Aziz Yıldırım bir oyuncu almak istiyicek ve alamayacak bu heleki TÜRK.Mehmet Topuz gitti kendisi aldı.
Şu Avrupa muhabbetini bırakın keşke ligde bütün takımlarımız gitse başarılı olsa ne kadar başarı o kadar ülke prestiji.
ben şuan türk oyuncu olsam, fenerli olsam fenerbahçe beni istese açık ve net şu yönetim ve hoca varken ben fenerbahçeye gelmem..
iyi topçuysan zaten her türlü kazanırsın transfer yaparsın.
eger iki takıma da sempatim yoksa galatasaraya giderim fenerbahçe daha çok para da verse.
Beyler gereksiz tartışmalara girmeyelim ve mesajlardaki üsluba dikkat edelim.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Forvete pizarro defansa douglas orta alana honda kanata babel maliyet = 0
Moussa Sowa Liverpool ve Tottenhamdan teklifler gelmiş.
20 milyondan aşağı olmaz
Alianza Lima takımının forveti Yordy Reyna haberleri dolaşıyor haber sitelerinde. 19 yaşında. İyi bir oyuncuya benziyor videolarından ancak tabi gerçekte nasıl bir oyuncu bilinmez. Schalke felanda ilgileniyormuş. 3.5 milyon euro verdiğimiz söyleniyor...
[YOUTUBE="M10R01Kyj8w"]Goles de Yordy Reyna en el Sudamericano[/YOUTUBE]
bizim ligde o adamın eline bacağını verirler 1.69 boyu var adamın
Klupte zaten para yok
Egemen Korkmaz = 1.750.000 €
Bekir Irtegün = 1.250.000 €
Serdar Kesimal = 1.200.000 €
Yoseph Yobo = 2.000.000 €
Orhan Sam = 800.000 €
Cristian Baroni = 1.800.000 €
Selcuk Sahin = 950.000 €
Mehmet Topal = 2.000.000 €
Mehmet Topuz = 2.500.000 €
Milos Krasic = 2.300.000 €
Semih Sentürk = 1.850.000 €
şu saçılan paraya da yazık günah...
bence zaten bekir serdar orhan baroni selcuk semih yobo gelecek sezon kadroda asla yer almamalı ama olsalar bile hiç biri şu paralık asla top oynamıyorlar..
fenerbahçe dışında şu yukardaki oyunculardan hiç biri bu ücretleri ödemez bu isimlere..
artı bir de maç başısı var
çok köklü bir revizyon şart ama piyasada alabileceğin yerli de yok ahım şahım
Besiktasa yakin olarak bilinen muhabir ;
Fırat Günayer @firatgunayer 1 sa
''Fernandes & Stoch + Sezer takası olmaz'' demiştim..
Siliyorum o tweeti...Futbol bu...Herşey olur...
Egemen ve Topal parayı sonunda kadar hakediyor
Semih o kadar para alıyormu ?
Türkiye'de topçu olmak varmış. Yattığın yerden para kazanıyorsun harbi.
Ortasahaya Gökhan İnler transferi şart bana kalırsa. Alper ile uğraşmaktansa Gökhan'ın üstüne gitmeleri hem tecrübe hem oyuncu kalitesi olarak daha iyi bir seçim olur. Ayrıca Fenerbahçeli olması da ona karşı sempatimi artırıyor.
11 için; 1 sol bek 1 stoper 1 ortasaha 1 forvet lazım. aşırı revizyona gerek yok 11'de. kulübenin değişmesi lazım. Serkan , Orhan , Serdar , Ziegler , Selçuk , Stoch , Sezer , Bienvenü , Semih gitmeli. Topuz'un maaşı düşürülmeli. Kabul etmezse yol verilmeli.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Stoch Bjk'ye gitmez bence olmaz o takas.
aklıma çalgı çengi filminden bi sahne geldi. ferhat güzel o kadar para alıyor mu diye bir replik vardı bide devamı, murat cemcir ağlıyordu cevabı verirken
egemen ve topal o parayı ancak tl biriminde hakediyorlar benim gözümde..
maç başı ücretleri de var bu oyuncuların 5 er 10 ar binden o zaman iyice korkunç oluyor..
topal öyle fark yaratan bir adam değil bana göre selcuk'un biraz daha oyun zekası gelişmişi
Topal yüzünden yarı final maçında çarpıldık , hala akıllanmamışız![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Topal ve Egemen'in aldığı ücreti Avrupada hemen hemen hiç bir takım heleki savunma oyuncularına vermez. Çok uçuk bir rakam...
Topalin oynadigi oyunu goremiyorsunuz
Topal'ı eleştirenler Q7'ye bayılırlar. Ama bir gerçek var ki futbol sadece top ayağındayken oynamak değildir. Önce bunun farkına varmak lazım. Sonra aldığı ücreti hakedip haketmediğini tartışabiliriz.
Topal kötü değil ama 2 milyon euro yu haketmiyor bence maç başı ne kadar bilmiiyorum
Beyler Fm oynamıyoruz yahu neler oluyor![]()