Hocam stoperlerinin konsantrasyon ve soğukkanlılıkları düşük kalıyor. Onları arttırmanı öneririm. Hocam taktiğin tutmuyor gibi bence köklü bir değişiklik yapmanı öneririm.
Hocam stoperlerinin konsantrasyon ve soğukkanlılıkları düşük kalıyor. Onları arttırmanı öneririm. Hocam taktiğin tutmuyor gibi bence köklü bir değişiklik yapmanı öneririm.
Dostum sen bi duş al 2 rekat şükür namazı falan kılortalama her maç 20 şut çekmişsin 1 gol atmışsın. Takımada söle kiliseye falan götür günah çıkartsınlar bişey yapsınlar
![]()
Tesis zaten taraftara ait basma gibi bir durum yok
Aynen kardeşim sizin gibi insaları gördükçe moralim düzeliyor![]()
Her takıma aynı dizilişle çıkmıyorum kiRakip analizi yapıyorum. Stoperlerde emin ol alabileceklerimizin arasında en iyileri yani herşeyin tam olmasını beklemiyorum ama bu ligde de bu kadar sırtmamamsı gerkeiyor. Anlayamdığım yada tanımlayamadığım başka bir sıkıntı var şuan
Şükür namazımı kılayımŞükür namazı kılmak için başarılı olmak lazım, başarısız olduğumamı şükredeyim
ama işte maçları incelemişsin cidden çok cenabet takım
9.Hafta
10.Hafta
11.Hafta
Hydee 2.forvetimiz yalan oldu.
12.Hafta
13.Hafta
14.Hafta
15.Hafta
16.Hafta
17.Hafta
18.Hafta
Genel Değerlendirme : Son 10 maçta 18 puan çıkardık çok kötü değil ama iyide değil, Dag&Red maçının skoruna inanmak mümkün değil
bu tür maçlara alıştık artık. İlk hedefimiz aramızda 7 puan bulunan play off grubuna kapak atmak sonrasında Şampiyonluk mücadelesinde
yer almak istiyorum. Ligde 18 hafta geride kaldı ama bu bizim lig için toplamda 3/1'e denk geliyor. Daha oynanacak 28 maç var.
Son olarak bu yılda çıkmazsam kulübü bırakmayı düşünüyorum zorlamanında çok anlamı yok açıkçası
Bahtsız bedevi gibiyiz. 1.turda Bolton mu çekilir ya
Hocam tesis kaliten çok düşük ya, yönetimle görüş. Tesisleri yükseltsinler. Yükseltirken de duşakabinler eklesinler.![]()
Hocam zorlarsak Playofflara kalabiliriz.Kolay gelsin.
Hocam takımla kimyan uyuşmamış anlaşılan. Dediğin gibi zorlamanın gereği yok. Kariyeri kapatma istifa edip başka bir takıma geç derim. Sezon sonundaki duruma göre yap.
hocam kariyerin bence cok zevkli, cıkamasanda devam etmeni tavsiye ederim, gercekcilik adına her sene yada 2 senede bir lig atlayamayabilirsin zaten, varsa bir hedefin pes etme, ulasana kadar cabala ve ulas o hedefe derim.
Hocam resimleri göremiyorum ama açıklamaya göre yorum yapacağım.
10 maçta 18 puan bence gayet iyi bir puan. İstifa da bir seçenek ama başaramasan da zorlamalısın bence. Çünkü kariyer başında bir hedef belirlemiştin kendine.
Yine de bu senin kararın
Bence gayet iyi yerdeyiz.Her türlü play-offlara kalırız diye düşünüyorum.Yol uzun bence pes etmeyelim![]()
Para yokki kardeşim görüşüyom ara ara ama çok aç takımız![]()
Zorluyoz valla
Galiba uyuşmadı dediğin gibi sezon sonu durum değerlendirmesi yapıcam ama % 80 burada kalacam gibi burayı adam edecem
Teşekkür ederimYanlız bu yılda çıkmazsak 4. sene olacak
Artık buraya paylaşmaya utanıyorum
19.Hafta
İlk maçımıza yine bir bombayla başladıkBu kadarda olmaz dedirten bir gol
Neyseki hakkımız olanı 90+2'de aldık. 2-0 geriden maçı çevirmek ayrıca sevindirici
20.Hafta
21.Hafta
Helal olsun Genel Müdürüme mağlubiyet sonrası sözleşme öneriyor.
22.Hafta
Yardırarak diken üstünde galibiyet aldık. Geçen haftada yardırmıştık ama kaybetmiştik bu hafta en azından 3 puanı aldık
23.Hafta
24.Hafta
25.Hafta
Deplasman performansımız bir iki tık daha iyi olsa harika işler yapıcaz
26.Hafta
27.Hafta
2019 yılının ilk gününde ve motööörr
28.Hafta
Bu rakiple çok erken turda karşılaştık ama yinede iyi şbir performansla elendik
sen sadece kendin değil pc yi filan da götür duşa komple bir gusül alın D:
hiç istikrar yok 2 yeniyorsak 2 yeniliyoruz çok saçma ya
Topluca bir hamama gidin hocam, kurşun döktürün.Nazar hep bunlar nazar. :d
Bence 2018'in gusulsüzlüğü 2019'ada yanmışız kardeşimBunların dışında oyunumuz gelişme göstermiş sanki boltona bile sahayı dar etmişiz
Az daha gayretle çıkacaksın. Ben Balda 3 yıl kaldım sorun olmaz bir yıl daha takılırsın.![]()
Abi ben akıl hastahanesine yatardım şu skorlarla
Ulenn gittim duş aldım sonuçlar düzeldi heEğer bu yılda ligden çıkamazsam sonraki yıl kariyer başlığım şu olacak Cünüp&united
Sizinde fark ettiğiniz gibi oyunumuzda ciddi bir yükseliş var tam saha pres+kontra oynuyoruz. Oyuncuların maç sonrası canı çıkıyor ama umrumda değil
Biraz sakatlıklar arttı o kadar
Merhaba, öncelikle bir United taraftarı olarak bu kariyerinize çok sevindim, oldukça da başarılı gidiyorsunuz. Evimizdeki maçlarda hep sonuca ulaşmışız ama deplasmanlarda sıkıntı olmuş. Buna çok benzer bir durumu ben de yaşamıştım, çok iyi oynasam da deplasmanda sonuca gidemiyorduk. Daha defansif bir taktikle çıkmaya başlayınca skor olarak iyi sonuçlar gelmeye başladı, bunu size de tavsiye ederim. Başarılar![]()
29.Hafta
30.Hafta
31.Hafta
32.Hafta
33.Hafta
34.Hafta
35.Hafta
36.Hafta
Genel Değerlendirme : Geride kalan 36 haftada en iyi performansı 29 ila 36. hafta arasında yakaladık
bu seride 8 maç 17 puan topladık ama hakkımız olan 22-23 puandı. Yönetimin bize belirlediği kupa hedeflerini
tutturduk.
Ligin son bölümünde bu sakatlık hiç iyi olmadı 1. forvetimiz ligin son bölümünde yok. Bu akşam oyuna başladığımda play off öncesi bir kaleci birde forvet transferimiz olacak
Senin düşündüğünün aynısını bende deplasmana uyguluyordum zaten hiç bir zaman ev ve deplasman taktiğimiz aynı olmadı .Deplasman ya kontra ya daha kontrollü oluyordu. Şimdi strateji değiştirdim. Artık deplasmanlarda evimize oranla daha hücuma yönelik oynuyoruz mesela 29 - 36. haftayı bu şekilde geçirdik. Evimizde ise tam saha pres + kontra ile oynuyoruz, maç sonralında oyuncuların kondisyonlar %50-55'lere düşüyor sakatlıklarda çoğaldı ama hiç umrumda olmuyor köpek gibi oynuyuruzYorum için teşekkürler
![]()
Son maçlarla birlikte artık deplasman sorunu ortadan kalkmış,çok iyi maçlar çıkarmışsın hocam![]()
Üsttekilerde acayip hırslı çıkmış ya.Aslında gayet hoş puan topladık ama yeterli olmamış bir türlü.Son kulvarda sıkıntı yaşamayız umarım :/
Çok ilginç bir kariyer oluyor hocam umarım bu sene üst lige çıkarız
2 puan kalmış playoff ile aramızda, az dişimizi sıkalım.
Bu arada sonuçlar çok dalgalanıyor, sabitlememiz lazım.
Teşekkür ederim artık deplasmanda daha rahat ediyorum
Yaşamadık hatta şanssız puan kayıpları yaşamasak Şampiyonluğa dahi oynardık
Umarım
Maç motoru dalgalandırıyor benlik bişey yok![]()
37.Hafta
38.Hafta
39.Hafta
40.Hafta
41.Hafta
42.Hafta
43.Hafta
44.Hafta
45.Hafta
46.Hafta
Genel Lig Değerlendirmesi : Lige eğer iyi başlayabilseydik. Bugün Şampiyonluğu kutlayan taraf bizdik. Devam eden ligde de çok saçma puanlar kaybettik yinede herşeye rağmen play off'a kaldık bu kez geçen seneden daha şanslı görüyorum kendimizi çünkü bizim ayarımızda veya bizden daha büyük takımlara karşı daha iyi motive oluyoruz.
Play off rakibimiz
Psikolojik üstünlük bizde
Yaklaşık 250-260 maç arası oyun geçmişimiz ( Normalde 5 sezon tamamladık. Totalde 32 kez oyun kayıt edilmiş )