Dentinho'nunda talibi cok, yerine birini bulabilirsem ucuza onuda vermeyi dusunuyorum.
Dentinho'nunda talibi cok, yerine birini bulabilirsem ucuza onuda vermeyi dusunuyorum.
650,000 karsiliginda Toulouse'ta.
Hocam oyuncuya kontrak teklifi geldiği anda oyuncuyu satılık listesine koyarsan oyuncu mutsuz olup teklifi kabul edecektir. Bide bu yolu dene.
Monzon'a bi bak transfer dönemi kapanmadıysa![]()
Toparlanıcaz
Monzon 4,500,000 karsiliginda Toulouse'ta
Transferi bitirdik ve sezon sonuna kadar hizla ilerliyecegiz.
Ne yalan soylim, okadar adam geldi gitti su kucucuk zaman dilminde. Uyum sorunu olur diye dusundum ama olmadi, suanki takimim 2 ay onceki takimimdan daha diri ve daha istekli bir oyun oynuyor.
Ozelikle orta saha bolgesindeki uyum muhtesem.
Badu
Felipe Anderson --- Rafinha
Bi sonraki sezona bu 3luyu durdurmak zor olacak.
Emmanuel Badu £1,800,000
Cabaye £20,000,000
5 yas daha genc bir isim, teknik olarak Cabaye kadar iyi olmasada defansif anlamda Cabayeden cok daha iyi.
Monzon £4,500,000
Cissokho £14,000,000
Fizik olarak daha dusuk bir futbolcu aldiysakta teknik olarak daha iyi bir adamimiz oldu.
Vitor Laurenco £6,250,000
Dentinho £14,000,000
Aslinda en son gitmesini istedigim Dentinhodu ama Laurencoyu bulduktan sonra daha fazla beklemedim. 19 yasinda ve takimi 10 sene boyunca tasiyacak forvet.
Hocam 1. ile puan farkı çok açılmış ama 2.lik de büyük başarı olacaktır.
Finans ne durumda bu arada ?
£4,000,000 suanda. Sezon bitimine 0'a gelir ama o sorun degil cunki 2ci veya 3cu bitirecegiz ordan bi 15-20 arasi bi gelir bekliyorum. Ve tabiki Sampiyonlar ligi insAllah.
Son 8 macbakalim nerde bitirecegiz, son donemecte cok iyi sonuclar almiyoruz bu seferde ayni olmaz umarim.
Romario'da sakatlandi, 2 as bekimizde yok St.Ettiene macinda.
Albin Ekdal'da sakatlandi, arkadas futbolcu kalmicak maca![]()