Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon
211 ile 240 arası toplam 268 sonuç

Konu: Kırıkkalespor Kariyerim [Hedef Süper Lig]

Başkan herhalde takımı kapatıp paralarla kaçacak Çok değerli oyuncular satmak zorunda kalmışsın. Yerlerini doldurman gerekecek ama kasan dolu. Bu sene başarı gelemeyebilir. Sağlık olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Benim anlamadığım neden bütün yıldızlarını sattın.Ayrıca gidişatta pek iyi değil
    Arkadaşlar bir çok oyuncu mutsuz. Bir teklif geliyor ve gitmek istiyor. Onun için ben teklifi reddetsem darılıp güceniyor. Ama elimde daha iyi gençler çıkacak. Alt yapım fabrika gibi. Dünyayıda tarattırıyorum. 20 yaş altı turnuvalarını takip ediyorum. Ayrıca tüm oyunculara şans veremiyorum onun için bir kısmını yetiştirip satmak zorundayım. Hem parasını alıyorum hemde sonraki satıştan %40-50 pay istiyorum. Bir çok oyuncum da başka takımlarda kiralık. Örnek Fb lider benim 2-3 tane genç oyuncum ilk on birde yani bana karşı oynuyor. Ha bir kaç yıl sonra sattığım oyuncuyu almaya kalksam mesela 20 milyon ytl teklif yaparım kabul eder 10 milyon ytl ye alırım. Çünkü % 50 pay istiyorum oda iyi oluyor. Yani hem parasını alıyorum hem oyuncuyu.

Başkan herhalde takımı kapatıp paralarla kaçacak Çok değerli oyuncular satmak zorunda kalmışsın. Yerlerini doldurman gerekecek ama kasan dolu. Bu sene başarı gelemeyebilir. Sağlık olsun
    Valla bilmiyorum başkan ne yapıyo. Bana kalsa Gutierrez'i satmazdım ama başkan ucuza sattı. Adam daş gibiydi. Diğerlerini benimde gönlüm razı oldu öyle sayyı. ama Mauro Russo'yu pek istemedim satmayı fakat başkan yüklü teklife dayanamadı Neyse bakacaz..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Gercekten su genc oyuncu transferin cok akıllıca satıyosun 2 yıl sonra alıyosun bonservisin yarısını veriyorsun ins ligde sampiyon olursun
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Haklısın ama eğer satmak istemiyorsan oyuncuyu şu yolu kullan.50 m ytl para mı teklif ettiler sende onlardan 160 m ytl para iste bunu veremeyecekleri için hem oyuncu mutsuz olmaz hemde oyuncun elinden gitmez.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by talihsizler View Post
    Gercekten su genc oyuncu transferin cok akıllıca satıyosun 2 yıl sonra alıyosun bonservisin yarısını veriyorsun ins ligde sampiyon olursun
    Valla gençleri yetiştirmesi zahmetli. Çok genç olunca hepsi ile tek tek uğraşl hepsini kiraya yollayacak takım bul. Ama sattığım Emanuel Gonzalez'i geri aldım. Diğerlerini bir daha almam heralde. Gonzalez'e doyamadan gitmişti ondan aldım geri

Quote Originally Posted by yunusgs
    Haklısın ama eğer satmak istemiyorsan oyuncuyu şu yolu kullan.50 m ytl para mı teklif ettiler sende onlardan 160 m ytl para iste bunu veremeyecekleri için hem oyuncu mutsuz olmaz hemde oyuncun elinden gitmez.
    Zaten bir sorgulama gelince 40-45 istiyorum adamlar veriyor. Bir daha satmak istemediğim oyuncuya teklif gelince abartacam. Ama bazen direk başkan kabul ediyor. Orasına gıcık oluyom. Benim elimde olsa. Bana hiç teklif vs. hiç bir şey gelmiyor. Bi bakıyorum ki XX takımı benim oyuncuya yaptığı teklif bizim başkan tarafından kabul edilmiş. ***** başkan Gerçektede sevmiyo kimse onu

Nesil
    2007
    Yer
    deplasmanda-samıyende

yonetim el deistirsede sende kurtulsan

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

8 yıl oldu daha aynı adam. Ne zaman değişir şu yönetim.

Hop hop Kırıkkaleden ajan var bak burada
    Şaka bir yana kariyerini baştan sona okumak nerdeyse imkansız ama çok başarılı olduğun belli.. Devamını dilerim dostum

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yönetim değişebilir ama yönetimin iflas etmesi lazım

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

kardeş kariyerini soluksuz okuyorum.Bnmde boluspor ile önceki oyunlarla böyle güzel maceralarım olmuştu.Kırıkkale hem şehir hemde futbol takımı olarak sempati duyduğum bir yer.Başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

teşekkürler arkadaşım..... yorumun için de teşekkürler

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

oynamıyormusun bekliyoruz ss'leri mısırımızı patlattık pc başında bekliyourz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ayrıca yönetimden şikayetçiysen bas istifanı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by guarin14 View Post
    oynamıyormusun bekliyoruz ss'leri mısırımızı patlattık pc başında bekliyourz
    Yapcağım maçları ama her dakika da Fm 2008 adamı boğuyor. Arada böyle kaçamak yapıyoruz

Quote Originally Posted by YUNUS
    Ayrıca yönetimden şikayetçiysen bas istifanı
    Olur mu Yunus. O kadar emek verdim. Onlar gidici ben kalıcıyım. Ben kovulmadıkça gitmem.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

O zaman devamını bekliyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Moralim çöktü çok kötü bi kaç hafta oldu. Kötü haberler ile döneceğim maalesef her kulvardada başarısızlık var

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tüh üzüldüm buna keşke iyi haberlerle dönebilseydin

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

bekliyoruz harun kötü de olsa bu taraftar arkanda her zaman
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Her hafta galibiyet beklememek lazım, kötü dönemi kısa sürede atlatıp yine zirveye oynarsın.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yorumlarınız vede iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Geri dönüşü olmayan yol girdik ne yapalım. Bu sene oyuncu satışları çok büyük hataydı. Aynı golleri her maç yedim. Ceza sahası dışından bir vuruyorlar yiyorum. Kendi evimde 3-1 yenildim 3 golde yemin ederim aynıydı. 3 tanesi de ceza sahasının ordan uzaktan şut ve gol

Neyse maçlar birazdan geliyor..

KIRIKKALESPOR-GRONINGEN: 2-1

Kendi evimiz de ağırladığımız Groningeni'i 2-1 yenmemize rağmen deplasman golü averajıyla Groningen tur atladı. Avrupa maceramıza bu maçla birlikte son vermiş olduk. 2 maçta da yediğimiz goller aynıydı. Savunmada Gutierrez'in yönetim tarafından satılması çok sıkıntı çekmemize neden oldu. Yerine oynattığım Fatih Bulut ise daha onun seviyesin de değil..Bu ara da Bursaspor'ada helal olsun valla. Adamlar Türkiye Ligi'nde 17. ama UEFA Kupası'nda Wisla'yı elediler, gruplara kaldılar, deplasmanda Basel'i yendiler, Braga'yı 2-0 yendiler, gruptan çıktılar, Red Star'ı elediler ben şans felan dedim ama asıl benimki si şansmış son olarak adamlar Benfica'yı elediler Hemde mucize bir şekilde..

İLK MAÇTA Benfica-Bursaspor: 3-1
    İKİNCİ MAÇ Bursaspor-Benfica: 4-1

KIRIKKALESPOR-BURSASPOR:2-0

UEFA fatihini kendi evim de rahat bir şekilde yendim. Goller Arjantinli oyuncu Pedraza ve Fatih Egedik'ten geldi...

ANTALYASPOR-KIRIKKALESPOR: 0-1

Deplasman da uzun süre 10 kişi götürdüğümüz maçı zor da olsa 1-0 aldık ve zorlanarakta olsa zirvenin yakınların da kalmayı başardık. Kırıkkalespor'daki 10. sezonunu geçiren Mustafa Karakaya takımını 10 kişi bırakırken her maç kendisine şans tanıyan hocasını hayal kırıklığına uğrattı ve ceza aldı.. Rus Orta saha oyuncumuz Mozgovoy 82. dakika da güzel bir gol atarak 3 puanı kazanmamız da büyük rol oynadı. Yakın da buda satılır..

BEŞİKTAŞ-KIRIKKALESPOR: 2-0

Zirve için büyük mücadele veren iki ekibin maçın da Beşiktaş maçı 2-0 kazanarak lider oldu. Maalesef maçta oyuncular hiç bir varlık gösteremedi. Çok kötü oynadık. Yediğimiz goller hep aynı. Bu savunmaya önlem almak şart ama nasılll.

KIRIKKALESPOR-SİVASSPOR: 1-3

Lig de 16. sıra da bulunan Sivasspor Fikret Karabudak'ta 3-1 kazanarak rahat bir nefes aldı. Yemin ederim yediğimiz 3 golde aynıydı. Ceza sahası dışından çok güzel 3 gol yedim. Tam bir rezaletti. Düşüşe geçtik. Toparlıyamıyorum takımı..

SAKARYASPOR-KIRIKKALESPOR: 1-1

Ligin yeni ekiplerinden Sakaryaspor deplasmanından 1 puanla döndük. Maçta takımımızın beyni Mozgovoy sakatlandı ve 3 hafta oynayamayacak. Bu çok kötü oldu. Takımımızın en önemli mevkilerde oyuncu eksiklikleri var. Bu sezonu en iyi yerde tamamlamamız şart..

PUAN TABLOSU

Galiba 3.lük için Kayserispor ile kıyasıya çekişeceğiz...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    MOREIRA GİDİYOR MU?

AML mevkinde oynayan genç oyuncumuza İnternacional müthiş bir teklif yaptı. Harun aydoslu'da oyuncusuyla görüşerek transferine ona verdi. İnternacional'in teklifi şu şekilde:

Evet transferi bizim açımız dan karlı olacak. İnternacional'in bize yaptığı teklif

1.100M YTL peşin 26 M YTL'si 24 ay taksit para+Sonraki satıştan %35 pay+Paulo Henrique adlı iyi bir forvet.. Moreira'nın yerine daha genç bir oyuncum var. Moreira kadar olmasa da yerini doldurabileceğini düşünüyorum. zaten bütün riskleri aldım..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    YETER ARTIK

Ben transferi konusunda İnternacional takımıyla anlaşmıştım ama yönetim gitmiş Sao Paulo'ya satmış adamı. Ne işler dönüyor anlamıyorum. İstediğim gibi adam da satamıyorum...

Orta sahanın soluna diyecekmiş arkadaşlar yanlışlıkla ortasına demiş düzeltelim. Newcastle'nin yıldızını getirdim takıma
    Last edited by SAİT71 : 03.Haziran.2008 at 15:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Çok fazla kilit oyuncularını satman büyük hataları beraberinde getirmiş Avrupada bir türlü başarı gelmiyor ligdede durum aynı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Evet kilit adamları sattık. Ben satmasam yönetim satıyo. Bi Mauro Russo'yu sattım yönetimimiz Gutierrez ve Moreira'yı sattı. Ama merak etme gelcek sezona genç değil yıldızlar ile girmeyi planlıyorum. Gençleri pişirecem. 23-24 yaşında oynatacam takım da. Bir defans ve Birde sol açık aldım. Bu adamları yakından tanıyorsunuz...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ya yetiştiriyorsun başkan satıyor sonra bence hiç genç alma direk 26 27 yaşında yıldız bir oyuncu al.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Zaten öyle yaptım.. 2 tane tecrübeli oyuncu aldım... Biri defans Birisi de sol açık..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Güzel o oyuncuları merakla bekliyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

KIRIKKALESPOR-KAYSERİSPOR: 3-2

Kendi evimiz de konuk ettiğimiz güçlü rakip Kayserispor'u 3-2 mağlup ederek üstüne çıktık. 1-0 yenik götürdüğümüz maçta 1-1 yapsakta 1 dakika sonra 2-1 yaptılar. Sonrasın da ise 2-1 den 3-2 ye çevirerek mucizevi bir galibiyet aldık..

GALATASARAY-KIRIKKALESPOR: 1-3

Deplasman da karşılaştığımız sarı kırmızılı ekip Galatasaray'ı rahat bir oyun ve rahat bir skorla yenerek tırmanışımızı sürdürdük. Maçta 2 gol atan E.Gonzalez yıldızlaşırken Pedraza'da boş geçmedi...

KIRIKKALESPOR-KASIMPAŞASPOR: 1-0

Kendi evimiz de ağırladığımız İstanbul takımı Kasımpaşaspor'u zorlansakta 1-0 yenerek altın değerin de bir 3 puan aldık...Gol Emanuel'den geldi..

G.ANTEPSPOR-KIRIKKALESPOR: 3-1

Deplasman da ağır yaralandık. Eski Fenerbahçeli Serhat Akın Hat-trick yaparak galibiyetin mimarı oldu. Çok kötü savunma hatalarıyla 3 benzer gol yedik..

KIRIKKALESPOR-FENERBAHÇE: 1-0

Lig de konuk ettiğimiz ilk 3 takımdan birisi olan Fenerbahçe'yi 10 ikişi kalmamıza rağmen zorlanar ta olsa Pedraza'nın golüyle 1-0 yendik...

KIRIKKALESPOR-KIRIKKALESPOR U20: 2-4

Fenerbahçe maçından sonra A kadroda yer alan ligde hiç forma giymemiş oyuncular ile 20 yaş altı takımını karşılaştırdım ve küçükler büyüklere ders verdi. 20 yaş altı takımım tıkır tıkır maşşallah.

KIRIKKALESPOR-ANKARASPOR: 0-3

Bir takım bu kadar mı aciz duruma düşer, bir savunma bu kadar mı rezil olur. Ankaraspor çok mükemmel bir oyun oynadığı maçı hakkıyla 3-0 aldı. Hele ki 3. golde kaleci bile kıpırdayamadı. Adam ceza alanı dışından bi aşırttı gol. Bişey diyemiyorum..

PUAN TABLOSU

Antalyaspor matematiksel olarak düşmeyi garantiledi....

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

ligde güzel gidiyorsun sanırım 2. olacaksın

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ligde 2 maç hariç iyisin inşallah 2.olursun.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

KONYASPOR-KIRIKKALESPOR: 0-1

Ligde karşılaştığımız Konyaspor'u Umut'un golüyle 1-0 mağlup ederek 3. lüğümüzü koruduk.

MALATYASPOR-KIRIKKALESPOR: 2-6

Deplasman da karşı karşıya geldiğimiz ligin sıradan ekiplerinden Malatyaspor'u 1-0 geriye düşmemize rağmen farklı geçtik. Umut 2 gol atarak 2 haftayıda golle kapattı..

G.BİRLİĞİ-KIRIKKALESPOR: 2-0

Lig deki üst üste 3. deplasman maçın da Gençlerbirliğine vasat bir oyun sonun da 2-0 kaybederek ligi 3. sırada tamamladık. Eğer yenmiş olsak 1 puan farkla Fenerbahçe'nin önünde 2. olacaktık. Aydoslu maçtan sonra düzenlediği basın toplantısın da şampiyon olan Beşiktaş takımını kutladı ve tecrübesizlikten ve kilit oyuncuların satışından dolayı ligde çok puan kaybettiklerini ve şampiyonluğun bu yüzden kaçtığını söylerken. Eksik mevkilere takviye yaptıklarını ve bir çok tecrübeli oyuncu ile mukavele imzaladıklarını sözlerine ekleyip evinde doğru yol aldı..

PUAN TABLOSU YENİ SEZON HAYIRLI OLUR İNŞ..

MARIANO PEDRAZA YILIN FUTBOLCUSU

Turkcell Süper Lig'de yılın oyuncusu MKE Kırıkkalespor'un santraforu Arjantinli genç oyuncu Mariano Pedraza oldu. Mariano bu sezon lig de 31 maçda 20 gol atıp, 5 asist yaparken 5 kez maçın adamı seçildi ve 2 sarı kart gördü. Pedraza hazırlık maçları da dahil olmak üzere tüm kulvarlar da 38 [1] maça çıktı ve 26 gol atıp 6 asist yaparken 6 kez de maçın adamı seçildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrik ederim 3.bitirmen güzeldi.Seneye iyi transferlerle ligde ve Uefada şampiyonluk istiyoruz

Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon

Mesaj Yetkileri