Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

4 16.67%
  • Sivasspor

8 33.33%
  • Berabere biter

12 50.00%
Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678
211 ile 215 arası toplam 215 sonuç

Konu: TSL 1.Hafta | Trabzonspor - Sivasspor

Balili: Saldırı oluyor - Ayman: Sadece faul
    OLAYLARIN ilk kıvılcımındaki oyuncular İsrailli Balili “Ben oynumu oynuyorum. Bana yahudi diyerek tezahürat yapıyorlar ama ben rahatsız değilim. Türkiye’de olmaktan şikayetçi değilim” dedi. Ayman ise pozisyon için “Sadece fauldü hepsi bu” diye konuştu. Tokat yiyen Mehmet Yıldız ise “Kaybederken dayak yedik. Ya bir de kazansak ne olacaktı” dedi.

Hükmen yenilgi ve 7 maç seyircisiz yolda
    OLAYLAR sonrası gözler Futbol Federasyonu’nun kararına çevrildi. Demirlek’in tatil kararıyla olayın şekli değişti. Futbol Federasyonu, Trabzonspor’a hükmen yenilgi de verebilir, maçı kaldığı yerden de devam ettirebilir veya baştan da başlatabilir. Futbol Disiplin Talimatı’nın 30. maddesine göre yaşanan saha olayları nedeniyle Trabzon’a en az 7 maç seyircisiz oynama cezası gelmesi muhtemel. Darp olduğu için artı 1 maç da gelebilir ve bu durumda ceza 8 maça çıkabilir.

VATAN

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

puhahahahahhaha su basın kadar şişirticibişey yok en fazla 2-3 maç.. bjk liler kendini ne sanıyor daha geçen sene inönüde titriyodular karsımızda

2-3 maç mı? Yahu komik olmayın Allah aşkına, dalga mı geçiyorsunuz, herkes 5-6 maç derken siz neye dayanarak 2-3 maç diyorsunuz, onu merak ediyorum.

Sahaya girenlerden biri Sivassporlu futbolcuyu öldürse siz yine 2-3 maç dersiniz.

Spordaki şiddetin en önemli safhası gerçekleşti, sahaya taraftar girdi ve futbolcuya saldırdı, siz çok küçük bir şeymiş gibi hala 2-3 maç diyorsunuz. Sırf küfürden zaten 1 maç saha kapanıyor, küfür gibi küçük bir şeyden, hakeme yabancı madde gelmesi, oyunculara saldırı, bunlar en az 4-5 maçtır.

Maçı 90 dakika izledim, herhalde siz başka maçı seyrettiniz, Man Utd-Reading maçını falan seyrettiniz galiba ki böyle saçma sapan konuşuyorsunuz, haklıymış gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    2-3 maç mı? Yahu komik olmayın Allah aşkına, dalga mı geçiyorsunuz, herkes 5-6 maç derken siz neye dayanarak 2-3 maç diyorsunuz, onu merak ediyorum.

Sahaya girenlerden biri Sivassporlu futbolcuyu öldürse siz yine 2-3 maç dersiniz.

Spordaki şiddetin en önemli safhası gerçekleşti, sahaya taraftar girdi ve futbolcuya saldırdı, siz çok küçük bir şeymiş gibi hala 2-3 maç diyorsunuz. Sırf küfürden zaten 1 maç saha kapanıyor, küfür gibi küçük bir şeyden, hakeme yabancı madde gelmesi, oyunculara saldırı, bunlar en az 4-5 maçtır.

Maçı 90 dakika izledim, herhalde siz başka maçı seyrettiniz, Man Utd-Reading maçını falan seyrettiniz galiba ki böyle saçma sapan konuşuyorsunuz, haklıymış gibi.
    bekleyip görecegin carsampa - persembe karar ortaya cıkacak 2 maç ceza yedik mi 3 maçta saha kapatma oldu mu cok ii olur istanbulda hele

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

5 maç gelsin herkes öyle istiyor zaten zaten geçen seneki maglubiyet serisine seyircisiz ankaraspor'u 3-0 galip gelerek sonlandırmıştık..Takım rahat oynasın..birşeyi anlamıyorum herkes taraftarı ve trabzonsporu konuşuyor ama tek suçlu biz değiliz özellikle musa ve mohamed'i unutmayalım..bunlarada 2-3 maç ceza gelmeli ozaman adil oldu derim..

Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678

Mesaj Yetkileri