Sayfa 79 / 80 İlkİlk ... 296977787980 SonSon
2,341 ile 2,370 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Quote Originally Posted by kkanke
    sizce malik gelcek mi?
    sanmam
    ama ne olacağı belli olmaz

forumda amma çok malik fathi ile ilgili mesaj atılmış...fenerbahçe de oyniyacak çapta bir futbolcu değil zaten...onun pozisyonundaki ümit özat herşeye rağmen daha iyi...

Nesil
    2006

Default Appiah F.Bahçe'de kaldı!

Fenerbahçe'de İngiltere Premier Lig takımlarından Porstmouth'un 8,5 milyon pound teklif ettiği Ganalı Appiah takımda kalıyor.

Porstmouth'un bonservisi için Fenerbahçe'ye 8,5 milyon pound, Appiah'a ise yıllık 2,5 milyon euroluk teklifinin ardından bugün Asbaşkan Murat Özaydınlı ve Stephan Appiah'ın menajeri biraraya geldi. Görüşmede Özaydınlı 3 yııllık sözleşmesi bulunan Appiah'ı satmayı düşünmediklerini Ganalı yıldızın menajerine iletirken, böylece başarılı futbolcu Fenerbahçe'de kalmış oldu.

Default Portsmouth’a ret

Fenerbahçe yönetimi, İngiliz kulübü Portsmouth'uh Stephan Appiah için yaptığı yaklaşık 20 milyon dolarlık teklifi reddetti.

Appiah’ta yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe yönetimi transfer sezonun kapanmasına çok az bir süre kala yerime oyuncu bulamayacağı için beni bırakmak istemedi. Transfer sezonunun başında kulübümle görüşmüş olsalardı belki bu transfer gerçekleşebilirdi. Artık şu andan itibaren sadece Fenerbahçe'nin başarısına konsantre olacağım. Portsmouht konusu benim için tamamen kapanmıştır. Ancak menajer Harry Redknapp'a bana gösterdiği ilgi için teşekkür ederim" dedi

Sheriff Misafir

Hll valla 1 ay once olsa nie yollamadılar derdim ama son gün nerden bulcaz yerine adamı o kalitede...mümkün deil

Appiah mevkiisnde dünyanın en iyilerinden biri satılsaydı o kalitede birini alaileceğimize inanmıyorum...

Sheriff Misafir

20mil.euro ya neler alınır. ben olsam verirdim 3 tane yabancı aldık toplam 10mil.euro vermemişizdir

Quote Originally Posted by Juninho_paulista
    20mil.euro ya neler alınır. ben olsam verirdim 3 tane yabancı aldık toplam 10mil.euro vermemişizdir
    sadece Kezman a 7 milyon euro nun üzerinde bir para ödendi...

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

FB icin en buyuk transfer Appiah'ın kalması oldu

----

GÜLE GÜLE GÜLE FABIO

Kasıklarındaki sakatlığın uzun sürecek olması nedeniyle Fenerbahçe’den Türkiye Futbol Federasyonu’na gönderilen sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Brezilyalı futbolcu Fabio Luciano veda etti. Oğlu Jean Luca ile Fenerbahçe Samandıra Tesisleri’ne gelerek, teknik heyet, takım arkadaşları, tesis çalışanları ve gazetecilere veda eden Luciano, tedavisi için Brezilya’ya gideceğini söyledi.
    Takımımız sabah antrenman yaptığı sırada basın mensuplarına açıklama yapan Brezilyalı oyuncu, "Tabiki böyle ayrılmak beni üzüyor. Sakat bir şekilde takımıma yardım edemezken ayrılmak beni üzüyor. Özellikle Zico gibi bir teknik direktörle çalışamamak da beni ayrıca üzüyor. İyileşmek zorundayım. Önümde yeterli zamanım var. Ne kadar erken iyileşirsem o kadar iyiyim. Artık Brezilya’ya dönüyorum. bir daha ne zaman dönerim bu şartlarda bilmiyorum. Burada kaldığım 3 yıl içerisinde çok güzel zamanlar geçirdim. Taraftara ve bütün camiaya çok teşekkür etmek istiyorum. 3 yıl boyunca güzel anlarımız, üzüntülü anlarımız oldu. Sonuçta buradan çok mutlu ayrılıyorum. Güzel arkadaşlıklar edindim, çok güzel anılar yaşadım. Ama şu anda ayrılma zamanı. Buradaki herkesi çok seviyorum. Her zaman Fenerbahçe forması için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Herkesin hataları olabilir. Bende hata yapmışımdır. Sahaya çıktığım zaman Fenerbahçe formasını en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. Bu da benim buradan ayrılırken içimin rahat olduğunun en güzel göstergesi..
    Gazetecilere karşı da eğer her hangi bir hatam olduysa buradan özür dilemek istiyorum. Benim yapım böyle bazen sabırsız davranmama neden oluyor, bazen istemediğim davranışlarda bulunabiliyorum. Buradan içim rahat bir şekilde beni sevmeyen kişi olmadan herkesle dost olarak ayrılmak istiyorum. Hatam olduysa hepinizden özür diliyorum.

Önemli Olan sağlığım

Bir gazetecinin başka bir takıma gidip gitmeyeceği konusundaki sorusuna ise Fabio "Herhangi bir takımla anlaşmadım. Benim için önemli olan önce sakatlığımın giderilmesi. Yani sağlığım. Sağlığıma kavuştuktan sonra duruma bakacağım.

Fenerbahçe’de geçirdiğim 3 yıldan sonra Fenerbahçe’den ayrılıp başka bir kulübe gitmek gibi bir düşüncem şu anda yok. BJK’nin teklifine de sonuna kadar saygı duyuyorum. Ama burada çok güzel günler geçirdim, bu güzel günlerden sonra Fenerbahçe’den başka bir kulüpte oynamaya şu anda niyetim yok.

EDU iyi bir karaktere sahip

Yeni transferimiz Edu ile ilgili açıklamalar yapar Luciano "Edu’yu 15-16 yaşından bu yana tanıyorum, futbola beraber başladık. Gerçekten iyi bir futbolcu ve profesyonel, iyi bir karaktere sahip. Benim yerime alınabilecek en iyi futbolcuydu bence.

Brezilyalı oyuncumuz oğlu ile birlikte gazetecilere el sallayarak Türkçe "Hoşçakalın" "Sağolun" diyerek veda etti.

[COLOR="rgb(139, 0, 0)"]KAYNAK FENERBAHCE.ORG[/COLOR]

Hersey icin tesekkurler Fabio, Futbolunla kaliteli kisiliginle, her zaman hatirlanacaksin...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Güle güle luciano fenerbahçemize hizmetlerin için teşekkürler.

iz bırakanlar (galatasaraya gol atanlar) unutulmaz

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Deivid De Souza resmi imzayı attı hayırlı olsun...

Nesil
    2006

Ben özellikle Luciano'nun Galatasaray'a attığı golleri unutamıyacağım. Özellikle Kupa Maçında ki Golü çok güzeldi.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bundan sonraki futbol yasantısında(eger devam ederse) basarılı olmasını dilerim
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Evet transferin bitmesine cok az kaldi bakalim devami gelcek mi.
    Son dakika da transfer yapan olcak mı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

bence olmas olmasıda çok zor zaten. bize bu kadroda yeter uefa için. artık sadece desteklemek kaldı bize. yönetim geçte olsa istediklerimizi yaptı.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Fener'in yeni golcüsü imzayı attı
    01 Eylül 2006 15:00

Fenerbahçe, Fabio Luciano'nun sözleşmesini fesh ettikten hemen sonra harekete geçerek yeni transferi Brezilyalı forvet oyuncusuna resmi sözleşmeyi imzalattı...

Fenerbahçe'de, Sporting Lizbon'dan transfer edilen Brezilyalı forvet Deivid de Souza ile 4 yıllık sözleşme imzalandı.

Deivid, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki basın toplantısı odasında,
    yöneticiler İlhan Ekşioğlu ve Mithat Yenigün'ün de hazır bulunduğu törende
    kendisini 1 yılı opsiyonlu, 4 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan
    sözleşmeye imza attı.

Fenerbahçe'ye transferinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Deivid, yeni
    takımı için yapması gereken her şeyi en üst düzeyde gerçekleştirmek istediğini kaydederek duygularını şöyle dile getirdi:

''Fenerbahçe'ye geldiğim için çok mutluyum. Buraya başarılar yaşamaya
    geldim. Alex ile birlikte aynı formasyonda ve diğer arkadaşlarımla oynama şansı bulduğum için çok mutluyum. Fenerbahçe gerek taraftarı gerek camia olarak bana gösterdi ki, büyük başarıları hak eden büyük bir camia. Başarı için en iyi şekilde hizmet edeceğim. Yapmam gereken her şeyi maksimum yapacağım.'' Deivid'in, Fenerbahçe'nin 100. yıl ve daha sonraki hedeflerine katkı sağlayacak bir futbolcu olduğunu kaydeden yönetici Ekşioğlu, ''1 yıl opsiyonlu 4 senelik anlaşma imzaladık. Onu tanıdıkça eminim tüm camia ve sizler beğeniyle izleyeceksiniz'' dedi.

Yönetici Yenigün ise Brezilyalı futbolcunun, Fenerbahçe ve Türk futboluna
    kalite getirmesi dileğinde bulunarak, ''İnşallah hep beraber güzel goller
    izleriz'' dedi.

NOT: Eğer söylendiği gibi kötü ise geçmiş olsun herif imzayı çaktı

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by batuhan1907
    Ben özellikle Luciano'nun Galatasaray'a attığı golleri unutamıyacağım. Özellikle Kupa Maçında ki Golü çok güzeldi.
    Bende Beşiktaş'a attığı golü unutmayacağım...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Juninho_paulista
    Bende Beşiktaş'a attığı golü unutmayacağım...
    Bak oda güzel goldü ama sonu hüsranla bitti. Şimdi bütün attığı golleri indirdim.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Tam bir voleybolcuydu.....
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Quote Originally Posted by hp-fm-gs
    Tam bir voleybolcuydu.....
    tanlış mevkide oynuodu ondaki kabiliyet çoğu forvette yoktu

*yanlış
    .........

Luciano savunmada o kadar iyi değildi ama Fenerbahçe ye çok gol kazandırmıştı...golleride genelde güzel oluyordu bu arada...

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Eğer türk vatandaşı olsaydı o da diğerleri gibi;kesin erkek milli voleybol takımı'na gireri.Yetenekliydi....
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

harbiden bu ne yawwwwwww hasan kim cıkardı

Nesil
    2006
    Yer
    dünyadan bir yerden

Quote Originally Posted by hp-fm-gs
    Eğer türk vatandaşı olsaydı o da diğerleri gibi;kesin erkek milli voleybol takımı'na gireri.Yetenekliydi....
    haklısın kardeş

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

vayyyyyyyy ne espiri kardes puha puha

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Sağolun varolun...
    Muhahahaaaaa

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

evet arkadaşlar konuya geri dönelim geyik için sohbet alanını kullanın
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Sayfa 79 / 80 İlkİlk ... 296977787980 SonSon

Mesaj Yetkileri