Rakip 10 kişi kalmasaydı çok zorlanıcağımız belliydi.Maç orada kırıldı.Ama hala maçı kazandık diyemiyorum.Öyle bir güven vermiyor.Hata yapıyoruz hep.Durup dururken illa yiyecez yani golü.Neyse gol tam zamanında geldi.2'yi atıp rahatlamak lazım.
Rakip 10 kişi kalmasaydı çok zorlanıcağımız belliydi.Maç orada kırıldı.Ama hala maçı kazandık diyemiyorum.Öyle bir güven vermiyor.Hata yapıyoruz hep.Durup dururken illa yiyecez yani golü.Neyse gol tam zamanında geldi.2'yi atıp rahatlamak lazım.
hamit altıntopmuş o isim![]()
İyi bari kapris yapıcaksa Hamit yapsınGökhan çok iyi.Milli takımın sağ beki o olmalı.
Gole sevinmeyen kişi Hamitmiş öyle diyolar.. Zaten Selçuk gol esnasında ısınıyodu kulübede değildi ki..
şu anda canımızı yakan 3 olay var gibi sahada
1-durmadan kanattan ortayla oynamaya çalışmamız rakip bu kadar fizikkliyken çok saçma bu hareketimiz ortadan yerden paslarla delmeliyiz kanatlar biraz ceza sahasına da yaklaşmalı
2-defansta iyi yer tutmalıyız ve kademe olmalı çünkü top çok kayıyor sahanın 2 kere sulanmasından dolayı her an top kaybı yapabiliriz baskıda
3-açıkca 4-4-2 ye dönmeliyiz topal biraz daha geride emre ilerde olacak şekilde oynamalıyız böylece hem defansı sağlama alırız hem de golü bulursak rahatlarız
Burak'ın oyun tarzına alışamadım hala, saha içindeki tercihlerine gerçekten anlam veremiyorum...
Gökhan Töre'yi merak ediyorum ben.O neden yok hiç ortalıklarda ?
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Top neden değişti ? Patlakmıydı![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
bırak be burak bırak ya
Rıdvan, Hikmet Karaman'ı geçti ama, birinin uyarması lazım![]()
Rıdvan Dilmen yeter be. Nefes almadan konuşuyor bide.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Burakin cikmasi lazim hicbi olumlu katkisi yok
Burak ve sercan yerine tore ve selcuk girse daha iyi olur benim teorime gore
Tribünler yine Selçuk, Selçuk diye bağırıyor.
Burak ve Umut'tan pek katkı alamıyoruz.Mevlüt'ü denemesi lazım Abdullah hocanın.
Durdu durdu golü attı Umut.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
goool umut attı
gooooooooooooooolllllllllll bee umut
Umut attı.Adam formda atıyor.Kötü günündeydi atması iyi oldu.Burak'ta atıcak hissediyorum.