Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon
211 ile 240 arası toplam 251 sonuç

Konu: Tottenham misyonu tamam, sıra Arsenal Projesi'nde - 2015/16

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Güncellemenizi bekliyoruz hocam , başarılar

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ege14 View Post
    Öncelikle başarılar dilerim ve rica edersem taktiğini atabilirmisin
    Teşekkür ediyorum, buyrun:

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Merhaba, eriksen'i ben de tavsiye ederim, çok etkili oynuyor. wilshere da aklıma geliyor, belki alabilirsin.
    Eriksen, Muniain ve Ramirez'den daha etkili olacak gibi durmuyor ama düşünücem.

Quote Originally Posted by AurelienChedjou View Post
    Güncellemenizi bekliyoruz hocam , başarılar
    Eyvallah kaptan, bu hafta tatil olayları yüzünden pek oturamadım başına, ben de bekliyorum güncellemeleri

Nesil
    2006
    Yer
    -

Zevkle takip ediyorum, sunumun da çok iyi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    Zevkle takip ediyorum, sunumun da çok iyi.
    Çok teşekkür ediyorum övgün için.

2014/2015 SEZONU HAZIRLIK KAMPI

TRANSFERLERİMİZ:

FA COMMUNITY SHIELD
    *En ciddi rakibimize karşı maçın başında Hulk'un kırmızısı ile 10 kişi eksik kalıp geriye düşmemize karşın 2. yarıda takımın kendine gelmesi ile önce skoru eşitledik, ardından da morali bozulan ManU'ya karşı penaltılarla kupayı almayı bildik. İngiltere'de alınmadık tek kupa artık Premier Lig!

1 - 4. Hafta
    *Ligin göreceli olarak zayıf ekipleriyle karşılaştığımız ilk 4 haftada çok da zorlanmadığımız 4 galibiyet aldık. Adebayor takımın skor yükünü çekerken Bale, Kaboul ve Ramirez oyunun kopma dakikalarında takımlarını rahatlatan gollere imza attılar. Stoke City maçında Hamsik ve Adebayor ile kaçırdığımız 2 penaltı ilginç bir enstantane oldu.

Ayın Oyuncusu
    *Falcao'nun 3 ay sürecek beklenmedik sakatlığı sonrası ilk 11'de kendine yer bulan Adebayor 4 lig maçında attığı 5 golle Premier Lig'de Ayın Oyuncusu oldu.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir

kadron çok iyi kupayıda almıssın, senden şampiyonluk bekliyorum

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Ed2Ochao View Post
    kadron çok iyi kupayıda almıssın, senden şampiyonluk bekliyorum
    Ben de kendimden bekliyorum, teşekkürler

5 - 9. Hafta
    *Ligde önde olmamıza karşın beraberlikle sahadan ayrıldığımız QPR ve City maçları dışında herhangi bir hayalkırıklığı yaşamadık. Beklenenin aksine ManU yeni hocası Mourinho ile berbat bir sezon yaşamakta, onun yerine liderlikte Arsenal ile çekişiyoruz. Adebayor hayatının sezonunu yaşamaya devam ediyor ve şimdiden 9 maçta 11 gole ulaştı. Falcao yeni yeni iyileşse de Adebayor'u tak diye kesmemiz pek mümkün durmuyor. Bale 'in milli takımdan 3 aylık bir sakatlıkla geri dönmesi keyfimizi kaçırdı, onun yerine monte ettiğimiz Dembele şu ana kadar göz dolduran bir performans gösteriyor.

3. Tur

C Grubu 1 - 3. Maç
    *CL'de Parma ve Anderlecht tahmin ettiğimiz gibi çok zayıf kaldılar, Bayern evindeki maçta bize üstünlük kursa da rövanş da bizim de kendilerine sürprizimiz olacak.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

sunderland de avrupayı zorluyomuş ama adebayor un gazbına uğramışlar

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir

Adebayor napıyor öyle

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    sunderland de avrupayı zorluyomuş ama adebayor un gazbına uğramışlar
    Ligin daha çeyreği ancak tamamlandı, ilerleyen haftalarda Chelsea ve ManU'nun toparlanıp ilk 5'i zorlayacaklarını düşünüyorum.

Quote Originally Posted by Ed2Ochao View Post
    Adebayor napıyor öyle
    Adebayor durdurulamayan bir vahşi kısrağa bağladı yerden, havadan hiç affetmiyor, Falcao nasıl girecek takıma merak ediyorum

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Adebayor şov yapmış.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Adebayor şov yapmış.
    Adebayor bir canavara dönüştü, kariyerinin zirvesini yaşıyor

4. Tur
    *Oyuncularımızın yoğun maç trafiğinden kötü etkilenmemesi adına yedeklerle çıktığımız maçta turu verdik. Lig bu sezon öncelikli hedefimiz, o yüzden çok da önemsemiyoruz.

10 -14. Hafta
    *Arsenal'in beklenmedik beraberlikler almasıyla 5 maçta 5 galibiyet bizi liderliğe taşıdı, bu periyotta en iyi çıkış yapan oyuncumuz Hulk oldu, sol ayağıyla ters kanattan girip attığı zımba gibi şutlarla takımına harika goller kazandırdı, hatrı sayılır sayıdaki asistleri de cabası. Şu an için takımın tek eksiği Bale, 2 ay kadar daha takımdan uzak kalacak...

C Grubu 4. Maç
    *Zayıf rakibimiz karşısında net bir galibiyet alırken artık grup liderliği adına Bayern ile başbaşa kaldık.

Atletico'dan haber var, Ada'da daha başarılacak çok şeyin olduğunu belirtip teklifi kibarca geri çeviriyoruz

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

atletico küçük gelir bu saaten sonra

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

G Grubu 5 - 6. Maçlar
    *Üstüste aldığımız 2 galibiyet grup lideri olmamıza maalesef yetmedi, averajla 2. bitirdik. 2. Turda rakibimiz Barcelona...

15 - 23. Hafta
    *Ligde liderken üstüste aldğımız 4 beraberlik sonrası sezonun flaş ekibi Arsenal'e koltuğu kaptırdık. Bu formsuzlukta Bale'in eksikliği en büyük faktör, 3-4 haftalık sakatlıkları ile Kaboul ve Hamsik de takımın kötü gidişine neden olan diğer isimlerdi...AMC'de Muniain ve Ramirez'den bekleneni alamadığımızdan sistemi 4-1-2-2-1'e çevirdik...

3.Tur

14. Default

Oturdum tek solukta baştan sona okudum. Sunum hoşuma gitti

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Adebayor show

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Dundegon View Post
    Oturdum tek solukta baştan sona okudum. Sunum hoşuma gitti
    Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Adebayor show
    Teşekkürler arkadaşlar.

24 - 31. Hafta

4. 5. 6.Tur

1. Eleme Turu

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Last edited by LeoN48 : 04.Temmuz.2013 at 10:37

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Ben de şu an Tottenham ile oynadığım için bu kariyeri ayrı bir ilgi ile takip ediyorum.Gerçekten çok başarılı bir kariyer oluyor.Tavsiyem ligteki büyüklere 4-1-4-1 oynamanız.Çok etkili oluyor kanatlara defansif kanat rolünde Bale ve Lennon koyuncu oh mis

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Ben de şu an Tottenham ile oynadığım için bu kariyeri ayrı bir ilgi ile takip ediyorum.Gerçekten çok başarılı bir kariyer oluyor.Tavsiyem ligteki büyüklere 4-1-4-1 oynamanız.Çok etkili oluyor kanatlara defansif kanat rolünde Bale ve Lennon koyuncu oh mis
    Çok teşekkür ediyorum. Lig'de büyüklere karşı farklı taktik gerektiği gerçeği yadsınamaz evet. Benim de o yönde bir arayışım vardı, teşekkür ediyorum tekrar.

32. Hafta

Çeyrek Final İlk Ayak

33. Hafta

Çeyrek Final İkinci Ayak

34. Hafta

35. Hafta

GENEL DEĞERLENDİRME:
    Kadronuzun geniş olması bile çoğu zaman durumu kurtarmıyor, Lig ve CL'yi beraber götürmekte zorlandığımız haftalarda Hull ve Everton'ı kayıpsız geçerken son 2 hafta Chelsea ve ManU'ya karşı golsüz beraberliklerle ayrılmamızı takımıma pek yakıştıramadım. Arsenal'in de bu süreçte puanlar kaybetmesi 3 puan farkla da olsa lider kalmamızı sağladı. Aradaki fikstürde Lyon'u ilk maçtaki avantajlı skorla alt etmeyi başardık, yarı finalde rakibimiz 1 ay önce bana hocalık teklifi sunan Atletico Madrid...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yarı Final ilk ayağı öncesi kadrolara baktığımızda takımın kilit oyuncularından Falcao sakatlığından, Shawcross ve Sandro ise kart cezalısı olarak takımda yer alamazken Atletico'da Sissokko, Raul Garcia ve kalede Asenjo'nun oynayamayacak olmaları dikkat çekiyor. Bu arada Felipe Melo ve E. Insua hala iş yapıyor gibi görünüyorlar
    Last edited by LeoN48 : 05.Temmuz.2013 at 12:37

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Last edited by LeoN48 : 05.Temmuz.2013 at 12:56

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

36. Hafta

*Lig'de dananın kuyruğunun kopacağı maçta ligin ilk haftalarından beri ilk 2 sırayı paylaşan iki ekibin buluşmasında maçın henüz 6. dk'sında Danilo'nun rakibine çift dalması ile 10 kişi kalan Tottenham o kadar iştahlıydı ki bu bile takımın oyununu olumsuz etkilemedi, Arsenal'in elle tutulur tek bir atağı bile olmadı diyebiliriz. 20. dk'da Dembele'nin kısa mesafeden net vuruşu ile öne geçtik ve maçın sonuna dek bu skoru korumayı bilerek 2 hafta kala rakibimizin 6 puan önüne geçmiş olduk. Şampiyonluk yakın meşaleyi yakın diyebiliriz.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Ligte şampiyonluk gelmiş Ş.Liginde de final gözükmüş.İki kupayı da kazanmanı bekliyorum hocam Yalnız City burda pek aşağıda City bende lider geçen sezonla beraber kaç haftadır.Burda 3.lükle yetinmiş vah vah

Çabuk bitir sezonu heycanlandım

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Ligte şampiyonluk gelmiş Ş.Liginde de final gözükmüş.İki kupayı da kazanmanı bekliyorum hocam Yalnız City burda pek aşağıda City bende lider geçen sezonla beraber kaç haftadır.Burda 3.lükle yetinmiş vah vah
    City ters gelen bir ekip, lider oldukları zamanları da yaşadık ama nedense lig ilerledikçe potansiyellerinin altında kaldılar. Ben de 2'de 2 bekliyorum, bakalım Bu arada yarı finalin diğer eşleşmesinde Bayern-Real ilk ayağı 0-0 bitti.

Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Çabuk bitir sezonu heycanlandım
    Ben de heyecanlandım ama kardeşimin kına-düğün olayları olduğundan ara verdim, Cumartesi öğleden sonra 2-3 gibi başına geçmeyi umut ediyorum İyi geceler arkadaşlar.

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Ben de heyecanlandım ama kardeşimin kına-düğün olayları olduğundan ara verdim, Cumartesi öğleden sonra 2-3 gibi başına geçmeyi umut ediyorum İyi geceler arkadaşlar.
    Bugün güncellersin öyleyse bekliyorum

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yarı Final 2. Maç
    *Büyük bir avantajla çıktığımız 2. ayak tam bir gol düellosu şeklinde geçti. Falcao'nun eski takımına karşı golleri dikkat çekici oldu. Atletico maçı kazanmayı başarsa da tur için karşımızda zayıf kaldı. Finalde rakibimiz Real Madrid.

37. ve 38. Hafta
    *Kalan 2 maçımızda 1 puan bile şampiyonluğa yetecekti ama takım ciddiyet ve konsantrasyonunu bozmadan her 2 maçı da almasını bildi, 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Son şampiyonluğunu 1961'de kazanan Tottenham'da taraftarların coşkusu görülmeye değerdi. Bizim de gözlerimiz buğulanmadı değil tabi

*Öte yandan Ligin sürprizi Norwich oldu, ilk 4'e girip inanılmaz bir işe imza attılar, elemeyi geçip CL gruplarına kalması sürpriz olmayacak. Diğer ilginç detay ise Ferguson'dan sonra toparlanamayan önceki şampiyon ManU'nun seneye Avrupa'da oynayamayacak olması...

Sadece Şampiyonlar Ligi kaldı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Sadece Şampiyonlar Ligi kaldı
    Carling, FA, Premier Lig derken sıra ona geldi... Heyecan fırtınası başlıyor

İki ekibin Final'e nasıl geldiklerini hatırlayalım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

FINAL

Havaya girmeniz için : http://www.youtube.com/watch?v=LcwjDwj8GyM

Birazdan canlı anlatımla karşınızda olucaz...

Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon

Mesaj Yetkileri