lafebesi olmaya gerek yok, boş yere uzun uzun yazılar yazmaya hiç gerek yok..
Skor 5-1, Cimbom bizim istediğimizi söke söke aldı..
lafebesi olmaya gerek yok, boş yere uzun uzun yazılar yazmaya hiç gerek yok..
Skor 5-1, Cimbom bizim istediğimizi söke söke aldı..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Yunanistan'ın 4 takımıda tur atladı..Larissa Balcburn'u,Aris Zaragoza'yı,Aek Salzburg'u ve Panionios'ta Sochaux'u eledi yuh artık..
Güzelce sevinmek tahrik edici mesajlar atmak değildir.
Sevinmek insanın içinde olan ve bunu mutlu oldğunda diğer insanların huzurunu bozmadan yaptığı bir eylemdir.
Neyse... Biz gelelim maçın özetine;
Galatasaray her zamanki gibi oynadı. Önde basan, pres yapani rakibe oynayacak alan bırakmayan, oyunu açan, dar alanda iyi paslaşarak çabuk kontraya çıkan ve bulduğu pozisyonları en tehlikeli bir biçimde değerlendiren bir takım olarak göze çarpıyor.
Sion'un böyle bir takımla karşılaşacağını ben düşünüyordum da Sion Başkanı düşünüyormuydu orasını bilemiyorum.
Bütün oyuncuları tebrik etmek lazım. Ayrıca Kalli'yi de tebrik etmek lazım. Disiplininden ötürü. Çünkü Hakan Şükür'ü ve Lincoln'ü tekrar koyması üstelik Lincoln'ün mükemmel bir performans sergilemesi Kalli'nin gerçekten yaşlı bir kurt olduğu gösteriyor bana göre.
Bu takım iş yapar mı? Evet yapar. Ama bu oyunundan vazgeçmezse, bu topu oynarsa kısaca gerçekten Galatasaray olursa bu takım Avrupa'da çok iş yapar. İlk sene Avrupa'da fazla başarı gelir mi bilemem belki bir Çeyrek Final belki bir Yarı Final... Ama gelecek seneler için büyük umutlar var. Umarım herşey takımımız için iyi olur...
Tebrikler Aslanlarım... Teşekkürler Kalli...
Arkadaşlar burası kahve değil, dikine gidemezsiniz. Konuyu kilitlemeyeceğim. Tahriği yapan da tahriğe kapılan da ceza alacak...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Arkadaşlar uzatmamak lazım.. Mesaj ceza gerektiren kural dışı bir mesaj uzatmayın işte..!
Biz burda bugün GS liyiz hadi yenecez oo 5. golü attık diyorken sizin bu yaptığınız rezilliktir..
ya bu arada gruplar ne zaman belli olacak ?
Sion Aslan'a Çerez Oldu: 5-1
Temsilcimiz Galatasaray 3-2'nin rövanşında FC Sion'u Ali Sami Yen'de 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek UEFA Kupası'nda gruplara kalmayı başardı. Sarı-kırmızılı ekibe turu getiren golleri 22 ve 28. dakikalarda Ümit Karan, 36. dakikada Lincoln, 68. dakikada Arda ve 90+2'de Bouzid kaydetti. Rakibin tek golünü ise 89. dakikada Obinna attı.
G.Saray FC Sion karşısında 90 dakika boyunca rahattı, maçın ilk yarısında bulduğu goller ile üzerindeki stresini attı ve tura kolayca uzandı. Galatasaray'ın UEFA Kupası'nda grubu ve rakipleri 9 Ekim'de yapılacak kura çekimi ile belli olacak.
ÜMİT KARAN AFFETMEDİ
G.Saray'da FC Sion maçı 11'inde Beşiktaş maçında kadro dışı bırakılan Lincoln ve Hakan Şükür de vardı. Feldkamp iki futbolcuyu yeniden kadroya aldı. Ali Sami Yen'de dolu tribünler önünde müthiş bir atmosferde oynanan maçta temsilcimiz maça çok hızlı başladı. İlk 10 dakika içinde rakip kaleye istediği baskıyı kuran Galatasaray Hakan Şükür, Ümit Karan ile bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. Günler öncesinden bu karşılaşmanın biletleri bitmişti. Galatasaray seyircisi takımını çok özlemişti. Maçın başında oluşan büyülü atmosfer sarı-kırmızılı ekibi daha da ateşledi ve G.Saray aradığı golü 22. dakikada buldu. Lincoln'un pasıyla ceza sahasına sol kanattan giren Ümit Karan yerden düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.
Golden sonra da G.Saray baskısı durmadı. Sarı-kırmızılı takım rakip kalede baskı kurduğu dakikalarda ise zaman zaman etkili FC Sion kontra ataklarıyla başbaşa kalıyordu. İlk maçta G.Saray defansında yapılan hatalar tekrarlanmadı ve orta sahada rkaibine daha sert basan temsilcimiz Sion ataklarının etkili olmasını engelledi. 29. dakikada ise Ümit Karan'ı golle buluşturan isim bu sefer Hakan Şükür oldu. Uzun gelen pasta Hakan Şükür Ümit Karan'ı iyi gördü. Ceza sahası içinde gecenin hızlı ismi yine düzgün bir vuruşla takımını 2-0 öne geçirdi ve Ali Sami Yen'i dolduran taraftarlara derin bir nefes aldırdı.
ARTIK RAKİP DÜŞÜNSÜN!
Artık rakip düşünsün diyordu Galatasaraylı taraftarlar bu dakikalarda. Topla oynama yüzdesine bakıldığında mücadelenin genelinde üstün olan Galatasaray devreyi 2-0 bitirmemeye kararlıydı. 2-0'dan biraz temposu düşer gibi olsa da 36. dakikada Brezilyalı yıldız Lincoln'un sahne alma sırası geldi. Lincoln ceza sahası önüne doğru seri hareketlerle geldi. Sevdiği noktalardan biri olan çizginin üzerinden, çaprazdan iyi vurdu. Rakip savunmaya çarpan top kaleciyi şaşırttı ve top filelere gitti. 3-2'nin rövanşında Galatasaray adeta maçı 36. dakikada bitirmişti. Bu golden sonra oyunun kontrolü Sion ekibine geçse de Galatasaray İsviçre ekibinin ceza sahası içinde çoğalmasını engelliyor ve net pozisyon bulmasının önüne geçiyordu. Galatasaray defansında Sion karşısında Servet ve Song ikilisi hata yapmadı devre 3-0 Galatasaray üstünlüğü ile sona erdi.
GÜLE OYNAYA
3-0'ın rahatlığıyla ikinci yarıya daha kontrollü başlayan Galatasaray rakibi üstüne çekti. İkinci yarının ilk çeyreğinde kontra atak ile gol bulmayı tercih eden Galatasaray 57. dakikada 4'e bir geldiği pozisyonda golü bulamadı, bundan öncesinde Hakan Şükür kaleci karşı karşıya kaldığı bir pozisyonda rakip defansın topu önünden almasını engelledi. G.Saray tura, gruplara çok yakın olduğu mücadelede kendini riske etmiyor ama yine de maçın başından beri susmayan taraftarına güzel bir futbol sergileme uğraşı içine giriyordu.
ARDA'DAN ŞIK BİR GOL
Galatasaray tribünleri 2000 yılında UEFA Kupası'nı kazanan sarı-kırmızılı ekibin ruhunu geri getirme çabasında tribünlerde inançlarını futbolcularına yansıtıyordu. Öte yandan Sion karşısında Galatasaray'da defansta Uğur Uçar'ın iyi futbolu da gözden çarpmadı. Özellikle maçın ilk yarısında Uğur Sion'un etkili olabileceği bir çok pozisyonda rakip forvetin etkili olmasının önüne geçen isimdi.
HERKES AYAKTA, LINCOLN SEKEREK ÇIKIYOR
İkinci yarının ortasında ise tempo düşer gibi olduğu anda bu sefer perde alması sırarı Arda'daydı. Maç öncesinde ortamı geren İsviçre temsilcisi yöneticilerine ve ekibine Arda 69'da attığı güzel gol ile cevap verdi ve farkı 4'e çıkardı. Ceza sahasına sol çaprazdan giren arda güzel bir çalım ile rakibini geçti, düzgün bir vuruşla topu köşeye gönderdi. Bu dakikadan sonra ise Galatasaray 4-0'ın rehavetine ve yorgunluğa yenik düşerek bulduğu net pozisyonları değerlendiremedi.
BOUZID PERDEYİ KAPATTI
Arda golden sonra yerini Hasan Şaş'a bırakırken, 80. dakikada sakatlanan Lincoln ise yerini Nonda'ya bıraktı. Brezilyalı yıldızın durumu hakkında bir açıklama yapılmadı. 88. dakikada rakipte Obinha takımının tek golünü kaydederken, oyuna son dakikalarda giren Bouzid ise ceza sahası içinde arka direkte gelişine güzel bir vuruşla maçın skorunu belirledi
9 Ekimde kuralar çekiliyor. İnşAllah güzel bir grup gelir
Ajax ta elenmiş
Beyler yetti artık, maç hakkında yorum yapın...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Toplu sonuclar.
Brann 2 2 - 2 Club Brugge 0-1 2-1
AEK 3 - 1 Salzburg 3-0 0-1
Atletico Madrid 9 - 0 K.Erciyesspor 4-0 5-0
Pacos de Ferreira - AZ Alkmaar 0-1 04/10/2007
Sparta 0 - 0 OB Odense 0-0 0-0
Tampere United 3 - 4 Bordeaux 2-3 1-1
Lokomotiv Sofia 3 - 4 Rennes 1-3 2-1
Sochaux 1 - 2 Panionios 0-2 1-0
Lens 2 - 3 FC Kopenhag 1-1 1-2
Nurnberg 2 - 2 Rapid 0-0 2-2
A. Bratislava 1 - 5 Panathinaikos 1-2 0-3
Zenit 4 - 1 Standard 3-0 1-1
Aris 2 - 2 Zaragoza 1-0 1-2
Groclin Dyskobolia 0 - 2 Kızılyıldız 0-1 0-1
Liteks 1 - 4 Hamburg 0-1 1-3
Tottenham 7 - 2 Anorthosis 6-1 1-1
Rabotnicki 1 - 2 Bolton 1-1 0-1
Aberdeen 1 - 1 Dnipro 0-0 1-1
Groningen - Fiorentina 1-1 04/10/2007
Midtjylland 1 - 5 Lokomotiv 1-3 0-2
Heerenveen 6 - 8 Helsingborg 5-3 1-5
Hammarby - Braga 2-1 04/10/2007
Empoli 2 - 4 Zurich 2-1 0-3
Leverkusen - Leiria 3-1 04/10/2007
Sampdoria 2 - 2 AaB Aalborg 2-2 0-0
Toulouse 1 - 1 CSKA Sofya 0-0 1-1
Villarreal 6 - 1 BATE 4-1 2-0
Larisa 3 - 2 Blackburn 2-0 1-2
Boleslav - Palermo 0-1 04/10/2007
Sarajevo 1 - 8 Basel 1-2 0-6
Dinamo Bük. 1 - 3 Elfsborg 1-2 0-1
Hapoel Tel Aviv 1 - 0 AIK 0-0 1-0
EB/Streymur 4 - 3 Metallist 1-1 3-2
Sion 4 - 7 Galatasaray 3-2 1-5
Getafe - Twente 1-0 04/10/2007
Dinamo Zagreb 3 - 3 Ajax 0-1 3-2
Spartak Moscow 8 - 1 Hacken 5-0 3-1
Austria V 4 - 2 Valerenga 2-0 2-2
Bayern Münih 3 - 0 Belenenses 1-0 2-0
Anderlecht 2 - 1 Rapid 1-1 1-0
Çok ilginç gerçektende Ajax elenmiş. Bu arada mesajlarım siliniyor.![]()
Konumuz GS-Sion. Maç hakkında yorumlar yazmaya gayret edelim, diğer skorları başka konularda tartışabilirsiniz.
Ayırca aldığınız uyarılarla alakalı sıkıntılarınız için üst yönetim ile görüşebilirsiniz.
Hakan artık emekli olsun. Nonda'yı ben beğendim. Mücadeleci. Bugün taraftar çok güzeldi atmosfer filan bi başkaydı valla.![]()
tebrikler bi isvecli takima daha eledik. insallah iy grupa duser galatasaray.
Tebrikler G.Saray...
İnşallah iyi bir gruba düşer ve başarılı oluruz...
GaLatasaray'ı kutLamak Lazım Çıktı Sion'a dersini verdi bitirdi işi
inş güzeL bir KurayLa Üst turlara adını yazdırır..
Tebrikler Galatasaray.Maçtan önce 5 atmak şart oldu demiştim sağolsun kırmadılar beni.![]()
So what?
Saike
5 atılırmı beaa.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sion Ali Samiyende birşey atarlarsa sahadan cekilecez demişti herhalde 5 attılar cekilin bakem:
![]()
Maç güzeldi =) sahadaki herkes çok iyi oynadı iyinin kötüsü Barış'dı, ilk defa Ümit Karan'ı beğendim diyebilirim zaman zaman defansa geldi top aldı zaman zaman koştu her zaman yapması gerekeni bu maçda bi defalık da olsa yaptı =) tabii kötü olduğu yanlarda vardı gene maç başında artistlik yapıp bi gol atim dedi beceremedi =) ve Servet, Servet hata yapmadı şaşırdım keşke hep böyle oynasa... maçtaki bütün goller çok güzeldi attıklarımız ve yediğimiz, özellikle Arda'nın ve Bouzid'in golünü çok beğendim durmak yok yola devam =) haydi Aslan coştur bizi sokaklara dök bizi bu kupa yakışır bize =) biraz zorlanacağız belki ama en azından finallere kalmak bile takımın gelecek senelerde morali için çok iyi olacaktır.
Dün gece bu zaferi canlı izleme fırsatım oldum. Maçtan öncede klasik beş atacağız dedik gerçekleşti böyle bir zafer zaten bekliyorduk yani (: Aslanlar gibi çıktılar ve mücadele ettiler. Taraftarı futbollarıyla doyurdular.
dünkü maçta uğur uçarı ve barış özbek'i çok beğendim. Arda Turan gole kadar çok aktif bişey yapmadı. Golünü attı çıktı zaten, Ümit Karan'a da ayrı bir paragraf açmak gerek. Gerçekten çok çabalıyor golü kokluyor. Hakan Şükür yine bildiğimiz gibi Kral hava toplarında çok hakim rakip savunmada endişe kaynağı ama birebirlerde ve son vuruşta gerçekten çok kötü.. Hava zamanlamasına hayranım havada asılı kasmasına ama gel gelelim ki son vuruşu yapmadaki zamanlama açısından kötü. Nonda'yı düşünebilirdi başta ama sanırım son olayların etkisiyle kralı 90dk oyunda tuttu. Lincoln'e ise halen inanamıyorum desem! Bu adam tam bir sambacıBöyle bir oyuncuyu Galatasaray forması altında izlemek çok ayrı bir tat.
Bide şu stadyumumuz yapılsın başlansın yapımına biranevvel artık şu stada giriş çilesiydi çekmek zorunda kalmayalım. Bu taraftar bunu hak ediyor.
Forza Galatasaray..
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Sion oldu depre-siondaha once ilie nin gol attigi macda bir spiker soylemisti ...
Galatasarayin tek ihtiyaci Konsantrasyon ... bence bu tarz takimlar daha tehlikeli... Uefa da cogu favori takim elendi Bu favorilerden biri de Galatasaraydi ama maca iyi adapte olmuslar ... Bu adapte konusunda taraftarimizin katkisini da unutmamak gerekir ...