Tekrar edilmez maç. MHK başkanı ve hakemin açıklamaları ile işin rengi değişti.
Ergin Aslan @erginaslan 41 sn
4)Beşiktaş yillardir "ensesine vur, ekmegini al" duruma gelmistir. Ne tür bir resmi girişim olur bilmem ama iş tikanmistir.Bir sey yapmali
Ergin Aslan @erginaslan 1 dk
3)Bu mac da oyle dakikalarca aciklama yapip net bir sey soylenmeyen aciklamalarla gecistirilmesin. Sen gerekeni yap, onlar yine reddetsin..
2)Baskan GS maci sonrasi "PFDK kararlarini bekliyoruz ona gore konusacagiz" dedi, 4mac saha kapama, 3mac bilice ceza, 0-3 hukmen. Ses yok!
1)BJK yönetimi olayi sogutmadan ivedi kararlar vermeli. FB-GS olsa simdi ekranlarda son dakika donuyordu ve genelde istediklerini aliyorlar+
Maç devam ederken uyuya kalmışım sonrasında neler olmuş yahu böyle ? Yazık Bjk'ye resmen katlediyorlar adamları. Ayrıca sahaya girenin ismi verilmiş her ne kadar yaptığı yanlışta olsa böyle bir şey yapılmamalıydı. O kadar bilgi verildikten sonra adamın can güvenliğimi kalır?
Hakeme sormazlarmı Almeida neden çift sarıdan motta direk kırmızıdan atılıyo. Almeida saglam vuramamış heralde
Cevabını burada vermiş! Her şeyi de kılıfına uydurmuş, vallahi pes!
http://amkspor.com/2013/12/16/olay-h...ustu-2-230075/
Last edited by Kaka Leite : 16.Aralık.2013 at 04:06 Reason: Sözlerimize dikkat!
Bize de bir gün kader güler inşallah....
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
gercekmi bu ?
Gerçek falan değildir bu. Saat kısmını kesmeleri bile bir art niyet göstergesi.
Ögeyi incele işi anlayacağınız üzere.
Bu arada bu Donk olayı hakkında top bir anda geliyor o da eline alıyor ve 2 adım attıktan sonra uzun top ile pozisyon oluyor.
Burada hata net hakemindir, o top oyuna girince durdurması gerekli maçı. Donk bir anlık hatası ile topu atması savunulamaz ama oyuncuya direk suçu atıp ''karaktersiz vs.'' laflar söylersek haksızlık etmiş oluruz.
O topun orada işi ne önce bunu sorgulayalım. Sonra pozisyona bakalım ve öyle yorum yapalım. Donk'un da hareket hakkını elinden almış o topun oyna girmesi bunu da unutmayalım.
Burada bir suçlu varsa o topu o sahaya atandır. Donk elbette yapmamalıydı bu hareketi ama yaptı bir anlık boşluğuna gelmiş olacak ki yaptı. Hareketini savunmuyorum kimse yanlış değerlendirmesin ama biraz onun açısından bakarsak o topun oyun alanına gelmesi başlı başına bir hata zaten.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
hem sahalarda ender görülen pozisyon diyorlar, hem de sanki her maç oluyormuş gibi topu dışarı atabilirdi diyorlar.
burada %100 suçlu hakemdir. donk da mağdur, beşiktaş'ta. donk çıkıp dese ki hakemin görevi, oyunun kurallarına bakarsak oyunu durdurması lazımdı. kimse çıkıp tek kelime edemez. hakemin orada bulunma amacı o pozisyonda oyunu durdurup gereğini yapmasıydı, görevini donk topu yere attığında yapınca iki tarafta mağdur oldu o dakika, maç sonunda beşiktaş oldu.
ve pozisyonu savunuyorum. hakem durdurmaz ise oyunu, sen durdurmazsan ben durdururum dercesine almeida'nın önüne fırlattı topu. iyi de yaptı.
ülkede futbol imajı rezillik düzeyine geldi. mide bulandırıyor artık.
ben sadece şotaya yazık diyorum. belki neler döndüğünün o da farkında ama ben şahsen
kasımpaşa teknik direktörü olsam midem bunları kaldırmaz, istifa ederdim. fernandes'in yerinde olsam 1 dakika dahi bu ülkede durmam terkeder giderdim.
yukardan oyunlar oynanıyor, ülke futbolunun içine girmiş bir siyaset. isyanın direnişin acısı çıkartılıyor. 3 temmuz sürecinde fenerbahçe'ye birileri ceza verdi, beşiktaş'a verildi yetmedi beşiktaş'ın cezası hâlâ devam ediyor. biz kedi köpek gibi kendimizi yiyip duruyoruz. insanlar öldürüyoruz.
fanatikliği bir kenara bırakıp, birlik olunsa keşke. rezillik diz boyu iken başarıyı biraz geri planda bıraksak keşke.
Maçın sadece özetini izledim ve aklıma tek cümle geldi "Bu adamlar ne yapıyor?"
...
Bilicin mactan sonraki acıklamalarını ve surat ifadesini gördükten sonra resmen utandım, bu kadar aciz bu kadar ezik bir ülke olduğumuz için adam hiçbir yerde böyle birşey görmedim diyor heralde göremez burası türkiye böyle hakemlerle lig şampiyonu belirleniyor.. ben asıl bu hakemlerin kafalarını yastığa koyduktan, kendi vicdanları ile başbaşa kaldıkları zaman rahat uyuyabiliyorlarmı merak ediyorum.Denilecek onca şey varki ama tek şey " Yazıklar Olsun ".
Trajikomik.
Last edited by lexoqe : 16.Aralık.2013 at 07:39
Hakem bu haftanin en yuksek notunu alirsa sasirmayin
This is Demirorens Turkish football federation
Vay be, göz göre göre yalan söylüyor hakikaten. İnsanları salak yerine koyuyorlar resmen.
Delikanlı gibi çıkıp da diyemiyor topu vurdu ondan sonra çaldım diye.
hatta düdüğü çalış şekli bile üst üste panik düdük çalışı. Bariz topu vurduktan sonra çalıyor.
Düştüğümüz hallere bak iyice çivisi cıktı ligin.
Hakikaten ne diyecegimi bilemiyorum bu ne arkadaş ya neresinden tutsan elinde kalıyor maç.
Bu ne ya.
Hangi birini konuşalım. Adam futbolcuya tekme atıyor sahaya girip. Bu ne arkadaş. Nerede guvenlik görevlileri.
Herif 30 metre depar atmış oraya kadar neden kimse ilgilenmez hayret verici.
Eskiden stadlarda polis varken k9 falan olurdu kimse giremezdi. Guvenlik görevlisi falan filan resmen fasa fiso.
Hayır daha ne olacak olm uluslararası bir futbolcuya tekme atıyor sahaya giren adam.
Bu bütün dunyada izlenir herkes yorum yapar bu kadar mı düşünmüyorsunuz bu ülkeyi arkadaş.
Valla ne diyecegimi bilemiyorum. Çok büyük üzüntü verici.
Ayrıca ben Almeida olsam bir de hakemi döverdim. Lütfen biraz empati.
Last edited by davidvilla : 16.Aralık.2013 at 11:47
Tabi yaptığı davranış etik değil ama Donk'un pozisyonunda tek suçlu topu sahaya atan ve hakemdir. Donk'un eleştirilmesine anlam veremiyorum. Maçın sonucuna etki edecek bir olay olduğunu da düşünmüyorum , maçın tekrar edilmesini istemek te doğru gelmiyor bana.
Ayrıca tahminime göre Fernandes dere arasında gider.
donk napsın kardesim
Ben şunu sormak istiyorum topu değil de tekmeliğini cıkarıp fırlatsa ne olacaktı?
Yaptıgı hareket -neyi fırlattıgı önemli değil- centilmenlik dışı bir hareket mi değil mi?
Neden Donk topu dışarı atmadı ? Neden Hakem oyunu durdurmadı ? O top nereden geldi ? Neden penaltı vermedi ?
Peki sahada iki top olduğunu gören BJK oyuncuları neden durmadı ?
Bu Federasyonla daha çok bu tarz olaylar görürüz biz...Garip ama gerçek!
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Daha önceki arkadaşların da dediğini bir kez daha tekrarlıyorum. Donk orada bir anlık şaşkınlık yaşadı ve ne yapacağını bilemedi ki eğer ona top atılmasa Almeida'nın ayağındaki topu çok rahat alırdı zaten (gerçi ortada gollük bir pozisyon da yoktu orası ayrı) Dikkat edersen Donk orada olaya sitemkar bir şekilde atıyor topu , lanet olsun kim verdi bunu benim elime der gibi ya da hakem neden oyunu durdurmuyor hala der gibi. Beşiktaşlılar nedense her olayı abartmayı seviyor. Büyük bir hakem hatası ama oyuna herhangi bir etkisi olan olay değil , maçın sonucuna etki eden bir olay olduğunu düşünmüyorum. Bu olay olmasa da Kasımpaşa maçı 2-1 kazanırdı. Eğer o olmasa kesin yenerdik diyorsanız zaten BJKlisinizdir çünkü objektif hiç kimse böyle düşünmez.
Manuel Fernandes'e saldıran M.Ö'nün emniyetteki ifadesi; "Fernandes'e sarılacaktım. Ayağım kaydı çarpıştık"
Lütfen şu pozisyonda donk2un suçu yok, yok efendım beyin kamçılaması yaşadı falan geçin bunları ya. Nasıl bir karakteri olduğunu biliyoruz bu adamların. Aynısını melo yapsa motta yapsa meireles yapsa kimsenin sesi çıkmaz burda. Adamların karakteri belli yapabilir der herkes. Donk'un karakteri çok mu iyi ?
Pinto'nun beline attı tekme, galatasaray maçında yapttıklarıi bu maçta yaptığı hareketler. Diğer anadolu maçlarını saymıyorum, çoğu kişide şampiyonlar paketi olduğu için izleyemiyor ama izleseniz ne demek istediğimi anlardınız.