Riera'yı en azından kiralarız yer açılsın Culio gitmemeli bence...
Başkan yıldız alıcaz demiş hangi mevki için söyledi forvet içinmi ?
evet sadece forvet icin iyi bir yildiz dusunuyoruz dedi bakalim kim olcak forvet en son aciklancakmis.
o zaman bentler falan gelmez daha iyisi gelir bence berbatov gelicek
Yazıklar olsun Kaan![]()
![]()
Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan oyunculardan olan Olcay Şahan, transferinin birkaç gün içerisinde netleşeceğini söyledi.
TRANSFERİM BİR İKİ GÜN İÇERİSİNDE NETLEŞİR
Radyospor'dan Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan gurbetçi futbolcu, "Almanya'da çalışmalarımı sürdürüyorum. Ama Türkiye'ye transferim gerçekleşebilir. Ağabeyim Osman Şahan ilgileniyor. 1-2 gün içerisinde bir gelişme olabilir. Türkiye'de oynamak beni çok mutlu eder. Maalsef takımım FC Kaiserslautern 2. Lig'e düştü. Bu nedenle yolum Türkiye'ye doğru gözüküyor" dedi.
http://www.radyospor.com/Futbol/1550...nsferi-bitiyor
Bu Twitter'daki Ünal Başgan felaket bi adam yaArkadaşlar acele etmenizin nedenini anlıyorum ama merak etmeyin yeni transferler FM ve PES'in 2013 versiyonlara yetişecek.![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Başkan 5 temmuza uzatmış diyolar, doğru mu?
Bu arada 9-9.30 gibi borsaya bildirme olabilirmiş.
Beni Assaidi felan heyecanlandırmıyor.Melo ve Hamit beni heyecanlandırır.Onları bir an önce bitirmemiz lazım.
Ee başkan dün dedin Melo konusu 24 saat içinde netleşicek diye.Kaldı şurada 4-5 saat.Artık bi zahmet tarih ve saat verme.Sıktı artık Aysal'ın tarih vermeleri.
24 saat içinde belli olsa bile açıklamayacaklar bence.
Çok aceleci olmamak lazım transfer konusunda.
Hamit, Melo, Assaidi, Alper Potuk ve bir forvet ile bitecekse transfer, yani bu isimlerin hepsi gelecekse, Temmuz ortası bile olabilir. Bir yandan da gidecek isimler var.
Alper transferide sona yaklaşılıyor deniyor. Eğer gelip yedek beklerse üzülürüm. Cok yetenekli. Terim'in yeni Emre belezoğlu olmasını isterim.