Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678
211 ile 222 arası toplam 222 sonuç

Konu: Türkçe'nin Oyunda Olmamasının Nedeni?

Nesil
    2008
    Yer
    fm

konu oyun olduğu için vergi indirme vs ile pek ilgilenileceğini sanmıyorum çünkü bu bir lüks harcama. yani kimse oyun almazsa zor duruma düşmez. temel ihtiyaç malzemesi değil sonuçta.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ewet oda doru ama bisler yapilip bu fiyatlar asa cekilmeli yoksa bu sekil devam eder herkes korsana kayar.sonrada kimse cikmasin korsana karsiyiz die kimse takmaz

Nesil
    2008
    Yer
    fm

bu vergi işini şöyle düşünün. oynadığımız strateji oyunlarında bile lüks gördüğümüz harcamalara koyarız vergiyi. gözden kaçan nokta şu ki oyunların hedef kitlesi genelde 10-25 yaş arası ve bu yaş kitlesinin de büyük çoğunluğu öğrenci ve kendi geliri yok.
    Last edited by Coupet : 21.Nisan.2008 at 20:12

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ewet 10 ile 25 yas arasi kisilerde para olmaz fazla baskada alan olmaz oyun

Nesil
    2006
    Yer
    Varşova

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Bence bunun çözümü firmada bitiyor,

Sen bi Türkçe yap, sonra orjinal satışlara 2 sene bak, biz elimizden geleni zaten yaparız bunun için..

Memnun kalmadıysan satışlardan Türkçe'yi oyundan çıkartırsın...

Sonuçta orjinale talep olmasını istiyorsan talebi artıracak ürünü piyasaya sunmalısın. Sonra talep yok satış yok diye ağlamanın bir anlamı yok. Müşteri memnuniyeti en başta gelir.
    Tamamen katılıyorum. Ticaret yapıyorsan bu dediklerini yapmalılar. Ayrıca Türkiyede ne bir yatırım ne bir reklam veya benzeri hiçbirşey de olmuyor. Birazda Türk insanının alım gücüne dikkat ederlerse sorun kalmaz diye düşünüyorum.

Championship manager gümbür gümbü geliyor

Championship Manager 2010™ Eylül' de GELİYOR!!!

Beautiful Game Studios' un yapımcısı olduğu Championship Manager serisinin devam oyunu niteliğinde olan Championship Manager 2010' un bu yılın Eylül ayında çıkacağını açıklamaktan gurur duyuyoruz! Daha önce görmediğiniz bir futbol menajerlik oyununa hazırlanın!

CM Season Live™

Oyunun geliştirilme süresi çok uzun sürdü ki bu da bize oyuna yepyeni özellikler eklemek için eşsiz bir şans sundu. CM Season Live™ özelliği ile birlikte her ay kadrolar güncellenecek. Çılgınca değil mi? Oyununuz güncelliğini bir an bile kaybetmeyecek! Bütün skorlar, kupa sıralamaları, transferler, istatistikler, sakatlıklar, oyuncu puanları vs. her şeyi Avrupa' nın 10 ülke için güncelleme şansı elinizde olacak. Böylece 49 lig ve organizasyonlar güncellenecek. CM Season Live™, 15 Ekim 2009' dan itibaren geçerli olacak ve 6 ay boyunca kullanılabilir olacak. CM 2010 İngilizce, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Lehçe ve TÜRKÇE(!) dilleri ile oynanabilecek. 2009/2010 sezonundan başlayacak oyun, resmi bir editöre de sahip olacak.

SIGAMES daha ne kadar burnu havada gezebilecek acaba.

Türkçe olmasi iyi artik onu oynarız Fmde hiç kusura bakmasın

yani herkes Türk kullanıcıları suçluyor ama şöyle birşey var Norveç'in nüfusu ile Türkiye'yi kıyaslarsak arada uçurumlar var Norveç'te 1 kişi fm oynuyorsa Türkiye'de 60 kişi oynuyor ( oran olarak ). yani Norveçte 1 kişinin orjinal fm alma olasılığı varsa Türkiye'de 20 kişinin orjinal cd alma olasılığı vardır. Bence olayın korsanla filan ilgisi yok. Türkçe olsa oyun Türkiye'de satış rekorları kırarlar. Ama kimse kusura bakmasın oyun tamamen hatalardan oluşuyor. Türkçe yamalarla v.s. uğraşıyoruz. Biton cebelleşiyoruz.. ve bizden 80 TL ödeyip orjinal cd almamızı bekliyorlar. Valla daha önemli şeyler var 80 TL verilecek

CM Türkçe oluyorsa ki bu mükemmel bir haber. Ben bol sorunlu bol buglu hatalı ve Türkçe olmayan ve de bana göre pahalı olan FM'den vazgeçeceğim.

amerikada oyun 39.00 $ (55 tl)
    ingilterede oyun 25.99 pound (58 tl)
    avrupada oyun 29.99 euro (60 tl)
    türkiyede oyun: 80 tl

işte farkalr...

Nesil
    2006

Turkiyenin Vergi sisteminden pek haberdar degiller sanirim, en azindan 60 civarina cekecek bir fiyat koymalari gerekir.

hayır hayır lütfen bu kadar saf olmayalım kendimizi kandırmayalım bu oyun asla türkçe olmaz CM ile FM bir değilmiydi neden CM Türkçe çıktıda bu çıkmıyor tamamen para tuzağı bakın geçen seriyi orjinal aldım ülkede kaç milyon insan var bunun sadece 20.000 insanı bu oyunu oynayan genç kesim desek yinede verdikleri kotayı aşarlar ben inanmıyrum sega ve ea sports firmalarına aslında boykotu bile hakkediyorlar bence

Nesil
    2006
    Yer
    London

Quote Originally Posted by lufy33 View Post
    hayır hayır lütfen bu kadar saf olmayalım kendimizi kandırmayalım bu oyun asla türkçe olmaz CM ile FM bir değilmiydi neden CM Türkçe çıktıda bu çıkmıyor tamamen para tuzağı bakın geçen seriyi orjinal aldım ülkede kaç milyon insan var bunun sadece 20.000 insanı bu oyunu oynayan genç kesim desek yinede verdikleri kotayı aşarlar ben inanmıyrum sega ve ea sports firmalarına aslında boykotu bile hakkediyorlar bence
    Konuyu uplamak gibi olacak ama duygulandım eski konuları görünce yahu Ayrıca şu mesajdan 1 sene sonra SIGames'in oyuna TR yama eklemeside komik olmuş

Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678

Mesaj Yetkileri