.Olmayınca da vazgeçmişlerdir.Topal-Emre-Meireles olur üçlü orta sahada.Belhanda gelse daha iyi olurdu rakipleri açısından.Fenerbahçe'nin eksik olan şeyi 10 numarası değil beyniydi.Önce Emre sonra Alex gidince beyin yok oldu.Belhanda gelse öyle bir etki yapmazdı.Saha içinde takımı ateşleyecek öne taşıyacak takımın liderliğini üstlenecek bir oyuncu lazımdı Fenerbahçe'ye.Emre'nin dönüşü bu anlamda Belhanda'ya göre çok daha iyi oldu bence Fenerbahçe adına.Olur da Emre de gelmezse çarşı karışır.Hala anlamıyorum Aykut Kocaman nasıl onay verdi bu işe diye.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Resmi site kullanılmadan ne kadar etkili olur ki ? Eli güçlü olan onlar çünkü karşılarında istekli bir alıcı var. Eş zamanlı olarak KAP bildirimi gelmeyişi de düşüncemi destekliyor, yarın tekrar görüşüp anlaşırlarsa şaşırmam.
    Yazdıkların mantıklı geliyor. KAP'a hala bildirim gelmediğine göre bir şey vardır işin içinde. Yoksa resmi siteden açıklama yapana kadar KAP'a yapılırdı aynı açıklama yanılıyor muyum ?
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Kığılıda istifa etsin bıraksın gitsin.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tyfnkrvl07 View Post
    Meireles-Emreli orta saha içine sinmiyorsa yapacak bir şey yok.
    Orta sahadan kastım sadece 3'lü değil 5 oyuncu. Orta sahada senin verdiğin 5 isimden sadece Emre ve Meireles bence kaliteli futbolcu. Kuyt, Topal ve Stoch sürekli top kaybı yapıyorlar, bu da takımın ritmini bozuyor. Üstüne stoperler de kötü olunca hiç çekilmiyor. Bir de Emre transferi de daha kesin olarak bitmediği için o bile garanti değil. Oradan Cirstian ismini çıkartamama ihtimalimiz bile var.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

trip yapıyor yönetim. bak almıyorum haa... gibilerinden. çok çocukça bir yöntem ama son kozumuzu oynadık bence.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Taktik bunlar beyler raad olun.

Nesil
    2006

Bizim gibi bir kulübün b hatta c planı olmaması çok acı. Belhanda bir tanrı değil iş çocuk oyuncağına döndü. Anelka transferi gibi yapılacaktı teklifimiz bu satıyor musun hayır derlerse eyvallah diyeceksin.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Transfer döneminin ilk gününden son gününe kadar uğraşılan ve alınamayan bir adam büyük bir başarısızlıktır.

Açık konuşayım yönetim bile bitti diye bakıyordu bu işe son anda bişey çıkmış olacak ki bu durum oldu, ya da blöf yapılıyor bilemiyorum.

Eğer tam tersi ise büyük bir başarısızlık söz konusu burada ve twitter da çoğu kişi ne acelesi var zaten kupada diyordu alın size acelesi olmayan transfer

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

emrede zor ben demiyorum atletico tarafi diyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Transfer döneminin ilk gününden son gününe kadar uğraşılan ve alınamayan bir adam büyük bir başarısızlıktır.

Açık konuşayım yönetim bile bitti diye bakıyordu bu işe son anda bişey çıkmış olacak ki bu durum oldu, ya da blöf yapılıyor bilemiyorum.

Eğer tam tersi ise büyük bir başarısızlık söz konusu burada ve twitter da çoğu kişi ne acelesi var zaten kupada diyordu alın size acelesi olmayan transfer
    Yönetim Nİcollin'i ikna edeceğini sanıyordu. Nicollin ters adam inada bindirdi işi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Belhanda Vazgeçildi.

Emre Durumu Belirsiz.

Webo Görüşmelere başlandı .

Emre alsak bile Uefa'da oynayamıyor anca Fener Ceyrek Final cıkarsa o zaman.Webo daha Sow besleyemeden Webo'yu almak bana mantıksız geliyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Webo'da Bülent Korkmaz satılmasını istemiyor diyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

farkındaysanız transferden vazgeçildiği kap'a binilmemiş. buradan birşeyler çıkar.
    (/s)

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Yarın son gün zaten boşuna çok ümitlenmenin anlamı yok, bekleyip görelim. Ama bu sene hem yaz kampında hem devre arasında transfer dönemi tam fiyasko. Eskiden transfer dönemi başlamadan alırdık adamları. Dünya kupası kampında imza attırırdık. Bence bu durumu Ali Koç, Nihat Özdemir gibi güçlü işadamlarının ayrılmasından dolayı yaşıyoruz. Mevcut yöneticilerin uluslararası alanda etkileri çok az. Zaten takım da şike süreci yüzünden ciddi itibar kaybına uğramış durumda.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

KAP'a bildirim yapılmış, vazgeçildi, muhtemelen Hazard gibi olabilir ama enayi durumuna da düşmemek gerekiyor, alıcı istekli ne koparsam kardır mantığında olan adamlara prim verilmemeli.

Diğer taraftan başka harcanan paralara bakıyorum, 4 değil 2 taksitte ödemek de çok büyük sıkıntıya sokmazdı takımı, son bildiğimiz parada anlaşıldığı, ödeme planında sıkıntı olduğuydu.

Muhtemelen başkanlarının küstah tavırlarına fazla dayanamadılar, olur da kalan maçlarda coşarsa Hazard gibi olabilir, üzülürüz, aksi olursa da çok üst düzey performans sergilemezse seneye alırız muhtemelen.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dün basın toplantısında Aykut Kocaman'a Belhanda'yı sorduklarında solgun bir biçimde "Kulüp en kısa sürede açıklama yapacaktır" dediği anda zaten bu transferin yattığını anlamıştım.

Aykut Kocaman yerine başkası olsa "Krasiç, Stoch, Meireles, Emre, Sow, Kuyt, Webo" gibi sağlam pişmiş adamlarla ve yanına serpiştireceği "Salih, Mehmet Topuz-Topal, Cristian, Caner, Sezer, Semih" ile neler çıkarır neler ama konu Aykut Kocaman olunca ve onun 1960'ların futbol geleneğinde yatan "10 numara oynayan oyuncu" sistemi olunca Alex tarzı bir adam olmazsa olmaz oluyor.

Şimdi bu adam bu sistemle oynamayı biliyor ve onu istifa ederken geri dönderenler de eminim bizim kadar bunun farkındaydı. Madem adamı kararından geri dönderiyorsun o zaman onun sisteminin işlemesi için gerekli olan en önemli adamı transfer etsene, etmeyeceksen adamı niye tuttun ? İstifadan sonra oynanan maçlarda Fenerbahçe'nin oyununda ne değişti ? Her şey aynı. Hem adama söz vereceksiniz hem de onun sisteminin işlemesi adına en önemli bölgeye takviye yapmayacaksınız.

Eğer o bölgeye adam alınmaz ve takım başarısız olursa bunun tek sorumlusu söz verdiği takdirde sözünü tutmayan Fenerbahçe yönetimidir, Aykut Kocaman değil.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ziegler gelmiş.Ligtv son dakika verdi.Boş bir transfer bence.

Mesaj Yetkileri