Sayfa 8 / 15 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 457 sonuç

Konu: FM 2009 - Türkiye ligleri ile ilgili genel eleştiriler

Hybrid View

9.3.0 güncellemesinde para birimlerinde YTL yerine TL olacak mı?

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

olucakmıs engın abı omer abı solemıstı...

Quote Originally Posted by RIDVAN TLM View Post
    olucakmıs engın abı omer abı solemıstı...
    O zaman kusura bakmayın ben incelemeden yazmıştım,saol Rıdvan.

Aklıma geldi az önce.Türkiye liglerinde özellikle TSL'de ligin son maçını hep haziran aynının 1-6 sı arasında oynamak zorunda bırakıyor fikstürler bizi.

Yönetilen takım avrupa kupalarına katılsada katılmasada bu böyle,düzenleme yapılması mümkün mü?

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by makalele81 View Post
    Aklıma geldi az önce.Türkiye liglerinde özellikle TSL'de ligin son maçını hep haziran aynının 1-6 sı arasında oynamak zorunda bırakıyor fikstürler bizi.

Yönetilen takım avrupa kupalarına katılsada katılmasada bu böyle,düzenleme yapılması mümkün mü?
    hakikaten bunu da bu sene gördük sürekli haziranda bitiyor sezon..
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Nesil
    2003

9.0.3'da ozellikle maclarin ertelenmemesi icin bir duzeltme yapildi. Oyuncularin kiradan sezon bitmeden donmemesi icin de bir duzeltme yapildi. Surumden once elime beta gecerse buna tekrar goz atarim.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    9.0.3'da ozellikle maclarin ertelenmemesi icin bir duzeltme yapildi. Oyuncularin kiradan sezon bitmeden donmemesi icin de bir duzeltme yapildi. Surumden once elime beta gecerse buna tekrar goz atarim.
    Mutlaka düzeltilmesi gereken birşey bu hata.

Çünkü özellikle düşük profilli takımlara oyuncu almak için sezon sonu sözleşmesi biten yada serbest kalan oyuncularla ilgilenmemiz gerekebiliyor,kiradaki oyuncular sezon bitmeden kiradan dönünce doğal olarak sezon içinde ödenmeyen maaşlarıda maaş bütçesine eklenmiş oluyor,oyuncuyu satsak bile ödediğimiz maaştan ancak 1 temmuz itibariyle kurtulmuş bulunuyoruz.

Yada serbest oyuncularla anlaşabilsek bile bus efer maaş bütçesini aştığımızdan takıma katılacak yeni oyunculara serbest olasalar dahi yeteri kadar maaş teklifi yapamadığımızdan serbest olan gelecek oyuncuları alamıyoruz.

Sezonun geç bitmesinin dezavantajıda çok,yeni sezon bütçesinin açıklanmasına 15 gün varken mevcut sezon sona eriyor,bir karmaşa sözkonusu.

Küçük gibi görünebilir ama can sıkan bir hata,belirrtiğiniz gibi umarım düzeltilir yeni sürümde.

Teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

Belki yeri değil ama,03'ün aşağı yukarı ne zaman çıkacağı belli mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gecen sene sevgililer gununde cikmisti bu senede asagi yukari o tarihte cikacaktir.

Nesil
    2003

Ozellikle 2. Lig ve 1. Lig'de oynarken ben de fark ettim durumu.

Ancak SI'dan duzeltme istemelerini, duzeltmelerin dogru ve cabuk bir sekilde yapilmasi icin, kademe kademe istememiz gerekiyor. Aksi halde duzeltmelerde ya yeni hatalar ortaya cikiyor, ya da onem sirasinda geriye dusuyor ve bir sonraki surumde duzeltilecegi belirtiliyor.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Ozellikle 2. Lig ve 1. Lig'de oynarken ben de fark ettim durumu.

Ancak SI'dan duzeltme istemelerini, duzeltmelerin dogru ve cabuk bir sekilde yapilmasi icin, kademe kademe istememiz gerekiyor. Aksi halde duzeltmelerde ya yeni hatalar ortaya cikiyor, ya da onem sirasinda geriye dusuyor ve bir sonraki surumde duzeltilecegi belirtiliyor.
    Anladım,dediğim gibi belirtilen sorunları dikkate alır,hepsini en yakın güncelelme olan 9.3.0 a yetiştirirler umarım.

Semih Aydilek hakkinda bilgi istemistim.

G.Töre artik Chelsea'de olduguna göre rep'i artarmi?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Liverpool da oynıyan Hakan Duyan ve Charlton da oynıyan Tamer Tuna .. İkiside sadece İngiliz vatandaşı olarak gözüküyor ama Hakan Duyan Türkiye U17 de oynamış ama Tamer Tuna hakkında bilgim yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Quote Originally Posted by aniltorres9 View Post
    Liverpool da oynıyan Hakan Duyan ve Charlton da oynıyan Tamer Tuna .. İkiside sadece İngiliz vatandaşı olarak gözüküyor ama Hakan Duyan Türkiye U17 de oynamış ama Tamer Tuna hakkında bilgim yok.
    Ilk once bunlarin Turkiye ligleri ile alakasi olmadigini ve tamamen Ingiliz arastirmacilarin elinde oldugunu belirteyim. Elestiri veya yorum yapmadan son surumu kontrol edelim lutfen. 9.0.2'de Hakan Duyan'nin Turk vatandasligi var... Tamer Tuna icin ise Ingiliz arastirmacilara mesaj attim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Ilk once bunlarin Turkiye ligleri ile alakasi olmadigini ve tamamen Ingiliz arastirmacilarin elinde oldugunu belirteyim. Elestiri veya yorum yapmadan son surumu kontrol edelim lutfen. 9.0.2'de Hakan Duyan'nin Turk vatandasligi var... Tamer Tuna icin ise Ingiliz arastirmacilara mesaj attim...
    Evet Türk araştırmacılarının elinde olmadığını biliyordum sadece belirtmek istedim ve İngiliz araştırmacılara mesaj attığın için teşekkürler bu konularla ilgilenmemiz lazım ayrıca Semih Aydilek hakkında kendisi sanırım Türkiye U17 de oynamış 6 özel maçta ama U17 olduğundan eminde değilim sanırım beğenilmemiş ve birdaha çağrılmamış şimdi Almanya Ümit Milli de oynuyor diye duydum ve birde resim paylaşayım işte;

Fiziği çok iyi bir oyuncuya benziyor kaptırdığımıza üzüldüm

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Belki daha önceden farkeden vardır ama arama yaptım göremedim..

Antalyaspor yerine oyunda bazı yerlerde Antaylaspor yazılmış..

Bu sadece bir örnek..Birçok yerde yanlış yazılmış..

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

fark edildi ve düzeltildi, yeni yamada sıkıntı olmayacak inşallah, yine de paylaştığın için saol...
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2006
    Yer
    trabzon

yaaa ben yazacagım şeyin hangi konuyla alakalı oldugunu bilmedigim için buraya yazıyorum.türkiye liginde üçüncü sezonumda trabzonspor ve bjk küme düştü.3milyona 5 milyona yapılan transferler mevcut kadroya girmeden 20-30k ya takımdan gönderildi.böyle oluncada hiç gerçekçi durmuyo.inanın oynadıgım oyundan zevk alamadım şampiyon olmama ragmen oyunu sildim.bahsettigim takımlar lig pozisyonunda 6.lıktan düştügünde bunu başarısızlık olarak algılayıp teknik direktör değiştiren takımlar.neyin dogru neyin yanlış oldugu tartışılır ama kuluplerin transfer politikaları yada baskı altında kalma özellikleri falan yok mu acaba...warsa lütfen düzenleyelim.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gargi_17 View Post
    yaaa ben yazacagım şeyin hangi konuyla alakalı oldugunu bilmedigim için buraya yazıyorum.türkiye liginde üçüncü sezonumda trabzonspor ve bjk küme düştü.3milyona 5 milyona yapılan transferler mevcut kadroya girmeden 20-30k ya takımdan gönderildi.böyle oluncada hiç gerçekçi durmuyo.inanın oynadıgım oyundan zevk alamadım şampiyon olmama ragmen oyunu sildim.bahsettigim takımlar lig pozisyonunda 6.lıktan düştügünde bunu başarısızlık olarak algılayıp teknik direktör değiştiren takımlar.neyin dogru neyin yanlış oldugu tartışılır ama kuluplerin transfer politikaları yada baskı altında kalma özellikleri falan yok mu acaba...warsa lütfen düzenleyelim.
    Pek rastlanan bir şey değil, bir kaç oyun daha deneyin denk gelmiş size..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mentalleri neden düşük veriyorsunuz neredeyse yerlerde sürünüyor bu değerler bütün oyuncularda?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Taylan çok şey bildiğini sanıyosun ama hiçbirşey bilmiyosun. Her araştırma konusuna girilip eleştiri yapmakla büyük Araştırmacı olunmaz. Sen kaç maçını izledin Anadolu takımlarının ? 6 - 7 dklık videolardan izlenerek oyuncu araştırması yapılmaz. Kaç kere gittin Ankaragücü'nün maçlarını izlemeye ? Veya herhangi bir Anadolu takımının ?

Ben bu seneki dataların tam ayarında olduğunu düşünüyorum. Geçen senelerde Servet'e 19 Heading 19 Marking 19 Tackling verilirken ama diğer özellikler yerlerde gezerken çokmu zevk alıyodun oyunu oynamaktan ? Bazen sınırı çok aşıyosun ve ne dediğini bilmiyosun.

perpetua yönetimindeki Araştırma Ekibine 9.3.0 yaması için teşekkürler. Tam ayarında olduğuna inanıyorum özelliklerin. Ayrıca eleştirenler özellikleri eleştiriyo ama CA - PA değerlerine hiç bakan varmı ? Gûiza'nın CA'sı düşmeye gitti ama herkes takmış Finishing yüksek. Baros'ta 13 finishing varmış. eee oyunda yüzlerce 20 finishing olan oyuncu var ama Baros kadar gol atamıyo hiçbiri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emin ol lütfen, biliyorum ki konusuyorum, eğer görev verilirse bende yapabilirm araştırmada bir takımı.. Kısa kesiyorum yarın devam ederim
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Antalyaspor'un ismi düzeltilmiş mi acaba? Yamayı indiren birisi söyleyebilir mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Antalyaspor'un ismi düzeltilmiş mi acaba? Yamayı indiren birisi söyleyebilir mi?
    Düzelmiş.....

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ne biliyosun arkadaşım onu söyle o zaman ? Kamaman kaç kere duydun hayatında ? Kaç kere İsrail ligini izledin ? Youtube'dan futbolcu izlenmez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Ne biliyosun arkadaşım onu söyle o zaman ? Kamaman kaç kere duydun hayatında ? Kaç kere İsrail ligini izledin ? Youtube'dan futbolcu izlenmez.
    İsrail ligini youtubedan izledim attıklarıyla kaçırdıklarıyla beraber konuya eklediğim profilde benim degerlendirmemdir, türkiyede de canlı izledim zaten
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    sonuna kadar arkandayım ... çok doğru söylüyorsun

Ben ne desem bilmiyorum ya.Gerçekten.Ancak bu kadar olur bu kadar garip bir data hazırlanır,şu resmi araştırma alanı denen yerde yazılan her mesaja yazık.

Tek olumlu şey çok yakın arkadaşım olan Halit Keser'in özelliklerinin düzgünce ayarlanmış olması.

O kadar yazıldı,çizildi ortaya çıkacak şey bumuydu yani? Türk futbolcular mental açıdan resmen paf seviyesinde yapılmış genel olarak.Dünyada herkes yanlış bir doğruyu yapan Türkiye araştırma ekibi değil mi?

Bu yapılan her çalışmada prestij kazanacağınıza prestij kaybediyorsunuz.Guza'lar oyunda yine uçanı kaçanı atacak,Tello'lar sürüm sürüm sürünecek,Arda'lar 60. dakikada ölecek bitecek,oyundan düşecek sonra siz bu dataya biz eleştiri kabul ediyoruz diyeceksiniz?

Kapatın resmi araştırma adını verdiğiniz alanı,kimse yazarken yorulmasın,datayı her açtığında,test ettiğindede şok olmasın.Yıllardır böyle yeter gına geldi artık.

Bunada bir savunmanız vardır ve mutlaka haklsınızıd şimdi öyle değil mi?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ben ne desem bilmiyorum ya.Gerçekten.Ancak bu kadar olur bu kadar garip bir data hazırlanır,şu resmi araştırma alanı denen yerde yazılan her mesaja yazık.

Tek olumlu şey çok yakın arkadaşım olan Halit Keser'in özelliklerinin düzgünce ayarlanmış olması.

O kadar yazıldı,çizildi ortaya çıkacak şey bumuydu yani? Türk futbolcular mental açıdan resmen paf seviyesinde yapılmış genel olarak.Dünyada herkes yanlış bir doğruyu yapan Türkiye araştırma ekibi değil mi?

Bu yapılan her çalışmada prestij kazanacağınıza prestij kaybediyorsunuz.Guza'lar oyunda yine uçanı kaçanı atacak,Tello'lar sürüm sürüm sürünecek,Arda'lar 60. dakikada ölecek bitecek,oyundan düşecek sonra siz bu dataya biz eleştiri kabul ediyoruz diyeceksiniz?

Kapatın resmi araştırma adını verdiğiniz alanı,kimse yazarken yorulmasın,datayı her açtığında,test ettiğindede şok olmasın.Yıllardır böyle yeter gına geldi artık.

Bunada bir savunmanız vardır ve mutlaka haklsınızıd şimdi öyle değil mi?
    Bu şekilde görüş belirtmek yerinde 10-15 yeni oyun açarak sonuçlarını belirtebilirsiniz.

Bunu ben yapmak istemiyorum, zira kimsenin özür dilemesi gerekmiyor, istemiyorum bunu.Amacımız birbirimizi kırmak veya yarışmak değil, eksikleri teknik açıdan paylaşırsanız araştırmacıları dikkate alabilir.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bu şekilde görüş belirtmek yerinde 10-15 yeni oyun açarak sonuçlarını belirtebilirsiniz.

Bunu ben yapmak istemiyorum, zira kimsenin özür dilemesi gerekmiyor, istemiyorum bunu.Amacımız birbirimizi kırmak veya yarışmak değil, eksikleri teknik açıdan paylaşırsanız araştırmacıları dikkate alabilir.
    Bakın ben dahil bu forumlara yazan insanların % 85 i gayet yeterli istatistiki bilgiler sundular size,anlattılar açıkladılar,ne yaptınız Allah aşkına bana anlatabilecek biri varmı yada bütün ahaliye?

Ben zaten her sürümle en az 20 oyun açıyorum 4-5 i gerçekten oynamak için yapılanlarda oluyor.O kadar oynadık eleştirdik.Ben bu datada yararlı bir yön göremiyorum ve gerçekten çok ters bir zamanda yapıldı bu yamanın yayını,görüşlerin % kaçını dikkate aldınız söylermisiniz?

Bu 9.3.0 yaması Türkiye ligleri datası belli kısımlar hariç tamamen araştırmacıların kişisel değerlendirilmeleri sonunda yapılmış bir yama.

Ben istemiyorum editör açmak,oyuncularla oynamak ama her seferinde buna mecbur bırakıyorsunuz.Emeğinize saygı gösteremiyorum bu kez kusura bakmayın.

Sayfa 8 / 15 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri