Originally Posted by
Alexi Lalas
Sakin. Anladığın gibi bir şey yazmadım.
Olumlu olumsuz kıyaslamadım. Senin yaptığın karşılaştırmaya göre bile Ziya Şengül'den efsanelik sıfatını alamadım. Eski bir futbolcu başkanını eleştirdi diye efsanelikten çıkacaksa hiç konuşmasın zaten. Ortaya koyduğu emekleri sırtına yükleyip çekip gitsin. Fenerbahçeli olmakla Aziz Yıldırımcı olmayı ayırmalı bence Fenerbahçe taraftarı.
Siz bana cevap verebilir misiniz sorular sormak yerine? O İngiliz'in yerinde olsanız ne düşünürsünüz?
İngiliz değilim, Fenerbahçe taraftarıyım. Eğer bir İngiliz'in ne düşündüğü, bu kulübün taraftarlarından daha önemliyse bu forum neden var? Neden Türkiye'de açtınız da görüş alıyorsunuz? SI'nin forumları daha enternasyonal. Her milletten görüş alınırdı.
Kulüpten ihraç edilirse deniyor da, Ziya Şengül kulüp üyesi mi bilmiyorum. Üyeyse ihraç edilince çıkartılıyor. Peki kulübe üye olmayan favoriler? O listedeki herkes kulübe üye değil. Daha önce de sordum cevap verilmedi. Kulübe üye olmayan favorilerin eklenmesi-çıkarılması için kriter nedir? Taraftar sevgisi günlük değişirmiş, önemsizleştirildi perpetua tarafından. Ne belirleyecek kulüp üyesi olmayan, dolayısıyla ihraç durumu olmayacak kişilerin o listeden çıkartılmasını?
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...