Klüp her ay 1 - 1,5 Milyon arası zarar ediyor, hangi parayla yapcan şikeyi?Şaka bi yana bileğimizin kuvvetiyle Celtic'in hesabını göreceğiz
çekemeyenler anten taksın
Eyvallah, keşke herkes senin gibi olsa, duy sowkay duy
Finne bu sezon coştu Maşallah, 8 maçta 10 golü vardı en son
Bak şimdi Rodi burda asıl "içimizdeki irlandalı" Lesandro Parleo'dan başkası değildir.
Parleo yaparız ederizle gidiyo gardını düşürüyor senin.
Şöyleki. Ben hep kötü yanlarını sıralayarak ve hep rakibin karşısında ezik duruma düşeceğini söylediğimde sen daha bi iştahla ilerlemeye devam ediyorsun. Gardını düşürmüyorsun. Hep tetiktesin anlıyosun dimi![]()
![]()
Sabah sabah kimin iyi kimin kötü olduğunu anlayacak durumda değilim, zaten the newsroom un son bölümünü izledim. Kafam allak bullak oldu, adamlar nasıl bir dizi yaptıysa bulmaca gibi![]()
Celtic maçına gireceğim az sonra sonumuz hayrolsun![]()
Uykusuz Her Gece
Yarı uykulu yarı uykusuz maça girdik.
Raporlardan anladığım üzere Celtic maçın başında baskın oynayacaktı. Bu yüzden maça kapanarak çıkmayıo tercih ettik. Amacımız ilk yarı gol yeyemek, ikinci yarının başında ise ani atakla golü bulmaktı.
Ancak 19. dk da kanattan yapılan bir orta sonucu kafa golüyle 1-0 geri düştük.
45+1 de ise soyunma odasına gitmeye hazırlanırken hakemin penaltı düdüğle irkildim. Ne olduğunu bile anlamamıştım. Nitekim Celtic penaltıyı gole çevirdi ve 2-0 öne geçti. Maçın sonudan pozisyonu tekrar izlediğimde ise şaşırdım. Pozisyonda ilk olarak bizim oyuncumuz düşüyor, daha sonra o ayağa kalkarken onun arkasındaki adam düşüyor ve hakem penaltı veriyor. Böyle birşey olabilir mi ya?
İkinci yarıya hücum yaparak başladık. Ve 70. dk da kanattan kazandığımız duran topta bebeğim Luca Gasparotto'nun kafa golüyle durumu 2-1 e getirdik.
Son dakikalara doğru yüklen seçeceğine gittik ancak oda bir işe yaramadı ve Lig Kupa'sından elendik.
KISACASI; İlk yarı baya kötü oynadık, topu neredeyse hiç alamadık. 2-0 geri düştük. Ancak 2. yarı tam aksine oyuna bizde ortak olduk. Durumu 2-1 e getirdik. Ancak beraberliği getirecek golü bulamadık.
Taraftarımız geçen maça göre oldukça iyimser
%70 topla oynama neymiş la![]()
Raporlardan anladığım üzere demişinde anlamadın heralde![]()
sen Celtic'i felan yenemen daha
![]()
go home yankee go home![]()
Sowkay Rodiye desen ki rangersı sevmiyom iskoçyanın kralı celtic 3 kişi daha zor etse oturur ağlar istifa eder destek yok diye![]()
kalplerimiz bir he harbiden rangersa gıcık oluyorum celticide sevmem fakat rangers kadar değil o yüzden iskoçya kralı celtictirilla istiyoki hemen iskoçyadan orjinal rangers forması sipariş edicem giyicem fotoyu çekicem paylaşıcam aha buda kanıtı diye yoksa harbi istifa eder arada eli istifaya gidiyo üzerinde duruyo zaten
![]()
![]()
Herif kendi kariyerinde yok forumda fink atıyor şimdi gelir yorum atan yok yeaa yapar
Celtic'e yenilmek kötü olmuş başarılar![]()
Dün gelmez ki
Öncelikle herkesin Ramazan Bayramı mübarek olsun...
Arkadaşlar bayram 1 haftalığına şehir dışında olacağım için güncelleme yapamayacağım. Bu süre boyunca kariyerle ilgili sorularınız ve ya aklınıza takılan cevaplayabileceğim tüm soruları sorabilirsiniz. Konuyu güncel tutacağım.
Celtic'i alt etmek için henüz çok erken bence2-1'lik maçı ben başarıdan sayarım
![]()