Şampiyon olman için liverpoolun berabere veya yenilmesi o maçında berabere bitmesi gerekiyor. Şansın çok az hocamO maçı kazanman gerekiyordu..
Şampiyon olman için liverpoolun berabere veya yenilmesi o maçında berabere bitmesi gerekiyor. Şansın çok az hocamO maçı kazanman gerekiyordu..
ohohoho süper hadi böyle devamm
Edit: aradan baya zaman geçmiş nerde sonuç bitmiştir maçlar![]()
offf ya averajla şampiyonluğu kaçırdın ama seneye affetmez swansea her neyse işin iyi tarafından bakarsak southampton da şampion olamadı![]()
oldumu şimdi ya :S Eren hocam sende az gayret göster transfer yap. Seneye en az avrupa ligi bekliyoruz.
Beyler ne yapmışsınız ya canı gönülden taktir ediyorum![]()
Çağrıya helal olsun diyorum başarılar kardeşim![]()
YENİ SEZONA MAX. 2 OYUNCU ALACAĞIZ BİRİ KULE STOPER DİGERİ OYUN KURUCU , OYUN KURUCU OLARAK İLK TERCİHİM TWENTE 'DEN FELIPE GUTIEREZ STOPER İÇİN İSE ÖNERİNİZİ BEKLİYORUM ,
Napoli den Federico Fernandez ya da NAC Breda'dan Eric Botteghin
Adil Rami'ye kapak atabiliyor musun Halil çok tuzlu ama, birde kule fikrinden vazgeçersen Espanyol'un meksikalı stoperini öneririm koy abiyi göbeğe silip süpürsün![]()
Ya adamlar 100 sene şampiyon olamazlar size rastlamış![]()
Oldu mu şimdi güzel kardeşlerim?
Liverpolda iman power 150 yapıp oynamış şampiyon olacakları tutmuş.
Stoper içindeTwenteden Douglas veya Gladbachdan Alvaro Dominguez iyidir.
Kurt Zoumayı Alabilirsen Al Halil
Federico Fernandez Napoli
Nkoulou Marsilya
Dejan Lovren Lyon
Hepsi çok iyi oyuncular olacak
Teşekkürler öncelikle önerileriniz için ilk etapta aklıma benimde Dominguez geldi , ama Kurt Zouma olursa çok daha iyi olur zaten hepitopu 2-3 oyuncu alıcam onlardan en iyisi olsun ,
Şunlara da ayrıca bakıcam hiç oynamadım daha önce
Napoli den Federico Fernandez ya da NAC Breda'dan Eric Botteghin
Gençler ilk sezon efsane olmuş,Aferim halil benim yolumda ilerliyorsun![]()
Nefes kesen bir sezon olmuş, hem Southampton'ı hem de Swensea'yi tebrik ederim. Okurken son sayfalara yaklaştıkça heyecanım arttı. Belki de kariyerin devamı için ilk sezondan şampiyonluk gelmemesi iyi olmuştur
Halil Hocam stoper konusunda Kurt Zouma gerçekten iyi bir tercih oluyor, ben de almıştım, yakışıyor Southampton'a. Alternatif olarak;
Kara Mbodj
Lisandro López
Chris Smalling (Bazen ilk sezon sonunda ayrılmak istiyor, kontrol etmek lazım)
halil ilk kez ankette geçilmiş bugünleri de gördük![]()