Juventus için çok önemli olan bir tranfer önümüzdeki günlerde gerçekleşebilir,adını söylemiyorum süpriz olsun![]()
Juventus için çok önemli olan bir tranfer önümüzdeki günlerde gerçekleşebilir,adını söylemiyorum süpriz olsun![]()
Bize stoper lazım... Barzagli glse çok iyi olucaK...
Evet Cannavaro gittikten sonra stoperde eksiklik yaşıyo Juve..Ama bu sezon çok iddialı..O yüzden büyük isimlerin peşindedir..
yabancı sitede okudum milito,barzagli,luizao dan biri defansa transfer edilcekmiş.acaba bunlardan birimi özgür abi.![]()
Sebastian Giovinco ve Davide Lanzafame resmi olarak Juventus'a döndü.Antonio Mirante'nin diğer yarısı Sampdoria'ya verildi.
Giorgio Chiellini 2013 yılına kadar kontrat imzalıyor.
Bence en faydalı Barzagli oluR... İtalyan ligine de alışık...
Geçen hafta Stuttgartlı Mario Gomez’in Juventus’a gideceği haberlerinin ardından, Juve'nin şimdi de aynı takımdan Fernando Meira’ya kancayı attığı iddia edildi.
Público’ gazetesinin haberine göre Portekizli oyuncunun Juventus’a transferi her an gerçekleşebilir. 29 yaşındaki oyuncuyu isteyen kulüpler arasında AC Milan ve Real Madrid de bulunuyor.
Portekizli yıldız ise konu hakkında yaptığı açıklamada, "Büyük kulüplerin beni istediğini biliyorum. Sadece bu kadar söyleyebilirim. Önümüzdeki sezon İtalya ya da İspanya’da forma giymekten gurur duyarım. Eğer kulüp beni satmak istiyorsa kesinlikle giderim" dedi Meira.
Takımının şampiyonluğunda büyük payı olan oyuncu, Mart ayında sözleşmesini 2010’a kadar uzatmıştı.
Süper bir stpoer gelirse çok iyi olur gerçekten
Meria harika bir stoper euro 2004te ona hayran kalmıştım
Last edited by yasinguzeldal : 29.Haziran.2008 at 00:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
gobekte oynayan bir oyuncu alinmayacak sanirim.kanat transferi daha on planda mesela bayernli bastian sweinsteiger.
futbol sitelerinde gezinirken juventus transfer haberlerine baktığımda şu isimlerden söz ediliyordu:
podolski
schweinsteiger
huntelaar
diego
veloso
xabi alonso
senna
a q ilani
arda
pranjic
milito
quaresma
gökhan inler
cassano
rakitic....
böyle bir transfer dosyası olurmu ya..biz bu isimlerden kimleri alıcaz özgür?bir haberin varmı?
Arda'yı almayında kimi alırsanız alın![]()
Büyük Kaptan ın güzel bir videosu...Del PieRo...
http://www.youtube.com/watch?v=X9onbpzz1rA
Bence en faydalısı Gabriel Milito olur.
Gabriel Milito daha cok isteniyor..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Efsanevi defans oyuncusu Gaetano Scirea'nın oğlu Riccardo Scirea Pessotto'nun yardımcısı olarak Juventus yönetimine katıldı.
Olivier Kapo 5 milyon euro karşılığında Everton'a satıldı.
Mirante ve Gastaldello Sampdoria'ya kiralandı.
Paro'nun bonservisinin yarısı 1.6milyon euro karşılığında Genoa'ya verildi.
Palladino ve Marchionni'nin Juventus ta kalacağı belirtildi.
Çok gzl gelişmeleler...Kapo yu çok iyi fiyata satmışız...
Mirante Buffon dan sonra kalenin en yakın adamı çok iyi kaleci...İyice pişer kiralıkken... Paro nun co-owned olayıda iyi olmuş... DMC çok tu takımda...
Palladino da kiralansa fena olmazdı... MarchioNNi kalması iyi oldu...
Juve Torino’nun elinden kimi kaptı?
La Stampa gazetesinin haberine göre, Torino’nun daha önce anlaşmaya vardığı ve resmi imza için beklediği Livornolu Knezevic’i Juventus kaptı.
Hırvat futbolcu Livorno’da başarılı bir sezon geçirmiş ancak takımının küme düşmesiyle başka bir takıma gideceğini açıklamıştı. Oyuncuya kanca atan öncelikli ekipler Torino kulüpleri olmuştu. 26 yaşındaki futbolcuyu Juve’nin son dakika golüyle transfer ettiği açıklandı.
Habere göre siyah beyazlı ekip Livorno’ya 600 bin avro ödeyerek futbolcuyu 1 seneliğine kiraladı ve eğer performansından memnun kalırsa gelecek yaz 1.25 milyon avro daha ödeyerek oyuncunun bonservisini de alacak.
Bu haberin ardından küplere binen Torino başkanı Urabano Cairo, “Livorno başkanı Aldo Spinelli benimle anlaşmıştı,transferi duyurmak için gün sayıyordum.” dedi. Ne olacağını göreceklerini ifade eden başkan, bir oyuncunun iki kere satılamayacağını ve bunun etik olmadığını ifade etti.
Knezevic Juve'de oynayabilecek kapasitede bir oyuncu mu acaba ?
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Burada bir videosu var.
http://beatfiltering.com/index.php/1...c76c3fa5f16629
Dördüncü yada beşinci defans olarak sezona başlayacak.Sudan ucuz olmasının transfer olmasında payı var.
bazı sitelerde juve nin portulu pepeyle ilgilendiği yazıyor bu konuda bilgisi olan arkadaş varmı, doğrumu bu haber? / eğer doğruysa güzel bi takviye olacak![]()
Bugün gazatede Gabriel Heinze'nin Juventus'la anlaşmak üzere olduğu ama Liverpool'un devreye girmesi üzerine transferin zora girdiği söylendi.Heinze bize çok yararlı olur.
Gelenler
- Olof Mellberg D RC (1977) Aston Villa for 0m €
- Albin Ekdal M C (1989) IF Brommapojkarna for 0.6m €
- Amauri Carvalho de Oliveira ST (1980) Palermo for 22.8m €
- Paolo De Ceglie D/M L(1986) Siena for 3.5m €
- Sebastian Giovinco AM LC, F C (1987) Empoli for 0 €
- Claudio Marchisio DM (1986) Empoli for 0 €
- Dario Knežević D C (1982) Livorno Kiralık
Gidenler
- Alessandro Birindelli D RC (1974) Kontratı bitti
- Manuele Blasi DM (1980) Napoli 1.7m €
- Marcelo Zalayeta ST (1978) 1 yıl daha Napoli'de kalacak
- Antonio Nocerino DM (1985) Palermo 7.5m €
- Davide Lanzafame AM R, F C (1987) Palermo 2.5m € co-own
- Andrea Rossi D/M L (1986) Siena 1m €
- Felice Piccolo D C, DM (1983) Empoli
- Matteo Paro M C (1983) Genoa 2m €
- Michele Paolucci F C (1986) Catania'ya kiralandı
- Pietro Zammuto D C (1986) Piacenza 0.170m €
- Matteo Cavagna AM RLC (1985) Ravenna co-own
- Tomas Gaetan Guzman AM LC, F C (1982) Piacenza co-own
- Francesco Volpe F C (1986) Livorno co-own
- Andrea Luci M LC (1985) Ascoli
- Antonio Mirante GK (1983) Sampdoria
- Rej Volpato ST (1986) Bari
Amauri'ye çok para verilmiş umarım fiyasko olmaz...
Ne kadar pasif,ezik bir yönetim kadromuz var.Nokta transfer yapabilecek hiçbir kimse yok.
Nerde vasat topcu varsa bizde toplanıyor git gide.Beklediğim hiçbir transfer gerçekleşmeyecek sanırım..
Knezevic ne kadar yedek olarak alınmış olsa da, Juve'ye yakışan bir isim olmadığı kanaatindeyim.
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.