Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Mönchengladbach kazanır

19 47.50%
  • Berabere biter

8 20.00%
  • Fenerbahçe kazanır

13 32.50%
Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon
211 ile 240 arası toplam 255 sonuç

Konu: Mönchengladbach - Fenerbahçe | Avrupa Ligi C Grubu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    biz 4 3 3 mü oynadık 4 2 3 1 mi oynadık hala çözemedim
    --------------------Volkan------------------
    Gökhan-----Bekir----Egemen----Hasan
    ----------Meireles----Topal---------Caner
    ------------------Cristian---------------------
    Sow------------------------------------------
    -----------------Kuyt------------------------

gibi bir şeydi ben adını koyamadım : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Bu arada bişi dicem? Kondisyon ne oldu bizim? Hani dakika 60 da bitiyordu ya bizimkilerin pili, bugün baktım da 4. golden sonra santrada 4 kişiyle rakibe koşan bi takım vardı? 3 günde nasıl da değişmiş bizim kondisyon işi..
    Böyle düşünmüyorum 60 dakikada yine tökezlemeye başladık ancak karşı takımın da mücadele edecek gücü kalmadığı için çok sıkıntı olmadı. Son dakikalardaki tempolu oyunu maçı kazanmanın verdiği coşkuya bağlıyorum ben.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ben tamamen Aziz Yıldırım etkisine bağlıyorum bu akşamki maçın sonucunu.

Takımda herşeyden çok Hırs vardı ve maçın yıldızı kesinlikle Caner'di. Tek başına aldı maçı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Ayrıca Ter Stegen kötü bir kaleci değil aslında. Barcelona izliyor kendisini. Dortmund maçında sakatlandığını duyunca sevinmiştim. Oynadığını görünce üzülmüştüm aslında yediği goller de de hatası yok zaten.
    Rıdvan Dilmen:"TOPU OYUNA İYİ SOKUYORMUŞ,BARCA TAKIMI TAKİP EDİYOR..İYİ SOKUYOR DİYE OYUNA TOPU"...

Canlı yayında...resmen kaleciyle dalga geçti..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

kazanmak ne garipmiş?!
    Last edited by di canio : 05.Ekim.2012 at 01:52 Reason: Lütfen kullandığımız ifadelere dikkat edelim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    kazanmak ne garipmiş?!
    Gecenin yorumu ...Gerçekten Öyle...
    Last edited by di canio : 05.Ekim.2012 at 01:52 Reason: Alıntılanan mesajda düzenleme.

Maçın istatistiklerini nerden bulabiliriz koşu mesafeleri felan
    yokmudur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

uzun zamandır hasrettik bu oyuna. çok güzel oldu çook. birileri belki birazda olsa hocanın yakasını bırakırlar adam da rahatlar , takımına odaklanır tam olarak. Cristian zeki adam , ne zaman oynayacağını çok iyi biliyor. güvenmem ben bu adama. istediği zaman oynuyor işte. bu arada Fenerbahçe'ye geldiğinden beri en iyi oynuydu , o ayrı. Caner bazen saçmalasa da genel olarak çok iyiydi , topu ileri çok iyi çıkardı, ortaları çok iyiydi. uzun lafın kısası Bekir'in bazı aşırı saçmalamaları hariç takım çok iyiydi. teşekkürler Fenerbahçe.. özlemişiz top oynamayı.. böyle oyna canımı ye
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Chivalry View Post
    Böyle düşünmüyorum 60 dakikada yine tökezlemeye başladık ancak karşı takımın da mücadele edecek gücü kalmadığı için çok sıkıntı olmadı. Son dakikalardaki tempolu oyunu maçı kazanmanın verdiği coşkuya bağlıyorum ben.
    yani diyosun ki Almanya liginde oynayan bi takimin da kondisyonu 60. Dakkada bitti..

yani diyosun ki Almanya liginde oynayan bi takimin da kondisyonu 60. Dakkada bitti..

çok sıkıştırma hocam

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

yokmudur
    Araştıyorum bulduğum sadece şut istatikleri işini yarar mı bilmem ama...

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague...920/index.html

Koşu mesafelerini araştıyorum bulursam yazıcam..

bulursan iyi olur ya bende buldum da onu işime yaramaz o

heralde bi 110 km koşmuşturuz

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hurriyete malzeme cikmis

Tebrikler Fenerbahceye, alman arastirmacilarda artik futbolculari sisirmesin oyle kalecimi olur

Daha once eklenip silinen mesajlar arasinda varsa resimide kaldirsin bi zahmet yonetim, takip etmiyordum forumu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Hürriyeti ciddiye alıp cevap veren renkdaşlar vermeyin , bırakın yazıp yazıp susuyorlar. ciddiye alınmaması gerek
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Oyunda oynayana, oyuna girene, çıkana ve oynamayana bakıyorum da Avrupa Ligini son senelerde kazanan ekiplerden çok da az kalır tarafı olmayan bir kalite. Keşke kadroya yakışan bir yönetim anlayışımız da olsa. Bu kulüp ne zaman profesyonel bir anlayışla yönetilirse o zaman Avrupa Kupalarında bir zaferi madalyayla taçlandırabiliriz.
    ...

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bu arada bişi dicem? Kondisyon ne oldu bizim? Hani dakika 60 da bitiyordu ya bizimkilerin pili, bugün baktım da 4. golden sonra santrada 4 kişiyle rakibe koşan bi takım vardı? 3 günde nasıl da değişmiş bizim kondisyon işi..
    Belki Beşiktaş maçındaki 60 dakikadan yemişizdir

İkinci yarının başında rakibin oynamasına izin vererek tempomuzu düşük tutmamız ve daha önemlisi fazlasıyla motive ve hırslı olmamız epey etkili oldu sanırım bu konuda.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

mücadele gücü yalnız kondisyona bağlı yani? iyiymiş.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

şu pankartın yasaklanıp içeri alınmadığı söyleniyor
    yabancı stadda buna hakları var mı bilmem ama eğer gerçekse taraftarın hislerini bastırmaya yönlendirmeye çalışma çok yanlış

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

F.Bahçe'nin hırs yapıp bu maçı kazanacağını iddia ettiğimde Fenerli bir arkadaşım bile hadi ordan deyip kazanırsak iskender ısmarlayacağım diyordu. Sonuçtan memnunum. Yalnız işin gerçeği; galibiyet tamam da, 4 golü beklemezdim.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

alman takimi olmasi ve deplasmanda oynamamiz nedeniyle 1 puana raziydim acikcasi. kim ne derse desin, bundesliga takimini sahasinda 4 golle yenmek kolay is degildir. herhalde en son 2000 yilinda GS takimi H.Berlini yenmisti 4-1. baska da hatirlamiyorum.

ilk 2 gol icin ben de takim olarak bir sey ureterek yapilmadigindan hucumda etkisiz buldum ilk yari ama 3. ve 4. goller artik gormek istedigimiz kontra gollerdi. canerin onune dusen top falan demis birisi ama o dusen top degil hasan alinin muazzam pasidir. caner de gayet guzel ortaladi. kuyt da mukemmel bitirdi. ayrica attigimiz 4. golu de her zaman attiklarimizdanmis gibi anlatmaniz da cok ironikti. bunlari gole cevirebilmemiz cok keyifliydi. artik one gectigimiz maclarda bugunku gibi farki acan kontra gollerden bolca izlemek istiyoruz.

eksikler de cok ama boyle bir ortamda ve psikolojide dogal karsiliyorum. kazanma aliskanligini edinebilirsek zaten takim bir kac seviye birden atlayacak. tum beklentim bu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Chivalry View Post
    mücadele gücü yalnız kondisyona bağlı yani? iyiymiş.
    kondisyona cok az bagli diyosan seninki daha da iyiymis.. Ben yatayim o halde sacmaliyorum.. Herkese iyi geceler..

kondisyona cok az bagli diyosan seninki daha da iyiymis.. Ben yatayim o halde sacmaliyorum.. Herkese iyi geceler..
    öyle diyo olsam öyle yazardım, yazmıyosam demiyorumdur. anlayamadım bu gerginliğin sebebini, size de iyi geceler.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

3.goldeki Caner'e atilan pas Topal'in beyler. Spiker de yanlis soyledi, duzelteyim dedim. Cesar'in hakki Cesar'a

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Beklemediğim bir şey vardı bu akşam takımda. Öyle ahım şahım oynadık demiyorum ama, topla çıkarken bir iki pozisyon dışında saçmalamadı takım bu bir, ikincisi top rakipteyken çok etkiliydik takım savunması konusunda. Yediğimiz iki gol bunun aksini haklı çıkarmaz bence, mücadele vardı bundan bahsediyorum sadece.

Caner ve Cristian beklemediğim kadar iyiydi. Meireles kalitesini ufaktan göstermeye başlıyor artık bi zahmet. Volkan iki çok önemli pozisyon kurtardı, yalnız sakatlıktan döndükten sonra Volkan'ın çıkışları ve topu oyuna sokmasında aşırı saçmalama görüyorum.Yine iyi sokmuyordu ama bu kadar da sık taca atmıyordu topu. Sow mücadele etti hakkını yiyemem, ama beklentilerim daha yüksek. Kuyt tam çıkarılsın diye düşünürken gol attı onun golle tekrar tanışması çok iyi bi gelişme. Gökhan eski Gökhan olmasa da çok iyiydi, ona da değinmeden geçmeyeyim. Defansımız iki gole rağmen fena değildi özellikle ilk toplara basma konusunda.

Caner'in maçın son dakikalarındaki şımarmasını farkettiniz sanırım hiç hoşuma gitmedi.Saygısızlığın lüzumu yok top verip geriye kaçmalar sola bakıp sağa atmalar falan, olmadı yani.

Neyse uzattım, tebrikler Fenerbahçem. İçimde hala burukluk olsa da istediğim beklediğim bir oyun vardı sahada, bunu görmek güzel.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Maç öncesi yorumumda gollü bir karşılaşma olur diye tahmin etmiştim. Fenerbahçe'yi tebrik ederim. Rum ekibinden içeride - dışarıda alınacak 6 puan Fenerbahçe'yi gruptan lider çıkartabilir.

Tebrikler Fenerbahçe. Söylenecek söz yok son derece iyi oynadılar.
    5 yedi diye gladbach'ı küçümsemeyiniz gayet de tehlikeli bir takımdı.
    Umarım taraftarlar futbolcuların mesajını almıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

alınan galibiyet ve mücadele güzeldi goller kaliteliydi oynanan oyun deplasman olması sebebiyle iyiydi diye düşünüyorum kendi sahamızda daha iyi ve fazla pozisyona giren bir takım olmamız gerekiyor bu galibiyet bazı şeylerin üstünü örtebilir ama sahanın en iyileri aslında hiç beklenmeyen adamlar cristian ve caner .Aykut Kocaman hakkındaki fikirlerim hala değişmedi zaten maç sonundada kendisinin dediği gibi böyle maçlara futbolcuları motive etmek için extra çabaya gerek yok ama genede tebrik ederim kendisini abuk subuk işler yapmadığı için .

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Cristian'ı hiç sevmiyordum sahada yürüdüğü için.Ama dün gözlerime inanamadım,özellikle ilk yarıda rakibe baskısı sürekli koşması şaşırtıcıydı.Ve attığı 2 golle maçın yıldızı oldu.İnşallah her maç bu kadar mücadele eder.Deplasmanda çok iyi bir taktikle oynadık ve çok iyi mücadele ettik.Yediğimiz gollerde stoperlerin ve özellikle Bekir'in hatası vardı.Sonunda biraz rahatladık

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Cristian'ı hiç sevmiyordum sahada yürüdüğü için.Ama dün gözlerime inanamadım,özellikle ilk yarıda rakibe baskısı sürekli koşması şaşırtıcıydı.Ve attığı 2 golle maçın yıldızı oldu.İnşallah her maç bu kadar mücadele eder.
    Yer yer pres yaptı ama durağan futbolu hala devam ediyor. Örneğin çevresindeki bir oyuncu topla ilerliyorsa topu almak için ne yaklaşır ne uzaklaşır ne de kendini gösterir. Genelde yürüyerek oynar. Bu onun kötü huyu. Bunu aşmak için iyi bir fizik kondisyoner'in elinin altında 1-2 ay çalışması lazım. Çünkü fizik kuvveti yerinde ve oyun içinde kendini daha çok gösteren Cristian oyunu iki yönlü olarak çok rahat oynar.
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kocaman'ı , Yıldırım'ı eleştirenlere demiyorum yanlış anlamayın ama maçtan önce kaybedelim diyenler lütfen siz sevinmeyin bu galibiyete .. destekten çok köstek oldunuz.. takım otobüsüne saldıranlar , tshirt yakanlar da bu zihniyette.. tekrar söylüyorum sözlerim eleştiri yapanlara değil kaybedelim diyenlere. ben kabullenemiyorum 'kaybedelim' denmesini.

Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon

Mesaj Yetkileri