Sayfa 8 / 15 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 435 sonuç

Konu: "Eskişehirspor - Hayaller gerçek oldu, Şampiyonluk Sinan'a ve Ediz'e hediyemizdir."

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Kariyerime ilginin neden bu kadar az olduğunu sorabilir miyim? Ciddi olarak görüşlerinizi merak ediyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Tebrikler ALde üst tura geçmişsin.
    4-4-1-1 deki oosm ye sıkı markaj vermeyi denesen nasıl olur?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Her ne kadar takipçim pek kalmadığını düşünsem de, devam.

Artık prestij maçına çıkıyoruz. Yenip gruptan lider çıkmak tek derdimiz.

Bildiğimizden şaşmıyoruz.

Callum Saunders'in nihayet gol orucunu bozduğu maçta, rakibimizi 4-1 ile geçiyoruz ve grubu lider bitiriyoruz. Öte taraftan Hoffenheim Celtic'e yenilerek 3. lüğe düşüyor. Onlar için üzüldüm açıkçası. İki senedir gruplarımız böyle son maça kalıyor.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Neyse biz lige dönelim:

Konyaspor bizim için zor bir takım değil. Eksikleri de çok. 4-4-1-1'de de Recep Aydın'a sıkı markaj yaparsak olur bu iş.

Genç Emre Sarıtaş, medya gözünde yeni Servet Çetin. Hem stoper hem de her iki bekte oynayabiliyor. Şimdilik stoperde pek forma alabilecek değil (Sezer Özmen, Efe Halil, Mael v.b) ancak bek olarak şans bulması daha kolay.

Gambo Mohammad'i tutamadık. Bir de çok faul yaptık. Zor da olsa kazandık ama 3 sarı kart, bir sakat ile bizim için gayet kötü bir maç oldu. Neyse ki Merida ciddi değil.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

ZTK'da rakibimiz Gaziantep BŞB idi. Teknik direktörleri Sergen Yalçın ile biraz atıştık.

Kesinlikle dengimiz değiller. Rahat bir oyun bekliyorum.

Callum Saunders son derece formsuz ancak ona şans vermeye çalışıyorum. Beklediğim patlamayı yapamazsa, 3,8 milyon Euro'yu çöpe atmış olacağız. Yine de diğer forvetleri dinlendirmek lazım. Emre Sarıtaş yine forma giyecek, stoperde Soto'ya şans vereceğim. Sağda Furkan Çelik oynayacak. Adana Demirspor'dan aldığımız genç oyuncu. Medya onun için "Yeni Lefter Küçükandonyadis" diyor. Biz de ilk resmi maçına çıkartalım genç kardeşimizi. Enver Elmas da gelecek vaat eden ortasaha oyuncumuz. Kaleye Hendrik Bonmann'ı koyduğumuzu sayarsak, 3 as oyuncu, 3 tane de 17 yaşında oyuncu ile sahaya çıkıyoruz. Hatta Soto da 19 yaşında.

Oyun olarak güzel olsak da, Callum'un bu vasat performansı sürüyor. Furkan Çelik ise ilk resmi maçında gol atarak beğenimi kazandı. Atilla Aybars Garhan da harika bir gol attı. Her neyse, Umarım Sergen Yalçın takımların denk olmadığını anlamıştır.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Gençlerbirliği bize çelme takabilen takımlardan. Umarım kazasız belasız atlatırız.

Gençlere ligde de şans vermek lazım. Emre ve Furkan'a güveniyorum.

Oyunculara suç bulamam, bu maçta futbol şansımız yanımızda değildi. İlk golü Emre Sarıtaş'ın kanadından yedik ancak 17 yaşındaki bir gence yüklenmek yersiz. 2. Golde de acayip bir şansları vardı. Ayrıca top bizim tarafımızdan kaleye girmemek için direndi. Canlar sağ olsun diyelim.

Bir solukta okudum çok güzel bir kariyer yaşıyorsun. Callum'un uyum sorunu yaşadığını düşünüyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Rakibimiz Urfa, Samet hoca çok laf yaptı. Bu maçı kazanıp geçmeye bakacağız.

Gençlere şans vermeye çalışıyoruz.

Callum Saunders 2. yarıda oyuna girip golünü attı ama, bir an önce gollerini dizmeye başlasa iyi olur. Hayır bir şey değil, kendisi oynadığı zaman takım arkadaşları da gol atamıyor. Gol yollarında köreliyoruz. O yüzden sabır göstermesi zorlaşıyor. Canberk uzun zaman sonra gol bulmaya başladı.

Gençler forma şansı buluyor. Amacımız genç oyuncuları takıma kazandırmak. Böylece hem transfer bütçesi harcamayacağız, hem yerli oyuncuları (Yerine göre yabancı oyuncular da olabilir) kadrodaki açıkları yamamak için kullanacağız. Zaten Ergün Teber'in yaşı geçtiği için, artık istediğimiz verimliliği sağlayamıyor. Ortasaha oyuncularına göre daha çok koşup tempo tutabilmesi gerektiği için, yaşı gerçekten büyük bir handikap. Onun yerine bol bol "Emre Sarıtaş" ismine şans veriyorum. Her ne kadar stoper oyuncusu olsa da, bekte de oynayabiliyor. Yine de onu bek yapıp harcamak istemiyorum. Bu sezonluk böyle.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Kura bize PSV'yi fırlattı.

Beşiktaş ve Galatasaray'ın çektiği kurayı görünce kendi kurama şükür ettim.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Akhisar bizim belalılarımızdan aslında. Olmadık yerlerde bize çelme takabilen, hatta 5 gol atabilen bir rakip. Temkinli olmalıyız. Mustafa hoca işini biliyor.

Emre Sarıtaş dışında hiç bir genci sürmüyorum sahaya.

Bu maç beklediğimizden kolay ve rahat oldu. Maçı erken koparsak da, oyunu koparamadık. 4-0'dan sonra bile ataklarını kesmediler. Ancak sonuç itibarı ile 3 puanı cebimize koyduk.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

ZTK'da bu maçı da kazanırsak, grup çantada keklik olur. Gençlere de şans verebildiğimiz rotasyonu geniş bir kadromuz olduğu için ZTK yı kazanmak istiyoruz yine.

Orhan Gülle uzaktan güzel şutlar çekebiliyor. Bu arada Hendrik Bonmann kaburgasını incittiği için Boffin yeniden kaleyi devraldı.

Kalemizde kim olursa olsun, kolayca gol yiyebiliyoruz. Ancak atmak konusunda, ya biz kötü oynuyoruz, ya rakip çok iyi direniyor. Az kalsın futbol şansının kurbanı oluyorduk. 10 kişi kalan rakibimize karşı üstün oynadık 2-1 kazandık.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Quote Originally Posted by ugur732 View Post
    Bir solukta okudum çok güzel bir kariyer yaşıyorsun. Callum'un uyum sorunu yaşadığını düşünüyorum.
    Teşekkür ederim hocam. Pek ilgi yok kariyerime ama, ben keyif alıyorum.

Bu arada, Avrupa maçlarım niyeyse hep Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarımın arasına geliyor hep. Önce İstanbul takımlarının biriyle oynuyorum, sonra Avrupa, sonra diğer bir İstanbul takımı. Zorluyor takımı.

Nesil
    2014

PSV'yi geçeriz. ZTK'da genç oyunculara şans vermende ayrıca memnun edici. İnşallah orada ısıttıkların ileride ilk 11'e girebilir

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Callumu hangi rolde oynatıyorsun?

Takipteyim şimdiye kadar iyi işler başarmışsın tebrik ederim eğer Bursadaysa hala Enes Ünal'ı parana kıyıp al bence

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Quote Originally Posted by Barak View Post
    PSV'yi geçeriz. ZTK'da genç oyunculara şans vermende ayrıca memnun edici. İnşallah orada ısıttıkların ileride ilk 11'e girebilir
    PSV'yi geçebileceğimizi ben de tahmin ediyorum. Genç oyunculara bol bol şans vermeye çalışıyorum. Şu anda ilk 11'e orta, zayıf Anadolu takımlarına karşı oynatabileceğim 2 adet genç oyuncum var. Şimdiden oynadıkları mevkide sırıtmıyorlar. Takıma bu gidişle şu an için 5 genç monte etmeyi düşünüyorum. Belki 1-2 tane yabancı genç de olabilir.

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Callumu hangi rolde oynatıyorsun?
    Yaratıcı Forvet denedim, olmadı. Sahte forvet deneyeceğim.

Quote Originally Posted by musaduzen View Post
    Takipteyim şimdiye kadar iyi işler başarmışsın tebrik ederim eğer Bursadaysa hala Enes Ünal'ı parana kıyıp al bence
    Daha ilk sezondan Barcelona'ya gitti.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Gruptaki bir diğer maçımız, 2016 yılının son maçı Şanlıurfaspor ile oynayacağız. Gel gelelim, oyuncuların kafası yılbaşı tatilinde.

2 genci ilk 11 2 genci de yedekten başlatıyorum.

Genç Furkan Çelik'in yine gol atması sevindirici. 3-0'ı yakaladığımız maçı 4-4'e vermek hoş değil ancak kabul ediyorum ki oyuncuların kafası maçta değildi.

Bu arada, şu anki yabancılarım 1 milyon euro'dan fazla maaş alıyorlar. Lawal ve Akaminko bilhassa. Bu oyuncuları gelecek ilk teklifte satmayı düşünüyorum. Çünkü hem olmazsa olmaz değiller (Sadece Lawal'in mevkisinde, Okay Yokuşlu, Aytaç Kara, Orhan Gülle var), hem yabancılar. Gelecek ilk teklifte satmayı düşündüğüm için bu adamların maç oynaması lazım. 2. Yarıda bol bol bu adamlara forma vereceğim. Vitrin usulü yani.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Sözleşmemizi de yeniledik, çok iyi oldu çok güzel iyi oldu.

Rakip Samsunspor, kazanırsak liderlik koltuğuna otururuz.

Callum'u sahte forvet deneyelim bakalım. Pek umudum yok ama, hayırlısı olsun diyelim.

Callum Saunders sahadayken hiç bir şey yapamadık. 12 isabetsiz şut ile devreyi kapattık (Evet şut 12, isabetli 0), 2. yarıya başlarken Mirkan ve Enver'i oyuna aldım. Furkan sakattı (2 haftalık), 2. yarının başında Penaltı bulduk. 1-1'i yakaladık. Sonra Enver'in 2 asisti, Mirkan'ın 2 golü ile maçı çevirdik resmen. 3-1 ile liderliğe yerleştik. Ciddi ciddi Callum oyundayken takım ofansif anlamda köreliyor. İçe Kat eden oyuncular ya da Gizli forvetler de işlerini yapamıyor. Garip.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam bu callum sende çok ilginç bir durum sergiliyor. Benim kariyerde yine Es-Es aldı. Şimdi de Fenerin radarına girdi.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Hocam oynamıyor ya, hiç oynamıyor. Alınmazsan, kendi gözlemleyip aldığım futbolcularla devam etmek istiyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Hemşerim gayet iyi gidiyorsun, inanıyorum PSV yi geçeceğiz.

Bu arada kariyerin başından beri bakıyorum Kerem Bulut baya iyi performanns gösteriyor sende, rica etsem şuan ki profilini ve kariyer sayfasını atar mısın ?

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Hemşerim gayet iyi gidiyorsun, inanıyorum PSV yi geçeceğiz.

Bu arada kariyerin başından beri bakıyorum Kerem Bulut baya iyi performanns gösteriyor sende, rica etsem şuan ki profilini ve kariyer sayfasını atar mısın ?
    Eve geçince atayım hocam sabah. Şimdi iş yerindeyim.

Nesil
    2014

Enver'e zihinsel yüklen hocam o çocukta ışık var. Urfa bu kariyerde mi çok başarılıydı karıştırdım mı yoksa

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Urfa bende PTT takımı hocam. Başka bir kariyerdi o.
    Enver bakalım özel ders aldırıyorum şu anda Erman'dan. O bitsin başka bir oyuncudan daha düşünüyorum özel ders aldırmayı.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Aslında sendeki aynı callumun performansını, kerem de bende gösteriyordu. Adam dan zorla kurtulmuştum. Öyle ki alan çıksa maaşını bile vermeye hazırdım. İlginç bir durum oldu. Ama tabikide kendi gözlemlediğin oyuncuyu oynatman daha makuldür.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Aslında sendeki aynı callumun performansını, kerem de bende gösteriyordu. Adam dan zorla kurtulmuştum. Öyle ki alan çıksa maaşını bile vermeye hazırdım. İlginç bir durum oldu. Ama tabikide kendi gözlemlediğin oyuncuyu oynatman daha makuldür.
    Aynen hocam, Kerem de sana yamuk yapmış mesela. Ben Kerem'den öyle güzel bir performans alıyorum ki, şu anda yamulmuyorsam ya 1.2 Milyon Euro ya 2.1 Milyon Euro (Emin değilim işte) değer yaptı.
    Yanlış anlama hocam senin tavsiyenin kötü çıkmasına bir şey demiyorum. İyi de çıkabilirdi. Ancak kendi aldığım oyuncu kötü çıksa suçu kendimde bulurum hani. İyi çıkarsa da "Ben buldum beah" diye gerinirim. Ancak mesela senin önerdiğin oyuncu iyi çıksa bununla övünemem ya da gerinemem mesela

Enver sağlam çıkmış biraz tutoring alıp mentali gelişirse iş yapar dolu dizgin gidiyoruz maşallah

29. Default

Hacı Senin Fatih Ceylan'a Es Es 35.000 Bonservis İstiyor Onu Kabul Ettik. Oyuncuyla da 1 Yıllık 120.000'e Anlaştık Ama Emin Olamadım Sence Değer mi? Profilini Ekledim Bu Arada.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Hacı Senin Fatih Ceylan'a Es Es 35.000 Bonservis İstiyor Onu Kabul Ettik. Oyuncuyla da 1 Yıllık 120.000'e Anlaştık Ama Emin Olamadım Sence Değer mi? Profilini Ekledim Bu Arada.
    Hocam aslında Fatih Ceylan'ı kiralamanı düşünmüştüm ben. Erkut Şentürk seni beğenmeyince aklıma diğer oyuncu o geldi. Ama yıllık 120 bin TL biraz çok gibi. Bu arada aklıma gelmişken, Canberk Aydın'ı ya da Cüneyt Köz'ü kiralamayı deneyebilir misin ki 3. lige?

Sayfa 8 / 15 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri