Sayfa 8 / 11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 329 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi Grup Kura cekimi

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Inter'de Stankovic'de önemli bir faktör..

Fenerbahçe'nin bu grupta en iyi 3.olabileceğini düşünüyorum.PSV ve Inter favorilerim.CSKA ile çekişir Sarı Kanaryalar..

Beşiktaş'ın grubu Fener'e nazaran daha zor.Liverpool grubun favorisi.Diğer 3 takım kendi arasında çekişecek.Beşiktaş en kötü UEFA'ya kalacaktır..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

PSV'yi içerde mutlaka yenmeliyiz, kadrosu iyice zayıfladı. Fırsat bu fırsat, iki PSV maçından 4 puan çıkarmalıyız. CSKA maçlarından da 4 veya 6, Inter maçlarından da 1 puan çıkarırsak büyük başarı kazanmış oluruz.

Fenerbahçe'nin bu grupta en iyi 3.olabileceğini düşünüyorum.PSV ve Inter favorilerim.CSKA ile çekişir Sarı Kanaryalar..

Beşiktaş'ın grubu Fener'e nazaran daha zor.Liverpool grubun favorisi.Diğer 3 takım kendi arasında çekişecek.Beşiktaş en kötü UEFA'ya kalacaktır..

Fenerin grubu Beşiktaştan kolay da neden Fener en iyi 3 oluyo Beşiktaş en kötü 3 oluyo haa gönlüm ister ikisi de 1 .nci olsun da kafama takıldı sadece

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    PSV'yi içerde mutlaka yenmeliyiz, kadrosu iyice zayıfladı. Fırsat bu fırsat, iki PSV maçından 4 puan çıkarmalıyız. CSKA maçlarından da 4 veya 6, Inter maçlarından da 1 puan çıkarırsak büyük başarı kazanmış oluruz.
    Cska'da ne 4ü ne 6sı.Bence Fenerbahçe Cska'dan en fazla 3 puan çıkarır.O da İstanbulda.Psv'den belki 4 puan.İnter maçları hiç belli olmaz.Çünkü İnterin sağı solu belli olmaz

Saçma bir yorum olmuş.

Fenerbahçe'nin grubu kolay ama EN İYİ 3. oluyor.
    Beşiktaş'ın grubu zor ama EN KÖTÜ 3. oluyor.

İlginç...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kolay, zor kura demeye gerek yok. En güvendiğim Carlos. Eğer 2 Anderlecht maçında oynadığı gibi oynarsa, savunmayı iyi yaparsak deplasmanlardan 1 puanla dönebiliriz. İlk 2 zor diyorum ama 3. olabiliriz. Kontraya dayalı oynadığımızda daha iyiyiz. Şimdiden kesin birşey söylemek zor.

Fikstür de hoşuma gitti. Daha ilk maç, İnter'den puan alabiliriz. Sonrasındaki 2 deplasmandan da puan çıkartırsak çok iyi olur. Bunları zamanla konuşuruz ama şu unutulmamalı kağıt üzerinde ne kadar kolay görünürse görünsün, sahaya çıkıp oynamadan maçlar kazanılmıyor.

Bu nedenle hem Beşiktaş hem Fenerbahçe, eğer istekli oynarlarsa, basit defansif hatalar yapmazsak iyi neticeler alabiliriz. 2 takımımıza da başarılar dilerim...
    "YÜCE ATATÜRK"

interde faktör çok ama takım bütünleşmesi yok...

kone nereye gittiki ?

Sevilla'ya gitmiş olması lazım

RAKİPLERİMİZİ TANIYALIM

F.Bahçe'nin Devler Ligi'ndeki rakiplerini tanıyalım. Şampiyonlar Ligi'nde G grubu'na düşen Fenerbahçe'nin rakipleri Serie A Şampiyonu Inter, Hollanda Şampiyonu PSV Eidnhoven ve Rusya Şampiyonu CSKA Moskova oldu.

INTER

Tam adı "Football Club Internazionale Milano" olan ve 1908 yılında Milano şehrinde kurulmuş bir futbol klubüdür. Maçlarını Giuseppe Meazza Stadyumu'nda oynayan Inter'in forma rengi Mavi siyahtır. İtalyan futbol tarihi boyunca küme düşmeyen tek takımdır. Yine yapılan istatistiklere göre Juventus'tan sonra en çok taraftarı olan ikinci İtalyan kulübüdür. Roma'nın 11 maçlık galibiyet rekorunu kırararak 2006 2007 sezonunda açık ara şampiyonluğa uzanmıştır. Kulüp, tarihinin en başarılı dönemini 1963 ile 1966 yılları arasında yaşamış ve bu dönemde üç İtalya Şampiyonluğu ve iki Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Şampiyonluğu kazanmıştır. Altın çağı geride bırakırken Inter 11. şampiyonluğunu 1971'de, 12.'sini 1980'de kazanmıştır. 13. şampiyonluğunu 1989'da kazanan İnter, 14. şampiyonluğu 2005 2006 sezonu olarak tarih kayıtlarına geçmiş, bu şampiyonluğu Juventus'un küme düş ürülmesi sonucu mahkeme kararıyla almıştır. Inter'in 15. Şampiyonluğu ise 2006/2007 sezonunda gelmiştir.

Kadrosu
    No. Pozisyon Oyuncu
    1 GK Francesco Toldo
    2 DF Iván Ramiro Córdoba
    4 DF Javier Zanetti
    5 MF Dejan Stankovic
    6 MF Maxwell
    7 MF Luís Figo
    8 FW Zlatan Ibrahimovic
    9 FW Cruz
    10 FW Adriano
    11 FW Luis Jimenez
    12 GK Julio Cesar
    13 DF Maicon
    14 MF Patrick Vieira
    15 MF Olivier Dacourt
    16 DF Burdisso
    18 FW Hernán Crespo
    19 MF Esteban Cambiasso
    20 FW Álvaro Recoba
    21 MF Santiago Solari
    22 GK Paolo Orlandoni
    23 DF Marco Materazzi
    24 DF Nelson Rivas
    25 DF Walter Samuel
    26 DF Cristian Chivu
    29 FW David Suazo
    31 MF Cesar
    DF Francesco Coco

PSV

Philips Sport Vereniging (Türkçesi: Phillips Spor Birliği), bilinen adıyla PSV Eindhoven 1913'te kurulan spor kulübüdür. Ama PSV en fazla başarıyı futbolda yakalamıştır. Philips fabrikası işçilerince kurulmuştur. Hollanda'da Ajax ve Feyenoord ile birlikte en başarılı üç takımdan biri olan PSV, 2006/2007 sezonunu Hollanda Şampiyonu olarak tamamlamıştır. 1988'de de Şampiyonlar Ligi'ni kazanarak Avrupa'nın en büyüğü olma başarısını göstermiştir. Ajax'la birlikte Avrupa'nın futrbolcu fabrikalarından birisi olarak kabul edilen PSV Eindhoven'ın şu an kadrosunda bulunan Aroune Kone iç in Galatasaray uzun süre transfer teklifinde bulunmuş ancak golcü futbolcuyu kadrosuna katmayı başramamamıştı. PSV tarihinin unutulmaz oyuncuları arasında bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran ve Sarı kırmızılı ekiple şampiyonluk yaşayan Belçikalı Erik Gerets'in yanı sıra, Ronald Koeman, Georghe Popescu vE Ruud Gullit gibi isimler bulunuyor.

Kadrosu
    No. Pozisyon Oyuncu
    1 GK Heurelho Gomes
    2 DF Jan Kromkamp
    3 DF Carlos Salcido
    4 DF Manuel da Costa
    5 MF Mike Zonneveld
    6 MF Timmy Simons (K)
    7 MF Mika Väyrynen
    8 MF Edison Méndez
    9 FW Danko Lazovic
    10 FW Arouna Koné (Sevilla'ya transfer oldu)
    11 FW Kenneth Perez
    13 Alcides
    14 DF Slobodan Rajkovic
    15 MF Jason Culina
    16 MF Ismaïl Aissati
    17 FW Jefferson Farfán
    18 DF Eric Addo
    19 FW Jonathan Reis
    20 MF Ibrahim Afellay
    21 GK Bas Roorda
    22 DF Csaba Fehér
    23 DF Fagner
    24 DF Dirk Marcellis
    25 MF John de Jong
    26 MF Tommie van der Leegte
    28 FW Otman Bakkal
    29 FW Género Zeefuik
    31 GK Cássio Ramos

CSKA MOSKOVA

Türk futbolcu Caner Erkin'in de formasıını giydiği Rus takımıdır. Asıl adı Merkezi Ordu Spor Kulübü Moskova olan CSKA, son yıllarda başarılı sonuçlara imza atan bir Rus ekibi olarak dikkat çekmiştir. 1911 yılında Kızıl Ordu tarafından ÇSKA Moskova adıyla kurulan kulüp, 1951'de adını CDSA Moskova, ismini 1957'de CSK Moskova olarak değiştirdikten sonra 1960 yılında bugünkü ismini almıştır. CSKA Moskova maçların ı Moskova'daki 36 bin kişilik Dinamo Stadı'nda oynamaktadır. CSKA Moskova, 22 haftası geride kalan Rusya Premier Ligi'nde 34 puanla, lider Spartak Moskova'nın 8 puan gerisinde 4. sırada bulunmaktadır.

Kadrosu
    No. Pozisyon Oyuncu
    1 GK Veniamin Mandrykin
    2 DF Deividas *emberas
    4 DF Sergei Ignashevich (kaptan)
    5 MF Ramón
    6 DF Aleksei Berezutskiy
    7 MF Daniel Carvalho
    8 MF Rolan Gusev
    9 FW Vágner Love
    10 FW Jô
    11 MF Pavel Mamayev
    15 DF Chidi Odiah
    17 MF Milo* Krasic
    18 MF Yuri Zhirkov
    19 FW Dawid Janczyk
    20 MF Dudu Cearense
    21 DF Eduardo Ratinho
    22 MF Evgeni Aldonin
    24 DF Vasili Berezutskiy
    25 MF Elvir Rahimic
    33 GK Evgeny Pomazan
    35 GK Igor Akinfeev (kaptan yardımcısı)
    39 DF Ivan Taranov
    42 FW Dmitry Tikhonov
    44 FW Nikita Burmistrov
    50 DF Anton Grigoryev
    51 GK Sergei Zhideyev
    57 MF Sergei Gorelov
    88 MF Caner Erkin

İHA

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu arada Rıdvan Dilmen'in meşhur bir yorumu vardır."Zico İnter'e karşıda aynı oynuyor Belediye'ye karşıda aynı oynuyor." Bakalım Rıdvan Dilmen'in hep örnek verdiği İnter'e karşı nasıl oynayacak Zico.

Saçma bir yorum olmuş.

Fenerbahçe'nin grubu kolay ama EN İYİ 3. oluyor.
    Beşiktaş'ın grubu zor ama EN KÖTÜ 3. oluyor.

İlginç...
    Belki teknik direktörlerden dolayı bu kanıya varmıştır.
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Belki teknik direktörlerden dolayı bu kanıya varmıştır.
    Ertuğrul Sağlam Mourinho sanki de...

Teknik direktörlerden değil fanatizmden böyle bir kanıya vardığı belli, MSN iletisinden de belli oluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Teknik direktörlerden değil fanatizmden böyle bir kanıya vardığı belli, MSN iletisinden de belli oluyor.
    Ertuğrul Sağlam Mourinho olmasa bile Zico hiç bişey değil

Inter grup maçlarına pek iyi başlayamıyor.Umarım galibiyetle başlarız ilk maça.Zico bu maçta klasik 4-4-1-1'inden vazgeçmeyecektir.Ancak kanatlara Deivid-Tümer'in yerine bu bölgeyi daha iyi kullanan Vederson Gökçek-Kazım'ı yerleştirebiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bunu içten gelerek söylüyorum.Ben Zico yüzünden Fenerbahçe'ye güvenmiyorum.Aksine Beşiktaş'ada Ertuğrul Sağlam'dan dolayı güveniyorum.Bu benim içimden gelen düşünce.Sizi tahrik etmek,siz kızdırmak,küçük düşürmek maksadı ile ile oluşan bir düşünce değil.
    So what?
    Saike

omer-faruk-14 Misafir

Teknik Direktörlerden kastettiği, Sağlam'ın iyi olduğu değil de Zico'nun çok kötü olduğu olabilir. Ne dersin?

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Ertuğrul Sağlam Mourinho olmasa bile Zico hiç bişey değil
    Zico'yu övmedim dikkat edersen.

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bunu içten gelerek söylüyorum.Ben Zico yüzünden Fenerbahçe'ye güvenmiyorum.Aksine Beşiktaş'ada Ertuğrul Sağlam'dan dolayı güveniyorum.Bu benim içimden gelen düşünce.Sizi tahrik etmek,siz kızdırmak,küçük düşürmek maksadı ile ile oluşan bir düşünce değil.
    Sana bir lafım yok zaten.

Quote Originally Posted by omer-faruk-14 View Post
    Teknik Direktörlerden kastettiği, Sağlam'ın iyi olduğu değil de Zico'nun çok kötü olduğu olabilir. Ne dersin?
    Beşiktaş ZOR grupta EN KÖTÜ 3. olur deyip de Fenerbahçe için KOLAY grupta EN İYİ 3. olur demesini nasıl algılarsan algıla. Sağlam ile Zico alakasını ben değil, Şemsi kurdu, "TD farkından olabilir mi?" diye.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Demek istediğim Fb'nin başında daha iyi bir Td olsa bu grupta başarılı olma şansı artar.Bizim teknik direktörümüz çok iyi.(Allah nazarlardan korusun) Bundan dolayı daha umut vaad ediyoruz.Bu arada en kötü 3. oluruz lafı doğru değil bencede.Ama sizinde Zico ile gruplardan çıkma şansınız çok değil.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ertugrul Saglam'ı abartmayın bu kadar ya.Sizin grubunuzda ki takımların başındaki hocalarda cok iyi Benitez var diğerlerini bilmiyorum ama iyidir heralde.Sonucta Ertugrul Sağlam bi Lippi,Capello falan değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tamam o zaman söyleyin.Hanginiz Zico'ya güveniyor?

Bakın yanlış anlaşılma olmasın.Biz kesin çıkarız demiyorum.4.de olabiliriz.
    So what?
    Saike

omer-faruk-14 Misafir

Beşiktaş ZOR grupta EN KÖTÜ 3. olur deyip de Fenerbahçe için KOLAY grupta EN İYİ 3. olur demesini nasıl algılarsan algıla. Sağlam ile Zico alakasını ben değil, Şemsi kurdu, "TD farkından olabilir mi?" diye.
    Ben de Şemsi'nin lafını desteklemiştim orada.

Fenerbahçe'yi avrupada sürekli eleştirmek ne getirir ki?Yıkıcı eleştiriler oluyo biraz ama tabii herkesin fikri kendine

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Zico ve Ertuğrul Sağlam kıyaslaması yapılacak konu bu konu mu?

Konunun özünden kopmadan devam edersek daha iyi olur...
    "YÜCE ATATÜRK"

Fenerbahçe'nin rakiplerini tanıyalım
    Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe, G Grubu'nda Inter Milan, PSV Eindhoven ve CSKA Moskova ile mücadele edecek.

Belçika'nın Anderlecht ekibini eleyerek Devler Ligi'ne kalan Fenerbahçe'nin rakipleri, Inter Milan, PSV Eindhoven ve CSKA Moskova oldu.

Sarı-lacivertlilerin rakiplerinin ortak özelliği, hepsinin UEFA Kupası'nı kazanmış olması. İtalyan ekibi Inter Milan 2 kez Şampiyon Kulüpler Kupası, 3 kez de UEFA Kupası'nı kazandı.

Hollanda ekibi PSV Eindhoven ise 1 kez Şampiyon Kulüpler Kupası, 1 kez de UEFA Kupası kazanırken Rus ekibi CSKA Moskova, tarihinde Avrupa'da kazandığı ilk başarı olan UEFA Kupası'nı 2005 yılında müzesinde götürdü.

INTER MILAN
    G Grubu'na seri başı olarak giren İtalyan temsilcisi Inter Mılan, geçmişi başarılarla dolu bir kulüp.

1964 ve 1965'te iki kez Şampiyon Kulüpler Kupası, 1991, 1994 ve 1998'de 3 kez UEFA Kupası'nı kazanan Inter, Serie A tarihinin küme düşmeyen tek takımı olma özelliğine de sahip. İtalya Ligi'nde 15 şampiyonluğu bulunan mavi-siyahlılar, iki yıl önce Juventus'un karıştığı şike skandalı sonrasında ligi ikinci sırada bitiren ekip olduğu için şampiyon ilan edilmişti.

Geçtiğimiz yıl ise Milan'ın -15 puan ile başladığı ve Juventus'un Serie B'de mücadele ettiği sezonda rahatlıkla mutlu sona ulaştı.

Bu sezon alışılmışın aksine fazla transfer yapmayan Inter, Roma'dan Chivu, Cagliari'den David Souza, River Plate'ten Nelson Rivas'ı kadrosuna dahil etti.

PSV EINDHOVEN
    Hollanda futbolunun Ajax ve Feyenoord ile birlikte en önemli temsilcilerinden birisi olarak kabul edilen PSV Eindhoven, son 3 sezon şampiyon olarak tamamladığı Hollanda Ligi'nde toplam 20 şampiyonluk elde etti.

8 kez Hollanda Kupası, 7 kez de Hollanda Süper Kupası'nı kazanan kırmızı-beyazlı takım, Avrupa arenasındaki en büyük başarısını 1988 yılında Şampiyon Kulüpler Kupası'nı müzesine götürerek yakaladı.

1978'de UEFA Kupası'nı da kazanan PSV'yi Ronald Koeman çalıştırıyor. Mateja Kezman'ın eski takımı olan Hollanda ekibi, Galatasaray'ın uzun süre transfer etmek için uğraş verdiği forvet Aruna Kone'yi Sevilla'ya sattı. 2 sezondur takımda kiralık oynayan Alex de Chelsea'ye gitti.

Ajax'tan Danimarkalı Keneth Perez, Brezilyalı Fagner, Sırp Slobodan Rajkovic ve Danko Lazovic gibi isimlerle kadrosunu genişleten Hollanda ekibi, en önemli transferini AZ Alkmaar'dan forvet Danny Koevermans'ı alarak yaptı.

Önceki senelere göre daha tecrübesi bir kadroya sahip olan PSV'de, yeni transfer Koevermans'ın yanı sıra Hollanda Milli Takımın'da da görev yapan Affelay ve Jan Kromkamp ile Perulu golcü Jefferson Farfan öne çıkan oyuncular.

İki sezon önce de Fenerbahçe ile aynı grupta yer alan PSV Eindhoven'i, temsilcimiz İstanbul'da 3-0'lık sonuçla devirip, deplasmanda 2-0 mağlup olmuştu.

CSKA MOSKOVA
    2005 yılında sürpriz bir şekilde Uefa Kupası'nı kazanarak adından söz ettiren Rus temsilcisi CSKA Moskova, 1911 yılında kuruldu.

1992 yılında oynanmaya başlanan Rusya Ligi'ndeki iki şampiyonluğunu da son iki sezonda kazanan kırmızı-lacivertli takım, 3 kez de Rusya Kupası'nı müzesine götürdü.

2005 yılında sürpriz bir şekilde UEFA Kupası'nı kazanarak Avrupa futbolunun ilgi odağı olmayı başaran CSKA, maçlarını 36.000 kişilik Dinamo Stadı'nda oynuyor.

Rus ekibinin kadrosundaki yabancı oyuncuların 6'sı Brezilyalı. CSKA Moskova'nın, geçen sene transfer edilen Türk oyuncu Caner Erkin ile birlikte toplam 12 yabacı futbolcusu bulunuyor.

Copa America'yı kazanan Brezilya'nın kadrosunda yer alan Wagner Love ile Daniel Carvalho, Dudu Cearense ve 20 yaşındaki golcü Jo Alves göze çarpan oyuncular.

CSKA Moskova, 22 haftası geride kalan Rusya Ligi'nde, lider Spartak Moskova'nın 8 puan gerisinde 4. sırada yer alıyor.

NTVSpor

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Bu konuda bile Teknik Direktorler,Takimlar kiyaslaniyor yok Besiktas Fenerbahce'den daha iyi takimmis vs. Hadi Besiktas ile Fenerbahce ayni grupta olsa kiyaslanabilir diyecegimde oyle bir ihtimalde yok.

Konu dagilmasin Lutfen.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Birde şöyle bir şey var.Bunu Fenerbahçe'lilere söylüyorum.Bazılarınız o kadar iddialısınızki.PSV'yi takımdan saymıyorsunuz.Çok güçsüzler diyorsunuz.PSV her zaman kadrosundan iyi oyuncular kaybeder ama güç kaybettiği nadirdir.Çok tehlikeli isimleri var.Sizin 3 tane attığınız dönemden daha tecrübeliler.CSKA desen kadrolarındaki Brezilyalılar çok tehlikeli isimler.Yani bunlarda hafife alınacak adamlar değil.İNter'den bahsetmiyorum bile.Tamam kendimizi çok küçük görmeyelim ama sizde işi abarttınız bence.Kadronuz fena değil ama takım bu rakipleri geçecek kadar iyi oynamıyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Grubumuzda bir İngiliz klübünün olmamasına çok sevindim Marsilya'yı istiyordum bize çıkmadı ama en azından Beşiktaş'a çıktı çok sevindim.

İnsan ister istemez bu takımları görünce umutlanıyor ama kendimizi fazla kaptırmamak lazım bu gibi maçlarda tecrübe çok önemli BJK belki bu yüzden sıkıntı çekebilir takımda cl'de oynamış kaç oyuncu var bilmiyorum ama baya bir az olsa gerek.

Birde en önemlisi iki takımın fikstürleride çok avantajlı özellikle Fenerbahçe moskova deplasmanına 2 Ekimde gidiyor sanırım o terihte kar olmaz Moskova'da ama çok çok zor bir deplasman ordan bir beraberlik çıkarırsak muhteşem olur.

İki takıma da bol şans diliyorum çünkü çok ihtiyaçları olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Inter - Kadrosu oldukça güçlü.3 UEFA Kupası var..

PSV - Şemsi'nin de söylediği gibi her sene oyuncu kaybediyorlar ama güç kaybetmiyorlar.1 tane Şampiyon Kulüpler Kupası var..

CSKA - Kadrosunda Brezilya'ya ait önemli 4 isim var.Rusya Ligi'nde son şampiyon.Ayrıca 2005 yılında bir UEFA Kupası var.

Fenerbahçe - Büyük maç tecrübesi olan oyuncular var.TSL'de son şampiyon..

Bu takımları neden küçümsüyorsunuz?
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Birde Cska ile maçın o tarihe denk gelmesi şans değil.Kural. Kurallara göre Rosenborg ve Cska 6.maçlarını deplasmanda yapmak zorundalar.Bilmeyenler için..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İnter'den puan alması çok zor.PSV'den Maximum 4 puan alırlar..CSKA'da Jo ve Vagner Love olduğu sürece en fazla 3 puan alır FB.Ya UEFA ya Türkiye..

Sayfa 8 / 11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri