Sayfa 77 / 896 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon
2,281 ile 2,310 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen öyle diyorum Fenerbahçeli Hani şuan dedenizin koltugunda olan, benim gözümde dünyanın en iyi teknik direktörü de bizm basımıza bela olmustu

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Herkes Drenthe diyo ama neden Marcelo olmasın (: Hem Roberto Carlos'un önünde müthiş olur Marcelo. Drenthe o kadar beğenmiyorum nedense.

real madrid de satacak değil mi drenthe yi beğenmiyorsun bir de, vay be neleri beğenmez olduk..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    Aragones'ten şok açıklama

Fenerbahçe'nin yollarını ayırmak istediği ve yerine gelecek isimi bile belirlediği teknik direktör Luis Aragones'ten çarpıcı bir açıklama geldi.
    İspanyol teknik adam, "Ben hala Fenerbahçe'nin teknik direktörörüyüm. Kimse heveslenmesin" diye konuştu.

Lig TV'nin son dakika bilgisi olarak verdiği habere göre, Fenerbahçe'nin yeni sezonda çalışmayı düşünmediği ve yerine Daum'la anlaşmaya vardığı teknik direktör Luis Aragones'ten çarpıcı bir açıklama geldi.

İspanyol hocanın, "Ben hala Fenerbahçe'nin teknik direktörörüyüm. Kimse heveslenmesin" dediği belirtildi.

Kaynak:
    MiLLiyet.com.tr
    Böyle bir haber yok, eğlencelik haberler hazırlamaya başladılar yine
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben de beğenmiyorum Drenthe'yi bunda şaşacak ne var bu kadar,
    R.Carlos'un nerden geldiğini unuttun galiba ?

açıkçası ilhanın gözünde hiçbir zaman hırsı göremedim ancak geçen sene özer bir röportajda " yeterki bana şans verilsin ben de bir alex delgado olabilirim" demişti ki maçlarını izeldiğinizde 90 dk maça odaklanmış vaziyette kendisini hiç salmıyor sürekli aynı çizgide kalmayı başarabiliyor... ayrıca alex'ten emre'den öğrendikleri de olacaktır kendisi için bulunmaz fırsat ben yakın bir zamanda takımın vazgeçilmezi olacağına inanıyorum...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    real madrid de satacak değil mi drenthe yi beğenmiyorsun bir de, vay be neleri beğenmez olduk..
    bütün hollandalıları göndermek perez'in seçim vaadiydi...
    Last edited by enforcer : 16.Haziran.2009 at 04:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by enforcer View Post
    açıkçası ilhanın gözünde hiçbir zaman hırsı göremedim ancak geçen sene özer bir röportajda " yeterki bana şans verilsin ben de bir alex delgado olabilirim" demişti ki maçlarını izeldiğinizde 90 dk maça odaklanmış vaziyette kendisini hiç salmıyor sürekli aynı çizgide kalmayı başarabiliyor... ayrıca alex'ten emre'den öğrendikleri de olacaktır kendisi için bulunmaz fırsat ben yakın bir zamanda takımın vazgeçilmezi olacağına inanıyorum...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

bütün hollandalıları göndermek perez'in seçim vaadiydi...

MARCELO'dan bahsettim orada dikkat edersen, bir de drenthe ye değindim ayrıca..

Drenthe iyi bir oyuncu.Fenerbahçe için faydalı olabilir.Ama Marcelo süper olruduki çooook zor.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Gangstaa View Post
    Drenthe iyi bir oyuncu.Fenerbahçe için faydalı olabilir.Ama Marcelo süper olruduki çooook zor.

zor ötesi değil imkansız ötesi bence, 21 yaşındaki bir r.carlos u satacak kadar akıllı olduklarını sanmam. fantazi kuruyorsunuz..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    Aragones'ten şok açıklama

Fenerbahçe'nin yollarını ayırmak istediği ve yerine gelecek isimi bile belirlediği teknik direktör Luis Aragones'ten çarpıcı bir açıklama geldi.
    İspanyol teknik adam, "Ben hala Fenerbahçe'nin teknik direktörörüyüm. Kimse heveslenmesin" diye konuştu.

Lig TV'nin son dakika bilgisi olarak verdiği habere göre, Fenerbahçe'nin yeni sezonda çalışmayı düşünmediği ve yerine Daum'la anlaşmaya vardığı teknik direktör Luis Aragones'ten çarpıcı bir açıklama geldi.

İspanyol hocanın, "Ben hala Fenerbahçe'nin teknik direktörörüyüm. Kimse heveslenmesin" dediği belirtildi.

Kaynak:
    MiLLiyet.com.tr
    %100 yalan, geçen gün canlı yayında İspanya dışında başka bir milli takım çalıştıracam diyordu. Fenerbahçe'den ayrıldığını doğruladı. Milliyet biraz medyayı geç takip ediyor.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Özgür Çek'i yollamışlar Özer için sinir oldum kendisi ile konuştum 3 yıllığına yollamışlar nasıl bir saçmalıksa hiç anlamadım
    genç adam alıyorlar daha gencini veriyorlar.. üstelik özgür çek+ilhan parlak+4.25 milyon avroymuş transferin bedeli.. ondan sonra altyapı, tabii..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Özgür Çek'i yollamışlar Özer için sinir oldum kendisi ile konuştum 3 yıllığına yollamışlar nasıl bir saçmalıksa hiç anlamadım
    3 yıllığına gidip geri dönecekse çok da kötü değil. En azından top oynar orda..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

ondan sonra altyapı, tabii..
    Bu cümlenin ne yeri ne sırası, bu tarz bir konuşmaya gerek yok.
    Aynı şeyleri Galatasaray da, Beşiktaş da yaptı, Trabzonspor da vs vs..

Tarık MSN'de misin?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

MARCELO'dan bahsettim orada dikkat edersen, bir de drenthe ye değindim ayrıca..
    pardon yanlış anlamışım...

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Kiralık gitti
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Öle biliyorum ama yanLışda olabilirm kendisiyle konuşduysan o zman bilmem orayı okumadım
    Last edited by HooijDonk07 : 16.Haziran.2009 at 05:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Umarım Özgür Çek kiralık verilmiştir.Oldukça yetenekli bir futbolcuydu Uğur Boral'ın yerine dahi oynayabilirdi bence.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006

ama nedense altyapı oyuncusu fener den değil beşiktaştan değil galatasaray dan çıkıyor ve oynuyor..
    Arda Turan dışında kimi çıkardınız? Arda kadar veya ilkonbirde oynayacak oyuncu kadar kaliteli olmayan ismi altyapıdan çıkarsanız ne olur çıkarmasanız ne olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

3 sene kiralık uzun bir süre gibi ama yani bazı maddeler olabilir. Tamamen atıyorum; Fenerbahçe bu 3 yıldan erken oyuncuyu kadrosuna katmak isterse 500 bin € ödeyerek bunu yapabilir gibisinden. Yani bu konuda yönetime güveniyorum çünkü sonuçta 3-4 ay öncesine kadar Özgür A takıma çıkarıldı, yani antrenörler yöneticiler Özgür'ün yeteneklerinin farkındalardır diye düşünüyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by Freddy77 View Post
    Umarım Özgür Çek kiralık verilmiştir.Oldukça yetenekli bir futbolcuydu Uğur Boral'ın yerine dahi oynayabilirdi bence.

3 sene kiralık gitti Fırat daha iyi olur hem oynıyacağı mevkiyi öğrenirir.Hemde 20 yasında pişmiş olarak gelir.Ve ilk 11 de basLar.

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

3 senenin 1 senesi opsiyonlu falan olsaydı fena olmazdı ama sonuçta 23 yaşında dönecek takıma inşallah orada forma şansı bulur da pişmiş bir şekilde 23 yaşında gelir.Zaten Özer de şu an 23 yaşında.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by wawe1001 View Post
    3 sene kiralık gitti Fırat daha iyi olur hem oynıyacağı mevkiyi öğrenirir.Hemde 20 yasında pişmiş olarak gelir.Ve ilk 11 de basLar.
    İnşallah kiralık gittiği takımda oynatırlarda kulübede çürümez.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Özgür için bence bir geri alma maddesi felan vardır.Eğer yoksa yazık olur gerçekten..

Ozgur icin muhtemelen geri alma opsiyonu vardir.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Mesaj kontrol, 15 dk sonra açılacak.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Devam edebilirsiniz.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Aragones, İspanya'dan Telecinco televizyonuna yaptığı açıklamada, kariyerini, İspanya dışında bir milli takımda sürdürmek istediğini belirtti. ''Benim yaşımdaki bir teknik direktör için yurt dışında bir takım çalıştırmak daha çekici geliyor'' diyen 70 yaşındaki eski İspanya Milli Futbol Takımı çalıştırıcısı, ''İspanya dışında bir milli takımın başına geçmeyi ümit ediyorum. Bu, benim için en iyisi olacak'' dedi.

Maraton
    Bu adam geçen sene de yetmiş yaşında değil miydi ?

Haziran ayının yeri ayrıı, transfer heyecanı çok güzel oluyor yahu Aykut hoca Fenerbahçeme hayırlı uğurlu olsun , sportif direktör olarak anlaşıldığını duyduğumda tamam dedim Özer transferi bitmiştir : ) Özer de inşallah çok güzel sezonlar geçirir , yorumları okudum yanlış anlaşılmasın cümleleri çok sıklıkla yazılmış , nie ? Birbirimizi bu kadar yanlış mı anlıyoruz yaww : )

Ben şu yargıya fena halde karşıyım ve gıcık oluyorum, söyleyene değil bakın beni de yanlış anlamayınn Fenerbahçe tüm yıldızları söndürür Fenerbahçe genç futbolcuları köreltir ...... Yahu hayatta herkes aynı derecede başarılı olabiliyor mu nitekim aldğımız oyuncuların onların deyimleriyle körelenlerin hepsi yıldız mı? "Vaad eden" kalıbıyla alınıyorlar, kimileri tutuyor kimileri ise... Ama bu kalıp haricinde bir de cankurtaran gözüyle bakan vatandaşlarımız da olmuyor değil duruma.. Bir adamın kendisini gösterebilmesi için oynaması lazımm ve sen güvenemediğin adamları alıp klubede bekletirsenn olmaz, hiç almıcaksın abii, ya da sezonluk parlyan kişileri değil devamı olan kişileri alıcaksın.. Özer mesela geçen sene de gündemdeydii, bu senede,kumaş iyi belli yani , c. ronaldo gibi bi havasının olacağını düşünüyorum , uzun oldu kopuk yazmış olabilirim kusura bakmayın : )
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bence FB çok kötü transfer yaptı şu ana kadar Topuza 9 , Özere 4 milyon verdi artı İlhan Parlan ve Gökhan Emreciksini saymıyorum bile.Mehmet Topuz asla bu parayı etmez.Oyunu değiştiren bir futbolcu değil Topuz.Sadece takıma uyum sağlayan bir takım oyuncusu.Özer zaten ilk 11de oynayamaz bence onu da takasta kullanırlar.Türk oyunculara bu kadar para vereceğine yabancılara verse daha mantıklı.Topuz+Özer = 13 mn Gareth Barry = 14 mn yani hangisini tercih edersiniz demeye gerek yok herhalde.Bu paraya çok daha iyi oyuncular alabilirdi diye düşünüyorum.Ben açıkçası 3 sezon şampiyonluk sözü verince daha iyi oyuncular bekliyordum.Gerçi transfer sezonu bitmedi ama...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Bence FB çok kötü transfer yaptı şu ana kadar Topuza 9 , Özere 4 milyon verdi artı İlhan Parlan ve Gökhan Emreciksini saymıyorum bile.Mehmet Topuz asla bu parayı etmez.Oyunu değiştiren bir futbolcu değil Topuz.Sadece takıma uyum sağlayan bir takım oyuncusu.Özer zaten ilk 11de oynayamaz bence onu da takasta kullanırlar.Türk oyunculara bu kadar para vereceğine yabancılara verse daha mantıklı.Topuz+Özer = 13 mn Gareth Barry = 14 mn yani hangisini tercih edersiniz demeye gerek yok herhalde.Bu paraya çok daha iyi oyuncular alabilirdi diye düşünüyorum.Ben açıkçası 3 sezon şampiyonluk sözü verince daha iyi oyuncular bekliyordum.Gerçi transfer sezonu bitmedi ama...
    Yabancı sınırlaması olan ligimizde biraz öne çıkan yerli oyuncular için istenen meblalar bellidir. İkisi için bence gayet iyi bir fiyat verdik. Transfer sezonu açıldığında daha yüksek fiyatlar konuşuluyordu.

Mehmet= 7.5 MN €
    Özer= 2.2 MN € + İlhan Parlak + Özgür Çek
    İlhan'ı bilmem ama Özgür'ü istediğimiz zaman geri alırız. Profesyonelliğin üstünde bir Fenerbahçeli. Ankaraspor'a gitmesi onun için daha iyi oldu seneye sık sık izleyebileceğimizi düşünüyorum.

fenerbahçe de biliyor dışarıda kaliteli yabancıların olduğunu fakat ülkemizde yabancı kısıtlaması var ve nitekim yabancı transferler daha açıklanmadı... barry 14m € olsaydı liverpool bu kadar bekler miydi? ki kendisi de gelmek ister miydi? açıkcası alınan isimler türk olarak iyi sayılabilicek isimler, yine maldonado josico gibi kafalrda soru işareti bırakan isimler alınsaydı tamam ama bekir olsun mehmet olsun özer olsun kendini göstermiş isimleren aszından bu sene giren oyuncuyla çıkan oyuncu bir birine yakın kalitede olacak...

Mesaj Yetkileri