Sayfa 77 / 80 İlkİlk ... 27677576777879 ... SonSon
2,281 ile 2,310 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Quote Originally Posted by KaÇaK_1907
    Avrupada kimse gözünün yaşına bakmıyor Türkiye'de belki idare ediyor ama avrupada solbek hiç işlemez...
    Avrupaya bakıldığı zaman Fenerbahçede zaten doğru düzgün hiç bi mevkii işlemiyor...Appiah ve Aurelio dşında kimse çaba göstermiyor ki, ben hala Ümit'i desteklerim adam sol bekte yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalışıor.

Nesil
    2006
    Yer
    Kebap,şalgam Diyarı Ad@nA

Quote Originally Posted by atlantis_fb
    Avrupaya bakıldığı zaman Fenerbahçede zaten doğru düzgün hiç bi mevkii işlemiyor...Appiah ve Aurelio dşında kimse çaba göstermiyor ki, ben hala Ümit'i desteklerim adam sol bekte yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalışıor.
    Çaba gösteriyor veya göstermiyor o ayrı bir konu o konuda hak veriyorum,ancak Ü.Özat full kapasite de olsa sağ ayakla Sol'da hiçbişey yapamaz...

işte ilk mesajında Fenerbahçe'nin en sorunlu bölgesini sol bek olarak bahsediosunda ondan dolayı ben buları söledim...Sol bek sorunsuz olduğunu asla kimse iddaa edemez ama bence sağ bek soldan daha sorunlu

Nesil
    2006
    Yer
    Kebap,şalgam Diyarı Ad@nA

Quote Originally Posted by atlantis_fb
    işte ilk mesajında Fenerbahçe'nin en sorunlu bölgesini sol bek olarak bahsediosunda ondan dolayı ben buları söledim...Sol bek sorunsuz olduğunu asla kimse iddaa edemez ama bence sağ bek soldan daha sorunlu
    Evet sağ bekte de sorun var ama en azından yeterli olmasa da alternatif var solda ise Deniz ne halde belli değil Mahmut denendi bazı maçlarda iş yapamıyor yani bağlı kalyoruz Ü.Özat'a...

Quote Originally Posted by KaÇaK_1907
    Evet sağ bekte de sorun var ama en azından yeterli olmasa da alternatif var solda ise Deniz ne halde belli değil Mahmut denendi bazı maçlarda iş yapamıyor yani bağlı kalyoruz Ü.Özat'a...
    Bende sağda hem kademe hataları hem de ataklarda olan sorunlardan bahsediyorum...Ümit atağa olumlu bi katkıda bulanamasa bile zaman zaman çok yerinde müdahalelerle defansa çok yardımcı oluyo...sağbekte ise serkan deli gibi koşoyor başka yaptığı bişiy yok genç kerim de çabalıyor kendini ispat etmeye çalışıor kerim olumlu gibi gözüksede defansif anlamda çok hata yapıor...önderi düünüyorum atağa destek sağlamasada defans'a çok büyük yardımı olacaktır ama beklerin hücuma destek vermesi lazım önder'in de bu yönü çok zayıf...

Bırakın beni

Portsmouth'un bonservisine 11, kendisine yıllık 3.5 milyon euro önerdiği Ganalı yıldız, menajeri aracılığıyla Yıldırım'dan izin istedi

3 GÜN KALDI
    F.Bahçe'nin Ganalı yıldızı Appiah'ın başkan Aziz Yıldırım'dan gitme izni istediği öğrenildi. İngiltere'nin Portsmouth Kulübü'nün transfer döneminin bitmesine 3 gün kala, Appiah için 7.5 milyon pound (11 milyon euro) önerdiği bildirildi.

OLUMLU BAKTI
    Bu teklif iletilmeden hemen önce Appiah adına menajeri Frank Trimboli'nin başkan Yıldırım'la görüşüp, Appiah'ın İngiltere'ye gitmeyi çok istediğini, bu yüzden F.Bahçe'nin gerekli kolaylığı göstermesini istedi. Yıldırım da olumlu yaklaştı.

ÇOK İSTİYOR
    Appiah'ın transferini kulubün sahabi Gaydamak çok istiyor. Gaydamak bu yüzden belirledikleri 5 milyon poun'dun üstüne çıkarak Appiah için 7.5 milyon poundluk bir teklif yaptı. Ganalı yıldızın yıllık 3.5 milyon euro alacağı öğrenildi.

7.5 milyon paund appiah için az ingiliz kulüpleri ortalama oyuncuya bile bu paraları ödüyor...eğer fenerbahçe izin vereceksede daha çok para istesin bence...bu arada dünya kupasından sonra appiah eski appiah değil sanki... göndersinler...

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Appiah giderse, yerini ancak Viera doldurur. O kadar seviyorum yani ben bu adamı. Aynı sekilde FB taraftarı da beni gibi dusunuyordur.
    insallh gitmez bi yerlere.

appiah pozisyonu için iyi bir oyuncu ama ilk lig maçında kırmızı kart görmesindende anlaşılacağı gibi kafası başka yerde...

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

rdogs nasil da isine geliyor demi boyle haber ha....

hemen atliyosun ve en iyisi gitmesini istiyosun,,, suan turkiyenin her taraftarina soylesek fenerli olmayan gitmesini ister

muhahaha o varya daha 4+1 yillik kontrati ile basinizin etini ve korkulu ruyasi olacak...

suan turkiyenin en kaliteli 2 oyuncusu dunya capinda APPIAH ve CANGELE yalanmi yalanmi...

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by e_mali
    Appiah giderse, yerini ancak Viera doldurur. O kadar seviyorum yani ben bu adamı. Aynı sekilde FB taraftarı da beni gibi dusunuyordur.
    insallh gitmez bi yerlere.
    Muntari'de doldurur ama klübü bırakmıyor kimseye

birde luciano ne oldu

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    Muntari'de doldurur ama klübü bırakmıyor kimseye

birde luciano ne oldu
    Luciano sakatlığı sebebiyle kulüpten ayrıldı ve onun tavsiyesiyle Edu geldi..

[QUOTE=sekopej]ŞL golü atamadığı konusunda yanılıyorsun. GS'ye PSV'de iken 1 tane atmış. Araştırmadım ama başka golleri de vardır mutlaka...

Dogruymus... 1 tane gol atmis CL de, ama kime oldugunu orenenemedim....

onca macta 1 tane ama cok kotu... insallah fb duzelir..

Appiah giderse onun gibisi Fenerbahçe'ye gelmez...o mevkiide appiah kadar kaliteli oyuncular olsa da bunlar yüksek maliyetli oyuncular hadi maliyetini de geçtim gelecek adamda appiah kadar ruh olur mu ??? ama hangisi bu kadaar istekli oynar...yani o mevkiiyi dolduramayız...
    Ki kaldı ki kimsenin bi yere gideceği yok en azından bu sene yönetim onu bi yere yollamaz zaten onunda gitme niyeti olmadığını düşünüyorum...gidecek adam Kiev'de nir kendini yırtsın ???

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

APPIAH bir yere gitmiyorrrrr,,, adam roportaj yapti ama karsi takimlar hemen keyfilerine gore muhalefet yaratiyo...

suan durum nedir APPIAH: takim, taraftar, yonetim hele ki taraftar beni kovmadan ben bu takidman gitmem dedi eeeeee simdi ne olacak bu roportaji aynen boyleydi FBTVde

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

servet sivasspor da gecmiş olsun

Defans oyuncularıg eldi yeni.Gerek yoktu da çok.Lugano-Edu-Can-Önder....

+ Appiah ben gidiyorum demedikçe basın önünde,inanmam aslında.Açıklama da yapmıştı gitmek istemiyorum diye....

bence de stoper e gerek yoktu keşke bir bek alsaydık
    bu arada ben de gazetelerde görüyorum appiah olayını adam fenerbahçe beni bırakmadığı sürece gitmem diyor yani adam kalıyor
    helal olsun adama verdiğimiz paraya inşallah fener de kalır ve başarılar kazandırır takımımıza

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Appiahh Gerçek Fenerlidenn daha fenerli gibi oynuo valla helal olsunn..Ben d.Kiev maçındaa o bileğinin döndüğü pozisyondan snraa tmm dedim appiah gitti kesin ama adam çıktıı oynadıı veee deparr attı helal olsun

yalan bir haber bnce fb ne yapsın hasan şaşı adam yasını doldurmus gercı hersey yasta bıtmıyo adam oynadımı oynuyo ama işine yaramaz kii

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada, Appiah haberinin yalan olduğu ve Servet'in bonservisi ile Sivasspor'a verildiği açıklandı.

Sivasspor'a bonservisi verilmiş Servetin... Anlayamadığım nokta şu; bu adamla sezon bittiğinde 3 yıllık kontrat imzalanmamış mıydı? 3 yıllık sözleşme imzalanıyor sezon bitiminde, sonra da bonservisi veriliyor

Gönderilmesine sevindim, hiçbir katkısı yoktu zaten.

"F.Bahçe Anelkasız da büyük"

F.Bahçe'den sessiz sedasız Bolton'a transfer olan Anelka, İngiltere'den mesaj gönderdi. Fransız yıldız, "Her şey için teşekkür ederim. Sadece şunu söylemek istiyorum ki Türkiye'ye teşekkür borçluyum. F.Bahçe forması giymekten ve Türkiye'yi temsil etmekten gurur duydum. Gittiğim için ise üzgünüm. Takım arkadaşlarıma 'Hoşçakalın' bile diyemedim ama geri döneceğim. Bütün tribünlere ve takımda bana yardım eden oyunculara teşekkür borçluyum. Herkes beni unutacak ama ben sizleri seviyorum. Türkiye ve Türkler kalbimde kalacaklar. F.Bahçe çok büyük bir kulüp ve Anelkalı ya da Anelkasız da büyük kalacaktır" ifadesini kullandı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Egemen ek olarak Gürhan da kiralanmış Sivas'a.

Api konusunda da yalanlama geldi zaten. Eğer transfer olacaksa da bu 11 milyon euro olmaz. Onun bir yere gittiği yok, kendisi istenmeyene kadar burdayım dedi, eee biz de onun gitmesini istemediğimize göre....
    "YÜCE ATATÜRK"

Appiah'ın bonservisini başka bir kulübe vermek demek, başkanın istifa dilekçesini vermesi demektir

Appiah transfer bitimine 2 gün önce gönderilmez. Basın da biraz ufak atsın bari. Yerine 2 günde aynı kalitede nasıl adam bulacak Fenerbahçe, diyelim ki satıldı... Saçma sapan haber yapıp, sallıyorlar. Bari destekli sallasalar, devre arası gidecek desinler

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Appiah'ın bonservisini başka bir kulübe vermek demek, başkanın istifa dilekçesini vermesi demektir
    Appiah'ı satanı biz de satarız diyosun ha

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Doğru tespit atlantis sadece egemen değil tüm fenerliler satar. artık maçlar 10 bie 20 bine oynar.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by anakonda52
    servet sivasspor da gecmiş olsun
    eheh çok sevindim bu habere

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yazık oldu Sivas'a
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

sivasın tek şansı avrupada oynamıyo ve karşılarında hiçbi zaman [en azından büyük ihtimal] shevchenko olmayacak.

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Quote Originally Posted by FenerBahceLi
    Doğru tespit atlantis sadece egemen değil tüm fenerliler satar. artık maçlar 10 bie 20 bine oynar.
    Gitmesini istemem ama gitse bile takımı yanlız bırakmam...

Quote Originally Posted by senderson
    Gitmesini istemem ama gitse bile takımı yanlız bırakmam...
    tabi canım lafın gelişi zaten o....

Ne diyoruz biz : Dar Ağacında Olsa Bile Son söümüz FENERBAHÇE

Sayfa 77 / 80 İlkİlk ... 27677576777879 ... SonSon

Mesaj Yetkileri