Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Kasımpaşa kazanır

6 30.00%
  • Berabere biter

6 30.00%
  • Beşiktaş kazanır

8 40.00%
Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon
211 ile 240 arası toplam 276 sonuç

Konu: Kasımpaşa-Beşiktaş | STSL 15. Hafta

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by kaanbjk07 View Post
    bu ne abi nasıl biri bu ya.

Bence maç tekrar edilmeli. Barış Şimşek en beğendiğim hakemdi benim. Talihsizlik.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tekrar edilmez maç. MHK başkanı ve hakemin açıklamaları ile işin rengi değişti.

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Ben duyduğumu değil gördüğümü söyledim. Çalıyor demedim, düdük ağzında dedim. Sonra da hakemin raporuna ne yazdığını söyledim. Hakem raporuna böyle yazdıktan sonra, savunmasını da o yönde yaptıktan sonra ne benim ne de senin dediğin bir şey ifade etmez.
    Ayberk Tuncer ses kaymış o zaman dediği için öyle söyledim.

Ortada bir görüntü var, topu attıktan sonra düdük çalınıyor ve belli kurallar var. Gerçi tartıştığımız federasyon Mandela için bile ceza vermeye kalkıyor ya neyse.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayberk Tuncer View Post
    https://www.facebook.com/photo.php?v=262782557220573

Yine net bir şekilde görülüyor ki Donk'la taç çizgisi arasında bir engel, bir başka oyuncu yok. Topu ayağıyla durdurup eğilip eline alana kadar oyun dışına yollayabilir ayağıyla. Topu eline alması kendi yanlışı. Daha sonra da bu yanlışı örtmek için elindeki topu diğer topa hedefleyerek atıyor. Müdahale etmesini engelleyen şey kendi hatası. Şöyle düşünelim. Donk'un bağcığı çözüldü. Fark etti ama bağlamadı. Almeida'ya koşarken bağcığına bastı ve düşerken Almeida'nın topuna kasten müdahale etti eliyle. Ne farkı var bu pozisyondan? Kendi hatasını haksızlıkla örtüyor.

https://www.facebook.com/photo.php?v=262782557220573

Net bir şekilde görülüyor ki, düdüğü top topa çarptıktan sonra çalıyor.
    Kendi hatası var veya yok, benim söylemek istediğim o pozisyon sarı karttan öteye gidebilecek bir durum yok, saydığım şeylerden ötürü.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ergin Aslan ‏@erginaslan 41 sn
    4)Beşiktaş yillardir "ensesine vur, ekmegini al" duruma gelmistir. Ne tür bir resmi girişim olur bilmem ama iş tikanmistir.Bir sey yapmali

Ergin Aslan ‏@erginaslan 1 dk
    3)Bu mac da oyle dakikalarca aciklama yapip net bir sey soylenmeyen aciklamalarla gecistirilmesin. Sen gerekeni yap, onlar yine reddetsin..

2)Baskan GS maci sonrasi "PFDK kararlarini bekliyoruz ona gore konusacagiz" dedi, 4mac saha kapama, 3mac bilice ceza, 0-3 hukmen. Ses yok!

1)BJK yönetimi olayi sogutmadan ivedi kararlar vermeli. FB-GS olsa simdi ekranlarda son dakika donuyordu ve genelde istediklerini aliyorlar+

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Maç devam ederken uyuya kalmışım sonrasında neler olmuş yahu böyle ? Yazık Bjk'ye resmen katlediyorlar adamları. Ayrıca sahaya girenin ismi verilmiş her ne kadar yaptığı yanlışta olsa böyle bir şey yapılmamalıydı. O kadar bilgi verildikten sonra adamın can güvenliğimi kalır?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hakeme sormazlarmı Almeida neden çift sarıdan motta direk kırmızıdan atılıyo. Almeida saglam vuramamış heralde

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Hakeme sormazlarmı Almeida neden çift sarıdan motta direk kırmızıdan atılıyo. Almeida saglam vuramamış heralde
    Cevabını burada vermiş! Her şeyi de kılıfına uydurmuş, vallahi pes!

http://amkspor.com/2013/12/16/olay-h...ustu-2-230075/
    Last edited by Kaka Leite : 16.Aralık.2013 at 04:06 Reason: Sözlerimize dikkat!

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bize de bir gün kader güler inşallah....

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

gercekmi bu ?

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post

gercekmi bu ?
    sonrada silmiş deniyor. Gerçekse karaktersizliğini bir adım daha ileri götürmüş olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Gerçek falan değildir bu. Saat kısmını kesmeleri bile bir art niyet göstergesi.

Ögeyi incele işi anlayacağınız üzere.

Bu arada bu Donk olayı hakkında top bir anda geliyor o da eline alıyor ve 2 adım attıktan sonra uzun top ile pozisyon oluyor.

Burada hata net hakemindir, o top oyuna girince durdurması gerekli maçı. Donk bir anlık hatası ile topu atması savunulamaz ama oyuncuya direk suçu atıp ''karaktersiz vs.'' laflar söylersek haksızlık etmiş oluruz.

O topun orada işi ne önce bunu sorgulayalım. Sonra pozisyona bakalım ve öyle yorum yapalım. Donk'un da hareket hakkını elinden almış o topun oyna girmesi bunu da unutmayalım.

Burada bir suçlu varsa o topu o sahaya atandır. Donk elbette yapmamalıydı bu hareketi ama yaptı bir anlık boşluğuna gelmiş olacak ki yaptı. Hareketini savunmuyorum kimse yanlış değerlendirmesin ama biraz onun açısından bakarsak o topun oyun alanına gelmesi başlı başına bir hata zaten.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hem sahalarda ender görülen pozisyon diyorlar, hem de sanki her maç oluyormuş gibi topu dışarı atabilirdi diyorlar.

burada %100 suçlu hakemdir. donk da mağdur, beşiktaş'ta. donk çıkıp dese ki hakemin görevi, oyunun kurallarına bakarsak oyunu durdurması lazımdı. kimse çıkıp tek kelime edemez. hakemin orada bulunma amacı o pozisyonda oyunu durdurup gereğini yapmasıydı, görevini donk topu yere attığında yapınca iki tarafta mağdur oldu o dakika, maç sonunda beşiktaş oldu.

ve pozisyonu savunuyorum. hakem durdurmaz ise oyunu, sen durdurmazsan ben durdururum dercesine almeida'nın önüne fırlattı topu. iyi de yaptı.

ülkede futbol imajı rezillik düzeyine geldi. mide bulandırıyor artık.

ben sadece şotaya yazık diyorum. belki neler döndüğünün o da farkında ama ben şahsen
    kasımpaşa teknik direktörü olsam midem bunları kaldırmaz, istifa ederdim. fernandes'in yerinde olsam 1 dakika dahi bu ülkede durmam terkeder giderdim.

yukardan oyunlar oynanıyor, ülke futbolunun içine girmiş bir siyaset. isyanın direnişin acısı çıkartılıyor. 3 temmuz sürecinde fenerbahçe'ye birileri ceza verdi, beşiktaş'a verildi yetmedi beşiktaş'ın cezası hâlâ devam ediyor. biz kedi köpek gibi kendimizi yiyip duruyoruz. insanlar öldürüyoruz.

fanatikliği bir kenara bırakıp, birlik olunsa keşke. rezillik diz boyu iken başarıyı biraz geri planda bıraksak keşke.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maçın sadece özetini izledim ve aklıma tek cümle geldi "Bu adamlar ne yapıyor?"
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bilicin mactan sonraki acıklamalarını ve surat ifadesini gördükten sonra resmen utandım, bu kadar aciz bu kadar ezik bir ülke olduğumuz için adam hiçbir yerde böyle birşey görmedim diyor heralde göremez burası türkiye böyle hakemlerle lig şampiyonu belirleniyor.. ben asıl bu hakemlerin kafalarını yastığa koyduktan, kendi vicdanları ile başbaşa kaldıkları zaman rahat uyuyabiliyorlarmı merak ediyorum.Denilecek onca şey varki ama tek şey " Yazıklar Olsun ".

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Trajikomik.
    Last edited by lexoqe : 16.Aralık.2013 at 07:39

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hakem bu haftanin en yuksek notunu alirsa sasirmayin

This is Demirorens Turkish football federation

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Cevabını burada vermiş! Her şeyi de kılıfına uydurmuş, vallahi pes!

http://amkspor.com/2013/12/16/olay-h...ustu-2-230075/
    Utanmaz herif pişkin pişkin yalan söylüyor yahu akıl alır gibi değil.

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Utanmaz herif pişkin pişkin yalan söylüyor yahu akıl alır gibi değil.
    Vay be, göz göre göre yalan söylüyor hakikaten. İnsanları salak yerine koyuyorlar resmen.
    Delikanlı gibi çıkıp da diyemiyor topu vurdu ondan sonra çaldım diye.
    hatta düdüğü çalış şekli bile üst üste panik düdük çalışı. Bariz topu vurduktan sonra çalıyor.
    Düştüğümüz hallere bak iyice çivisi cıktı ligin.

Hakikaten ne diyecegimi bilemiyorum bu ne arkadaş ya neresinden tutsan elinde kalıyor maç.
    Bu ne ya.

Hangi birini konuşalım. Adam futbolcuya tekme atıyor sahaya girip. Bu ne arkadaş. Nerede guvenlik görevlileri.
    Herif 30 metre depar atmış oraya kadar neden kimse ilgilenmez hayret verici.
    Eskiden stadlarda polis varken k9 falan olurdu kimse giremezdi. Guvenlik görevlisi falan filan resmen fasa fiso.
    Hayır daha ne olacak olm uluslararası bir futbolcuya tekme atıyor sahaya giren adam.
    Bu bütün dunyada izlenir herkes yorum yapar bu kadar mı düşünmüyorsunuz bu ülkeyi arkadaş.
    Valla ne diyecegimi bilemiyorum. Çok büyük üzüntü verici.

Ayrıca ben Almeida olsam bir de hakemi döverdim. Lütfen biraz empati.
    Last edited by davidvilla : 16.Aralık.2013 at 11:47

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Tabi yaptığı davranış etik değil ama Donk'un pozisyonunda tek suçlu topu sahaya atan ve hakemdir. Donk'un eleştirilmesine anlam veremiyorum. Maçın sonucuna etki edecek bir olay olduğunu da düşünmüyorum , maçın tekrar edilmesini istemek te doğru gelmiyor bana.

Ayrıca tahminime göre Fernandes dere arasında gider.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Tabi yaptığı davranış etik değil ama Donk'un pozisyonunda tek suçlu topu sahaya atan ve hakemdir. Donk'un eleştirilmesine anlam veremiyorum. Maçın sonucuna etki edecek bir olay olduğunu da düşünmüyorum , maçın tekrar edilmesini istemek te doğru gelmiyor bana.

Ayrıca tahminime göre Fernandes dere arasında gider.
    Topu geldigi gibi cok basit bir hareket ile geri gondermek varken eline alip saniyelerce dolasan ve ên sonunda gol pozisyonundaki adami bozan Donk suclu degil oyle mi?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

donk napsın kardesim

Ben şunu sormak istiyorum topu değil de tekmeliğini cıkarıp fırlatsa ne olacaktı?
    Yaptıgı hareket -neyi fırlattıgı önemli değil- centilmenlik dışı bir hareket mi değil mi?

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Neden Donk topu dışarı atmadı ? Neden Hakem oyunu durdurmadı ? O top nereden geldi ? Neden penaltı vermedi ?

Peki sahada iki top olduğunu gören BJK oyuncuları neden durmadı ?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bu Federasyonla daha çok bu tarz olaylar görürüz biz... Garip ama gerçek!
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Topu geldigi gibi cok basit bir hareket ile geri gondermek varken eline alip saniyelerce dolasan ve ên sonunda gol pozisyonundaki adami bozan Donk suclu degil oyle mi?
    Daha önceki arkadaşların da dediğini bir kez daha tekrarlıyorum. Donk orada bir anlık şaşkınlık yaşadı ve ne yapacağını bilemedi ki eğer ona top atılmasa Almeida'nın ayağındaki topu çok rahat alırdı zaten (gerçi ortada gollük bir pozisyon da yoktu orası ayrı) Dikkat edersen Donk orada olaya sitemkar bir şekilde atıyor topu , lanet olsun kim verdi bunu benim elime der gibi ya da hakem neden oyunu durdurmuyor hala der gibi. Beşiktaşlılar nedense her olayı abartmayı seviyor. Büyük bir hakem hatası ama oyuna herhangi bir etkisi olan olay değil , maçın sonucuna etki eden bir olay olduğunu düşünmüyorum. Bu olay olmasa da Kasımpaşa maçı 2-1 kazanırdı. Eğer o olmasa kesin yenerdik diyorsanız zaten BJKlisinizdir çünkü objektif hiç kimse böyle düşünmez.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Manuel Fernandes'e saldıran M.Ö'nün emniyetteki ifadesi; "Fernandes'e sarılacaktım. Ayağım kaydı çarpıştık"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Manuel Fernandes'e saldıran M.Ö'nün emniyetteki ifadesi; "Fernandes'e sarılacaktım. Ayağım kaydı çarpıştık"
    Ahahahaha Yahu kocaman görüntü var adama arkadan Osmanlı tokadı geçiriyor Yalanın böylesi
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Lütfen şu pozisyonda donk2un suçu yok, yok efendım beyin kamçılaması yaşadı falan geçin bunları ya. Nasıl bir karakteri olduğunu biliyoruz bu adamların. Aynısını melo yapsa motta yapsa meireles yapsa kimsenin sesi çıkmaz burda. Adamların karakteri belli yapabilir der herkes. Donk'un karakteri çok mu iyi ?

Pinto'nun beline attı tekme, galatasaray maçında yapttıklarıi bu maçta yaptığı hareketler. Diğer anadolu maçlarını saymıyorum, çoğu kişide şampiyonlar paketi olduğu için izleyemiyor ama izleseniz ne demek istediğimi anlardınız.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Daha önceki arkadaşların da dediğini bir kez daha tekrarlıyorum. Donk orada bir anlık şaşkınlık yaşadı ve ne yapacağını bilemedi ki eğer ona top atılmasa Almeida'nın ayağındaki topu çok rahat alırdı zaten (gerçi ortada gollük bir pozisyon da yoktu orası ayrı) Dikkat edersen Donk orada olaya sitemkar bir şekilde atıyor topu , lanet olsun kim verdi bunu benim elime der gibi ya da hakem neden oyunu durdurmuyor hala der gibi. Beşiktaşlılar nedense her olayı abartmayı seviyor. Büyük bir hakem hatası ama oyuna herhangi bir etkisi olan olay değil , maçın sonucuna etki eden bir olay olduğunu düşünmüyorum. Bu olay olmasa da Kasımpaşa maçı 2-1 kazanırdı. Eğer o olmasa kesin yenerdik diyorsanız zaten BJKlisinizdir çünkü objektif hiç kimse böyle düşünmez.
    Biraz daha uğraşırsan suçlu Beşiktaş diyeceksin, az kaldı!!! Hayretler içerisindeyim!

Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon

Mesaj Yetkileri