Anket Sonuçlarını Görüntüle: Fırtınanın Devler Ligi akibeti ne olur?

Voters
5. You may not vote on this poll
  • Elenir ve evine döner

0 0%
  • Yoluna Avrupa Ligi'nde devam eder

1 20.00%
  • Gruptan çıkar ama Çeyrek Finali göremez

1 20.00%
  • Çeyrek Final

3 60.00%
  • Yarı Final

0 0%
  • Devleri dize, kupayı Karadeniz'e getirir

0 0%
Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon
181 ile 210 arası toplam 269 sonuç

Konu: Joveticli Fırtına Avrupada Esecek mi?

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Aa aynen Massimo Bonini FM 12'de de vardı ve ŞL Şampiyonu olurken en iyi antrenörlerimden biriydi o, büyük kulüplerin antrenörü yani kaliteli.
    evet bi de kaleci koçu vardı iyi galiba juve deydi ona bir bak hala duruyosa tabii

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Kevgire dönersin o maçlarda
    Peehh bana San Marinoda Dahi Diaz derlerdi yeegeeen

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Müdür bence sana komplo kurmuşlar. Baksana fikstüre o fikstürde her oyuncunu hunharca kullanıp halsiz bırakıp ligden kopmanı planlamışlar resmen
    Sen San Marino'dan ayrılırsan... Oradaki kulüpler zaten ŞL'de o kadar gidemiyor öyle dert mert yok, şimdi çek derdi
    Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Süper MegaFinal oynuyoruz
    Fikstür zor olsa da bizde kolay takım değiliz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Bence Fikstür Gayet Kolay Olmuş Yahu
    Hiçbiri Senin Denginde Değiller Rahat Yenersin ( :
    Bu Arada San Marinolu Antrenör İstersen Massimo Bonini Var Çıkması Lazım Tavsiye Ederim
    Aa aynen Massimo Bonini FM 12'de de vardı ve ŞL Şampiyonu olurken en iyi antrenörlerimden biriydi o, büyük kulüplerin antrenörü yani kaliteli.
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    evet bi de kaleci koçu vardı iyi galiba juve deydi ona bir bak hala duruyosa tabii
    Bonini benim Milli takımdan yakinen arkadaşım olur amma lakinki emekli olmuş yoksa bilirsiniz serravelle benden sorulur

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Fenerbahçe bi mahmut hocadan bi de Trabzonspordan çekiyor Süper kupa yine yeniden bizim oluyor

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Onur..Onurrr.Onuuurrrr.. Defans hattımız rondonu tutabileydi iyiydi. Tur zor ama neden olmasın. Çünkü londraya yedeklerle geldik. Salı günü chelsea cuma günü fener maçımız var. Ligde şampiyon olmak istiyorsak ikili averajda rakiplerinize boyun eğmemeniz gerekiyor düşüncesi yüzünden as kadroyu fenere sakladık

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Mendes şimdiye dek en yüksek bonservis verdiğim oyuncu ciddi bir mebla ödedik ama herif naaptı 90+1 de yazdı golünü kurdu tahtı gönlümüze..lige fener galibiyeti ile başladık Allah bereket versin. Sırada Chelsea var son telkinleri verdik maç saatini bekliyoruz bizler inandık sizde inanın

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Salladık ama yıkamadık ): Adamlara Avni Akeri dar ettik son 20 dk ceza sahasına gömüldüler resmen. Bu korku size yeter !!!

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

ve çok zorlu fikstürün son maçında arenada bir diğer ciddi rakibimiz Galatasaraya konuk olduk. Top oynayamadık rakibede oynatmamaya çalıştık nitekim kaleyi bulan 3 şutları var ama ilk yarının sonunda yediğimiz gol üstüne yediğimiz kırmızı planları alt üst etti. Sezon başı tam form tutamadık taktkler oturmadı ama bu zor fikstürü atlattık.

Avrupa Liginde Gruplar belli olurken Trabzonsporun şansı yine yaver gitti.1 torbadan girdik diye sevinirken 3.torbadan rus zenginlerinden dinamo moskova ve 4. torbadan ispanyadan granada geldi. Grup zorlu sayılabilir ancak biz kendimize oldukça fazla güveniyoruz

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Bonini benim Milli takımdan yakinen arkadaşım olur amma lakinki emekli olmuş yoksa bilirsiniz serravelle benden sorulur
    san marino yu adın gibi biliyosun maşallah bu arada chelsea yi geçecekmişiz ya püh yazık olmuş

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    san marino yu adın gibi biliyosun maşallah bu arada chelsea yi geçecekmişiz ya püh yazık olmuş
    San Marinoda tam 7 sene kaldık bundan önce Chelsea maçında gerçekten çok güzel oynadık ama federasyon fener maçını cumaya değilde cmtesi falan olsaydı londraya yedeklerle gitmezdik.Yapacak bişey yok Clye gruplara kalamayınca fenerbahçeyi zengin ettik

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Maçlar gayet iyi ama Chelsea karşılaşmasında farkı Onur korumuş belli adam 2 penaltı kurtarmış Fenerbahçe'de garibim ya hep ona patlıyon olmuyor bu
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben demiştim Anca Fener'i yen sen zaten

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Maçlar gayet iyi ama Chelsea karşılaşmasında farkı Onur korumuş belli adam 2 penaltı kurtarmış Fenerbahçe'de garibim ya hep ona patlıyon olmuyor bu
    Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Ben demiştim Anca Fener'i yen sen zaten
    Chelsea maçında safi yedeklerle çıktık içerdede eliyorduk az kalsın hep federasyonun yüzünden (: Fenere yapacak bişi yok sistemini çözdük heriflerin Bana açık ve seri futbol oynayanların pek şansı yok gibi Bize sıkıntı yaratanlarda olmuyor değil mesela;
    1- Kapanan takımlara golü erken bulamazsak
    2- Oyun tarzı paslaşan olan takımlara karşı
    tavsiyelere açığım

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Chelsea maçı sonrası Fener maçı verilir mi ya işte federasyon ince işler peşinde olmasaydı şuan Chelsea'yı elemiştik he
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Granada A.L de mi Vay Be ! Tek Bende İyi Değilmiş Gerçi Ben Ş.L Mücadelesindeyim

El Grana'ya Tarihi Bir Farkla Hezimetini Bekliyorum Yenilmezsen Eğer Bir Yanlış Yaparsan Bu Kariyerin Sonunu Getiririm

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Chelsea maçı sonrası Fener maçı verilir mi ya işte federasyon ince işler peşinde olmasaydı şuan Chelsea'yı elemiştik he
    ilk sezonda şampiyon olduk diye federasyon üzerimize oyunlar oynamaya başladı şampiyonluk istanbul dışına çıkmasn istiyorlar (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Granada Ş.L de mi Vay Be ! Tek Bende İyi Değilmiş

El Grana'ya Tarihi Bir Farkla Hezimetini Bekliyorum Yenilmezsen Eğer Bir Yanlış Yaparsan Bu Kariyerin Sonunu Getiririm
    Clden elendik avrupa ligindeyiz granadayla şuan ligde 2. sıradalar (:

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    ilk sezonda şampiyon olduk diye federasyon üzerimize oyunlar oynamaya başladı şampiyonluk istanbul dışına çıkmasn istiyorlar (:
    Bunlar ince hesaplar müdür herkes üzerine oynayacak aman sen dikkat ette ayağımızı kaydırmasınlar
    Jose Mourinho

Kardeşim Sen Niye Benim Editlediğim Mesajı Görüyorsun Orda Editlenmişi Var

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Kardeşim Sen Niye Benim Editlediğim Mesajı Görüyorsun Orda Editlenmişi Var
    Online idim görür görmez cevap verince öyle bi karışıklık olmuş bende tam sana yazacaktım senin granada gruba düştü bilgi sızdır diye

Yalnız Sandığın Gibi Adı Küçük Ama Çok Mücadeleci Bir Takım

Umarım Takımda Gabriel Torje Yoktur Rumenlerin Messi'si Durdurmak Çok İmkansız

El Arabi Form Tuttuğu Zaman Çok Tehlikeli Oluyor

Bu Arada Kadroyu Bana Bir SS Atsana Kimler Kalmış Kimler Gelmiş Merak Ettim El Grana'nın Yapay Zekasını

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Gözümüz Trabzon'da, gönlümüz San Marino'da, haydi San Marino başarırsın

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Yalnız Sandığın Gibi Adı Küçük Ama Çok Mücadeleci Bir Takım
    Umarım Takımda Gabriel Torje Yoktur Rumenlerin Messi'si Durdurmak Çok İmkansız
    El Arabi Form Tuttuğu Zaman Çok Tehlikeli Oluyor
    Bu Arada Kadroyu Bana Bir SS Atsana Kimler Kalmış Kimler Gelmiş Merak Ettim El Grana'nın Yapay Zekasını
    Torje udineseden kiralıkmış kirası bitincede portoya satmışlar o konuda rahatız (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Gözümüz Trabzon'da, gönlümüz San Marino'da, haydi San Marino başarırsın
    Tekrar dönesim var san marinoya bu sefer lig takımı alıcam

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

İşler kesat

90 dk uyuduk son dk golüyle yüzümüze su döküldü :F

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Kendimize geliyoruz yavaştan

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bu senenin flash takımı beşiktaşın namağlupluğunu elinden alıyoruz. Rıza çalımbay sivastan bjkya geçmiş. şuan gayet güzel işler çıakrıyorlar

Hava soğuk ama rusyadaki havadan değil sahada FIRTINA esti

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Trabzonda 2-0dan manisaya puan verdik şaka gibiyiz ama bu sene şampiyonluk kupası gelecek seneye muhakkak şampiyonlar liginde olmalıyız !!!

Belçikada da fırtına vardı çok net goller kaçırdık amma lakinki mühim olan 3 puanı cebe koyduk

Trabzonda brugge yenip işi bitireceğimizi düşünüyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ligde zirveye kurulurken avrupada da yüksek ihtimal üst tura çıktık

Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon

Mesaj Yetkileri