Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon
211 ile 240 arası toplam 283 sonuç

Konu: 2 Çaylak İspanya'da [Ortak kariyer]

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

tebrikler...
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Default benim eksiğim ne??? çok takımla oynadım fakat bu kadar istikrarsızını görmedim

Fiyasko az sonra!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Default Müthiş Maç

LA LİGA 10. HAFTA

MAÇIN ADAMI: IA..QUİNTA

Bol pozisyoonlu maç oldu 2-0 dan sonra zamana oynadık ancak kaptırdığımız toplarla villarreal atakları oldu hep. Gökhan çok güzel oynadı ancak kaybetti. Her maç böle oynasa kesinlikle şuanda ligde bu durumda olmaz.

MAÇ SONRASI BASIN TOPLANTISI:

Muhabir:
    Kanka çok zor bir galibiyet aldın ne diyeceksin ?
    Ben: Olum geçen haftalarda benle bu kadar samimi olma dedim. Soruna gelince ewet zor bir galibiyet oldu Ia..quinta attı. Ardından Costinha attı. Rahatladık bu gollerden sonra dk 65 den itibaren rakibimizin atakları sıklaştı ancak Dk 80 de atabildiler kalecim çok iyi oynadı hepsini soyunma odasında tek tek tebrik ettim.
    Muhabir: Tamam bi daha kanka demem hocam kırdın beni?
    Ben: Dua et kafanı kırmadım.
    Muhabir: Gökhan Kemal Özcan'ı nasıl buldunuz bugün?
    Ben: Attığımız goller sonrası çıldırdı ben gördüm. Maçtan sonra tebrik ettim kendisini. Çok iyi oynatdı takımını. Her maç böle oynasa emin olun puan farkı en fazla 3 veya 4 olurdu bizle ben kaçar görüşürüz.
    Muhabir: Tamam kanka By.

Muhabir:Ligdeki 5. malubuyetinizi aldınız ne diyeceksiniz bu konuda?
    Gökhan Özcan:Bz bu maçta gerçekten çok iyi oynadık fakat bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik her zamanki gibi...
    Muhabir:Sinan Eren sizin hakkınızda olumlu yorum yaptı sizin karşılığıznız ne olacaktır?
    Gökhan Özcan:Kendisini tebrik ediyorum gerçekten Takımı güzel oynadı ve sonucu buldu.
    Muhabir:Klübün geleceği hakkında ne diyeceksiniz?
    Gökhan Özcan:Böyle giderse istifa etmeyi düşünüyorum.Ama "mücadele edemedi,korktu" dedirtmemek için son gücüme kadar savaşacağım ve emin olun ki bu takımı zirve yarışına ortak edeceğim!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

CENNETTEN CEHENNEME !!!!

Atletico takımı 2-0 önde olduğu maçı 2-2 bitittirdi. İşte ss

MAÇIN ADAMI: SALVO

Maçı 2-0 yenerken tahlihsiz bir şekilde berabere bitti maç. Ama ligde 1. yiz hala üzülecek bişi yok sonuçta 1. olacaz eminim gökhan geri döndü bu arada.

Default Sen Vİllalara Layiksin!!! Toparlan Toparlan!!!

OLACAK ÇOCUKLAR OLACAK SABREDİN!!!

Atletico yenilgisinden sonra moralleri iyice bozulan Villarreal Getafe maçıyla moral buldu!

Villarreal 3-0 Getafe

Villarreal bu galibiyetle 12. sıradan 9. sıraya yükselmiş oldu.

Maçın Adamı:Cani

arkadaslar en ıyı oyuncu laguınta super bıse ya
    Üye olunması gereken sitelerin linkini vermek yasaktır.

Default Gökhan Özcan'ı Villarreal'in Pazartesi günkü antrenmanında yakaladık!!!

Muhabir: (hep aynı züğürt muhabir)Hocam takımınız çok iyi fakat bir türlü başarıyı devam ettiremiyorsunuz...
    Gökhan Özcan:Soru nerde?
    Muhabir:Evet ya doğru soruyu sormayı unutmuşumyaşlılık işte
    Gökhan Özcan:Soruyu soracak mısın?
    Muhabir:Allah Allah ben bi doktora görüneyim ya...
    Gökhan Özcan: (muhabirin şirketinin patronuna)bir daha bu muhabirin bana soru sormasını istemiyorum gerçi sormayı unutuyo ya..

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by tizianoferro View Post
    arkadaslar en ıyı oyuncu laguınta super bıse ya

saol yorumun için o sakatken çokm sıkıntı çekmemiştim.Iversen onun yerini doldurmuştu

Buldun parayı al oyuncuları walla

devamı saat kacta bakmayın yorum yapmadıgıma zevkle okuyorum

Aga iakinta iyi de iversen daha iyi. Bi kere iakinta nin ismini dogru duzgun yazamiyoz foruma ayni sorun jakuin de de var.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by yigitssah View Post
    devamı saat kacta bakmayın yorum yapmadıgıma zevkle okuyorum

30 dk 1 saat sonra yeni sslerle falan birlikte sizinle olacağız.

Quote Originally Posted by ozgur0ozdemir View Post
    Aga iakinta iyi de iversen daha iyi. Bi kere iakinta nin ismini dogru duzgun yazamiyoz foruma ayni sorun jakuin de de var.
    haklısın şuanda iversen 2 hafta sakat ondan dolayı Ia..quinta yı oynatıyorum

yrm saat nası beklıcem

5-6 ss yolda...

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

LA LİGA

Atleticodan galibiyete devam durmak yok!!!

MAÇIN ADAMI: IA..QUİNTA

LA LİGA

ATLETİCO 2. MAĞLUBİYETİNİ ALDI.

MAÇIN ADAMI: FERNANDO

ATLETİCO AYNEN DEVAM

MAÇIN ADAMI: IA..QUINTA

MAÇTAN SONRA RÖPÖRTAJ

Muhabir: Barcelonadan 1 maç fazlanız var ve onlarda 2 puan üstünde lidersiniz. Bu mevkiyi hakediyormusunuz?
    Ben: Şuanda takımımın performansı çok iyi devamını diliyorum inşallah böle devam ederiz.
    Muhabir: Torres uzun zamandan sonra ilk 11 çıktı ve gayet iyi oynadı onu niye oynatın?
    Ben: Sanane bişi biliyorumki oynatıyom bu günlük bu kadar soru yeter by.

Arrow işte son 5 maç

Uefa kupası grup karşılaşmasındaki rakibimiz Lens'di.Kolay bir maç oldu.Ve kazandık...[/SIZE]
    Galibiyeti aldığımız için sevinçliydik fakat Arruabarrena nın sakatlığı bizi üzmüştü...

Ligde Rakibimiz BARCELONA' ydı.Zor maçtı gerçekten...Güzel oynamamıza rağmen kaybetmiştik.1-0 BARCA ÖNDE 1-1 OLDU, 2-1 BARCA ÖNE GEÇTİ 2-2 OLDU,3-2 BARCA TEKRAR ÖNE GEÇTİ...fakat bu kez direnemedik çok yorulmuştuk ve kalemizde bir gol daha gördük...

Maçtan sonra Gökhan Özcan

"Maçta gerçekten çok güzel oynadik fakat her zamanki gibi son vuruslarda kötüydük.Nihat da güzel oynuyordu fakat bir talihsizlik de onun başına geldi ve sakatlandı Forlan'ı daha önceden almıştım oyuna yedeklerde de forvetimiz yoktu bu yüzden caniyi amc'ye çektim ve tek forvet oynadım...Bunun faturası ağır oldu..."
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UEFA' da şu ana kadar malubuyet veya beraberliğimiz yoktu.Fakat bu maçta da beklemediğimiz bir beraberlik almıştık...
    Gerçekten de Livorno bu maçı kurtarıyordu...Çok pozisyon bulduk ama sonuç gelmedi...

Lige devam ediyoruz...(bu ss'i de böyle koyalım...)
    Rakibimiz Gimnastic'ti.Kolay bir galibiyet almıştık...

Celta maçı...Celta Vigo bir türlü düşme hattından kurtulamıyordu.Bu maçla da 20.liğini devam ettirdi...

Ve Puan Durumu...
    Şu an ligde 8.yiz ve 1.'le aramızda 10 puan fark var...Ama yükseleceğiz merak etmeyin!!!

gokhan senın takım bıtmıs abı ruh yok kı takımda

Quote Originally Posted by yigitssah View Post
    gokhan senın takım bıtmıs abı ruh yok kı takımda
    gerçekten de öyle walla.Oyuncular hem habire sakatlanıyo(maçta), hem de her maç aynı oyunu oynayamıyoruz...

hakikatten ya transfer falan yap su takimi toparla.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sadece arkadaşlarımızın maçları ve performansları ile alakalı yorum ve önerilerde bulunmanız gerekir. Hadi bakem, hade eyvallah tarzında yorumlar silinir.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Villarreal İversen'i İstiyor...

Villarreal Atletico Madrid'in yıldızıyla ilgileniyor...
    Gökhan Özcan'ın İversen'i almak için 4Milyon$-7Milyon$'ı gözden çıkaracağı düşünülüyor!!!

xxgokhanxxgs'nin yorumu:

Evet İlgileniyorum.Sakat oyuncular var (3 ay-4 ay) bunlar işime yaramayacak.Mesela Rodriguez(DC) 11Milyon$ değeri var fakat satamıyorum Pires de aynı şekilde...İkisi de 3-4 ay sakat...Bu oyuncuları satabilirsem İversen'i alabilirim.Atletico ile anlaştık.
    Bir transfer daha gündem de:
    Fernando Torres'e karşılık Fernandez (tam kesin değil) Senna
    (Fakat bu transferi pek düşünmüyorum)"

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Sinan senden şampiyonluk bekliyoruz.Torresi takımda tut,İversene yazdığı kadar para veriyorsa sat gitsin

satmayı dusunuyorsan senın ıcın kotu olur

İversen o kadar etmez biliyorum ama bitirici oyuncu lazım...

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Sinan senden şampiyonluk bekliyoruz.Torresi takımda tut,İversene yazdığı kadar para veriyorsa sat gitsin
    torresı yolla gıtsın hıcbır sey yapmıyomus baksana bu arada bende chelsea torrese 86 mıllyon sterlın verdı ve ole bırraktım

torres 50 milyon dolardan aşağıya satma bence

bir fenerbahçe kariyeri
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=47278

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mc_eagle View Post

Fernando Torresi Bir Çin Restoratında Yakaladık. Yanında Çok Güzel Bir Bayan Vardı. Hemen Röpötaja Başladık.
    Muhabir: Sayın Torres afiyet olsun.Ne yiyosunuz?
    F.T.: Önden bir ezogelin çorba içtik.Şimdide Adana Kebap yiyoruz. Türkish rakı kaebap harika.
    Muhabir: Yanınızdaki bayan kim?
    F.T.: Olum sen magazincimisin? Sanane. Eğer buraya dedikodu yaymak için geldinizse çok beklersiniz.
    Muhabir: Yanlış anladınız. Biz size ısınma soruları soruyoduk.
    F.T.: Tamam devam edelim.
    Muhabir: Takımınızı nasıl buluyorsunuz?
    F.T.: Hocamız çok iyi transferler yaptı bu sene ilk 3 e adayız.
    Muhabir: Peki Man.Utd ile görüştüğünüzü biliyoruz ne düşünüyorsunuz?
    F.T.: Ewet şuanda bitti gibi bu transfer. Ancak takımım Luca Toni yi alamazsa beni bırakmayacaklarını sölüyorlar.
    Muhabir: Sinan Eren hakkında ne düşünüyorsunuz?
    F.T.: Biraz......
    Muhabir: Ewet biraz ne?
    F.T.: Hatta epey bir sert. Karabükspordan ayrılma sebebide zaten bir oyuncusunu dövdüğündenmiş.Takımca onu çok seviyoruz.
    Muhabir: Peki rakibiniz Villarreal hakkında ne düşünüyorsunuz?
    F.T: Bence onlar bu sene küme düşmeye oynar.
    Muhabir: Peki Forlan la karşılaştırılıyorsunuz.Ne düşünüyorsunuz?
    F.T.: Beyler kimin ne olduğunu herkez yakında görecek emin Olun onları yerle bir edecez.İnsan İçinne çıkamayacaklar.
    Muhabir: Gökhan Özcan size karşılık Forlan+ 3 Mn Avro verdi Gökhan Özcan hakkında ne düşünüyorsunuz?
    F.T.: Takımım bu teklifi kabul etmedi etse bile ben gitmek istemezdim.GökhaN Özcan varsa ben yokum. Bukadar soru yeter.İyi günler.
    Muhabir: Saolun İyi günler

ABİ YIKILDIM YAA BAYAA GUZEL YAZIYOSUNUZ YAKINDAN TAKIP ETMEYE BASLADIM BIRAKTIM OYNAMAYI SITEDE SIZIN HABERLERI BEKLIYORUM

Default Yorumlar bize verilen en güzel hediyedir...

Quote Originally Posted by samasti View Post
    ABİ YIKILDIM YAA BAYAA GUZEL YAZIYOSUNUZ YAKINDAN TAKIP ETMEYE BASLADIM BIRAKTIM OYNAMAYI SITEDE SIZIN HABERLERI BEKLIYORUM
    Sevindik walla İlginiz için çok teşekkür ederiz...

Iverseni satarsan cok pisman olursun. Ayrica Iversen 10 milyondan fazla eder. Ben Romadayken 15 milyona hamburga satmistim hem 32 yasindayken.

Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon

Mesaj Yetkileri