Arkadaslar bize yardimci olacak kimse yokmu yaw
Arkadaslar bize yardimci olacak kimse yokmu yaw
Neyse bizde ingilizce oynariz bu oyunu demi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Arkadaşlar bu yamayı çalıştırmak için
Football Manager 2007 v7.0.1 eklentisinin olması gerekiyor mu bende yok..
Ve olmadığı için oyunun mesajları neredeyse ingilizce hepsi biri buraya bi göz atabilir mi ???
Bu resim yok bende hatta v1'i yüklediğimde 7.2.1 değilde 7.0 olarak gözüküyor resim şu:
http://img100.imageshack.us/my.php?i...fm20072ea6.jpg
Ve bu bölümü nereden açıyoruz birisi söyleyebilecek mi lütfen???
ya sırf şu kilitlenme olayı yüzünden kaldırdım Türkçe çalışmayı. emeklerine sağlık arkadaşları çok güzel olmuş ama bir de fare ve klavyem kilitlenmese. bunun en kötü yanı açılıştaki resimlerden 3 adet görürü sol tık yapardım ana menü gelirdi. (hızlı açılış yaması bu sene işe yaramadı da) ama fare kilitlenince o resimleri bekliyorum. gıcık bir şey. bazende "lütfen bekleyiniz" yazısı takılıp kalıyor.
bu beta sürüm zaten. fazla eleştiri yapmak yersiz. en sonunda çıkan hatalar düzeltilip tam sürüm çıkacak.
herkeze teşekkürler
Beyler abiler ağaç olduk birisi baksın lüten millet türkçe oynuyor ben ingilizce!!!.....![]()
![]()
![]()
ya bndede oyun acılıo ama load ederken oyun bı anda windowsa dusup kayıtlı oyun yuklenemedı dıe bı hata verıo eger yardımcı olabılırsenız sevınırım sımdıden tesekkurler
Sorununun Türkçe Fm ile alakası yok.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Türkçe FM yi win98 de çalıştırmanın bir yolu yok mu ?
Sonraki versiyonlarda 'belki' çözülebilir.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
süper olmuş arkadaşlar emegi geçen herkesin ellerine sağlık
arkadaşlkar o kitlenicek öyle yaklaşık 20 sn içinde düzeliyor
İlkbaşta Turksportal ailesinden kimlerin bu çalışmada emeği geçmişse resimlerden anladığım kadarıyla mükkemel boyutta bir çalışma olmuş gerçekten teşekkürler,yalnız benim bilgisayarım Windows 2000 ve XP donanımlarına sahip değil Windows 98 donanımında bu nedenle bu Türkçe Beta bende çalışmaıyor bu sroun nasıl giderilebilir...?
mustang´isimli üyeden Alıntı
Turkce fm 2006
run time error 429
Activex component cant create object
Bende bu sorun cikti arkadaslar bu ne sorunu
sabhatan beri deniyorum olmuyor
Pardon bu soruya
türkçe fm2006 yla bu oyunu açtıysan önceden bu hata oluşmuştur
run time 429 ara google da ve pc ye yükle
Yukledim yinede bir faydasini gormedim ne yapacam allahim yaw
RUN-TİME ERROR ÇÖZÜMÜ
vbrun60sp6.exe dosyasını indirip kurun ardından Windows Scripting 5.6 update dosyasını da indirin. "Restart atılsın mı?" sorusuna evet diyerek restart atın. ARTIK FM 2007 yi Türkçe olarak oynayabileceksiniz
pardon bişiyi eklemeyi unuttum Windows Scripting 5.6 update dosyası Windows 2000/XP içindir.
Sisteminizdeki yardımci DLL,OCX vb. dosyalar güncel değil ise, ve ayrıca bazı ActiveX denetimlerin sisteminizde kayıtlı değilse runtime hataları alırsınız....
Runtime Hatası alan arkadaşlar buradaki linkten indirdikleri yamayı bilgisayarlarına kursunlar.
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
<a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive – l – <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>
__________________________________________________ _______________
ben indirdim calistirdim ama array hatasi verio bunun cozumu yokmu ya...
Açamıyorm Abi Fm Dosyası bulunamadı diyo
Sizin dediğiniz gibi yaptm olmadı yerını fln belırttım D:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007 Yazdm ayarlara Bilgileri kaydet dedm gene bulunamadı...
arkadaşlar önce bu yamada emeği geçen tüm dostlara sonsuz teşekkürler...
Ancak ben yamayı indirdim ve programı sorunsuz çalıştırıyorum. ama oyuna girdiğim esnada halen ekrandaki yazılar ingilizce... oyunun içerisindeki ayarlar menüsünden dili türkçede yapsan dili değişmiyor... bu konuda yardım ederseniz sevinirim...
Bu açıklanmıştı sanırsam.
Ayarlara girip en aşağıdaki tamponlanmış verileri temizle seçeneğini aktif hale getirin. Sonra kaydedip programı kapayın ve yeniden başlayın.
arkadaslar su uygulama dosyası bulunmadı sorununu bende ilk basından berı yasıyodum ancak dun bısey yaptım calıstı oyunun kısayolu football menager.exe genelde ben onu fm.exe yaptım gayet guzel calıstı zaten
yazıyodu oyunun kısayolu fm.exe olması gerekır dıye ben ona dıkkat etmemıstım
acaba benım gıbı aranızda dıkkatlı olmayan arkadaslar var mı varsa ona bı dıkkat etsınler
bu arada yamayı hazırlayan herkesın ellerıne kollarına saglık cok yorucu gunler sonucu gercekten guzel bısey cıkartmıssınız ortaya hemde eksık olmasına ragmen
Arkadaslar ben turkce yamayi kurdum her sey turkce ama mac anlatimi ingce acaba bu sorunu nasil cozebilirim