paf takimla ciksak bile bu kadar yimezdik.
paf takimla ciksak bile bu kadar yimezdik.
8 - 0 güzel bir hediye oldu bu taraftara alkışlar Demirören,Sağlam ve tüm futbolcularımıza![]()
ben 4-5 olur dedim maç öncesi kızdılar bana arkadaşlar bende kendime kızdım hiç yaklaşamadım skora![]()
maçın sonlarında ben liverpoollu taraftarlar yerinde olsam beşiktaşlı futbolculara top geldiğinde oley oley diye bağırırdım
liverpoollulara gelincede ıslıklardım markus merk bile acıdı bize 90 da bitirdi hemen maçı![]()
Fikirlerim burada
yok artık daha neler şaka bu gibi!!!biraz ruh olmaz mı takımda..
20 yıLLık takımımı.20 yıLdır destekLediğim takımı,fedekarLıkLarda buLunduğum takımı bundan sonra artık benim gözünde ki durumunu gözden geçirme zamanı geLdi.Hiç kimsenin bu takımın taraftarına bu skoru yaşatmaya hakkı yok.Türk haLkına da yok.Ruhsuz,bu kadar acizane duruma düşmez bir insan ya.YazıkLar oLsun.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Valla bence Şl'de de Paf ile devam edilsin..
demirören bıraksın artık
Rezillik baska bisey yok
Rezil oldu kepaze olduk.Yarın okula nasıl giderimHerkes dalga geçer.Sokaga bile cıkasım gelmiyor yahu.Bu arada arkadasın teki tüm suçu Hakan'ın üzerine yukmış yuh derim başka bişey demem !
İlklerin takımı Beşiktaş bir ilki daha başardı.Tüm Beşiktaş camiasına hayırlı uğurlu olsun...
fb nin 0 puan çekmesinden bile daha rezil bir durum.bir türk takımına hiç yakışmadı![]()
Tek cevap : Beşiktaşlı asildir..![]()
Müthişiz beee rekorların takımıyız biz![]()
Yönetimden,Teknik direktör den FutboLcusuna herkes pıLını pırtını aLsın gitsin.GeLecek sezon a kadar yapıLanma sürecinde en azından PAF lar bizi bu kadar aciz duruma düşürmez.Düşürsede bir sebebimiz oLur bari.Bitmiş,yok oLmak üzere oLan,futboL oynamaktan aciz duruma düşmüş bir takımdan Tarihi rekor yiyiyoruz.Bravo.
Diyecek bişey yok maç boyunca Liverpool'u izledik. Valla Slavia'lılar diz çöktüyse Beşiktaş'lılar mezarlarını kazmalılar kusura bakmayın
I'm back...
Kamyon devrilince akıl veren çok olurmuş...
Olan oldu artık tüm Avrupaya rezil olduk. Suçlu arayıp suçlu bulmak bir şeyi değiştirmez...
Bundan sonra bir başka takm 9 yiyene kadar bu utancımız sürer...
İlklerin takımıyız harbiden![]()
bundan sorna yonetim hoca futbolcular ne yapacaklar merak ediyorum ne soyleyecekler ne bahaneler arriyacaklar...
yazık be cl de ollurmu bu şimdii.. kendilerinden cok bayragımıza zarar verdiler..
Hiç beklemedigim bi skordu.Türk futbolunun rezil gecesi
Besiktas'a bu oyun hic yakismadi, Besiktas'a once bir kaleci lazim. Daha sonrada Tac atmayi bilen bir sag bek, Serdar Kurtulus daha tac atisi atmayi bilmiyorsa Besiktas'da ve Avrupada oynamaya hakki yok.
ibob kendine GEL!!! Tartışmayı alevlendiren sen oluyorsun. Ceza vermeye başlarsak en AĞIR cezayıda alan sen olursun ona göre...
Beyler sizde TAHRİK içeren mesajlara cevap verip boş yere ceza almayın...
Tamam uzatmaya gerek yok yazdıklarım nedeni ise Turgut Baş'ın yaptıklarıdır.Bir daha 8-0 yazardım ama atılmak istemiyorum![]()
takimdaki butun futbolculari cok buyuttuk.... . bunlarnan anca bukadar. bu sezon hic bisey beklemiyorum....
4 tane uyarı verdim. Daha da veririm, acımam![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Herşeye rağmen adam gibi formayı taşıyan adam çıkıp orda yeniLsede şanı iLe yeniLir reziL oLarak yeniLmez.Ben anLamam yönetim feLan.Yönetim çekip gitmeLi.Hoca da asıL futboLcuLar gitmeLi.Ne oLursa oLsun bu maçı kaybedeceksiniz deniLsede,atak yapmayacaksınız dahi deniLsede Yüreği iLe oynar kendini reziL ettirmez.Yazık bu taraftara.20 tane kendini biLmezin MİLYONLARCA BEŞİKTAŞ TARAFTARINI ÜZMEYE,KIRMAYA,KÜÇÜK DÜŞÜRMEYE HAKKI YOKTUR.DÜŞÜREN TAKIMLADA İŞİM OLMAZ BUNDAN SONRA.BAZI ŞEYLER DEĞİŞMEDİĞİ SÜRECE.
Geçen hafta Slavia 7-0 yenilince nasıl başardılar dedim ama sağolsunlar biz 8 yedik abi..
Hepsine haram zıkkım olsun aldığı paralar,Üzülmez-Arıkan-Toraman-Diatta Miatta hepsi...Sağlam'da adamsa Beşiktaşlıysa bıraksın artık yönetim bıraksın Allah aşkına-böyle bir ne kurgu olur ne sistem olur..Ne bekliyordu anlamadım yazık günah ulAn...