Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678
211 ile 221 arası toplam 221 sonuç

Konu: TSL 22.Hafta Trabzon - Beşiktaş

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by BianCoNeRo View Post
    Trabzonspor iyi oynamadı sadece Baki maçı katletti o kadar...Yıldırım başkanın takıma 2 tane defans alması şart oldu.
    sen maci izledenmi, Trabzonspor 7-8 gol pozisyonu vardi, nasil iyi oynamadik

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Hocam Mac Gidiyor Müdahale Et

Üçüncü Trabzonspor golünden sonra saha kenarına koşan İbrahim Üzülmez, yardımcı antrenör Tayfur Havutçu’ya isyan etti: “Hoca bir değişiklik yapsın, maç gidiyor''

Hedef adam oldu

Trabzonspor maçının kaybedilmesinden sonra hedef adam haline gelen Tigana, tüm Beşiktaşlılar’ın tepkisini çekti. Rakibi Ziya Doğan’ın aksine oyuna müdahalede beklenen hamleleri yapamayan Fransız hoca, kendi futbolcularını dahi zaman zaman çileden çıkarttı.

Bordo-Mavili takım üçüncü golü bulduktan sonra Kaptan İbrahim Üzülmez soluğu yedek kulübesinde aldı. Yardımcı antrenör Tayfur Havutçu’ya yönelen kaptan, “Hocaya söyleyin, artık bir değişiklik yapsın. Maç elden gidiyor'' diyerek tepkisini dile getirdi.

‘Ersen bizi bozdu’

Karşılaşma bitiminde de bir açıklama yapan Kaptan Üzülmez, “Çizgi savunma yapmamız bize pahalıya patladı. İlk yarıda da durumun farkındaydım. Arkamıza atılan toplar tehlikeli oluyordu. Göz göre göre maçı kaybettik'' dedi.

90 dakika bitiminde düzenlediği basın toplantısında kendisini savunan Jean Tigana, “İşimizin gereği, kaybedince hoca suçlu olur. Bunu biliyorum. Çok üzgünüm. İlk yarı çok iyi bir oyun sergilemiştik. Ancak Ersen’in oyuna girmesi bizi olumsuz etkiledi'' ifadesini kullandı.

Fanatik
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

tebrikler trabzonspor.2-0 dan 3-2 ye getirmek büyük basari.Bu sonucla besiktas ile aramizdaki puan farki 2ye cikti.Haftaya besiktasi yenersek 2.lik garanti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzon Bjk'yİ Hak Ederek Yendİ
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Bu arada Beşiktaş kulübesinin kırılmasının nedeni Burak Yılmaz'ın el kol hareketleri yapmasıdır.

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post

Üçüncü Trabzonspor golünden sonra saha kenarına koşan İbrahim Üzülmez, yardımcı antrenör Tayfur Havutçu’ya isyan etti: “Hoca bir değişiklik yapsın, maç gidiyor''

Hedef adam oldu

Trabzonspor maçının kaybedilmesinden sonra hedef adam haline gelen Tigana, tüm Beşiktaşlılar’ın tepkisini çekti. Rakibi Ziya Doğan’ın aksine oyuna müdahalede beklenen hamleleri yapamayan Fransız hoca, kendi futbolcularını dahi zaman zaman çileden çıkarttı.

Bordo-Mavili takım üçüncü golü bulduktan sonra Kaptan İbrahim Üzülmez soluğu yedek kulübesinde aldı. Yardımcı antrenör Tayfur Havutçu’ya yönelen kaptan, “Hocaya söyleyin, artık bir değişiklik yapsın. Maç elden gidiyor'' diyerek tepkisini dile getirdi.

‘Ersen bizi bozdu’

Karşılaşma bitiminde de bir açıklama yapan Kaptan Üzülmez, “Çizgi savunma yapmamız bize pahalıya patladı. İlk yarıda da durumun farkındaydım. Arkamıza atılan toplar tehlikeli oluyordu. Göz göre göre maçı kaybettik'' dedi.

90 dakika bitiminde düzenlediği basın toplantısında kendisini savunan Jean Tigana, “İşimizin gereği, kaybedince hoca suçlu olur. Bunu biliyorum. Çok üzgünüm. İlk yarı çok iyi bir oyun sergilemiştik. Ancak Ersen’in oyuna girmesi bizi olumsuz etkiledi'' ifadesini kullandı.

Fanatik
    ibik sana katılıyorum macı izlemediysen programları izle bari.ilk yarının 20dk bizimdi atağa çıktılar gol attılar zaten 2.yarının sonlarında biraz geldi maç yine bizimdi.

ibrahim üzülmezin bu sözü dk kaçtaydı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by y_layta View Post
    ibik sana katılıyorum macı izlemediysen programları izle bari.ilk yarının 20dk bizimdi atağa çıktılar gol attılar zaten 2.yarının sonlarında biraz geldi maç yine bizimdi.

ibrahim üzülmezin bu sözü dk kaçtaydı
    3 golden sonra.

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    ben zaten maçtayıdm.trabzon maçı almadı tigana hediye etti size.ilk yarı 2-0 bitiyo kürdanlı beyefendi sanki sinemada film izliyor koysana nobre nin yerine burak ı,defans ı sağlamlartırsana.Demek istediğim şu ki trabzon maçı yendi diye havalara girmesin 2.yarıda sahaya çıkan bjk değildi !!!

Bianconero'ya katılıyorum.Beşiktaş'ı yenmek çok kolay.O kadar açık alanı kime verseniz yener.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

BJk sezon basindan beri boyle ama. Ve suan siralamadaki yerine bak. Trabzon Bjk ye futbol oynatmadi, iyi de futbol oynadik ve sonucunda kazandik

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

tigananin bahanesine bakin
    ersen bozmus. Ersen tek basina sahaya cikip oynayabilirmiydi bahaneye bak ya

Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678

Mesaj Yetkileri