Sayfa 8 / 18 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 530 sonuç

Konu: Football Manager 2016 16.3 Yaması Çıktı

Hybrid View

Kalecileri geliştirdik diye hepsini Neur ayarında yapmazlar umarim.

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Görsel olarak geliştirdiklerini anlatmaya çalışıyor galiba. 3d maç motoruna yönelik bişey.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bakın kaleciler artık kurtarış da yapıyor demek istemişler herhalde. 3d hiç mi geliştirilmez arkadaş! 2015 ile aynı oyun neredeyse.

görselliği boşverdim de yine top sektirip mal gibi bakacaklar diye korkuyorum.

playstore'dan ön sipariş verdim geçen senelerde olduğu gibi, yine kod göndermediler. BETA da Miles Jacobson'ın dediğine göre ön duyuru yapılmadan ansızın çıkacağına göre örneğin gece 1'de çıkarsa ne olacak? Kodların sistem tarafından bize gönderilmesi için önceden SEGA tarafından sağlayıcılara gönderilmesi gerekiyor, öyle mi oluyor? Site yetkililerin bilgisi varsa paylaşabilirler mi? Yoksa da durumu öğrenme şansları var mı acaba?

Quote Originally Posted by tiktik View Post
    playstore'dan ön sipariş verdim geçen senelerde olduğu gibi, yine kod göndermediler. BETA da Miles Jacobson'ın dediğine göre ön duyuru yapılmadan ansızın çıkacağına göre örneğin gece 1'de çıkarsa ne olacak? Kodların sistem tarafından bize gönderilmesi için önceden SEGA tarafından sağlayıcılara gönderilmesi gerekiyor, öyle mi oluyor? Site yetkililerin bilgisi varsa paylaşabilirler mi? Yoksa da durumu öğrenme şansları var mı acaba?
    Beta yayınlandığı zaman kodu PlayStore->Oyunlarım bölümünde bulabilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam mail de gönderiyorlar.

Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
    Beta yayınlandığı zaman kodu PlayStore->Oyunlarım bölümünde bulabilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam mail de gönderiyorlar.
    evet önceki senelerde de Playstore'dan aldım FM'yi; geçen senelerde dediğiniz gibi oluyordu. Ancak Miles Jacobson, katılımcı satıcılardan alınması durumunda kodun anında gönderildiğini söylüyor. Demek istediğim BETA ansızın çıkacağına göre otomatize bir sistem kod dağıtımını başlatamayacak; dolayısıyla Playstore'da düğmeye kim basacak? Süreç nasıl olacak?

Quote Originally Posted by tiktik View Post
    evet önceki senelerde de Playstore'dan aldım FM'yi; geçen senelerde dediğiniz gibi oluyordu. Ancak Miles Jacobson, katılımcı satıcılardan alınması durumunda kodun anında gönderildiğini söylüyor. Demek istediğim BETA ansızın çıkacağına göre otomatize bir sistem kod dağıtımını başlatamayacak; dolayısıyla Playstore'da düğmeye kim basacak? Süreç nasıl olacak?
    PlayStore zaten Steam ile çalıştığından dolayı kodun direk gönderileceğini düşünüyorum. Eğer direk katılımcı satıcıdan almak isteyen Steam'den de alabilir. Fiyat yine 100 liraya geliyor.

Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
    PlayStore zaten Steam ile çalıştığından dolayı kodun direk gönderileceğini düşünüyorum. Eğer direk katılımcı satıcıdan almak isteyen Steam'den de alabilir. Fiyat yine 100 liraya geliyor.
    Steam ile çalışıyorlarsa kodları neden hemen göndermiyorlar bazı diğer SI tarafından yayınlanan firmalar gibi?

Yani demek istediğim kodun BETA günü değil; anında gönderilmesi gerektiğini söylüyor Miles.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Her sene bir değişiklik olmayacağını, bir önceki senenin aynısı olacağını bile bile her yeni oyunda büyük bir heyecanla ilk sipariş verenlerdenim ve ön siparişle alırım. Sonuç, yine bana hüsran, yine bana hasret var... Sadece medyaya 3 tane yeni soru eklemekle olmuyor bu işler. Antrenman konusunda geliştirme yapıldı mı? Özel bir futbolcuyu, önemli bir maç öncesi kenara çekip telkinde bulunma var mı? Potansiyelini bildiğin ama şımarıklığından oynamayan adamları özel birebire görüşmeler ve antrenmanlarla formunu arttırmak mümkün mü? (Örnek Şenol Güneş - adam bu konuda efsane) Transferler gerçeğe yakın oldu mu? Mesela; Barcelona hala saçma transferler yapıyor mu?

Alpertunga öltimu ıssız acun kaltımu....

Dedim ya. Yine bana hüsran, yine bana hasret var... Adamlar hersene makyajlayıp makyajlayıp önümüze sunuyorlar, bizde koyun gibi hersene alıyoruz. (kendi adıma konuşuyorum)

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Beta ne zaman çıkıyor arkadaşlar ? Ben D&R dan kutulu bir şekilde ön sipariş almak istiyorum FM 2014 de öyle yapmıştım .. 15 te ise Steam üzerinden alıp Beta da oynadım .. Ama şimdi 16 yı ön sipariş olarak kutulu almak istiyorum ne zaman çıkıyor tam olarak beta sürüm ?

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Beta ne zaman çıkıyor arkadaşlar ? Ben D&R dan kutulu bir şekilde ön sipariş almak istiyorum FM 2014 de öyle yapmıştım .. 15 te ise Steam üzerinden alıp Beta da oynadım .. Ama şimdi 16 yı ön sipariş olarak kutulu almak istiyorum ne zaman çıkıyor tam olarak beta sürüm ?
    Aman dikkat kardeşim, bu sene kutulu oyun alanlara BETA erişimi yok; bilgin olsun. Twitter'da bayağı tartışma yaşandı; birçok kutulu alan iptal etti siparişini bu sebepten ötürü.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

beta çıkıyor mu bugün? normalde 2 hafta kala çıkarıyorlar genelde..

Quote Originally Posted by serwan View Post
    beta çıkıyor mu bugün? normalde 2 hafta kala çıkarıyorlar genelde..
    geçen sene 1 gün de önceden çıkarmışlardı; yani normalde 30 Ekim gibi gözüküyor, dolayısıyla bu gece yarısı ya da yarın büyük ihtimalle çıkar bence.. Talep oldukça yüksek..

[MENTION=20354]tiktik[/MENTION] güzel ve akıcı bilgilerin için teşekkürler dostum

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Beta çıktı.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

BETA çıktı arkadaşlar; ancak maalesef Playstore henüz kodları yayınlamadı/göndermedi!!

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Hayırlı uğurlu olsun, elim ayağım titriyor.
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Hadi beyler oyuna baslayanlardan yorumlar bekliyoruz

VSP355s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Acele etmeyin. Bana da gelmedi henüz. Zaten parça parça gelmesi daha iyi. Left 4 Dead 2 faciasını gördükten sonra parça parça gönderilmesi Steam'in sağlığı için gerekli.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by Cengo View Post
    Acele etmeyin. Bana da gelmedi henüz. Zaten parça parça gelmesi daha iyi. Left 4 Dead 2 faciasını gördükten sonra parça parça gönderilmesi Steam'in sağlığı için gerekli.
    haklısın kardeşim ancak geçen senelerde hemen gönderiliyordu; umarım bir sorun yoktur..

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

veee beta çıktı yükleniyor son 1 saat...

Playstore bugün yollar mı acaba?

Beyler kodu çabuk gönderen neresi var? Ona göre alıcam da şuan erişenler cevap verebilir mi?

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by CNC123 View Post
    Beyler kodu çabuk gönderen neresi var? Ona göre alıcam da şuan erişenler cevap verebilir mi?
    Steam direk yüklemeye başladım kodla falan uğraşmadan...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by La BruJiTa View Post
    Steam direk yüklemeye başladım kodla falan uğraşmadan...
    Harici satın alımlarda kod girmeden oyun eklenemez. Steam'in yapısına aykırı. Steam üzerinden aldınız ise başka.

Steam harici satın alımlar ile ilgili insanları yanıltmayalım.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by Cengo View Post
    Harici satın alımlarda kod girmeden oyun eklenemez. Steam'in yapısına aykırı. Steam üzerinden aldınız ise başka.

Steam harici satın alımlar ile ilgili insanları yanıltmayalım.
    Ben harici alımdan bahsetmedim ki,arkadaşın sorduğu ''en çabuk neresi gönderdi '' sorusuna cevap verdim. Harici satış yapan bir yer sorduğunu farketmedim yazısında...

Hadi be Playstore.

Enpara olayını bilen anlatabilir mi biraz ??

Nesil
    2006
    Yer
    06

Oyun çıktığına göre yükleyelim değil mi Steamden alan biri olarak evet direk olarak indirmeye başladı ..

Quote Originally Posted by Saul17 View Post
    Enpara olayını bilen anlatabilir mi biraz ??
    En para hesabın var ise eğer bu ay bitmeden 50 lira yolla hesabına. Daha sonra gene bu ay bitmeden yolladğın 50 lirayı steam cüzdanına aktar. Gelecek ayın 5. iş gününde 25 lira en para hesabına geri dönecek. Gelecek ay ( yani 1 kasım 2015 itibari ile ) aynı işlemi tekrar yap gene 25 gelecek. Böylelikle toplamda steam cüzdana 100 lira atmış oluyorsun fakat 50 lirası tekrar en para hesabına geri dönmüş oluyor Ben bu şekilde aldım. Bu ay yatırdığım 50 liranın 25 lirası kasım ayının 5. iş günü hesabıma gönderilecek.Yanlız en para hesabın ile steamde alışveriş yaparken hangi visa yönetimi kullancağını enpara kendi sitesinde belirtmiş steam cüzdana para atarken ona dikkat et yeter. Bu arada şunu da diyeyim steam cüzdanda 100 lira olduktan sonra oyunu hemen alabilirsin . Yani enpraya 25 liranın geri gelmesini beklemeye gerek yok. Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur

Sayfa 8 / 18 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri