Valla bence Şl'de de Paf ile devam edilsin..
Valla söyleyecek bir şey yok!Aslında çok şey varda ben kısa kısa yazıcam..Bu arada 4 olur,5 olur fark olur diyenlere tepki gösterdiğim için tüm samimiyetimle çok çok özür dilerim...
Sene başında Diatta ile Hakan Arıkan ile olmaz dedik,Şamp. liginde oyanayacağız dedik,Ertuğrul Sağlam'ın tecrübesi yok dedik.Arşivlerde gidin bakın hersek yok Hakan böyle iyi,yok Ertuğrul pozitif futbol oynatıyor dedi.Uyardık ama olmadı...Gollerin hepsi tabi ki aklıma gelmiyor ama Benayoun'dan 2 tane aynı yedik zaten,Toraman'ın golüne hiç bir şey demiyorum söylenecek çok şey olmasına rağmen,Rico'ya Sağlam neden düşman?Çok şey söylerim ama ne diyeceğimi bilemiyorum.Herkes defolup gitsin diyorum sadece,yönetimde futbolcularda,ben böyle bir rezalet görmedim abi..
Sivas maçına da pafla çıkın artık,n'aparsanız yapın..L'pool taraftarına da bravo,Hakan Arıkan'a suratına kaydı Gerard buna rağmen sürekli Arıkan'ı ıslıkladılar,3-4 olduktan sonra şarkı-türkü söylemeye başladılar,bu mu dünyanın en iyi taraftarı?
demirören bıraksın artık
Rezillik baska bisey yok
Rezil oldu kepaze olduk.Yarın okula nasıl giderimHerkes dalga geçer.Sokaga bile cıkasım gelmiyor yahu.Bu arada arkadasın teki tüm suçu Hakan'ın üzerine yukmış yuh derim başka bişey demem !
İlklerin takımı Beşiktaş bir ilki daha başardı.Tüm Beşiktaş camiasına hayırlı uğurlu olsun...
Müthişiz beee rekorların takımıyız biz![]()
Yönetimden,Teknik direktör den FutboLcusuna herkes pıLını pırtını aLsın gitsin.GeLecek sezon a kadar yapıLanma sürecinde en azından PAF lar bizi bu kadar aciz duruma düşürmez.Düşürsede bir sebebimiz oLur bari.Bitmiş,yok oLmak üzere oLan,futboL oynamaktan aciz duruma düşmüş bir takımdan Tarihi rekor yiyiyoruz.Bravo.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Diyecek bişey yok maç boyunca Liverpool'u izledik. Valla Slavia'lılar diz çöktüyse Beşiktaş'lılar mezarlarını kazmalılar kusura bakmayın
I'm back...
fb nin 0 puan çekmesinden bile daha rezil bir durum.bir türk takımına hiç yakışmadı![]()
Kamyon devrilince akıl veren çok olurmuş...
Olan oldu artık tüm Avrupaya rezil olduk. Suçlu arayıp suçlu bulmak bir şeyi değiştirmez...
Bundan sonra bir başka takm 9 yiyene kadar bu utancımız sürer...
İlklerin takımıyız harbiden![]()
bundan sorna yonetim hoca futbolcular ne yapacaklar merak ediyorum ne soyleyecekler ne bahaneler arriyacaklar...
yazık be cl de ollurmu bu şimdii.. kendilerinden cok bayragımıza zarar verdiler..
Hiç beklemedigim bi skordu.Türk futbolunun rezil gecesi
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Besiktas'a bu oyun hic yakismadi, Besiktas'a once bir kaleci lazim. Daha sonrada Tac atmayi bilen bir sag bek, Serdar Kurtulus daha tac atisi atmayi bilmiyorsa Besiktas'da ve Avrupada oynamaya hakki yok.
ibob kendine GEL!!! Tartışmayı alevlendiren sen oluyorsun. Ceza vermeye başlarsak en AĞIR cezayıda alan sen olursun ona göre...
Beyler sizde TAHRİK içeren mesajlara cevap verip boş yere ceza almayın...
Tek cevap : Beşiktaşlı asildir..![]()
Tamam uzatmaya gerek yok yazdıklarım nedeni ise Turgut Baş'ın yaptıklarıdır.Bir daha 8-0 yazardım ama atılmak istemiyorum![]()
takimdaki butun futbolculari cok buyuttuk.... . bunlarnan anca bukadar. bu sezon hic bisey beklemiyorum....
sizce yönetim istifa eder mi?
Maçı bir bjk'li olarak izlediğin için olsa gerek farkedemedin..
Rakip takım ataktayken gol gol diye bağırmıyorlar en azından! Feyyaz maçın tekrarını bir izle ve ne zaman taraftar sesini yükseltse tezahüratlarda liverpool seri şekilde paslarla atağa çıkmaya başladı..bence taraftarları gerçekten çok iyiydi.Hatta çarşıdan çok çok iyiydi takıma destek adına..çünkü maçı yaşıyorlar...
Ayrıca ben bu skoru UTANÇ verici buluyorum..
Bence bunu yapma feyyaz.! bu destekten çok pişkinlik olur..Ben dershane yarın BJK formamla gideceğim..Rezil olan varsa futbolcular ve Ertuğrul Sağlamdır,ayrıca yönetim,Sinan Engin ve Celal Kolot.En az suça biz taraftarlar sahibiz,onlar utansın.
Oyuna gelirsek sanki halı saha maçı gibiydi..tek yarı sahada bile değil sadece bjk ceza sahasında geçti oyun..
Bu skorun tek sorumluları DEMİRÖREN ve tayfasıdır.. skorun bu kadar çok olmasına zemin hazırlayan sayın sinan engindir..ve bence istifa etmelidirler..türkyie önünde değil tüm dünya vitrininde rezil oldular.. artık bjk ye taze bir kan lazım..bakalım çarşı bu olaydan sonra tavrını nasıl belirleyecek yönetime karşı..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
4 tane uyarı verdim. Daha da veririm, acımam![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Yabanci sinirlamasi ile ne alakasi var bunun?
Besiktas sahada Bobo, Cisse, Delgado ve Diatta yabancilari ile oynadi. 3 tane daha yabanci oynatabilirdi pekala. Peki bu kalitedeki yabancilardan 10 tane daha olsa ne fark ederdi acaba?
Skor 2-0 olduktan sonra Besiktas iyice hirpalandi. Butun mac planlari suya dusmustu ve oyuncular ne yapacagini bilmez durumdalardi. O sirada Liverpool geriye cekildi ve etkili bir pres ile Besiktas'in herhangi bir atak gelistirmesini engelledi.
Ikinci yarinin hemen basinda skor 3-0 olduktan sonra zaten artik taktiksel disiplin diye bir sey kalmadi Besiktas'da. Sadece o da degil, artik oyuncular kosmamaya, mucadele etmemeye, markaj yapmamaya basladi. En onemlisi, hareketli Liverpool karsisinda alan markaji yapmayi bilmeyen defans oyuncularimiz darmadagin oldu.
Hakan Arikan'a gelince. Her uzun oyuncu ille de iyi kaleci olmaz. Hakan'a kalecilik egitimini kim vermisse, pek vermemis. Bir kaleci'ye ilk ogretilen sey, topu tokatladigi takdirde topu tokatladigi yerin tehlikesiz yer olmasi gerektigidir. Hakan hem iyi top tutamiyor, hem de topun nasil tokatlanmasi gerektigi konusunda herhangi bir egitim gormemis. Temel egitimden yoksun bir Hakan Arikan'in bence ne milli takim'da, ne de Besiktas'da yeri henuz yok. Evet boyu uzun, fiziyi yerinde ancak ne zamanlamasi iyi ne de bir kalecinin beynine islenmesi gereken temel bilgilere sahip.
Milli takim'in basarisiz skorlari ile bu macin skoru bizi 1980'lerin basindaki halimize geri dondurmustur. Zayif, ayakta duramayan, topu kontrol etmek icin 3-4 defa topa dokunmasi gereken, yaraticiliktan yoksun, pozisyon almayi bilmeyen, temel egitimi zayif oyuncularla bundan daha fazlasi da beklenemez.
Turkiye'nin su anda elinde bir firsat var. 1990'li yillarin sonunda buyuk basarilar yasatmis oyuncular futbolu birakti veya birakmak uzere. Bu oyuncularin acilen bilgilerini ve birikimlerini genc oyunculara aktarabilecegi bir platform olusturup, ozellikle alt yapidan hem fiziksel hem de zihinsel acidan hazir oyuncular yetistirmek zorundayiz. Herhangi bir egitim almamis, sadece yetenekli oyunculari sahaya surerek de bu sonuclari bence zaten alir Turkiye.
Herşeye rağmen adam gibi formayı taşıyan adam çıkıp orda yeniLsede şanı iLe yeniLir reziL oLarak yeniLmez.Ben anLamam yönetim feLan.Yönetim çekip gitmeLi.Hoca da asıL futboLcuLar gitmeLi.Ne oLursa oLsun bu maçı kaybedeceksiniz deniLsede,atak yapmayacaksınız dahi deniLsede Yüreği iLe oynar kendini reziL ettirmez.Yazık bu taraftara.20 tane kendini biLmezin MİLYONLARCA BEŞİKTAŞ TARAFTARINI ÜZMEYE,KIRMAYA,KÜÇÜK DÜŞÜRMEYE HAKKI YOKTUR.DÜŞÜREN TAKIMLADA İŞİM OLMAZ BUNDAN SONRA.BAZI ŞEYLER DEĞİŞMEDİĞİ SÜRECE.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...