Gruplarda eleniriz
Avrupa Ligine kalırız
Çeyrek Final
Yarı Final
Final
Bir bardak su iç
İlk sezon efsane bir sezon olmuş,tüm gereksizleri temizlemişsin takımdan,transferler güzel.
Paylaştığın oyuncular cidden çok yararlı.Kupalar da tek tek geliyor![]()
...
Lacina Traore'nin performansını merakla bekliyorum.
...
Sezonun ilk maçına Antep Belediye karşısında farklı bir galibiyet elde ederek başlıyoruz. FM bir şekilde bize gol yedirtiyor bu gerçekten hoş olmayan bir durum, zira siz sayısız pozisyona girmenize rağmen rakip tek pozisyonda gol buluyor, bunun kötü tarafı bir önceki Bursa maçındaki gibi yaşanan durum. Siz onca pozisyondan gol çıkaramazsanız şayet tek tük pozisyonla yenilmeyle karşı karşıya kalıyorsunuz.
Neyse tam sürümde geliştirirler umarım. Bu maç Michael Richards'ın sakatlığı devam ederken yerine oynattığımız Can Değirmencioğlu mükemmel bir oyun ortaya koydu. Maç boyunca bir ortasaha gibi pas alışverişinde bulunarak beni şaşırttı.
...
Ertuğrul'un sakatlığında kaleye 11'de başlayan Mert iyi performansına ve gelişimine devam ediyor.
...
Ligin 2. haftasında Akhisar'ı farklı bir şekilde mağlup ediyoruz. Şu 1 golleri de yemesek her şey daha güzel olacak ama engel olamıyoruz. Bir şekilde o gol oluyor. Gökhan ve Alper arasındaki uyum her geçen zaman daha da artıyor. Caner iyi performans ortaya koysa da yeni sözleşme imzalamak isteyen ancak istediği yıllık 4 milyon € maaşın altına düşmeyen, sözleşme imzalamadığım için mutsuz olan Sow'un düşük performansı o kanadı biraz baltalıyor.
...
Kupa gelmiş
Ligde farklı galibiyetler![]()
ADANA DEMİRSPOR
...
Maçtan önce Duran Toplar sihirbazına girip tekrardan bir saha düzenlemesi yaptım. Çünkü yediğimiz gollerin hemen hemen hepsi Korner, Ceza alanı çevresinde kullanılan serbest atışlar vb Duran Toplardan geliyordu. Nihayet buna yönelik bir engel teşkil etti ve bir maçı gol yemeden kapattık : )
Alper her zaman ki gibi akmaya devam ediyor, 5-6 hafta daha bu performansın kaymağını yeriz diye düşünüyorum.
...
Sonuçlar güzel , dediğin gibi rakip bir kere gelip atıp gidiyor ve eğer üstünlüğü de alırlarsa leblebi gibi arka arkaya da sıralıyorlar.
Geçen sene yavaş stoperlerden dolayı araya atılan toplarda büyük sıkıntı yaşıyorduk, tek tük pozisyon veriyorduk ama bu şekilde yakalanınca bu pozisyon genelde golle sonuçlanıyodu. Michael Richards'ı bu yüzden kadroya aldım, fiziği ve çabukluğuyla buna engel olsun. Bursa maçında da sakatlığını atlatıp sahadaki yerini aldı. Bu şekilde pozisyon vermedik, Duran toplara da önlem alınca işimiz kolaylaştı.
Aslında yememek için tüm önlemleri almaya çalışmak en iyi yöntem, yine de yiyorsanız takdir-i ilahi![]()
...
Milli maçlar dönüşü oyuncuların yorgun olması ve zor bir deplasmanda güce dayalı oyuna karşın baskın gelemedik ve 2 puan uçtu. Yine de böyle maçları da kazanmamız gerekiyor.
As oyuncuları dinlendirip tamamen yedek kadroyla maça çıktık. Oyuncular kendilerini gösterme adına harika bir maç çıkardılar. Geçen sezondan daha iyi bir rotasyonlu kadroya sahip olduğumuzu söyleyebilirim.
...
Alper bıraktığı yerden devam ediyor. Alper'i çok iyi oynatıyorsun hocam
ADANA DEMİRSPOR
...
Sezon başındandır mutsuz olan Sow nihayet kendini gösterdi ve sezonu açtı. Ondan da beklediğimiz buydu.
Emenike'nin sakatlanıp Stoch'un oyuna girmesiyle maçın çehresi tamamen değişti. Alper-Stoch-Sow üçlüsü geceye damgasını vurdu. Attığımız gollerden ziyade bu maçı gol yemeden tamamlamak daha mutluluk verici oldu. Olağanüstü bir skor daha ne denilebilir ki?
Bu arada BETA sürüm için dizayn ettiğim taktiğimin son rütuşları da tamamlandı. İndirip denemek isteyenler için link;
http://www.mediafire.com/download/pd...j/3-4-3+FB.tac
İndirmiş olduğunuz dosyayı Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2015\tactics içine atınız.
...
Bahsettiğim Alper İncelemesini paylaştım, Alper'den iyi bir şekilde yararlanmak isteyenler mutlaka baksın.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=121861
...
Anket sorumuz açık. Sezon sonuna kadar oylama yapabilirsiniz. Sezon sonunda anketten çıkacak sonuca göre transfer politikası ortaya koyacam.
...
ilk oy benden: ünlü oyuncuları alalım, kulübü finansal olarak çökertelim![]()
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
...
O olağan ama bir transfer döneminde gerçekleştirmek adına finans buna el vermez, zamanla.
Aklıma Hadise geldi bir an, ne alakaysa
Tabi canım ne demek : )
Aziz Yıldırım'ı başkanlıktan indirdik geride kaldı o günler : )
Tercih yapmamda çok yardımcı olacaktır
Geçen sene de bir maçı 10-1 kazanmıştık. Maç öncesi ve maç içinde moral tamamen oyunu etkileyen bir değişken. Maç önünde kötü bir morale sahip kadro ve takım ruhuyla kazanmayı bırakın maçta pozisyona girmeniz bile zor olacaktır, Maç içinde ise üst üste goller bulduğunuz anda rakip inanılmaz derecede demoralize olup maçtan kopuyor, gol yemedikçe geçen her zaman psikolojik açıdan daha da avantajlı oluyorsunuz.
...
En mantıklısı tabii ki potansiyeli yüksek genç oyuncular.![]()
Potansiyelli gençler..
Potansiyelli gençler dedim ve Kristoffer Ajer'e bakmanı öneririm.
...
ünlü oyuncu istiyoruz hocam son yıllarda gsnin gerisinde kaldık bu konuda artık birilerini getirmen lazım
ünlü isterik potansiyeli zaten sen alacaksın biz demesek de![]()
Bjk maçı süper olmuş.
...