Sayfa 8 / 18 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 530 sonuç

Konu: Football Manager 2016 16.3 Yaması Çıktı

Quote Originally Posted by UgurcanOrhan View Post
    bi dakka abi şu an betayı oynayabiliyor muyuz? ona göre direk alıcam
    Şuan oynayamıyoruz, arkadaş 15 betayı oynuyordur.

VSP355s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by UgurcanOrhan View Post
    bi dakka abi şu an betayı oynayabiliyor muyuz? ona göre direk alıcam
    2015'ten bahsediyorum.

3. Default

Oyunda ki grafik çoğaldıkça soğuyorum arkadaş. Ben bu seriyi yazıları okuyarak hayal ederek sevdim.
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

4. Default

Ne grafik ne başka bir özellik.
    Şu oyun az gerçekçilik kazansın. Diğer takımlar da düzgün transfer yapsın. Her lig için geçerli bu. 2-3 seneye oyunun bitmesi gerçekleşmesin. Yıllar geçtikçe sen güçlenirken diğer takımlar zayıflamasın. Seni daha da zorlasınlar.
    GS-FB-BJK transfere ihtiyacı varken 4-5 yılı tek transferle geçirmesin.
    2-3 yıla Chelsea-UTD-City gibi takımlar ile arandaki fark açılmasın.
    Yapay zeka biraz daha geliştirilsin. Adam orta sahayı zayıf bırakmış taktikte. Oradan adamı perişan ediyorsun Mourinho hala taktiksel değişiklik yapmıyor.
    Taktiksel olarak oyunun kötü durumda olmasının zaten göstergesi şu. Adam kendi takımında 7 ortalama ile oynuyor. Aynı pozisyonda sen aldığında adam 7.50'lere çıkıyor. Adam eski takımı daha güçlü bir de.
    Umut bulut GS'de as oynadığında 7 ortalama bulamıyor. Daha kötü takımımda ortalaması uçuyor. Çünkü yapay zeka çok zayıf.
    Bunun performans ile alakası yok çünkü hep aynı şey. Her takımda her oyunda aynı muhabbet.
    Umarım 16'da şu lanet olası olaylar halledilmiştir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Oyundan resimler;

SI bu konuda çok geliştirdi kendisini. Daha da yorum yok.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

tam Aral dan veriyordum siparişi aaa oda ne kredi kartına vade farkı var. Yuh arkadaş bu devirde vade farkı mı kaldı be.Sırf şu olay yüzünden artık Aral'dan dahada oyun almam.Verdim 100 Tl aldık Steam'den...

Hocam voidu da on siparis 85 tl.Gayette guzel sistemi var.Bosuna steam a 100 tl vermeyin derim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyundan yeni ekran görüntüleri

Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar.Yaklaşık 3 sezondur oyunu ttnet playstore sistemiyle alıyorum.Şu ana kadar da hıcbır sorun yasamadım.Yanlıs hatırlamıyorsam on sıparıslerde 2013 serisi 60 tl 2014 ve 2015 serısı 80 tl ıdı.Fakat playstore her sene bellı baslı ındırımler yapmıstı.Ornegın gecen sene on sıparıs fıyatı 80 tl olan bır oyunu neredeyse yarı fıyatına 52 tl'ye almıstım.Ama neye göre bu ındırımı yaptığını hatırlamıyorum.Acaba bu senede boyle bır kampanya yapmaları mumkun mu betanın cıkmasına 9 gun kaldı.Ne yapalım fıkrı olan varsa paylasabılır mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Kalecileri geliştirdik diye hepsini Neur ayarında yapmazlar umarim.

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Görsel olarak geliştirdiklerini anlatmaya çalışıyor galiba. 3d maç motoruna yönelik bişey.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bakın kaleciler artık kurtarış da yapıyor demek istemişler herhalde. 3d hiç mi geliştirilmez arkadaş! 2015 ile aynı oyun neredeyse.

görselliği boşverdim de yine top sektirip mal gibi bakacaklar diye korkuyorum.

playstore'dan ön sipariş verdim geçen senelerde olduğu gibi, yine kod göndermediler. BETA da Miles Jacobson'ın dediğine göre ön duyuru yapılmadan ansızın çıkacağına göre örneğin gece 1'de çıkarsa ne olacak? Kodların sistem tarafından bize gönderilmesi için önceden SEGA tarafından sağlayıcılara gönderilmesi gerekiyor, öyle mi oluyor? Site yetkililerin bilgisi varsa paylaşabilirler mi? Yoksa da durumu öğrenme şansları var mı acaba?

Quote Originally Posted by tiktik View Post
    playstore'dan ön sipariş verdim geçen senelerde olduğu gibi, yine kod göndermediler. BETA da Miles Jacobson'ın dediğine göre ön duyuru yapılmadan ansızın çıkacağına göre örneğin gece 1'de çıkarsa ne olacak? Kodların sistem tarafından bize gönderilmesi için önceden SEGA tarafından sağlayıcılara gönderilmesi gerekiyor, öyle mi oluyor? Site yetkililerin bilgisi varsa paylaşabilirler mi? Yoksa da durumu öğrenme şansları var mı acaba?
    Beta yayınlandığı zaman kodu PlayStore->Oyunlarım bölümünde bulabilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam mail de gönderiyorlar.

Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
    Beta yayınlandığı zaman kodu PlayStore->Oyunlarım bölümünde bulabilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam mail de gönderiyorlar.
    evet önceki senelerde de Playstore'dan aldım FM'yi; geçen senelerde dediğiniz gibi oluyordu. Ancak Miles Jacobson, katılımcı satıcılardan alınması durumunda kodun anında gönderildiğini söylüyor. Demek istediğim BETA ansızın çıkacağına göre otomatize bir sistem kod dağıtımını başlatamayacak; dolayısıyla Playstore'da düğmeye kim basacak? Süreç nasıl olacak?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Her sene bir değişiklik olmayacağını, bir önceki senenin aynısı olacağını bile bile her yeni oyunda büyük bir heyecanla ilk sipariş verenlerdenim ve ön siparişle alırım. Sonuç, yine bana hüsran, yine bana hasret var... Sadece medyaya 3 tane yeni soru eklemekle olmuyor bu işler. Antrenman konusunda geliştirme yapıldı mı? Özel bir futbolcuyu, önemli bir maç öncesi kenara çekip telkinde bulunma var mı? Potansiyelini bildiğin ama şımarıklığından oynamayan adamları özel birebire görüşmeler ve antrenmanlarla formunu arttırmak mümkün mü? (Örnek Şenol Güneş - adam bu konuda efsane) Transferler gerçeğe yakın oldu mu? Mesela; Barcelona hala saçma transferler yapıyor mu?

Alpertunga öltimu ıssız acun kaltımu....

Dedim ya. Yine bana hüsran, yine bana hasret var... Adamlar hersene makyajlayıp makyajlayıp önümüze sunuyorlar, bizde koyun gibi hersene alıyoruz. (kendi adıma konuşuyorum)

Quote Originally Posted by tiktik View Post
    evet önceki senelerde de Playstore'dan aldım FM'yi; geçen senelerde dediğiniz gibi oluyordu. Ancak Miles Jacobson, katılımcı satıcılardan alınması durumunda kodun anında gönderildiğini söylüyor. Demek istediğim BETA ansızın çıkacağına göre otomatize bir sistem kod dağıtımını başlatamayacak; dolayısıyla Playstore'da düğmeye kim basacak? Süreç nasıl olacak?
    PlayStore zaten Steam ile çalıştığından dolayı kodun direk gönderileceğini düşünüyorum. Eğer direk katılımcı satıcıdan almak isteyen Steam'den de alabilir. Fiyat yine 100 liraya geliyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Beta ne zaman çıkıyor arkadaşlar ? Ben D&R dan kutulu bir şekilde ön sipariş almak istiyorum FM 2014 de öyle yapmıştım .. 15 te ise Steam üzerinden alıp Beta da oynadım .. Ama şimdi 16 yı ön sipariş olarak kutulu almak istiyorum ne zaman çıkıyor tam olarak beta sürüm ?

Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
    PlayStore zaten Steam ile çalıştığından dolayı kodun direk gönderileceğini düşünüyorum. Eğer direk katılımcı satıcıdan almak isteyen Steam'den de alabilir. Fiyat yine 100 liraya geliyor.
    Steam ile çalışıyorlarsa kodları neden hemen göndermiyorlar bazı diğer SI tarafından yayınlanan firmalar gibi?

Yani demek istediğim kodun BETA günü değil; anında gönderilmesi gerektiğini söylüyor Miles.

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Beta ne zaman çıkıyor arkadaşlar ? Ben D&R dan kutulu bir şekilde ön sipariş almak istiyorum FM 2014 de öyle yapmıştım .. 15 te ise Steam üzerinden alıp Beta da oynadım .. Ama şimdi 16 yı ön sipariş olarak kutulu almak istiyorum ne zaman çıkıyor tam olarak beta sürüm ?
    Aman dikkat kardeşim, bu sene kutulu oyun alanlara BETA erişimi yok; bilgin olsun. Twitter'da bayağı tartışma yaşandı; birçok kutulu alan iptal etti siparişini bu sebepten ötürü.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

beta çıkıyor mu bugün? normalde 2 hafta kala çıkarıyorlar genelde..

Quote Originally Posted by serwan View Post
    beta çıkıyor mu bugün? normalde 2 hafta kala çıkarıyorlar genelde..
    geçen sene 1 gün de önceden çıkarmışlardı; yani normalde 30 Ekim gibi gözüküyor, dolayısıyla bu gece yarısı ya da yarın büyük ihtimalle çıkar bence.. Talep oldukça yüksek..

[MENTION=20354]tiktik[/MENTION] güzel ve akıcı bilgilerin için teşekkürler dostum

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Beta çıktı.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

BETA çıktı arkadaşlar; ancak maalesef Playstore henüz kodları yayınlamadı/göndermedi!!

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Hayırlı uğurlu olsun, elim ayağım titriyor.
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Hadi beyler oyuna baslayanlardan yorumlar bekliyoruz

VSP355s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Acele etmeyin. Bana da gelmedi henüz. Zaten parça parça gelmesi daha iyi. Left 4 Dead 2 faciasını gördükten sonra parça parça gönderilmesi Steam'in sağlığı için gerekli.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Sayfa 8 / 18 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri