Sayfa 8 / 12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 357 sonuç

Konu: Liverpool - Beşiktaş | Şampiyonlar Ligi AGrubu 4.Hafta

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

paf takimla ciksak bile bu kadar yimezdik.

8 - 0 güzel bir hediye oldu bu taraftara alkışlar Demirören,Sağlam ve tüm futbolcularımıza

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben 4-5 olur dedim maç öncesi kızdılar bana arkadaşlar bende kendime kızdım hiç yaklaşamadım skora

maçın sonlarında ben liverpoollu taraftarlar yerinde olsam beşiktaşlı futbolculara top geldiğinde oley oley diye bağırırdım
    liverpoollulara gelincede ıslıklardım markus merk bile acıdı bize 90 da bitirdi hemen maçı
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

yok artık daha neler şaka bu gibi!!!biraz ruh olmaz mı takımda..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

20 yıLLık takımımı.20 yıLdır destekLediğim takımı,fedekarLıkLarda buLunduğum takımı bundan sonra artık benim gözünde ki durumunu gözden geçirme zamanı geLdi.Hiç kimsenin bu takımın taraftarına bu skoru yaşatmaya hakkı yok.Türk haLkına da yok.Ruhsuz,bu kadar acizane duruma düşmez bir insan ya.YazıkLar oLsun.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bence yanlış bir düşünce abi. Biz futbolcuyu değil, yöneticiyi değil, takımı seviyoruz. Beşiktaş aşkı odur bence, herşeyin üzerinde olan Beşiktaş'ı sevmek.

Yenilginin en büyük sorumlusu kim derseniz, Sinan Engin derim...

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    20 yıLLık takımımı.20 yıLdır destekLediğim takımı,fedekarLıkLarda buLunduğum takımı bundan sonra artık benim gözünde ki durumunu gözden geçirme zamanı geLdi.Hiç kimsenin bu takımın taraftarına bu skoru yaşatmaya hakkı yok.Türk haLkına da yok.Ruhsuz,bu kadar acizane duruma düşmez bir insan ya.YazıkLar oLsun.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Valla bence Şl'de de Paf ile devam edilsin..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

demirören bıraksın artık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rezillik baska bisey yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rezil oldu kepaze olduk.Yarın okula nasıl giderim Herkes dalga geçer.Sokaga bile cıkasım gelmiyor yahu.Bu arada arkadasın teki tüm suçu Hakan'ın üzerine yukmış yuh derim başka bişey demem !

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by welet View Post
    Rezil oldu kepaze olduk.Yarın okula nasıl giderim Herkes dalga geçer.Sokaga bile cıkasım gelmiyor yahu.Bu arada arkadasın teki tüm suçu Hakan'ın üzerine yukmış yuh derim başka bişey demem !
    Ben dershane yarın BJK formamla gideceğim..Rezil olan varsa futbolcular ve Ertuğrul Sağlamdır,ayrıca yönetim,Sinan Engin ve Celal Kolot.En az suça biz taraftarlar sahibiz,onlar utansın.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

İlklerin takımı Beşiktaş bir ilki daha başardı.Tüm Beşiktaş camiasına hayırlı uğurlu olsun...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

fb nin 0 puan çekmesinden bile daha rezil bir durum.bir türk takımına hiç yakışmadı

Tek cevap : Beşiktaşlı asildir..

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Müthişiz beee rekorların takımıyız biz

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yönetimden,Teknik direktör den FutboLcusuna herkes pıLını pırtını aLsın gitsin.GeLecek sezon a kadar yapıLanma sürecinde en azından PAF lar bizi bu kadar aciz duruma düşürmez.Düşürsede bir sebebimiz oLur bari.Bitmiş,yok oLmak üzere oLan,futboL oynamaktan aciz duruma düşmüş bir takımdan Tarihi rekor yiyiyoruz.Bravo.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Diyecek bişey yok maç boyunca Liverpool'u izledik. Valla Slavia'lılar diz çöktüyse Beşiktaş'lılar mezarlarını kazmalılar kusura bakmayın
    I'm back...

Kamyon devrilince akıl veren çok olurmuş...

Olan oldu artık tüm Avrupaya rezil olduk. Suçlu arayıp suçlu bulmak bir şeyi değiştirmez...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bundan sonra bir başka takm 9 yiyene kadar bu utancımız sürer...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

İlklerin takımıyız harbiden

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

bundan sorna yonetim hoca futbolcular ne yapacaklar merak ediyorum ne soyleyecekler ne bahaneler arriyacaklar...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

yazık be cl de ollurmu bu şimdii.. kendilerinden cok bayragımıza zarar verdiler..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hiç beklemedigim bi skordu.Türk futbolunun rezil gecesi

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Besiktas'a bu oyun hic yakismadi, Besiktas'a once bir kaleci lazim. Daha sonrada Tac atmayi bilen bir sag bek, Serdar Kurtulus daha tac atisi atmayi bilmiyorsa Besiktas'da ve Avrupada oynamaya hakki yok.

ibob kendine GEL!!! Tartışmayı alevlendiren sen oluyorsun. Ceza vermeye başlarsak en AĞIR cezayıda alan sen olursun ona göre...

Beyler sizde TAHRİK içeren mesajlara cevap verip boş yere ceza almayın...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tamam uzatmaya gerek yok yazdıklarım nedeni ise Turgut Baş'ın yaptıklarıdır.Bir daha 8-0 yazardım ama atılmak istemiyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

takimdaki butun futbolculari cok buyuttuk.... . bunlarnan anca bukadar. bu sezon hic bisey beklemiyorum....

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

4 tane uyarı verdim. Daha da veririm, acımam
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Herşeye rağmen adam gibi formayı taşıyan adam çıkıp orda yeniLsede şanı iLe yeniLir reziL oLarak yeniLmez.Ben anLamam yönetim feLan.Yönetim çekip gitmeLi.Hoca da asıL futboLcuLar gitmeLi.Ne oLursa oLsun bu maçı kaybedeceksiniz deniLsede,atak yapmayacaksınız dahi deniLsede Yüreği iLe oynar kendini reziL ettirmez.Yazık bu taraftara.20 tane kendini biLmezin MİLYONLARCA BEŞİKTAŞ TARAFTARINI ÜZMEYE,KIRMAYA,KÜÇÜK DÜŞÜRMEYE HAKKI YOKTUR.DÜŞÜREN TAKIMLADA İŞİM OLMAZ BUNDAN SONRA.BAZI ŞEYLER DEĞİŞMEDİĞİ SÜRECE.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Geçen hafta Slavia 7-0 yenilince nasıl başardılar dedim ama sağolsunlar biz 8 yedik abi..
    Hepsine haram zıkkım olsun aldığı paralar,Üzülmez-Arıkan-Toraman-Diatta Miatta hepsi...Sağlam'da adamsa Beşiktaşlıysa bıraksın artık yönetim bıraksın Allah aşkına-böyle bir ne kurgu olur ne sistem olur..Ne bekliyordu anlamadım yazık günah ulAn...

Sayfa 8 / 12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri