Anket Sonuçlarını Görüntüle: Fırtınanın Devler Ligi akibeti ne olur?

Voters
5. You may not vote on this poll
  • Elenir ve evine döner

0 0%
  • Yoluna Avrupa Ligi'nde devam eder

1 20.00%
  • Gruptan çıkar ama Çeyrek Finali göremez

1 20.00%
  • Çeyrek Final

3 60.00%
  • Yarı Final

0 0%
  • Devleri dize, kupayı Karadeniz'e getirir

0 0%
Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon
211 ile 240 arası toplam 269 sonuç

Konu: Joveticli Fırtına Avrupada Esecek mi?

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Torje udineseden kiralıkmış kirası bitincede portoya satmışlar o konuda rahatız (:

Oyyyy ! Oyyyy! O Ne Revizyon Öyle...!

Takımda El Arabi ve Savunmanın Bel Kemiği İnigo Lopez-Diakhâte İkilisi Kalmış Ama ;

Yerine Gelen Elemanlar Taş Gibi Mübarek Solda Rodriguez Sağda Gervinho Forvette Bu İki Hızlı Adama Usta Bitiriş Vossen ve Arabi

Ama Adamlar Sağlam Revizyon Yapmışlar Gerçi İlk Sezonda Çoğu Oyuncularım Kiralıktı

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Oyyyy ! Oyyyy! O Ne Revizyon Öyle...!

Takımda El Arabi ve Savunmanın Bel Kemiği İnigo Lopez-Diakhâte İkilisi Kalmış Ama ;

Yerine Gelen Elemanlar Taş Gibi Mübarek Solda Rodriguez Sağda Gervinho Forvette Bu İki Hızlı Adama Usta Bitiriş Vossen ve Arabi

Ama Adamlar Sağlam Revizyon Yapmışlar Gerçi İlk Sezonda Çoğu Oyuncularım Kiralıktı
    Dikkatimi yeni çekti bana gol atan adam varela kadroda yok yedekleremi atmıslar bize gol attı diye

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ligde dolu dizgin gidiyoruz takım form tuttu

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Şaka gibi bir maç daha !! ispanyaya rotasyon yaparak gitmiştim ve beklenmedik şekilde ilk yarı 3-0 lehimize bitti 2.yarı takımı iyice dinlendirim diye ufak bir taktik değişiklik ve oyuncu değişikliği çok pahalıya mal oldu müthiş bir geri dönüş yaptı granada ve engel olamadık çok acı bir tecrübe oldu Bruge moskova ile berabere kalınca son maç öncesi garantiledik üst turu

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

granada kadrosu fenaymış jella vossen ve kadlec çok kaliteli golcüler ligde ve avrupada iyi gidiyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    granada kadrosu fenaymış jella vossen ve kadlec çok kaliteli golcüler ligde ve avrupada iyi gidiyoruz
    Yabancılarımızın Türkçeyi öğrenmesiyle kadromuz oturdu umarım kura şansımız bu sfer yaver gider (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bu sezon skoru koruyamama gibi derdimiz var özellikle zayıf sayılabilecek ekiplere karşı. Yada benim rakibi küçümsememden ötürü önlem almadığımdan da kaynaklanıyor olabilir. üst üste puan kayıpları devre biterken zirveyi kaptırmamıza neden oldu. Türkiye kupasında zayıf ekibi rahat geçtik avrupa liginde ise son maçı asistana devretmiştim o da rusların pestilini çıkarmış

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

İlkyarıyı 3 puanla kapatıyoruz. Ligde kopma olmadığı gibi aksine bu sene çekişmeli bir zirve mücadelesi var

Avrupada rakip malaga geçebilirsek sonraki turda grup aşamasında yenemediğimiz granada ile oynama ihtimalimiz var. Lakin avrupa liginde bu takımların ne işi var demedim değil

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Samsunu yenip gruplara kalıyoruz fakat gönül isterdiki A grubuna düşüp elimizi kolumuzu sallayıp çıkalım ama tabi söz konusu Trabzonspor olunca şans koşarak uzaklaşır (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Vicdansızlar bu nasıl fikstür ( koyu renk türkiye kupası maçları )

Şampiyonluk için en önemli 2 rakibimizle ligin ilk haftalarında oynamıştık dolayısıyla kupa maçları ile iç içe olacağını düşünüyorduk ama bu kadarını beklemiyorduk. İkili averajda üstün olmak tek gayretimiz olacak kupada kesinlikle yedeklerleyiz gerçi öyle bile olsa kondisyon dayanmaz artık pafla mafla çıkacaz. Kupayı kesinlikle önemsemiyoruz parada getirmiyor anadolu klüpleri için avrupaya açılan yol ama bize şuan ayakbağı

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Yeteerr yıldırım demirören yeteeeerrr

iyiden iyiye kıllandım kupada gruptaki 3.takımla oynamadan diğer takımla 2. maçı yapıyorum bu nasıl iştir yahu üstüne birde fikstürdeki bu sıkışıklık utanmasalar ertesi güne koyacaklarmış gerçi şaşırır mıyım hayır :F ha bide fenerbahçe ile sürekli maç yapar hale geldim gözümü açıyom kapıyom paso fenerle oynuyom vay arkadaş !

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Fener'i yeniyosun zaten sıkıntı yok Bende bi kere 2 günde 2 maç çıkmıştı Türkiye'de. Bir sıkıntı var Tükiye ile alakalı, bi boş vermişlik var aman ne olacak oynayıversinler durumu var

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Fener'i yeniyosun zaten sıkıntı yok Bende bi kere 2 günde 2 maç çıkmıştı Türkiye'de. Bir sıkıntı var Tükiye ile alakalı, bi boş vermişlik var aman ne olacak oynayıversinler durumu var
    Hemde büyük sıkıntı avrupa maçları olunca pztesi persembe cumarrtesi maçları falan yapıyorum kadro geniş olmazsa altından kalkılmıyor geniş olunca ben oynamak istiyom diyen çıkıyo saçma sapana fikstür yapıyolar. Fenerde hoca değişmese bari

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ben hala San Marino partizanlığı yapmaktayım yalnız Trabzon'la işim yok SAN MARİNOM BENİM, BİRİCİK SEVGİLİM, BUGÜN 5 YEME, SENİ SEVELİİİİİM

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Ben hala San Marino partizanlığı yapmaktayım yalnız Trabzon'la işim yok SAN MARİNOM BENİM, BİRİCİK SEVGİLİM, BUGÜN 5 YEME, SENİ SEVELİİİİİM
    Sana söz veriyom kardeşim san marinoya tekrar dönecem Trabzonda hedefimi gerçekleştirdiğim an ilk durağım san marino ekran görüntüsünü al sözümü atırlat bana

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Kupaya veda ettik
    Daha önceden belirttiğimiz gibi yedeklerle çıktık sıkışık fikstürde kondisyonlar dibe vurdu ama yinede yedeklerle devam ettik. son maç içerde bursayı yensek yada fener kayseriye kaybetmese herşeye ragmen yarı finale çıkabilirdik artık avrupa ve lige daha fazla asılabilriz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Harikayız harika !!! deplasmanda feneri yensek çok daha iyi olacaktı ama yenilmeyip ikili averajda üstüne çıktık. Ardından avni akerde lider galatasarayı resmen ağlattık !! ve onlarında üstüne çıktık ikili averajda önümüz açıldı aferim çocuklarıma !!!

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

gs ye ne yapmışsın öyle

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

gs ye ne yapmışsın öyle
    Çıkın parçalayın dedim bizimkiler de sahadan sildi (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Tam bir şampiyon gibi oynuyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

ilk sezon avrupa liginde çeyrek final gördük başka başarımız yok arkadaş şaka gibiyiz ya zor takımlarla eşleştik kimini eledik kimine elendik ama artık ceyrek finaller yarı finallere abone olmamız gerekirken hatta araya final sıkıştırmamız gerekirken elenmek zoruma gidiyor. Malaga önünde golü bulduk taktik degisiklik yaptım oyuna yansımadan golü yedik. Şanssız mıyız yoksa taktikte mi yoksa bizde mi sorun var bilemiyorum şapkayı önümüze alıp ciddi derecede düşünme vakti geldi. Amacımız Cl kazanmak dedik ama değil kazanmak avrupada esamemiz okunmuyor

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ligde çok rahatladık ve maçlarda gevşeklik başladı bu sezon çok yüksek ihtimal şampiyon olduk. sezon bitsin şapkayı önümüze koyacağız

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Avrupadan da elendikten sonra kendimizi tamamen lgie verdik ve çok rahat şampiyonluk ipini göğüsledik sezonun 'EN' lerini paylaştıktan sonra şapkayı önümüze koyacağız

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Asistanımın sözleşmesi sene sonu sona eriyordu fakat kayserinin yeni hcoası oldu kendise teşekkür edip yeni hayatında başarılar diliyorum

Yılın Takımı

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Yılın 'En' leri

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Sezon boyunca ;
    Almanyadan Stuttgart ve Werder Bremen, İtalyadan Udinese ve Arjantin takımı olan Estudiantesden gelen teklifleri reddettik
    .
    Amacımız belli şimdi şapkayı önümüze alıp düşünme vakti. Neleri doğru neleri yanlış yada eksik yaptık. Başarılı mıyız yoksa değil miyiz ? Tüm verileri analiz edip gelecek sezonun planlamasını yapacağız.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

TS ile hemen ŞL şampiyonu olunmaz ya, bence başarılı gidiyorsun 1-2 sene daha sabredip takımı iyice güçlendirince Avrupa'da başarı da gelir rahat ol

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

fierro yavaş yavaş coşmaya başlamış bence kalmalısın bir kaç seneye insanlıktan da çıkar fierro o zaman rahat rahat maç yaparsın

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    TS ile hemen ŞL şampiyonu olunmaz ya, bence başarılı gidiyorsun 1-2 sene daha sabredip takımı iyice güçlendirince Avrupa'da başarı da gelir rahat ol
    fierro yavaş yavaş coşmaya başlamış bence kalmalısın bir kaç seneye insanlıktan da çıkar fierro o zaman rahat rahat maç yaparsın
    Gitmek gibi bir düşüncemiz yok sadece kadroyu komple satıp iyice gençleştirip bütçe tavan 2 sezon pişirip araya 2-3 yıldız alalım dedik sonra takıma baktık zaten 3 sezondur bu dediğimi yapmışım :P Bizde birkaç veri çıkarttık ortaya. Fierroya gelince adamı ilk kez aldım normalde bilindik oyuncuları sevmem dedimki ya bunun nesini övüyolar herif tırt çıktı dedim acaba çift forvettemi verim alamıyorum dedim 2 yıl kiralık miralık süründü sonra yavas yavas adapte olmaya başladı (:

Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon

Mesaj Yetkileri