9.3.0 güncellemesinde para birimlerinde YTL yerine TL olacak mı?
9.3.0 güncellemesinde para birimlerinde YTL yerine TL olacak mı?
olucakmıs engın abı omer abı solemıstı...
Aklıma geldi az önce.Türkiye liglerinde özellikle TSL'de ligin son maçını hep haziran aynının 1-6 sı arasında oynamak zorunda bırakıyor fikstürler bizi.
Yönetilen takım avrupa kupalarına katılsada katılmasada bu böyle,düzenleme yapılması mümkün mü?
Mutlaka düzeltilmesi gereken birşey bu hata.
Çünkü özellikle düşük profilli takımlara oyuncu almak için sezon sonu sözleşmesi biten yada serbest kalan oyuncularla ilgilenmemiz gerekebiliyor,kiradaki oyuncular sezon bitmeden kiradan dönünce doğal olarak sezon içinde ödenmeyen maaşlarıda maaş bütçesine eklenmiş oluyor,oyuncuyu satsak bile ödediğimiz maaştan ancak 1 temmuz itibariyle kurtulmuş bulunuyoruz.
Yada serbest oyuncularla anlaşabilsek bile bus efer maaş bütçesini aştığımızdan takıma katılacak yeni oyunculara serbest olasalar dahi yeteri kadar maaş teklifi yapamadığımızdan serbest olan gelecek oyuncuları alamıyoruz.
Sezonun geç bitmesinin dezavantajıda çok,yeni sezon bütçesinin açıklanmasına 15 gün varken mevcut sezon sona eriyor,bir karmaşa sözkonusu.
Küçük gibi görünebilir ama can sıkan bir hata,belirrtiğiniz gibi umarım düzeltilir yeni sürümde.
Teşekkürler.
Belki yeri değil ama,03'ün aşağı yukarı ne zaman çıkacağı belli mi?
Gecen sene sevgililer gununde cikmisti bu senede asagi yukari o tarihte cikacaktir.
Ozellikle 2. Lig ve 1. Lig'de oynarken ben de fark ettim durumu.
Ancak SI'dan duzeltme istemelerini, duzeltmelerin dogru ve cabuk bir sekilde yapilmasi icin, kademe kademe istememiz gerekiyor. Aksi halde duzeltmelerde ya yeni hatalar ortaya cikiyor, ya da onem sirasinda geriye dusuyor ve bir sonraki surumde duzeltilecegi belirtiliyor.
Semih Aydilek hakkinda bilgi istemistim.
G.Töre artik Chelsea'de olduguna göre rep'i artarmi?
Liverpool da oynıyan Hakan Duyan ve Charlton da oynıyan Tamer Tuna .. İkiside sadece İngiliz vatandaşı olarak gözüküyor ama Hakan Duyan Türkiye U17 de oynamış ama Tamer Tuna hakkında bilgim yok.
Ilk once bunlarin Turkiye ligleri ile alakasi olmadigini ve tamamen Ingiliz arastirmacilarin elinde oldugunu belirteyim. Elestiri veya yorum yapmadan son surumu kontrol edelim lutfen. 9.0.2'de Hakan Duyan'nin Turk vatandasligi var... Tamer Tuna icin ise Ingiliz arastirmacilara mesaj attim...
Evet Türk araştırmacılarının elinde olmadığını biliyordum sadece belirtmek istedim ve İngiliz araştırmacılara mesaj attığın için teşekkürler bu konularla ilgilenmemiz lazım ayrıca Semih Aydilek hakkında kendisi sanırım Türkiye U17 de oynamış 6 özel maçta ama U17 olduğundan eminde değilim sanırım beğenilmemiş ve birdaha çağrılmamış şimdi Almanya Ümit Milli de oynuyor diye duydum ve birde resim paylaşayım işte;
Fiziği çok iyi bir oyuncuya benziyor kaptırdığımıza üzüldüm![]()
Belki daha önceden farkeden vardır ama arama yaptım göremedim..
Antalyaspor yerine oyunda bazı yerlerde Antaylaspor yazılmış..
Bu sadece bir örnek..Birçok yerde yanlış yazılmış..
![]()
fark edildi ve düzeltildi, yeni yamada sıkıntı olmayacak inşallah, yine de paylaştığın için saol...
puerta kalbimizde...
yaaa ben yazacagım şeyin hangi konuyla alakalı oldugunu bilmedigim için buraya yazıyorum.türkiye liginde üçüncü sezonumda trabzonspor ve bjk küme düştü.3milyona 5 milyona yapılan transferler mevcut kadroya girmeden 20-30k ya takımdan gönderildi.böyle oluncada hiç gerçekçi durmuyo.inanın oynadıgım oyundan zevk alamadım şampiyon olmama ragmen oyunu sildim.bahsettigim takımlar lig pozisyonunda 6.lıktan düştügünde bunu başarısızlık olarak algılayıp teknik direktör değiştiren takımlar.neyin dogru neyin yanlış oldugu tartışılır ama kuluplerin transfer politikaları yada baskı altında kalma özellikleri falan yok mu acaba...warsa lütfen düzenleyelim.
Mentalleri neden düşük veriyorsunuz neredeyse yerlerde sürünüyor bu değerler bütün oyuncularda?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Taylan çok şey bildiğini sanıyosun ama hiçbirşey bilmiyosun. Her araştırma konusuna girilip eleştiri yapmakla büyük Araştırmacı olunmaz. Sen kaç maçını izledin Anadolu takımlarının ? 6 - 7 dklık videolardan izlenerek oyuncu araştırması yapılmaz. Kaç kere gittin Ankaragücü'nün maçlarını izlemeye ? Veya herhangi bir Anadolu takımının ?
Ben bu seneki dataların tam ayarında olduğunu düşünüyorum. Geçen senelerde Servet'e 19 Heading 19 Marking 19 Tackling verilirken ama diğer özellikler yerlerde gezerken çokmu zevk alıyodun oyunu oynamaktan ? Bazen sınırı çok aşıyosun ve ne dediğini bilmiyosun.
perpetua yönetimindeki Araştırma Ekibine 9.3.0 yaması için teşekkürler. Tam ayarında olduğuna inanıyorum özelliklerin. Ayrıca eleştirenler özellikleri eleştiriyo ama CA - PA değerlerine hiç bakan varmı ? Gûiza'nın CA'sı düşmeye gitti ama herkes takmış Finishing yüksek. Baros'ta 13 finishing varmış. eee oyunda yüzlerce 20 finishing olan oyuncu var ama Baros kadar gol atamıyo hiçbiri.
Emin ol lütfen, biliyorum ki konusuyorum, eğer görev verilirse bende yapabilirm araştırmada bir takımı.. Kısa kesiyorum yarın devam ederim
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Antalyaspor'un ismi düzeltilmiş mi acaba? Yamayı indiren birisi söyleyebilir mi?
Futbolcu Bilgileri
Ben ne desem bilmiyorum ya.Gerçekten.Ancak bu kadar olur bu kadar garip bir data hazırlanır,şu resmi araştırma alanı denen yerde yazılan her mesaja yazık.
Tek olumlu şey çok yakın arkadaşım olan Halit Keser'in özelliklerinin düzgünce ayarlanmış olması.
O kadar yazıldı,çizildi ortaya çıkacak şey bumuydu yani? Türk futbolcular mental açıdan resmen paf seviyesinde yapılmış genel olarak.Dünyada herkes yanlış bir doğruyu yapan Türkiye araştırma ekibi değil mi?
Bu yapılan her çalışmada prestij kazanacağınıza prestij kaybediyorsunuz.Guza'lar oyunda yine uçanı kaçanı atacak,Tello'lar sürüm sürüm sürünecek,Arda'lar 60. dakikada ölecek bitecek,oyundan düşecek sonra siz bu dataya biz eleştiri kabul ediyoruz diyeceksiniz?
Kapatın resmi araştırma adını verdiğiniz alanı,kimse yazarken yorulmasın,datayı her açtığında,test ettiğindede şok olmasın.Yıllardır böyle yeter gına geldi artık.
Bunada bir savunmanız vardır ve mutlaka haklsınızıd şimdi öyle değil mi?
Bu şekilde görüş belirtmek yerinde 10-15 yeni oyun açarak sonuçlarını belirtebilirsiniz.
Bunu ben yapmak istemiyorum, zira kimsenin özür dilemesi gerekmiyor, istemiyorum bunu.Amacımız birbirimizi kırmak veya yarışmak değil, eksikleri teknik açıdan paylaşırsanız araştırmacıları dikkate alabilir.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bakın ben dahil bu forumlara yazan insanların % 85 i gayet yeterli istatistiki bilgiler sundular size,anlattılar açıkladılar,ne yaptınız Allah aşkına bana anlatabilecek biri varmı yada bütün ahaliye?
Ben zaten her sürümle en az 20 oyun açıyorum 4-5 i gerçekten oynamak için yapılanlarda oluyor.O kadar oynadık eleştirdik.Ben bu datada yararlı bir yön göremiyorum ve gerçekten çok ters bir zamanda yapıldı bu yamanın yayını,görüşlerin % kaçını dikkate aldınız söylermisiniz?
Bu 9.3.0 yaması Türkiye ligleri datası belli kısımlar hariç tamamen araştırmacıların kişisel değerlendirilmeleri sonunda yapılmış bir yama.
Ben istemiyorum editör açmak,oyuncularla oynamak ama her seferinde buna mecbur bırakıyorsunuz.Emeğinize saygı gösteremiyorum bu kez kusura bakmayın.