çok kötü oldu fakat beni teselli eden tek şey colin kazımın iyi formu.. Ancak deivid'in yerini dolduramaz kimse şuanda...
çok kötü oldu fakat beni teselli eden tek şey colin kazımın iyi formu.. Ancak deivid'in yerini dolduramaz kimse şuanda...
Ne Kazım ne Burak onun yerini dolduramaz maalesef![]()
Oyuncular sakatlanınca sözleşmesini feshedeceksen o zaman hiç bir oyuncusundanda vefa bekleme hakkına sahip değilsindir bence.
So what?
Saike
eğer Deivid'in yerine sağ açık alırsak. Burak'ı da Kazım'ıda kaybederiz.
Deivid daha ne yapsaydı diyorum sadece.
Deivid'in sakatlığına çok üzüldüm.Takımımıza fayda sağlayan bir oyuncuydu.Sağ açık transferine gerek yok bence.Orada Kazım ve Burak Yılmaz var.
Attığı gollerle çok önemli başarılar elde ettik buna itiraz eden yok fakat olaya sadece böyle bakıyorsak yerden yere vurulan Kezman bir önceki sezon şampiyonluğu getirdi. Deivid çoğu maçta yattı fakat Şampiyonlar Ligi'nde attığı goller hep gözümüzü boyadı. Diyorum sadece..
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kezmanla neden kıyaslıyorsun ki Kezman 35 pozisyona giriyor 2-3 tane atıyor hayır bu adam olmasaydı biz çeyrek finali falan görürmüydük sence vefasızlığında bu kadarı.Ona bakarsan Kezman o sezon 10,Deivid 7 gol attı.Hemde Trabzon macındaki kafasıyla sampiyonluğu getirmişti.Deivid geçen sene hiç bir derbi macınıda bos geçmedi ligde 11 gol attı bilginize.
Deivid'in Trabzon'a attığı gol şampiyonluğu getirmedi sadece şampiyonluğu daha erken garantilememizi sağladı. Zaten o hafta Galatasaray ve Beşiktaş puan kaybetti. Kezman'ın Beşiktaş'a attığı gol ise şampiyonluğu getirdi. Ayrıca Kezman'ın Beşiktaş'a attığı gol ile Süper kupayı aldık. Savunmak istediğim Kezman'ın çok süper oynadığı değil (-ki oynamadı da ), önemli goller atsalar bile sezonun genelini değerlendirdiğimiz zaman ortaya çıkan sonuç.
Sadece derbileri kazanmanın şampiyonluğu getirmediğini geçtiğimiz senelerde gördük. Ayrıca ben Deivid'in emeğini hiçe saymıyorum sayesinde çok önemli yerlere geldik fakat attığı bu goller onun yattığı maçları hep kapattı. Yattığı maçlarda hiç göze batmadı çünkü attığı goller hep hafızalarda kaldı.
Deivid'in yerine tam manasıyla kanat olan bir oyuncunun daha başarılı olacağına inanıyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Deivid'in sakatlığı uzun sürer ve takımda tutulursa Luciano'yu biz niye gönderdik? Deivid takımdan ayrılırsa Burak & Kazım yerini doldurabilir ama; sağ kanatta bir oyuncu alınacaksa mutlaka Dünya Standartlarında olmasına gerek var. Böylece Şampiyonlar Liginde bize katkısı fazla olur.
Last edited by goosfraba : 07.Temmuz.2008 at 00:44
Deivid'in taktiğin en önemli dişlisiydi, tüm topları o taşıdı, 50 kere yazdırmayın artık lütfen..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Beyler yeter artık.Son zamanlarda transfer haberleri konularını amaçları dışında kullanmaya başladınız.
Deivid nerede sakatlandı? Sezon başı hazırlıklarında.Peki bununla ilgili bir konu mevcut mu? Evet.Burada gelip konuşacaksanız olayın transfer boyutu ile ilgili konuşun.(Gitmeli,yerine kim alınmalı vs.)
Kısıtlamanın manası yok denmiş.Kısıtlamayınca suyunu çıkarıyorsunuz..
So what?
Saike
Siz hiç şeker ile tuzu bir arada tattınız mı? Herşeyin yeri, zamanı var değil mi? özellikle yeri. Önce şeker sonra tuz. Bunlar ayrı tutulur değil mi? O zaman bunları da ayrı tutun. Bundan sonra transfer haberleri konularına transferden dedikodularından başka birşey yazmayın gitsin.
Deivid'in sakatlığının konuşulacağı yerler var, mesela kamp konusu. oradan konuşabilirsiniz.
(/s)
"31.05.2009" Deivid'in sözleşmesinin bitiş tarihi Bu şartlarda belirli bir tazminat vererek sözleşmeyi fesetmek klübümüz için en iyisi olacak ... Transferede kontejyan açılmış olur Belki yabancı bir kaleci alınabilir
FB Kazım'a güvenmeli . F.Terim'in güvendigi gibi güvenmeli .
Yok artık..Her sakatlanan oyuncu içinde sözlesme dondurulmaz sanırım.Zaten TFF'nin durumu karışık..Deivid'e büyük geçmiş olsun..
ben bunu anlatmaya çalşıyorum. eğer bir transfer olursa o bölgeye 2 oyuncumuzuda kaybederiz. Burak'ı alarak Ali Bilgini kaybettiğimiz gibi.
Kazım, deivid'in alternatifi idi. Deivid sakatlandı sıra Kazımda kendini göstermeyi isteyecektir. çok çalışacak. Kazımı eğer alternatif olarak aldıysak ona güvendiğimizi gösterir.yeni biri gelirse bu ona güvenmediğimizi gösterir ve tamamen kaybederiz. Kazım şu anda çok farklı hazırlanacak yeni sezona. Eğer sağ tarafa bir oyuncu gelirse bütün çalşma hırsı biter. kaybederiz. Burak ı ise kazanamadan kaybederiz.
Sağ açık transferine gerek yok bence.. O bölgede 3 farklı alternatifimiz var Kazım, Ali Bilgin ve Burak Yılmaz..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
deived kötü olmmuş o iyiydi ama topuz olabilir yinede colini unutmamak lazım ama
TOPUZ mu ----COLIN mmiiii
bnce masrafa girmeden colin
Burak'ın önü açıldı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Niçin bilip bilmeden böyle eleştirel dille yorum yapıyorsunuz öğrenebilirmiyim ?
Luciano'nun gönlüyle sözleşmesinin fesh edildiğini birçok kişi biliyor
Hatta bundan sonra klübe bile geldi güleryüzüyle vedalaştı :
Last edited by ogcj_me : 07.Temmuz.2008 at 03:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
@ogcj_me
Bir mesaja alıntı yapıp mesaj yaparken 2 kere düşün.Bak ben Luciano ile ilgili bir kelime etmişmiyim.Ben orada Deivid sakatlandı diye postalarsan Aurellio Betis'e giderken vefa beklemeye hakkın yok demek istedim ama sen bambaşka şeyler çıkarmışsın mesajımdan..
Bu konu Fenerbahçe Transfer Haberleri konusu.Burada basında çıkan iddialar,gerçekleşen transferler,transferin gerektiği mevkiler veyahut alınması gereken oyuncular gibi şeyler konuşulur.
Gelip buraya Deivid sakatlanmış yazarsan ya da Deivid'in sakatlanmasıyla ilgili haber koyarsan olmaz.Ama gelip buraya Deivid sakatlandı yerine birisi alınmalı vb.şeyler yazarsan olur.Bak dikkat edersen buraya Deivid'in sakatlanmasından sonra ilk mesajı sen yazmışsın ve demişsinki Deivid sakatlandı yerine adam alınmalı.Bu mesajda bir sorun yok.Ama bir sürü mesaj atıldı Deivid ile ilgili transfer kelimesi ile ilgili gram ilgisi olmayan.Yok bilmem şurası kırılmış,yok sakatlanmasına üzülmüşmüş,yok şu kadar sakatmışmış.Bu tür mesajlar silindi ve zaten uyarım bu tür mesajlar üzerine idi.Sen gereksiz üzerine alınmışsın.
So what?
Saike
Ne alakası var? Bir sezon boyunca faydalanamayacağımız bir oyuncuyu neden takımda tutalım? Yerli olsa eyvallah da yabancı bir futbolcu, malum kontenjan var. Vefa diyorsun da, Luciano'yu da gönderdik ama kulübü ve taraftarı sevdiğini her fırsatta dile getiriyor, Beşiktaş'tan teklif aldığı halde geri çevirmişti, kendisini bütün Fenerbahçe taraftarı da sever zaten, sevmeyen yoktur.
Fenerbahçe oyuncuya iyilik yapmış olur sözleşmesini feshederse, zira oynamayacağı için de maaş alamayacak Deivid, maç başı anlaşmalara yapıyor, bu yüzden FIFA ve UEFA kuralları neyi gerektiriyorsa o yapılır ve bu da açıkça mutlaka belirtilmiştir, sakat oyuncuların durumuyla ilgili.
Katılıyorum, Deivid kanat adamı değil zaten, forvet, en azından forvet diye transfer edildiğini biliyoruz.
Bence de gerek yok, eğer olursa Mehmet Topuz neden olmasın ama yabancı kontenjanımız zaten yeterince kısıtlıyken bir de iyi olan sağ kanadımıza transfer yapmamalıyız, sol açık, forvet, ön libero (Aurelio'nun gitmesi durumunda) gibi mevkiilere transfer yapabiliriz.
______
Deivid'den boşalacak kontenjan Güiza için veya başka bir yabancı santrafor için kullanılır ilk etapta, daha sonra Maldonado, Kezman veya Appiah ile yollar ayrılıp da kontenjan boşalırsa o zaman gerekli mevkiilere adamlar alınır, mesela sol açık, ön libero gibi. Bekleyelim ve görelim.
Sen faydalanamayacağız adamı ne yapalım diyerek zaten benim demek istediğime ters bir şey söylüyorsun.Sen işin maddi yönüne bakıyorsun.O zaman Aurellio kendi kariyeri için İspanya'ya giderkende hiç bir şey deme hakkına sahip değilsin bence.Deivid için vefa gösteriyormusun ki Aurellio'dan vefa bekleyeceksin.
He diyorsanki bu işler maneviyata bakmaz o zamanda ne Aurellio'ya laf etme hakkında nede Bayram Tutumlu'ya laf etme hakkına sahip değilsindir..
So what?
Saike
Yahu ne alakası var? Deivid'in mukavelesi feshedilirse zaten Deivid'e belli bir tazminat ödenecek. O parayla kendisini bir sene idare eder zaten. Yoksa kulüpte kalsın da 1 yıl maaş alamasın da sene sonu da sözleşmesi bitince yollar ayrılsın daha mı iyi? Deivid'in işine gelir gönderilmesi. Kendisine iyileşince bir kulüp bulur nasıl olsa.
Aurelio'nun durumu apayrı, seni yıldız yapan takımı 1 milyon Euro'ya bırakıyorsun, menajerinin oyununa geliyorsun, onla karıştırma bunu. 5 yıl ekmeğini yediğini kulübe bir hiç uğruna ihanet ediyorsun, apayrı şeyler.
Last edited by EreN : 07.Temmuz.2008 at 04:41
İlk önce şurada bir mutabakata varmak lazım.1 sezon yararlanamayacağız diyorsun ama benzer sakatlığı yaşayan Figo 3 ayda iyileşmiş.Hadi form tutması felan 5 ay desen en fazla yarım sezon yararlanamayacaksın.
Adama destek olursun sakatlığı atlatması için.Kulüp olarak her türlü desteği verirsin maddi manevi.Sakatlığını kısa sürede atlatması için her türlü fedakarlığı yaparsın.Çünkü bu adam sağlam iken sana katkıda bulunmuştur.Bunun adı vefadır.Bence Fenerbahçe yönetiminin yapması gereken budur ve bence bu yöntemi seçeceklerdir.
Birde adamın sözleşmesini feshedersin.Tazminatını verirsin.Haydi yavrum biz senden yararlanamayacağız madem sen yoluna biz yolumuza dersin adam sakatlanmasa yararlanacakken sakatlandığı için yolu verirsin.Bu seçenek bence yanlış olan yoldur.Ha belki profesyonellik bunu gerektirir ama bana göre bu vefasızlıktır.Sen adama destek olacağın yerde parasını verip haydi yavrum yoluna diyorsun.Başka ne denilebilirki buna..
Aurellio ile alakası yok demişsin.Ben kurduğum alakayıda hemen anlatayım.Yine kurduğum bağlantı sizin Aurellio'dan beklediğiniz Vefa duygusudur.Çünkü Aurellio'nun kendisini herkese kanıtladığı kulüp Fenerbahçe'dir.Bir şeyler bekliyorsunuz.En azından giderken kulübe para kazandırmasını.Ama Aurellio sırf kendi kariyerini düşündüğü için bulunduğu ligden dolayı Betis'i seçtiği için kızıyorsunuz.
Bende diyorum ki.Eğer Deivid için destek olmak yerine yol veriyorsan bu vefasızlıktır yada profesyonelliktir.Aurellio'danda bunca yaşanandan dolayı vefa bekleyemezsin.Adam profesyoneldir.Nerede oynamak istiyorsa oraya gider..
So what?
Saike
Deivid'i sevmezdim ama sakatlanması kötü olmuş.Onu büyük ihtimalle takımda tutacaklardır diye düşünüyorum.
Ayrıca yabancı santraforu biz yabancı kontenjanı için beklemiyoruz.Güiza efendinin tatilini bitirmesini bekliyoruz.Bilmem haberiniz varmı ama FIFA yabancı kontenjanı nedeniyle Appiah ile yoollarımızı ayırdı.Tazminat olayını sonraya bıraktı.