Aynen öyle diyorum FenerbahçeliHani şuan dedenizin koltugunda olan, benim gözümde dünyanın en iyi teknik direktörü de bizm basımıza bela olmustu
![]()
Aynen öyle diyorum FenerbahçeliHani şuan dedenizin koltugunda olan, benim gözümde dünyanın en iyi teknik direktörü de bizm basımıza bela olmustu
![]()
Ben de beğenmiyorum Drenthe'yi bunda şaşacak ne var bu kadar,
R.Carlos'un nerden geldiğini unuttun galiba ?
açıkçası ilhanın gözünde hiçbir zaman hırsı göremedim ancak geçen sene özer bir röportajda " yeterki bana şans verilsin ben de bir alex delgado olabilirim" demişti ki maçlarını izeldiğinizde 90 dk maça odaklanmış vaziyette kendisini hiç salmıyor sürekli aynı çizgide kalmayı başarabiliyor... ayrıca alex'ten emre'den öğrendikleri de olacaktır kendisi için bulunmaz fırsat ben yakın bir zamanda takımın vazgeçilmezi olacağına inanıyorum...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bütün hollandalıları göndermek perez'in seçim vaadiydi...
Last edited by enforcer : 16.Haziran.2009 at 04:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Drenthe iyi bir oyuncu.Fenerbahçe için faydalı olabilir.Ama Marcelo süper olruduki çooook zor.
Özgür Çek'i yollamışlar Özer için sinir oldum kendisi ile konuştum 3 yıllığına yollamışlar nasıl bir saçmalıksa hiç anlamadım
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Umarım Özgür Çek kiralık verilmiştir.Oldukça yetenekli bir futbolcuydu Uğur Boral'ın yerine dahi oynayabilirdi bence.
3 sene kiralık uzun bir süre gibi ama yani bazı maddeler olabilir. Tamamen atıyorum; Fenerbahçe bu 3 yıldan erken oyuncuyu kadrosuna katmak isterse 500 bin € ödeyerek bunu yapabilir gibisinden. Yani bu konuda yönetime güveniyorum çünkü sonuçta 3-4 ay öncesine kadar Özgür A takıma çıkarıldı, yani antrenörler yöneticiler Özgür'ün yeteneklerinin farkındalardır diye düşünüyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
3 senenin 1 senesi opsiyonlu falan olsaydı fena olmazdı ama sonuçta 23 yaşında dönecek takıma inşallah orada forma şansı bulur da pişmiş bir şekilde 23 yaşında gelir.Zaten Özer de şu an 23 yaşında.
Özgür için bence bir geri alma maddesi felan vardır.Eğer yoksa yazık olur gerçekten..
Ozgur icin muhtemelen geri alma opsiyonu vardir.
Mesaj kontrol, 15 dk sonra açılacak.
(/s)
Devam edebilirsiniz.
(/s)
Bu adam geçen sene de yetmiş yaşında değil miydi ?
Haziran ayının yeri ayrıı, transfer heyecanı çok güzel oluyor yahuAykut hoca Fenerbahçeme hayırlı uğurlu olsun , sportif direktör olarak anlaşıldığını duyduğumda tamam dedim Özer transferi bitmiştir : ) Özer de inşallah çok güzel sezonlar geçirir , yorumları okudum yanlış anlaşılmasın cümleleri çok sıklıkla yazılmış , nie ? Birbirimizi bu kadar yanlış mı anlıyoruz yaww : )
Ben şu yargıya fena halde karşıyım ve gıcık oluyorum, söyleyene değil bakın beni de yanlış anlamayınnFenerbahçe tüm yıldızları söndürür Fenerbahçe genç futbolcuları köreltir ...... Yahu hayatta herkes aynı derecede başarılı olabiliyor mu nitekim aldğımız oyuncuların onların deyimleriyle körelenlerin hepsi yıldız mı? "Vaad eden" kalıbıyla alınıyorlar, kimileri tutuyor kimileri ise... Ama bu kalıp haricinde bir de cankurtaran gözüyle bakan vatandaşlarımız da olmuyor değil duruma.. Bir adamın kendisini gösterebilmesi için oynaması lazımm ve sen güvenemediğin adamları alıp klubede bekletirsenn olmaz, hiç almıcaksın abii, ya da sezonluk parlyan kişileri değil devamı olan kişileri alıcaksın.. Özer mesela geçen sene de gündemdeydii, bu senede,kumaş iyi belli yani , c. ronaldo gibi bi havasının olacağını düşünüyorum , uzun oldu kopuk yazmış olabilirim kusura bakmayın : )
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..
Bence FB çok kötü transfer yaptı şu ana kadar Topuza 9 , Özere 4 milyon verdi artı İlhan Parlan ve Gökhan Emreciksini saymıyorum bile.Mehmet Topuz asla bu parayı etmez.Oyunu değiştiren bir futbolcu değil Topuz.Sadece takıma uyum sağlayan bir takım oyuncusu.Özer zaten ilk 11de oynayamaz bence onu da takasta kullanırlar.Türk oyunculara bu kadar para vereceğine yabancılara verse daha mantıklı.Topuz+Özer = 13 mn Gareth Barry = 14 mn yani hangisini tercih edersiniz demeye gerek yok herhalde.Bu paraya çok daha iyi oyuncular alabilirdi diye düşünüyorum.Ben açıkçası 3 sezon şampiyonluk sözü verince daha iyi oyuncular bekliyordum.Gerçi transfer sezonu bitmedi ama...
Yabancı sınırlaması olan ligimizde biraz öne çıkan yerli oyuncular için istenen meblalar bellidir. İkisi için bence gayet iyi bir fiyat verdik. Transfer sezonu açıldığında daha yüksek fiyatlar konuşuluyordu.
Mehmet= 7.5 MN €
Özer= 2.2 MN € + İlhan Parlak + Özgür Çek
İlhan'ı bilmem ama Özgür'ü istediğimiz zaman geri alırız. Profesyonelliğin üstünde bir Fenerbahçeli. Ankaraspor'a gitmesi onun için daha iyi oldu seneye sık sık izleyebileceğimizi düşünüyorum.
fenerbahçe de biliyor dışarıda kaliteli yabancıların olduğunu fakat ülkemizde yabancı kısıtlaması var ve nitekim yabancı transferler daha açıklanmadı... barry 14m € olsaydı liverpool bu kadar bekler miydi? ki kendisi de gelmek ister miydi? açıkcası alınan isimler türk olarak iyi sayılabilicek isimler, yine maldonado josico gibi kafalrda soru işareti bırakan isimler alınsaydı tamam ama bekir olsun mehmet olsun özer olsun kendini göstermiş isimleren aszından bu sene giren oyuncuyla çıkan oyuncu bir birine yakın kalitede olacak...