Benim tek tesellim Daum zamanında Twenteye 1-0 önde geçip 2-1 yenilmiştik, sonrasında 5/5 yapıp gruptan lider çıkmıştık.. Umuyorum ve istiyorum ki böyle bi durum tekrarlansın ya da benzeri tekrarlansın.. Gruptan çıkalım yeter 1 ya da 2 farketmez..
Benim tek tesellim Daum zamanında Twenteye 1-0 önde geçip 2-1 yenilmiştik, sonrasında 5/5 yapıp gruptan lider çıkmıştık.. Umuyorum ve istiyorum ki böyle bi durum tekrarlansın ya da benzeri tekrarlansın.. Gruptan çıkalım yeter 1 ya da 2 farketmez..
Aykut hoca bu yatma taktigi ile belki ligte maclar kazanir ama avrupa da bunu yaptirtmazlar adama.
Marsilya teknik direktörü oyuncu değiştirir; 2-0 yenikken 2-2 ye getirir.
Aykut Kocaman oyuncu değiştirir; 2-0 galipken 2-2 berabere kalır.
Şaşırdım mı? Hayır. Beklediğim bir sonuçtu.
Yobo'nun o kadar emegine yanarım.
Aykut Kocaman iyi bir insan olabilir, iyi bir futbolcu da olabilir ama kesinlikle bir teknik direktör değil. Egoları seçimlerini etkiliyor. Olmayan taktik zekası, oyun okuma konusundaki yetersizlikleri, anadolu takımı çalıştırır gibi sürekli takımı geriye yaslaması onun ne kadar küçük bir adam olduğunun göstergesi.. Yetersiz, cok yetersiz.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Aykut hoca dersler çıkarmaya tekrar antrenörlük okuluna gitmeli bence.
Tebrikler aykut ! mükemmel seyirci önünde 12 dakikada maçı verdin içimize oturdu ailecek bakıyoruz etrafa saf saf ne heyecan bıraktı ne mutluluk
Bekir Bienvenü kanser ettiler bugün Bienvenü diye adam futbolcu olup Fenerbahcede oynuyorsa size diyorum arkadaşlar herkese sesleniyorum futbolcu olmak içinde ukte olan arkadaşlar yarından tezi yok koşulara başlayın sövmek istiyorum başta aykut olmak üzere ama cezam yeni bitti daha
Ya arkadaş yediğimiz iki gol evlere şenlik.
İlk golde ceza alanı içinde 9 oyuncumuz var
İkinci golde 11 kişiyiz.
Attığımız 2 gol tamamen rolanti atak. Organizasyon yok, hızlı atak yok. Karınca hızında futbol var. Sağ bek göbeğe o sol beke o öndeki adama o bi daha göbeğe sahanın diğer yarısında paslaşma oyun kurma yok. Takımda ne hücum varyasyonu var ne de savunma anlayışı. Hatta bu savunma anlayışı duran toplarda sıfır. Bu takım günde 2, haftada 12 antrenmanda ne çalışıyor ? Milyon dolarlık bebekler nasıl bu kadar savruk oynayabiliyor ?
Maç 2-0'a geldiyse Aykut Kocaman'la aynı kafayı yaşayan karşı takımın teknik adamının payı büyük. Fazlasıyla gözünde büyütmüş bizi. 1-2 oyuncu değiştirdi kedi-fare oyununa döndü maç. Maçın başında böyle çıksa zaten hayaller 5-10 dakikada sona ererdi. Bulmuşsun böyle rakibi, top oynamadan 2-0'a getirmişsin maçı, kazan yoluna devam et. 11 kişi ile savunma yapmak niye ?
...
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Daha net anlatayım, taraftar yüzünden demiyorum, suçu demiyorum. Sıkıntı şurada, stada giden taraftar 1 dakika susmamış olabilir ama bu ne kadar etkilidir tezahüratına, tepkisine göre değişir. Skor 2-0 oldu, genelde maçlar bitmek üzereyken yapılan bir tezahürat, bir şarkısın sen vs maçtan koptu taraftar susmadı evet ama takımı desteklemedi, galibiyeti kutlamaya başladı.
Aykut Hoca konuşuyor beyler
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Aykut kocaman benimde efsanem ama artık yeter
Sezon başlıyalı 4 tane lig maçı 4 tane şl maçı bi de bu maç topla 9 tane maçta hangisinde takım top oynamış yeter bıraksın gitsin
Ben 2 senedir çevremdeki bütün arkadaşlara aynı şeyi söylüyorum. Aykut Kocaman, fenerliler için sempatik olabilir, geçmişte iyi bir futbolcu olabilir ama bu takımı taşımaya yetecek bir teknik adam değil. Fenerbahçe, başında bu teknik adam kaldığı sürece zaman kaybından başka bir şey yaşamayacak. Bunu 2 sene önce de söyledim, şimdi de söylüyorum. Benim bile içim acıdı şu maç.
FM Gazetesi
Abimin yorumu aslında maçı özetliyor;
Marsilya teknik direktorune gel 2 oyuncu cikar desen Sow ve Alex'i cikartirdi. Ama gerek yok Aykut Hoca - Karisma bendee dedi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Aykut Kocaman, Selçuk'u da alacaktım dedi, dalga mı geçiyor ?
Selçuk'u alıcaktım orta sahaya direnç için Caner'in sakatlanması sonucu Stoch'u aldım dedi.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Caner sakatlanmasaymış Selçuk Şahin'i alacakmış oyuna Aykut Kocaman. Nirvanaya ulaştı adam.
Resmen dalga geçiyor ya varmı böyle bişey
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Çaresezlik bunun adı şunu yapacaktımda bunu yapacaktım,yaptığın şey ortada kocaman gene gene gene verdin maçı
Şuan 4 ay sonrasını görmeyi o kadar çok istiyorum ki.. Çok bişi değil, sadece takıma bakıp çıkıcam..
Giderkende inş. Bienvenu, Selçuk, Bekirle beraber gider.
...
Serdar kesimal gibi adam var geldiğinden beri sakat ne anladık bu işten
90 dakika susma sonra yikil. Diyecek birşey bulamıyorum , hak etmedik bu sonucu.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bekir de defolsun gitsin aldığı paralar haram zıkkım olsun sen o topa vuramıyosan giyme o formayı
Murat Kosova'da mübarek o şom ağzıyla "Fenerbahçe fransız takımlarını bilmem ne zamandır yenemiyor, Aykut Kocaman kazanamıyor" diye diye fıtık etti sağolsun.
...