Sayfa 8 / 22 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 647 sonuç

Konu: FM 2009'dan Beklentileriniz

dikkat cekici olsun yeter ..

bunun gibi bişi koysunlar :d

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence her sene ünlü bir managerin şöyle maç içinde oyuncularına ne yapmalarını söylerken,soyunma odasında taktik tahtasında taktik verirken gibi resimleri olabilir.Tabii bu dediğim baya tuzlu olacaktır.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Arrow

Oyun düzgün olsunda düz siyah kapağada razıyım ben...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İsterse kapak olmasın ama oyun iyi olsun. Tabi ki şaka bir yana bence 2006'nın kapağındaki gibi mavi ağırlıklı spor elbiseli bi moruk koysunlar eline de bi top versinler tamamdır.
    Last edited by SAİT71 : 13.Temmuz.2008 at 11:12

Taraftarlarla dolu bir stadı koysunlar.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
    Taraftarlarla dolu bir stadı koysunlar.
    Bunun gibi mi?

Nesil
    2008
    Yer
    fm

oyun iyileştirilip hatalarından arınmadığı sürece hangi kapak olsa farketmez. cm 2 aldığımda kapak mı vardı tek bir tane disketti oyun ama kendini oynatıyordu.

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bence her sene ünlü bir managerin şöyle maç içinde oyuncularına ne yapmalarını söylerken,soyunma odasında taktik tahtasında taktik verirken gibi resimleri olabilir.Tabii bu dediğim baya tuzlu olacaktır.
    Bunu ben de düşündüm abi. Mesela şu da olabilir : Takım elbiseli menajer, silik bir geçişle taktik çizili bir beyaz tahta yine silik bir geçişle krampon ve formalarla dolu bir kolaj çalışması da olabilir aslında.

Nesil
    2008
    Yer
    fm

Quote Originally Posted by ugurkavas View Post
    bir de yoneticilere oyuncu listesi gondersek onlarda almaya calışsalar.gercekte oyle diil mi ? madem fm 2008 en gercekci menajer simulasyonu bu dediklerimizide koymalılar bence
    doğru diyorsun gerçekte öyle ama oyun menejerlik oyunu olduğundan menejerliğin içinde futbolcu alıp satmak da var diye biliyorum ben.

başkanlık şöyle olabilir; takımı satın alırız, öyle çok geniş seçenek olmaz sadece teknik direktör seçip kovma yetkisi olur transferleri, kadroyu, taktiği herşeyi o takıma aldığımız menejer belirler. staff bölümünde antrenör arar gibi yönetici arayıp yönetimimizi belirleriz. birkaç tane de seçenek olur. örneğin stadı büyütün deriz yönetimde onunla ilgilenen kişi para varsa stadı büyütür yoksa para yok büyütemiyoruz der ya da şu kadar parayı yatırım olarak ilerisi için saklama seçeneği olur, menejerimiz bize o sezonki hedeflerini söyler ona göre transfer ve maaş bütçesi veririz ona.

bukadar yazmama rağmen sanmıyorum fm içinde böyle bir şey olacağını. bana kazandığımız paraları harcatmaları için en mantıklı gelen futbolcu menejerliği yapabilmek. kazandığımız paralarla futbolcunun bonservisini alıp onu başka kulübe daha yüksek fiyatla satıp kâr edebiliriz. hem böylece işin içine futbolcu menejerliği olayı da girmiş olur ve transfer sistemi de değişir. futbolcu almak için menejeriyle falan da görüşürüz.
    Last edited by Coupet : 13.Temmuz.2008 at 14:54

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İlk önceleri bende diyordum başkanlık olsa ne güzel olur diye ama öyle olursada oyun özelliğini kaybeder.

Ayrıyetten maç motorundaki düzenlemelerin yanı sıra tribünler ve pankartlar, reklam panoları, menajer iconu, oyuncuyu ısınmaya gönderme, antrenmana girebilme gibi yeni özelliklerinde mutlaka eklenmesi lazım. Herşeyi geçin

yeni bir sürüm oyun çıkarıyorlar ve bi kaç temel yenilik şart. Antrenman olabilir diye düşünüyorum bu yeni özellik..

transfer yaparken takımınızdaki ünlü bir oyuncudan oyuncuyu ikna etmesini isteyebilmeliyiz...örneğin fenerbahçe xabi alansoya teklif götürse alonso gelmek istemez fakat r.carlos klübün misyonunu vs. anlatırsa gelmeyi düşünebilir sonuçta böyle kariyerli ve tecrübeli bir oyuncunun tavsiyesini göz önünde bulundurmak zorunda..zira güiza teklifi kabul etmeden önce nerdeyse her gün carlosla qörüşmüş
    Last edited by GeNç KaRTaL : 21.Temmuz.2008 at 15:16 Reason: "q" değil "g".

Nesil
    2008
    Yer
    fm

oyunda transfer sistemi değişsin. oyuncu menejerleri olsun ve bize oyuncu teklif edebilsinler. örneğin bir futbolcu menejeri gelsin ve desin ki oyuncumun özellikleri şunlar, kulübünde mutsuz ve ayrılmak istiyor ilgilenir misin. hatta bazen menejerin dediği özelliklerde çıkmasın oyuncu zarar edelim. bu sistem özellikle süper lig'e yeni çıkmış takımlarda işe yarar. çok sayıda yabancı alınacağından oturup bin tane adam araştırana kadar bize başvurup futbolcu önermiş menejerler işimize yarayabilir.

transfer yaparken önce kulüple sonra oyuncuyla değil isteğimize göre önce oyuncuyla da görüşebilelim. hatta oyuncuya önerdiğimiz maaşa göre huzursuzluk çıkarabilsin ve hatta kontratının sonuna yaklaşıldıysa yeni sözleşme imzalamak istemesin.

bir de daha önce söylendiği gibi yaz tatilleri, devre araları biraz daha renklendirilsin. yani yaz tatili oluyor düşük bütçeli takımda zaten daha önceden kontratı biten adamlarla anlaşılıp imza atıldığından bütün yaz sadece devam et'e basarak geçiyor. bu uzun tatillerde ilgilenebileceğimiz yeni şeyler konsun. örneğin turnuva gibi bir şey yapalım kulüp bünyesinde, yaşı küçük oyunculardan takımlar kurulup turnuva yapılsın biz de onu izleyip geleceğin yıldızlarını bulmaya çalışalım. böylece bir yıldızı 13-14 yaşındayken ortaya çıkarmanın keyfini yaşayalım. hazırlık kampı da olsun. sadece hazırlık maçları değil de seçenekler arasından bir kent seçip orada kamp yapalım. kamp iyi ya da kötü geçsin bu da performanslara etki etsin.

Bence bir dolu bir stat tam ortasında stat kadar büyütülmüş bir mourinho ve bu kapağın çevresi mavi yeşil karışımı bişey olmalı.

Ben takım maç oynarken sıkıntıdan odama basketbol potası aldım maç sırasında basket oynuyorum gol olduğunda tekrarı izliyorum falan filan.Ama fm'in bir geleneği gibi bişey bu.Ama mesela ben her takımdan az para isterim.Çünkü benim işime yaramıyor.Ben 3-4 milyon daha fazla istesem klübün maaş bütçesi düşüyor.Ben kendime alacağım parayı klübün transfer bütçesine ekliyorum.Takıma bir yararım oluyor en azından

Birde biz paramızla klüp satın almak çok güzel olur ama bu sırada başka bir takıma menajerlik yapabilmeliyiz.Yani başkanlık yaparkan menajerliğe devam edebilmeliyiz.

bence amatör bir kulübün stadını arkadan alacak şekilde bir gol sevinci koysunlar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Sözleşme opsiyonları olmalı bence.. 1+1,2+1 gibi

Bence oyuna yeni eklenen bir eklentinin ss sini koysunlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaş beyaz zemine siyah FM 2009 yazsın önemli değil. Önemli olan o kapağın içindeki, içindeki..

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

"Football Manager Live'ye uğraştıklarından, onda olan özelliklere sahip olacağını düşündüğüm oyun" yazmayı düşünürdüm eğer TSİ nin Bu şekilde bir sözlüğü olsaydı.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bence kapağa kocaman artık bu kadar saçmaLık oLmayacak, oynarken işte bu diyeceksiniz yazıLı bir yazı koyup kapak yapsınLarda resim oLmasada oLur
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Şöyle birşey yapsınlar baksana ne kadar asil duruyor.

Şaka bir yana kapak değil içeriği güzel yapsınlar hataları aza indirsinler. Kapak yerine beyaz sayfaya razıyız.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Bence Kendine Özgü Bi Stad Yapsınlar Tek Bi Futbolcu Olsun Oda Bize Doğru Koşuyor Gibi Olsun .

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

oyundaki hataları gidersinler taktikler oyuncu konuşmaları medya transferlerde süper değişiklikler yapsınlar .. bu da oyunun taklitlerini yapmaya çalışan firmalara KAPAK olsun

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by 1502005 View Post

Şöyle birşey yapsınlar baksana ne kadar asil duruyor.

Şaka bir yana kapak değil içeriği güzel yapsınlar hataları aza indirsinler. Kapak yerine beyaz sayfaya razıyız.
    Helal olsun Emre abi güzel düşünce , şaka bi yana..

Güzel bi stad içindeki taraftarların önüne football manager 2009 şeklinde bir yazı..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Jose Mourinho topu elinde tutarken bir fotoğrafı olabilir. Topun üstünde de FM 09 yazabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    deplasmanda-samıyende

yine bi adamın elıne top koyarlar. kesin bole olur

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bu kez siyah renkli bir kapak olur

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Bence Maçın İçindede Oyunculara Komut Verelim Sağ Veya Sol Tarafta Komutlar Olsa Biraz Daha Bastırın Vs. Çok Güzel Olur

Sayfa 8 / 22 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Mesaj Yetkileri