Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon
211 ile 240 arası toplam 270 sonuç

Konu: Taktik İstekleri

eyvallah mista
    ama bence dyer'i satma-ona ihtiyacın kesin olur
    s.carr'ada gıcıklığın olmasın sen takımı düşün s... et gıcıklığı
    bak tigana bile ali tandoğana gıcıklığın bıraktı(daha sezonun ilk maçında kırmızı kart görüp haftalarca oynayamamıştı) oynatıo adamı çünkü ihtiyacı war
    yazdığım dier oyuncuları yerlerinde oynatırsan çelsi senin elini öper

arkadaslar en asagi 4-5 defa basladim fenerbahceyle ama bir turlu istedigim verimi alamadim taktiklerden.bana fb ile basariyi yakaladiginiz taktikleri yazarsaniz sevinirim.bu zamana kadar ya 2. oldum ya da 3. ama kurdugum takim rahat rahat sampiyon olurdu.ne olur su taktigi yazin da ben de agzimin tadiyla oynayayim.

stoperlerim cok cok iyi.forvette kezman-vitti ikilisi var.zaten fenerin orta sahasi super devre arasi da marcelo yu getirip bir yabanciyi yolliyacam.bunlari goz onunde tutup yazarsaniz sevinirm

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

toutatis in taktigini dene derim

arkada$Lar ben sirasiyLa

1)van den borre
    2)jose sosa
    3)sivok' u aLdim...

cok deqisken bi grafik ciziorum...

Takimin koLay aLisac**i ve goL atabiLeceqim bu taktik istiyorum...

arkadaslar manisada ilk senem 5 te 5 yaptim ama fazla gol atamiyom bide devre arasinda kimi alayim

fevzi
    johanna gokhan z umit b haka

nizamettin selcuk i adu sezer

m erding j sosa

Nesil
    2006
    Yer
    Türkmenistan

Mokoena'yı al. Ucuz ve kalıteli hızlı

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Default Liverpool Taktik lazim Lutfen acil yardim

arkadaslar liverpool la oynuyorum daha ligde galibiyetim yok her taktigi denedim kadrom assagida resimde lutfen yardim edin

[IMG][/IMG]

PS : craig bellamy ve harry kewell 4 er ay sakatlar

8. Default

benm oyun taktigin de kalede rüştü defansta önder mehmet sedef gökhan zan edu orta sahada tümer apiiah aurelio amc de alex ilerde kezman tuncay var ve 15 öaç yaptım lig de 3 gol yedim 27 gol attım

Ben liverpolla ilk sezonda şampiyon oldum ve şampiyonlar ligini aldım taktiğim 4-4-2 klasik . Forvette Crouch u target man yap ve mutlaka oynat ilk sezon yanında belammy iyi baya gol atıyorlar. Sağ bekte carrager çok iyi stoper agger ve hypya sol bek riise, orta göbek sissokko ve xabi sağ kanat gerard( uzun şutu açmayı unutma) sol kanat şilili genç (ismini unuttum). forvettede crouch ve bellamy. Kornerlerde Hpyya'yı challenge Goolkeaper yap, Crouch uda ön direğe yolla en az 15 gol buradan bulursun. kolay gelsin. bU taktikle özellikle çok az gol yiyorsun.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Fowleri listeye koymuşsun bence satma kuyttan kat kat daha iyi yedek kalmayıda problem yapmıyor ne zaman görev versen gol atar ingilterede çok maç oynanıyor kadronu daha geniş tutmalısın.

10. Default

arkadaslar banada taktik lazim
    gk=mondragon
    rb=mehmet topuz
    lb=guardado
    cb=song
    cb=alpay
    mr-arda turan
    ml-hasan sas (degisiyo)
    mc-mehmet topal(okan\ayhan)
    mc-ilic sasa
    st-necati
    st-sukur(karan)
    arkadaslar ligde de champions ligde de kotuyum
    taktiklerinizi bekliorm cok taktik denedim basarli olmadi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://rapidshare.com/files/20477167...2008_.tac.html

benim kullandıgım taktik ise yarayabilir forvetin sol tarafına hakan sukuru koy ve target man ayarla dier tarafada umit karan i koy
    ayrıca orta sahanın sol taraftaki mc yi defansif agırlıklı bi oyuncu koy
    klasik 4-4-2 dizilisi

gk=mondragon
    rb=mehmet topuz
    lb=guardado
    cb=song
    cb=alpay
    mr-arda turan
    ml-hasan sas
    mc-okan
    mc-ilic sasa
    st-karan
    st-sukur

umarım işine yarar

arkadaslar ben karabuksporu calistiriyorum 3. senemde lig b den lig a ya cikardim su an 14 macta 6 beraberlik 8 maglubiyetle sonuncuyum artik ne yapsam yaramiyor cezalar yagdiriyorum takima olmadi macta firca cekiyorum adamlar hep berabere kaliyo veya son dakkada yiyiyor sinirlenip son dakkada tum oyunculari ileri aliyorum bu seferde mac 2 sifirken 7 sifiroluyor ben daha ne yapayim bu takima medya durumum ligde 13 olur gozukuyor bi yarim lutfen

4-2-3-1 taktigi uygula kontra atagi isaretle her mac ya berabere ya galibiyet

tesekkurler

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Arkadaşlar Sparta Prag için bir taktik önerebilecek varmı????

7.0.2 için.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

16. Default

arkadaslar benim takımım valencia sizden kadrom hakkında goruslerinizi ve taktik onerilerinizi bekliyorum

Defansım
    DL:Asier Del Horno
    DR:Curro Torres(Miguel)
    DC:Ayala
    DC:D Van Buyten

Ortasaham:
    MR:Jo**uin
    ML:Vicente
    MC:D Albelda
    MC:R Baraja

Ve Takımın En guzel kısmı Forvetim:
    FC:Fernando Torres(Cesar Delgado)
    FC:David Villa(Nikola Zigic)
    Bide bi dahaki sezon gelecek olan Roberto Soldado var.Oda forvet oynuyo.

Bence takımın en guzel kısmı forvet bi de sizin dusuncelerinizi bekliyorum ve sizce bu takıma hangi taktik gider yardımcı olursanız sevinirim...Tsklr...

Deplasman maclarinda sorun yasiyorum saldirsamda savunmasam da normal da oynasam fazla bisi fark etmiyor.. Gerci futbul bu her maci almak sacma olurda Real Madrid 29. haftada 21 puan onde.. Son 9. senedir sampiyon oluyorlar ara ve CL ve ispanya kupasina da ambargo koydular

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by ufukcan37 View Post
    arkadaslar benim takımım valencia sizden kadrom hakkında goruslerinizi ve taktik onerilerinizi bekliyorum

Defansım
    DL:Asier Del Horno
    DR:Curro Torres(Miguel)
    DC:Ayala
    DC:D Van Buyten

Ortasaham:
    MR:Jo****uin
    ML:Vicente
    MC:D Albelda
    MC:R Baraja

Ve Takımın En guzel kısmı Forvetim:
    FC:Fernando Torres(Cesar Delgado)
    FC:David Villa(Nikola Zigic)
    Bide bi dahaki sezon gelecek olan Roberto Soldado var.Oda forvet oynuyo.

Bence takımın en guzel kısmı forvet bi de sizin dusuncelerinizi bekliyorum ve sizce bu takıma hangi taktik gider yardımcı olursanız sevinirim...Tsklr...

Valla kadron fena deil zaten Valencia kadrosu güzel.Bana göre tek eksiğin AMC.Albelde'yı galiba DMC oynatıyorsun o yüzden AMC'ye daha etkili birisi olabilir die düşünüyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

19. Default

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post

Valla kadron fena deil zaten Valencia kadrosu güzel.Bana göre tek eksiğin AMC.Albelde'yı galiba DMC oynatıyorsun o yüzden AMC'ye daha etkili birisi olabilir die düşünüyorum.
    sagol sizce oraya kimi alabilirim ben oraya hızlı birilerini arıyorum mesela Werder Bremen deki Diego yu dusundum ama takım vermedi sizce kimi alabilirim ve hangi taktigi onerirsiniz...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

sagol sizce oraya kimi alabilirim ben oraya hızlı birilerini arıyorum mesela Werder Bremen deki Diego yu dusundum ama takım vermedi sizce kimi alabilirim ve hangi taktigi onerirsiniz...

Valla o mevkiide çok oyuncu var dünya üzerinde.Ama ben san orası için Lincoln'ü öneririm.

Valla taktik olarak klasik 4-1-2-1-2

GK.
    DR-DC-DC-DL
    DMC
    MR-ML
    AMC
    FC-FC

21. Default

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post

Valla o mevkiide çok oyuncu var dünya üzerinde.Ama ben san orası için Lincoln'ü öneririm.

Valla taktik olarak klasik 4-1-2-1-2

GK.
    DR-DC-DC-DL
    DMC
    MR-ML
    AMC
    FC-FC
    sagol bi bakiim nasıl oluyo ilgilendiginiz icin tsklr

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

sagol bi bakiim nasıl oluyo ilgilendiginiz icin tsklr
    Ne demek her zaman yardımcı oluruz...

Ama hemen 1-2 maçta kötü sonuç alıpda cayma 9-10 maç oyna bakalım takımda bir değişiklik görüyomusun.Eğer göremessen farklı taktik dene...

Default slm bu benim barca sica hangi taktik daha iyi olur___???

valdes

puyol,kompany,marquez,marcelo,pablo,borre,belletı, zambrotta

ronaldınho,alex de souza,appıah,xavı,deco,van del vaart,messı,ınıesta,

torres,etoo,fred

sızce ne olur

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

------------------Valdes----------------
    ----puyol------marquez-----zambrotta
    -----------xavi---------iniesta----------
    messi----van der vaart------ronaldinho
    ----------torres-----------etoo----------

Bence dostum bu olabilir

Default 4-4-1-1

selam arkadaşlar 4 4 1 1 taktiğini benimsiyorum oyuncularım da bu taktiğe uygun
    burdan da öğrendiğim gibi ortada ki 2 mc nin biri defansif biri ofansif
    peki oyuncu ve takım komutlarınu nasıl wermemi önerirsiniz eğer her mevki için öneride bulunursanız çok sevinirim mesela ortadaki iki mc yi iki dc yi ve özellikle de takım komutlarını nasıl yapmalıyım sizce
    bu arada ben antrenmana hiç dokunmuyorum öle ilk açıldığı gibi oynuyorum bu kötü mü

26. Default

ArkadaŞlar Benİm Bİ Sikintim Var Ben Şu Fm Çikti Çikali Bİ TÜrlÜ Adam Gİbİ ŞÖylee Tacklng (top Kapma) Ortalamami YÜkseltemİyorum Hemen Hemen Her Şeyİ Denedİm LÜtfen Bana Yardim Edİn TeŞekkÜr Ederİm
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    slm arkadaşlar ya kusura bakmayın bundan öncekini yanlış yazdım bilmeyerek oldu lütfen bana yardım edin şu fm çıktı çıkalı tackling (top kapma) ortalamamımı yükseltemiyorum bunu sağlayabbilecek bi taktik ya da bi vbilgi verirseniz çok sevinirim teşekkür ederim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    orada ki msj için özür dilerim yanlışlıkla oldu dalgınlığıma geldi

mondragon(v.babacan)
    ugur ucar marcus vinicuis(kursat) yasin cakmak(kursat) ferhat
    arda t.(aydin)oguz s.(recoba) ibrahim a.(recoba) carrusca(alex)
    vinicuis(millan) gokhan unal(cem sultan)-(necati)
    digerleri okan koc pancu volkan bekci huseyin cimsir orhan ak cihan hasan kabze jefferson aykut halim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    slm arkadaşlar ya kusura bakmayın bundan öncekini yanlış yazdım bilmeyerek oldu lütfen bana yardım edin şu fm çıktı çıkalı tackling (top kapma) ortalamamımı yükseltemiyorum bunu sağlayabbilecek bi taktik ya da bi vbilgi verirseniz çok sevinirim teşekkür ederim

bak kardesim taktik bolumunden takim taktigine gir ordan tackling(top kapma)secenegini yukselt

Default Super Capraz Taktik

kontra atak onamak için 4-4-2 taktiğini kullanıyorum ama goller normal oluyor.

s.a beyler ben fm ye yeni basladim Liverpool u aldim
    Kadrom da sole simdiden tesekkurler

Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon

Mesaj Yetkileri