uzatmalarda 2 dakika yattılar ve hakem 1 sn bile uzatmadı
uzatmalarda 2 dakika yattılar ve hakem 1 sn bile uzatmadı
+6 nın +4 ünü vereceğine 5.45 de bitiriyor...
Yazık oldu. Artık Fenerbahçe yönetimi iyi bir ortasaha oyuncusu alıp seyircisine bu malubiyeti unutturup göz boyar.
FM Gazetesi
Şaka gibi bir ofsayt. Geçmiş olsun ..
Canım FEDA olsun sana !
Tebrikler Aykut Kocaman. Demek ki neymiş, 10'suz olmuyormuş !!
Tarikat kur müridin olayım Alex !
kötü oynadık iyi oynadık tartışılır ama 2 maçta da spartak dan çok aşağıda kalmadık bana göre ilk maçta Baroni'nin kafasını çıkaran bu maçtada Mehmet Topal'ın müthiş şutu dahil 1-2 tane daha çok önemli kurtarışlar yapan kalecidir.
Fenerbahçe galibiyeti haketti 2. yarıdaki oyunuyla ancak olmadı maalesef...Mehmet Topalda da şans yok arkadaş zaten senede 1-2 tane atıyor böyle gol...
Hakem'e saygılar böyle basit böyle saçma bir maç yönetimi görmedim.Bilmiyorum ben..
Şaka gibi verdik turu cidden yazık oldu.Halen takıma girip oyuna renk katan Alex'e de teşekkür ediyorum kendisinin önemi bir kez daha tescillendi bugün oyuna girdiği dakikadan itibaren teşekkürler Kaptan !
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
ne yazsak bos cidden o kadar doluyumki.. hakemden mi baslayayim yoksa ilk yaridaki berbat oyundanmi yada aykut kocamanin alexle baslamayarak ne kadar büyük hata yaptigindan mi.. yok en cok koyanda koskoca 1 yil bekle sampiyonlar liginde oynamak icin sonra ön elemelerde spartak gibi bir takima elen.. hani cok güclü olsalar süper oynasalar laf etmemde spartak öyle ahim sahim oyun oynamadi biz verdik turu adamlara..
İki takımı da tebrik ediyorum.Bu kalitede kadro ŞL'de oynayamıyor yazık oldu.Aykut Kocaman'ın büyük takımlar için yetersiz bir teknik direktör olduğu tekrar ortaya çıktı.
selcuk sahin formda bu macta oynamali diyen arkadaslari göremiyorum maalesef.. yedigimiz golde selcugun 100% hatasi var onu gectim sahada kaldigi süre boyunca takimin bütün ataklarini kesti attigi uzun paslarda rakibe gitti söyle yeteneksiz adamlarin yillarca bu takimda kalmasina anlam veremiyorum
@RaSenGan
Senin ne olduğunu biliyorum. O yüzden birşey demeyecem. Adam gelmiş ne yazıyor, sen bana giydiriyorsun. Eminim bu mesajımda silinecek çünkü sen 2006'dan beri burdasın.
Edit: Ne oldu silmişsin?![]()
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Biliyorum bir çok Fenerli bana kızacak ama fenerlilerin artık şunu anlaması gerek; futbolda sempati başarı getirmez. Bilgi başarı getirir, beceri başarı getirir. Aykut Kocaman'ı seviyor sayıyor yönetim ve taraftar ama olmaz bir yere kadar. Bu hatası yıllarına mâl olacak gibi Fenerbahçe'nin.
FM Gazetesi
F.Bahçe'ye yazık oldu. Geçmiş olsun. Keşke, elendikleri takım, kendilerinden üstün olsaydı; bu kadar koymazdı kimseye.
Son ofsayt neydi öyle ya.
Valla ben normalde Galatasaray'lıyım peder bey Fenerbahçelidir, maçı açtık beraber izliyorduk her dakika gol olsun diye zıpladım durdum ama kısmet değilmiş. Alex ve Baroni girdikten sonra Fenerbahçe çok güzel oynamaya başladı ancak Kuyt biraz etkisiz kaldı öyle olunca bakalım inş. UEFA Avrupa Liginde iyi şeyler yapar Fenerbahçe![]()
Juventus'tan Krasic, Liverpool'dan Kuyt, Chelsea'den Stoch, Lille'den Sow, Valencia'dan Mehmet Topal !
Teknik direktör.. Küme düşen Ankaraspor'dan Aykut Kocaman..
eee yapacak bir şey yok..
aykut kocamanla zor.. avrupa liginde de bir halt yiyemeyiz.. alex gibi adamin varsa oynatacaksin arkadas 2 senedir takimin basinda hala ögrenemedi kazandigi kupalari alex kazandirdi onunda farkinda degil.. birde su takimi 4-3-3 oynatmak nedir ya? orta sahamizda sanki xavi iniesta fabregas üclüsü var birazda o yüzden ilk yari rezildi takim madem alexi oynatmiyorsun 4-4-2 oynat koy stochu krasici kanatlara ilerde kuyt-sow bak bakalim nasil oynuyor takim.. orta saha transferi olmaz bosuna heveslenmesin kimse.. sezon boyunca selcuk ile baroni ikilisine katlanacagiz yine.. vallaha ben artik sadece derbileri izleyecem o ikiliyi cekemem.
Ne yazsam boş. of of böyle elenmemeliydik.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Olmayınca olmuyor. Merak ediyorum şuan turu geçseydik neler konuşulacaktı ? Çok kötü oynadığımızı düşünmüyorum genel itibari ile. Sadece şansızdık eğer bu gol daha bulabilseydik burda kaç kişi şuan ki kadar hocanın teknik bilgisini eleştirebilecekti acaba ? Biz biraz sonuç taraftarıyız sanırım sonuç olmayınca en kötü hocadır diye düşünüyoruz.
Olmayınca olmuyor hayırlısı böyleymiş
10'a 1 bitecek maç 1-1 bitti. Girmeyince girmiyor yazık oldu.
Ancak bir noktaya değinmek istiyorum, Yapılan her oyuncu değişikliği takımın kalitesini 1 kat daha arttırıyorsa Aykut Kocaman'ın sabah akşam ben nasıl oyuncu tercihi yapıyorum diye kendini sorgulaması gerek. Şunu açık açık söylüyorum Selçuk Şahin bu takımda forma giydiği anda ben o maçı izlemeyi bırakırım. Maçın başında veya sonradan, Yeter Artık ! Koskoca Fenerbahçe bu kadar yeteneksiz ve kalitesiz bir adama nasıl mahkum olur anlamak mümkün değil. Onun oyunda olduğu an ve çıktıktan sonra Mehmet Topuz-Topal ikilisinin oyunda olduğu andaki etkinlik arasında Dünyalar kadar fark var. Bu kadar kötü oyuncu ve bu kadar kötü oyuncu seçimi olamaz. Keza sol kanatta Krasic ile başlamak yine hata yapamıyor işte adam yazık değil mi adamı harcatıyorsun, şu Stoch yedek kalacak adam değil hele ki gol yollarında etkin olacağınız bir maçta. Kendi ayağımıza sıkıyoruz bu böyle olmamalı.
Dediğim gibi eğer oyuna sonradan giren adamlar takıma 1 kat daha kalite katıyorsa Aykut Kocaman'ın tercihlerini şiddetle sorgulaması gerek ayrıca Selçuk Şahin denilen adama bu takımda forma veren hocanın bu dakikadan sonra gözümde zerre değeri yoktur.
Avrupa'da yolumuza devam edecez ama bu zihniyeti taşıdıkça orda da yolumuz uzun olmacayaktır.
...