Transferde hız kesmeyen Trabzonspor'un son olarak Servet'i gündeme aldığı ve Galatasaray'ı ikna ettiği, milli futbolcuyla da görüşmelerin başladığı öğrenildi.
Ntvspor
Transferde hız kesmeyen Trabzonspor'un son olarak Servet'i gündeme aldığı ve Galatasaray'ı ikna ettiği, milli futbolcuyla da görüşmelerin başladığı öğrenildi.
Ntvspor
Takımda geçen sezon ki ruh yok. O takımda Jaja yerine Adrian olsa bence şuan bu sözleri Adrian için söylüyor olabilirdin. Oyun mantalitemiz oldukça değişti. Şuan Jaja'yı almak yerine sağlam bir stoper alınmasını ve Adrian'a o bölgede biraz daha sabredilmesi taraftarıyım.
Trabzonun hucum hatti bence iyi savunmaya kaliteli bi adam almalari lazim yada celutskayi gobege cekmeleri lazim. giray ve glo guven vermiyor
Aslında anlatmak istediğim geçen seneki kadroda olan isimlerden Onur,Giray,Egemen,Serkan,Cale,Colman,Selçuk,Engin, Burak,Umut,Ceyhun,Yattara vs. daha önceki yıllarda da takımdaydı. Jaja böyle hazır bir kadronun içine girdiği için uyum sağlaması vs çok daha rahat oldu. Bu sene baştan yaratılmış bir kadro var. Bu kadroda Jaja geçen sezonki performansını gösteremez. Aynı şekilde geçen sezonki kadroda olacak bir Adrian şuankinden çok daha iyi bir performans gösterir.
Valla ben Adrian'ı hocanın istediğine bile inanamıyorum nedense. Adrian alındığında yönetici ''Hocamız kimi isterse alırız, şartlar ne olursa olsun'' gibisinden açıklama yaptı ama hoca geldiğinden beri 2 eski öğrencisini iste di Koreli oyuncular Ki Sung Yueng ve Park Chu Young ama ne oldu alınmadı 2side.
Alınabilirmiydi alınırdı.
Trabzonspor transferlerini menajerlerin pörtföyüne göre yapıyor ve yaptığı sürece birşey değişmez.
Tribündergi'de Olcan ve Jebrin transferlerinin detayları açıklandı. Jebrin senelik 810.000 euro garanti para + 2.500 euro maç başı , Olcan ise "3.000.000" euro garanti para ve 10.000 euro maç başı para alcakmış. Trabzon'da mali işler tıkırında sanırım.
O rakamlar tl'dir!
Valla tribündergi'nin yalancısıyım abi.
Te Allahım olaya bak![]()
Olcan Adin'in alacagi paranin dagilimi: 2011-12 (375.000€) 2012-13 (800.000€), 2013-14 (875.000€), 2014-15 (950.000€) + mac basi 10.000€. Mesele buymuş![]()
Yok ya tribundergide ucmus. Trabzonspor o parayi veriyorsa Selcuk niye gitmis Egemen niye gitmis![]()
Yok abi adam 3,5 senede 3.000.000 euro alacakmış o kadar da alsın yani![]()
Borsaya bildirmiş olmaları lazım tam rakamların.
İngiltere basınına göre Trabzonspor Mauro Formica ile ilgileniyor.
Bu transfer'de diğer rakiplerde Türkiye'den Bursaspor ve Rusya'dan Lokomotif Moskova.
Blackburn'un istediği fiyat 4,5 Milyon €
Adam kızını özlemiş eve dönmek istiyormulş ne işi var burda?
Jebrin senelik 180.000 +2500 maçbaşı.(euro)
Takim 6 aydan beri stoper istiyorum diye bas bas bagriyor biz halen Formicalarin pesindeyiz. Allahim sen sabir ver
Jaja'nın menajeri istediği fiyatta indirime gidecek.
Transferi 7 Ocak'ta netleşecek.
Son bir not..Şenol Güneş Alper Potuk'a, Ersun Yanal Alanzinho'ya sıcak bakıyor..Es-Es -Ts para da anlaşamazsa takas olayına girebilirler.
Alper falan gelecekse gelmesin.Öyle bir adam alacaklarsa gidip Orahn'ı alsınlar parası neyse verip.Hemde Trabzonlu adam.
Yalnız şu kadar zamandır hala stoper alınmadı demek memnunlar savunmadan.
Orhan Gülle çok yetenekli valla zaten Zokora'yı aratmaz ben olsam onu alırım yani Alper'e gerek yok sonuçta o libero oynamıyor...
Senol hoca Tayfunu stopere dusunuyor galibahic bisey istemiyorum sadece 1 stoper
Tayfun Cora hala nasıl takımda çözebilmiş degilim. Adam 10 senedir sakat.
Oyundada öyyle ha adam.Belki geçen yıl Bremene gol atmıştıya devre arasında o yüzdendir.![]()