Oyunda ki grafik çoğaldıkça soğuyorum arkadaş. Ben bu seriyi yazıları okuyarak hayal ederek sevdim.
BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !
Ne grafik ne başka bir özellik.
Şu oyun az gerçekçilik kazansın. Diğer takımlar da düzgün transfer yapsın. Her lig için geçerli bu. 2-3 seneye oyunun bitmesi gerçekleşmesin. Yıllar geçtikçe sen güçlenirken diğer takımlar zayıflamasın. Seni daha da zorlasınlar.
GS-FB-BJK transfere ihtiyacı varken 4-5 yılı tek transferle geçirmesin.
2-3 yıla Chelsea-UTD-City gibi takımlar ile arandaki fark açılmasın.
Yapay zeka biraz daha geliştirilsin. Adam orta sahayı zayıf bırakmış taktikte. Oradan adamı perişan ediyorsun Mourinho hala taktiksel değişiklik yapmıyor.
Taktiksel olarak oyunun kötü durumda olmasının zaten göstergesi şu. Adam kendi takımında 7 ortalama ile oynuyor. Aynı pozisyonda sen aldığında adam 7.50'lere çıkıyor. Adam eski takımı daha güçlü bir de.
Umut bulut GS'de as oynadığında 7 ortalama bulamıyor. Daha kötü takımımda ortalaması uçuyor. Çünkü yapay zeka çok zayıf.
Bunun performans ile alakası yok çünkü hep aynı şey. Her takımda her oyunda aynı muhabbet.
Umarım 16'da şu lanet olası olaylar halledilmiştir.
tam Aral dan veriyordum siparişi aaa oda ne kredi kartına vade farkı var. Yuh arkadaş bu devirde vade farkı mı kaldı be.Sırf şu olay yüzünden artık Aral'dan dahada oyun almam.Verdim 100 Tl aldık Steam'den...
Hocam voidu da on siparis 85 tl.Gayette guzel sistemi var.Bosuna steam a 100 tl vermeyin derim.
Oyundan yeni ekran görüntüleri
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar.Yaklaşık 3 sezondur oyunu ttnet playstore sistemiyle alıyorum.Şu ana kadar da hıcbır sorun yasamadım.Yanlıs hatırlamıyorsam on sıparıslerde 2013 serisi 60 tl 2014 ve 2015 serısı 80 tl ıdı.Fakat playstore her sene bellı baslı ındırımler yapmıstı.Ornegın gecen sene on sıparıs fıyatı 80 tl olan bır oyunu neredeyse yarı fıyatına 52 tl'ye almıstım.Ama neye göre bu ındırımı yaptığını hatırlamıyorum.Acaba bu senede boyle bır kampanya yapmaları mumkun mu betanın cıkmasına 9 gun kaldı.Ne yapalım fıkrı olan varsa paylasabılır mı ?
https://www.youtube.com/watch?v=xxhXmu4XbXQ
Kaleciler geliştirildi.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Kalecileri geliştirdik diye hepsini Neur ayarında yapmazlar umarim.
Görsel olarak geliştirdiklerini anlatmaya çalışıyor galiba. 3d maç motoruna yönelik bişey.
Bakın kaleciler artık kurtarış da yapıyor demek istemişler herhalde.3d hiç mi geliştirilmez arkadaş! 2015 ile aynı oyun neredeyse.
görselliği boşverdim de yine top sektirip mal gibi bakacaklar diye korkuyorum.
playstore'dan ön sipariş verdim geçen senelerde olduğu gibi, yine kod göndermediler. BETA da Miles Jacobson'ın dediğine göre ön duyuru yapılmadan ansızın çıkacağına göre örneğin gece 1'de çıkarsa ne olacak? Kodların sistem tarafından bize gönderilmesi için önceden SEGA tarafından sağlayıcılara gönderilmesi gerekiyor, öyle mi oluyor? Site yetkililerin bilgisi varsa paylaşabilirler mi? Yoksa da durumu öğrenme şansları var mı acaba?
evet önceki senelerde de Playstore'dan aldım FM'yi; geçen senelerde dediğiniz gibi oluyordu. Ancak Miles Jacobson, katılımcı satıcılardan alınması durumunda kodun anında gönderildiğini söylüyor. Demek istediğim BETA ansızın çıkacağına göre otomatize bir sistem kod dağıtımını başlatamayacak; dolayısıyla Playstore'da düğmeye kim basacak? Süreç nasıl olacak?
Her sene bir değişiklik olmayacağını, bir önceki senenin aynısı olacağını bile bile her yeni oyunda büyük bir heyecanla ilk sipariş verenlerdenim ve ön siparişle alırım. Sonuç, yine bana hüsran, yine bana hasret var... Sadece medyaya 3 tane yeni soru eklemekle olmuyor bu işler. Antrenman konusunda geliştirme yapıldı mı? Özel bir futbolcuyu, önemli bir maç öncesi kenara çekip telkinde bulunma var mı? Potansiyelini bildiğin ama şımarıklığından oynamayan adamları özel birebire görüşmeler ve antrenmanlarla formunu arttırmak mümkün mü? (Örnek Şenol Güneş - adam bu konuda efsane) Transferler gerçeğe yakın oldu mu? Mesela; Barcelona hala saçma transferler yapıyor mu?
Alpertunga öltimu ıssız acun kaltımu....
Dedim ya. Yine bana hüsran, yine bana hasret var... Adamlar hersene makyajlayıp makyajlayıp önümüze sunuyorlar, bizde koyun gibi hersene alıyoruz. (kendi adıma konuşuyorum)
Beta ne zaman çıkıyor arkadaşlar ? Ben D&R dan kutulu bir şekilde ön sipariş almak istiyorum FM 2014 de öyle yapmıştım .. 15 te ise Steam üzerinden alıp Beta da oynadım .. Ama şimdi 16 yı ön sipariş olarak kutulu almak istiyorum ne zaman çıkıyor tam olarak beta sürüm ?
beta çıkıyor mu bugün? normalde 2 hafta kala çıkarıyorlar genelde..
[MENTION=20354]tiktik[/MENTION] güzel ve akıcı bilgilerin için teşekkürler dostum
Beta çıktı.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
BETA çıktı arkadaşlar; ancak maalesef Playstore henüz kodları yayınlamadı/göndermedi!!
Hayırlı uğurlu olsun, elim ayağım titriyor.
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Hadi beyler oyuna baslayanlardan yorumlar bekliyoruz
VSP355s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Acele etmeyin. Bana da gelmedi henüz. Zaten parça parça gelmesi daha iyi. Left 4 Dead 2 faciasını gördükten sonra parça parça gönderilmesi Steam'in sağlığı için gerekli.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı