Kendi yapıyor Steam
Kendi yapıyor Steam
''farklı kaydet'' yap. muhtemelen ilk kaydı yapmıyorsun.
Bu son güncelleme ile sakatlık sorunu dışında en kötü takım bile 4-4-2 oynadığı zaman barcelona gibi. Son güncellemeyi hiç beğenmedim. yeni güncelleme olana kadar oynamayı düşünmüyorum. Eğer yeni güncellemeden sonra da böyle devam ederse fm 2013 oynamayı düşünmüyorum.4-4-2 oynayan en vasat takım bile coşuyor...
13.2.3 oynuyorum herhangi bir sakatlık sorunu yaşamadım. 3d'de görsel olarak aradığımı bulduğumu söyleyemem. Oyuncular uçuyor ayakları yere basmıyor.
Sakatlık sorunu büyük ihtimalle kamp döneminde iyi hazırlanamamaktan kaynaklanıyor çoğu kullanıcının. Maşaallah diyelim de nazar değmesin takımımıza.
Sakatlık biraz kısmet işi. Ben sezona çok iyi hazırlanmıştım pek sakatlık ta olmuyordu. Birden Webo 10 ay sakatlandı. Ondan sonra birkaç futbolcu 2 haftadan 2 aya kadar çeşitli sakatlıklar geçirdi ama beni en çok yaralayan şampiyonlar ligi ikinci turunda Sow'un sakatlanması oldu. Resmen gol atacak adam kalmadı ve elendim. Onun dışında bazen sakatlıklar işime geliyor, diğer oyunculara şans veriyorum.
13.3 ne zaman gelir herhangi bir açıklama var mı?
[IMG]/http://imageshack.us/photo/my-images/837/hahjn.png/[/IMG]
maçın ikinci yarısında görülecek kartlar belli görünüyor yine.değişiklik yapıp deniycem tekrar.
yeni güncellemede tepecikspor schalke 04'ün pilot takımı olacak mı? bir de galatasaray'ın opel ve general motors ile imzaladığı sponsor anlaşmaları oyuna yansıtılacak mı?
arkadaşlar ne zaman çıkartacaklar bunlar transfer güncellemesini... Ağustos'ta filan mı? İyice cılkı çıktı artık ya!
Fm'yi her gün açtığımda Steam'in update işlemi sadece bana has mı yoksa size de oluyor mu ?
...
Hep bir güncelleme yapma çabasında benim steamda=) geçen gece sanki demo versiyon bitti aslını indiriniz yada indirdiniz gibi birşey yazdı. Gece geç vakitti uykulu ne olduğunuda hatırlamıyorum işin gerçeği.
Şu yeni yama ne zaman çıkacak artık yeni bir kariyere başlamak istiyorum güncel kadrolar ile.![]()